Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Husum

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
CD-Player
Televizor
Peškiri
radio
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Kolodvor 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Michael R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Osjećali smo se odmah ugodno. Kuća je lijepa i velika. Lokacija je odlična. Blizu Sjevernog mora i prekrasan pogled iz kuće na njega. Čistoća je izvrsna! Pored je mali supermarket i vrtić. Oboje smo smatrali sjajnim i ne smetajućim. Oprema je izuzetno dobra. Kao nedostatak bih naveo da je topla voda slabo curila. I u kuhinji i u tušu. Sve u svemu, ova kuća je stvarno preporučljiva.

Ramona W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

To je bio predivan odmor. Kuća za odmor je jednostavno sjajna. Vrlo moderna, uređena s puno ljubavi i sitnim detaljima. Vrlo lijep i veliki održavan vrt. Osjećali smo se tamo vrlo, vrlo dobro. Također smo bili izuzetno oduševljeni vrlo ljubaznim i vrlo susretljivim članovima tima "Odmor na Sjevernom moru". Takvu uslugu danas je teže pronaći. Stoga vrlo preporučujemo odmor ondje. Nažalost, okolica s psom nije bila pogodna za slobodno trčanje, jer je svugdje obavezna upotreba povodca. No, nije nam bilo predaleko u St. Peter Ordingu pronaći predivnu pseću plažu (bez obaveznog povodca), na koju smo se onda vozili jednom ili dva puta.

Sandra S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Kuća nam se (par s psom) jako svidjela. Posebno veliki vrt i prekrasan pogled doprinose opuštanju. Niti trgovina (nažalost, još uvijek zatvorena zbog požara) niti susjedni vrtić nisu nam smetali, ali trebate biti svjesni toga. Svatko to različito doživljava. Kuća je vrlo ukusno i moderno namještena i ima sve što vam treba tijekom odmora. Vanjske žaluzije su bile blagoslov tijekom vrućih dana! Položaj je savršen zbog blizine Husuma, restorana, trgovina i prirode. Vrlo rado ćemo se vratiti.

Arnd K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Položaj kuće je vrlo dobar. Oprema je gotovo potpuna. U sobi s krevetom nedostaje ogledalo i svjetlije svjetlo noćnih lampi. Ormar ili komoda u oba spavaća sobe su premalih dimenzija. Idealno je imati trgovinu preko puta. Zvukovi isporuke nisu nam smetali. Treba znati da je s druge strane kuće vrtić. Naravno da se čuju djeca. To nam nije smetalo. Sve u svemu, prekrasan odmor. Vraćamo se.

Ulrike L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Jedan tjedan odmora u kući za odmor Wattläufer jako smo uživali. To sigurno nije bilo posljednji put. Sigurno će biti san u ljeto s prekrasnom terasom i velikim vrtom - sada je u studenom koristio samo naš pas. Prednost je bila i trgovina odmah do - tako da ne morate puno ponijeti hrane, u Nah & Frischu ima sve što srce poželi. Sjajan tjedan u sjajnoj kući za odmor završio je prebrzo.

Dirk R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Poštovane dame i gospodo, bili smo vrlo zadovoljni smještajem koji ima odličnu lokaciju i opremu. Možda postoji mogućnost razgovora s vlasnikom supermarketa kako biste smanjili visoku buku hlađenja kompresora koji se nalaze lijevo od ventilatora na stražnjem zidu tržnice. Inače, sve je super. S poštovanjem, Dirk Rojahn.

Tadeusz B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Prostrana kuća je vrlo čista, opremljena je izvrsno i lijepo uređena. Pogled iz dnevnog boravka i jedne spavaće sobe ide prema vodi prema sjevernoj plaži i jednostavno je fantastičan. Spavanje u drugoj spavaćoj sobi, koja se nalazi prema naprijed, smeta noćna dostava koja počinje noću, posebno su svjetla veoma iritantna uz buku.

Dirk R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Poštovane dame i gospodo, bili smo vrlo zadovoljni smještajem koji je imao odličnu lokaciju i opremu. Možda postoji mogućnost razgovora s vlasnikom supermarketa kako bi se smanjila buka koju stvaraju hladnjaci sa lijeve strane ventilatora na zidu trgovine. U suprotnom, sve je odlično. S poštovanjem, Dirk Rojahn.

Ramona W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bio je uistinu predivan odmor. Kuća za odmor je jednostavno super. Vrlo moderna, uređena s puno ljubavi i malim detaljima. Vrlo lijep i održavan vrt. Osjećali smo se vrlo, vrlo ugodno tamo. Također smo bili jako oduševljeni vrlo ljubaznim i vrlo susretljivim zaposlenicima tima "Odmor na Sjevernom moru". Takva usluga se danas rijetko nalazi. Zato vrlo preporučujemo odmor tamo. Nažalost, izravna okolica nije bila pogodna za pse koji se puštaju da se slobodno kreću, budući da je svugdje obavezna služnost konopa. Nismo daleko u St. Peter Ordingu pronašli predivnu plažu za pse (bez obveze vezanja), na koju smo onda otišli jedan ili dva puta.

Kerstin F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (3 odrasle osobe i 1 pas) proveli smo opuštajući tjedan preko Nove godine u Wattläuferu. Kuća je nevjerojatno dobro opremljena, ništa ne nedostaje. Namještaj je lijepi miks funkcionalnog i udobnog, a sve je bilo sjajno čisto. Direktna susjedstvo s trgovinom prehrambenih proizvoda je praktično - i nažalost jedini (mali) gorki okus: tko ima osjetljive uši, priviknut će se (prvo) na zvukove koje isporučitelji uzrokuju noću / rano ujutro. Jedna od dvije spavaće sobe okrenuta je prema van i tamo se čuje kad se donose robe. Nedostatak WLAN-a nas nije smetao u ovom slučaju. Dakle: 5 zvjezdica.

Nicolas

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi (4 odrasle osobe, 2 psa) doživjeli smo apsolutno prekrasne večeri i doručke izvan aktivnosti odmora. Položaj je vrlo dobar, u neposrednoj blizini nalazi se trgovina i benzinska postaja, sve što vam treba, čak i ako želite peći :) WiFi je bio dovoljan, a terasa s pogledom na Wattmore bila je prekrasna tijekom doručka. Kreveti su vrlo udobni, osjećate se vrlo dobro, čak i u kišovit dan ništa ne može pokvariti boravak. Za cijenu ne možete pogriješiti, odnos cijene i kvalitete ovdje definitivno odgovara. Vlasnica je vrlo ljubazna i brine se o rešavanju problema. Primijetite da je sretan odmor njezina stvar. Vrlo lijep odmor, rado ćemo se vratiti ovdje!

Tadeusz B.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Velika kuća je vrlo čista, vrhunski opremljena i dobro uređena. Pogled iz dnevnog boravka i jedne spavaće sobe seže do vode prema sjevernoj plaži i je jednostavno bajkovit. San u drugoj spavaćoj sobi, koja gleda prema naprijed, je ometen noćnom isporukom, osobito su svjetla uz buku vrlo iritantna.

Michael R.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Direktno smo se osjećali dobro. Kuća je lijepa i velika. Lokacija je izvrsna. Blizu Sjevernog mora i lijep pogled s kuće na to. Čistoća je izvrsna!
Pored je mali supermarket i vrtić. Oboje smo našli sjajno i nismo smetali. Oprema je izuzetno dobra.
Kao nedostatak bih nazvao slab protok tople vode. I u kuhinji i u tušu. U cjelini, ova je kuća stvarno preporučljiva.

Christine B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Mi - dvoje ljudi i jedan pas - uživali smo u tim dvjema tjednima i imali smo sve što nam je trebalo. Vrt je bio raj za psa, a šetnje su bile kratke - ili do mora ili do malog šumarka na kopnu. Pročitali smo ostale recenzije prije nego smo došli i znali smo što možemo očekivati ​​od dječjeg vrtića i supermarketa pored nas. Djeca su nas malo ili samo kratko ometala, a supermarket nije bio otvoren zbog požara, ali su došli obrtnici. Sve je dobro prošlo. Krevetnica prema ulici/supermarketu je sigurno malo bučnija, ali su ostali uživali u miru.

Sandra S.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Nama (paru sa psom) se jako svidjela kuća. Opuštanju posebno doprinosi prostrani vrt i prekrasan pogled. Nije nam smetao ni supermarket (nažalost još uvijek zatvoren zbog požara) ni susjedni vrtić, ali toga morate biti svjesni. Svatko ima različitu osjetljivost. Kuća je vrlo ukusno i moderno namještena i ima sve što vam je potrebno na odmoru. Vanjske rolete bile su blagoslov za vruće dane! Lokacija je savršena zbog blizine Husuma, restorana i trgovine te prirode. Rado bismo se vratili.

Ulrike L.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u jednotjednom odmoru u vikendici Wattrunner.
To sigurno nije bio zadnji put.
Ljeti je definitivno iz snova s prekrasnom terasom i velikim vrtom - samo ga je naš pas koristio u studenom.
Trgovac u neposrednoj blizini također je bio prednost - tako da ne morate nositi puno namirnica sa sobom, Nah & Frisch ima sve što vam srce poželi.
Sjajan tjedan u sjajnoj kući za odmor završio je prebrzo.

Arnd K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Položaj kuće je vrlo dobar. Oprema je skoro kompletna. U 2. spavaćoj sobi željeli biste ogledalo i jače svjetlo noćnih lampi. U obje spavaće sobe ormar ili komoda su premali.
Trgovac u susjedstvu je idealan. Buka od dostave nam nije smetala. Morate znati da je s druge strane kuće dječji vrtić. Naravno da možete čuti djecu. To nam nije smetalo.
Sveukupno prekrasan odmor. Vratit cemo se.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

Dalji smještaji od gospođa W. Volquardsen

Pokazati sve smještaje od gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321337

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321337.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Husum» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina