Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Husum

maks.  4   Gosta/Gostiju
109m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
109m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Kolodvor 0.8 km

0.8 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Günther M.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Auf der Terrasse wäre ein Sonnenschirm und vielleicht eine Liege nicht das schlechteste

Daniela F.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

schöne Ferienwohnung.

Margit D.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Hervorragende Ferienwohnung mit top Austattung. Kann man gerne weiter empfehlen.

Carolyn H.

5,0
5 5 5 5 5

Liebevoll eingerichtete Ferienwohnung, super sauber und modern. Innenstadt und Hafen fußläufig schnell zu erreichen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Bernd N.

4,0
4 4 4 4 4

Uns hat es gut gefallen, wir kommen gern wieder.

Silke B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prekrasan stan!!! Vrlo privlačan visokokvalitetni namještaj i sve je lijepo i ukusno uređeno. Vrlo udobni kreveti, dovoljno ormarima, kuhinja i kupaonice su izvrsne. Ručnici i posteljina su vrlo dobre kvalitete. Toaletni papir je bio dovoljno dostupan, kao i sapun za ruke u kuhinji i velikoj kupaonici ispod. Čak je bilo osigurano prvo jutarnje kave. Kante za smeće su bile potpuno opremljene vrećicama za smeće, za zamjenu je trebalo imati vrećice za smeće u koferu. Mogu razumjeti ako se pita za ležaljke na velikom balkonu, jer tamo možete provesti dugo vremena u lijepom vremenu. Tijekom našeg boravka DSL veza je bila nažalost oštećena. Ukoliko se ponovno uspostavi, veza putem WLAN-a je vrlo dobra. Kasnije smo dobili pristup susjednom stanu. Kuća je vrlo tiha.... Vanjski prostor, nažalost, nije, jer se intenzivno prometna glavna cesta proteže pored kuće. Kuća je nešto udaljena, zbog čega automobilna buka nije previše ometajuća. Ptice i vjeverice olakšavaju smetnje. Garaža je odlična i lako pristupačna. Preuzimanje ključeva je bilo jednostavno. Kuća je zaista vrlo blizu centra Husuma. Možda 10 minuta do unutarnje luke, 10 minuta do željezničke stanice i 30 sekundi do pekare. Ta pekara je vrlo preporučljiva a ponuda doručka - wow! Dakle, jako smo ugodno boravili! I mogu stvarno preporučiti Theos penthouse ️ Hvala!

Matthias V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je opremljen svime što je potrebno u visokoj kvaliteti (kućanski aparati, perilica rublja, radio + TV, vrhunski madraci...). Vlasnici su također uložili puno truda u uređenje, a sve je vrlo ukusno nordijski uređeno, što nam se jako svidjelo. Sve je bilo besprijekorno čisto, a lokacija je bila optimalna. Gotovo sve možete obići pješice!

Ursula W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Smještaj THEO je savršen za 3-4 osobe. Osjećali smo se vrlo ugodno i sve je bilo prema našoj zadovoljstvu. Međutim, treba napomenuti jednu kritičnu točku. Bilo je vrlo lijepo imati nadstrešnicu za automobil. Međutim, gotovo svaki dan se događalo da se divlje parkiraju automobili u predvorju. Bilo je zaista teško, s puno manevriranja naprijed-natrag, ući u nadstrešnicu. Jer nitko ne želi oštetiti svoj vlastiti automobil, ni tuđi automobil, ni nadstrešnicu. I uvijek su to bili isti automobili. Unatoč tom problemu, uživali smo u boravku i rado bismo se vratili.

Kerstin W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Nije baš idealno sjedeće mjesto za 4 odrasle osobe zajedno. Bilo bi lijepo da su bili kuhalo za jaja i posuda za pečenje. Možda malo oštriji noževi ili nešto za oštriti ih. (Brusilica) Ali to su sitnice. Osjećali smo se vrlo ugodno i uživali u vremenu provedenom u Husumu.

Manuela D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ljetovanje u apartmanu "Penthouse Theo" smo jako uživali. Osjećali smo se vrlo ugodno u čistom i vrlo urednom apartmanu i odmah smo mogli zaboraviti na svakodnevni stres. Cijeli namještaj je vrlo dobro promišljen, tako da smo se odmah osjećali kao "kod kuće". Možemo zamisliti ponovno rezervirati ovaj sjajan apartman. Veliko HVALA opet ide timu "Ferien an der Nordsee" na prijateljskom i susretljivom gostoprimstvu.

Kerstin W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Nije baš optimalno sjedenje za četiri odrasle osobe zajedno.
Bilo bi lijepo da postoji kuhinja za jaja i posuda za pečenje. Možda oštriji noževi ili nešto za oštriti. (Ovalo)
Ali to je "žaljenje" na visokoj razini.
Osjećali smo se vrlo dobro i uživali vrijeme u Husumu.

Manuela D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uživali smo u našem ljetnom odmoru u apartmanu "Penthouse Theo". Osjećali smo se vrlo ugodno u čistom i dobro održavanom apartmanu i mogli smo odmah odložiti svoj svakodnevni stres. Cijeli namještaj je vrlo dobro osmišljen, tako da smo se odmah osjećali kao "kod kuće". Možemo si vrlo dobro zamisliti da ponovno rezerviramo ovaj sjajan apartman.
Još jednom hvala timu "Godišnji odmori na Sjevernom moru" na ljubaznoj i susretljivoj usluzi gostiju.

Silke N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo sada drugi put gosti u Penthouse THEO i opet smo se osjećali vrlo ugodno. Stan je vrlo ukusno namješten i optimalno opremljen. Pješice možete stići do centra grada i luke za 10 minuta. Dva puta tjedno održava se tjedna tržnica oko Tine-Brunna na trgu. Tamo možete fantastično nabaviti regionalne proizvode. Bio dućan, koji nije daleko od stana, je vrlo dobro opskrbljen i nudi sve što vam treba iznad toga. Stan je idealna polazna točka za biciklističke ture u svim smjerovima. Dolazimo opet!

Mareike A.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Apartman je lijepo namješten i nalazi se u središtu, sve je na pješačkoj udaljenosti za nekoliko minuta. Sama kuća je prilično mirna, pogled sa stražnjeg balkona na samostanski vrt je odličan. Kupaonica na gornjem katu štedi vas noću penjanja stepenicama i stoga nudi veliku udobnost. Dame iz iznajmljene kuće za odmor bile su nevjerojatno ljubazne, sve je prošlo glatko i bilo je apsolutno nekomplicirano. Apartman je bio vrlo čist, a kuhinja je dobro opremljena, posuđe i čaše su vrlo lijepi i ukusni, ništa se ne baca zajedno i sve je dostupno u dovoljnom broju. Dobro bi došla samo još jedna tava i lonac, ali kuhanje u "Theu" i dalje je zabavno. Perilica i sušilica vrlo su tihe. Nadstrešnica za automobil i lift su odlični. Organizacija s ključem apartmana u malom sefu u nadstrešnici također je vrlo uspješna, samo bi se morao uzeti u obzir drugi ključ apartmana za maksimalan broj osoba u apartmanu. Ukratko: prekrasan stan u kojem se odmah osjećate ugodno, koji je modernog, otvorenog dizajna, a opet nudi mjesta za utočište s galerijom i spavaćim sobama. Rado bih se vratio!

Matthias V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je kvalitetno opremljen svime što je potrebno (kuhinjski aparati, perilica rublja, radio + TV, super madraci...). Vlasnici su također puno uložili u dizajn i sve je vrlo ukusno nordijski, što nam se jako svidjelo. Sve je bilo blistavo čisto i lokacija je bila idealna. Hodajte gotovo posvuda!

Ursula W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Smještaj THEO savršen je za 3-4 osobe. Osjećali smo se vrlo ugodno i sve je bilo na naše zadovoljstvo.
Međutim, treba napomenuti jednu točku kritike. Vrlo je lijepo imati nadstrešnicu za automobil. No, događalo se gotovo svaki dan i da su automobili vrlo divlje parkirani u dvorištu. Bilo je stvarno teško i uključivalo je puno vožnje naprijed-nazad da bismo ušli u nadstrešnicu. Jer ne želite oštetiti vlastiti auto, tuđi auto ili nadstrešnicu. I uvijek su to bili isti automobili.
No unatoč ovom problemu uživali smo u boravku i rado bismo se vratili.

Sabine D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovo je naš drugi dom nakon odmora na Sjevernom moru i oba je puta bilo jako lijepo. Sve je vrlo čisto. Sve što trebaš. Odlična perilica rublja. Ono što je jako dobro je da ključeve dobivate direktno u apartmanu i tamo ih vraćate u sef. To je uštedjelo vrijeme pri dolasku i odlasku. Ukratko: vratit ćemo se!


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 321349

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321349.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Husum» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina