Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Bredstedt

maks.  4   Gosta/Gostiju
73m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
73m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
balkon balkon
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Roštilj
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Kolodvor 0.8 km

0.8 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Renate M.

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen schon ca. 30 Jahre nach Nordfriesland - Breklum, Bredstedt, Bordelum (mehr privat) - in Urlaub und kommen da jedes Mal nach Hause!

Ellen N.

5,0
5 5 5 5 5

Alles hat gepasst. Die Ausicht auf den Mühlenteich ist großartig und Bredstedt bietet viele Einkaufsmöglichkeiten und ist ein guter Standort für Ausflüge. Wir kommen auf jeden Fall wieder

Silke M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Die Ferienwohnung ist sehr schön. Ich möchte ergänzen, dass ein Hinweis darauf, das der Gast für den Kamin Holz und Anzünder selbst mitbringen muss, wäre ein guter Tipp.

Renate M.

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren wie immer total zufrieden.

Helmut A.

5,0
5 5 5 5 5

Diese Wohnung hat all unsere Erwartungen übertroffen. Die Lage ist traumhaft, die Ausstattung ließ uns nichts vermissen. Wir waren sicher nicht das letzte Mal dort.

Heinz-Erich F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Hat uns gut gefallen

Juliane W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepo uređen, temeljito opremljen i održavan stan koji poziva na boravak čak i kad je loše vrijeme. Na bučnom potočiću možete divno spavati. Položaj je savršen za sve vrste izleta. Jedina minimalna kritika: Bilo bi lijepo da je već malo drva za kamin bilo dostupno jer se ona može dobiti tek u trgovini građevinskog materijala u Husumu. Sam kamin je odličan, a sauna je također vrhunski! Zaključak: Vrlo preporučljivo za opuštajući odmor na Sjevernom moru!

Beate J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan i udoban apartman s prekrasnim pogledom na mlinarski ribnjak. Ukusno je uređen i ništa ne nedostaje. Jedina mana je što bi mali balkon mogao koristiti nekoliko novih komada namještaja i čišći pod. Također, vrt ili terasa za apartmane nisu bili održavani i zapravo nisu bili stvarno upotrebljivi. Treba određenu pažnju posvetiti tome. Ali to je "žaljenje" na visokoj razini jer nam se sve u svemu jako svidjelo. Vratili smo se opušteni i odmorni. Bredstedt je mali uspavani gradić, ali dobra polazišna točka za sve vrste izleta u okolici, željeznički kolodvor udaljen je 10 minuta hoda. Također ima dovoljno trgovina za svakodnevne potrebe i odličan restoran, Friesenhalle, odmah iza ugla. Sigurno ćemo se vratiti i točno u ovaj prekrasan apartman pored mlinarskog ribnjaka!

Egbert H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Jedini problem je bio što je stan bio hladan po dolasku, nije bilo drva za peć i sljedeće jutro nije bilo toplo ni zbog noćnog isključenja grijanja. Međutim, i preko dana su bile minus temperature, a noću je bila jaka jutarnja rosa. Molim buduće stanare da pri sličnim vremenskim uvjetima i ako stan nije korišten prethodno, stan ugriju dan prije dolaska. Hvala.

Yvonne N.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Stan nam se jako svidio! Zahvaljujući vrlo lijepom, ukusnom i ljubavno uređenom interijeru odmah se osjećate kao kod kuće! Krevet je bio jako udoban, a kuhinjska oprema nije nedostajala. Šteta je bila što balkon nije bio održavan pa ga nismo koristili. Također smo samo kratko vidjeli vrlo lijep vrt jer tamo nažalost ima puno komaraca zbog potoka. Također bi bilo lijepo da smo stvarno mogli koristiti zavjese u spavaćoj sobi da zamračimo prostor. Nažalost, one samo služe kao ukras. Stan se lijepo nalazi pored jezera i u nekoliko minuta možete stići do centra grada. Sve u svemu, proveli smo vrlo lijep odmor ovdje i bismo svakako opet odsjeli ovdje!

Andrea W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je bio vrlo udoban i ukusno namješten. U kuhinji ništa nije nedostajalo. Jedna zvjezdica manje zbog nekoliko sitnica koje sigurno brzo mogu biti popravljene: labava tuš ručica, slabo odvodenje u umivaoniku u kupaonici i neispravna stropna lampa u kuhinji. Nažalost, madrac u sobi s bračnim krevetom bio je izrazito mekan. No to je sigurno stvar ukusa. Sve u svemu, jako nam se svidjelo i osjećali smo se vrlo ugodno u staroj vodenici.

Sandra F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo ovdje 10 lijepih dana. Ambijent apartmana je stvarno super, moderno i staro lijepo izmiješano. Sve što vam treba je tamo, čak i lijepi balkon s pogledom na mlin na ribnjaku, gdje možete divno doručkovati. Rado ćemo se vratiti.

Cornelia D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se ugodno 14 dana. Sve što je potrebno bilo je tamo, kuća i okućnica su bili vrlo njegovani. Prekrasan pogled na vodenicu i vrt s potokom. Mogli smo se dobro opustiti i napuniti baterije. Smještaj je vrlo preporučljiv.

Beate J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijep i udoban apartman s prekrasnim pogledom na mlinarski ribnjak. Uređen je s ukusom i ništa ne nedostaje. Jedino bi mali balkon mogao koristiti neki novi namještaj i novu, malo čišću podlogu. Također, vrt ili terasa za apartmane nisu njegovani i zapravo nisu stvarno upotrebljivi. Treba malo više paziti na to. Ali to je "kuknjavanje" na visokoj razini, jer sve u svemu nam se jako svidjelo. Vraćamo se opušteni i odmorni. Bredstedt je mali uspavani grad, ali dobra polazišna točka za sve moguće izlete u okolini, željeznički kolodvor je dostupan pješice za 10 minuta. Osim toga, ima dovoljno trgovina za svakodnevne potrebe i također odličan restoran .... Friesenhalle ..... izravno kraj ugla. Sigurno ćemo se vratiti, i točno u ovaj prekrasan stan na mlinarskom ribnjaku!

Sandra F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo ovdje 10 prekrasnih dana. Ambijent apartmana je stvarno sjajan, moderna i stara kombinacija vrlo dobro uspjela.. Sve što vam treba je tu, čak i lijepi balkon s pogledom na mlinsko jezero na kojem se možete sjajno doručkovati. Rado ćemo se vratiti.

Andrea W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Stan je bio vrlo ugodan i ukusno uređen. U kuhinji nije nedostajalo ničega. Jedna zvjezdica se oduzima zbog nekoliko sitnih stvari koje se sigurno brzo mogu riješiti: nestabilna slavina za tuširanje, slabo odvodni sudoper u kupaonici i neispravna stropna svjetiljka u kuhinji. Nažalost, madrac u spavaćoj sobi s bračnim krevetom bio je izrazito mekan. No, to je sigurno pitanje ukusa. Sve u svemu, jako nam se svidjelo i osjećali smo se vrlo ugodno u starom mlinu za vodu.

Cornelia D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se dobro 14 dana. Sve što je potrebno bilo je tamo, a kuća i imanje bili su vrlo održavani. Prekrasan pogled na mlinarski ribnjak i vrt s potokom. Mogli smo se dobro opustiti i napuniti baterije. Smještaj se vrlo preporučuje.

Egbert H.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Jedini problem bio je što je stan bio hladan kada smo stigli, nije bilo drva za peć i noćno isključenje grijanja nije ga zagrijalo ni sljedeće jutro. Međutim, i danju su bile negativne temperature, a noću je bilo stroge mrazeve. Molimo buduće najmoprimce: ako su slični uvjeti i ako stan nije korišten prethodno, molimo zagrijte stan dan prije dolaska. Hvala.

Yvonne N.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Apartman nam se jako svidio! Vrlo lijep, ukusan i drag namještaj čini da se osjećate kao kod kuće! Krevet je bio vrlo udoban, a kuhinjska oprema nije ostavljala ništa nepoželjno.
Šteta što balkon nije bio dobro održavan pa ga nismo koristili. I mi smo samo nakratko posjetili stvarno prekrasan vrt, jer nažalost tamo zbog potoka živi puno komaraca. Također, bilo bi lijepo zapravo moći koristiti zavjese u spavaćoj sobi za zamračivanje sobe. Nažalost, ovo je samo za ukras.
Apartman je lijepo smješten na ribnjaku i za nekoliko minuta ste u centru mjesta.
Sve u svemu, ovdje smo proveli vrlo lijep odmor i ponovno bismo ostali ovdje u bilo koje vrijeme!

Judith H.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u ovom apartmanu za odmor u Bredstedtu. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno, a apartman je prostran i udobno namješten. Idilično je smještena neposredno uz mlinsko jezerce. Tržni trg je iza ugla, tako da možete lako doći do pekara itd. pješice. Čak ni dnevni izleti u Husum, Pellworm itd. nisu problem iz Bredstedta. Jedini razlog zašto smo oduzeli zvjezdicu od cjelokupnog dojma je taj što nažalost apartman nismo našli baš čisto. Ispod sofe još je bilo maramica, a pod je bio malo prašnjav. Inače je sve bilo super!


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 321387

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321387.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Bredstedt» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina