Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Braderup (Nordfriesland)

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Pješčanik
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


16 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Anna W.

5,0
5 5 5 5 5

Es hat alles super geklappt, das Haus ist wunderschön und wir haben uns sehr wohl gefühlt!

Uwe H.

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben uns in diesem schönen Haus mit dem gepflegten, eingezäunten Grundstück sehr wohlgefühlt und können die bereits getätigten, positiven Bewertungen nur bestätigen. Wir kommen gerne wieder.

Rebecca J.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschönes Haus, sehr gepflegt und in guter Lage für Ausflüge! Von Anbeginn tolle Kommunikation - sehr gute Info bzgl. Anreise etc. Wir kommen gerne wieder :-)

Klaus K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Ein wunderschönes Haus mit viel Platz. Unsere beiden Hunde fanden den eingezäunten, großen Garten. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Detlef S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alles war super sauber Das Haus ist sehr schön eingerichtet Die Matratze sind sehr bequem Toller Garten mit einem Weber Gasgrill Wir würden das Haus soviel wieder buchen

Julia P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno fantastično za opuštanje!!! Kuća za odmor je ukusno uređena i izuzetno čista. Ništa ne nedostaje, rijetko smo naišli na tako dobro opremljenu kuću za odmor. Zahvaljujući ogradom oko kuće i mirnom lokacijom, također je savršeno za pse. Naš savjet: Preko nordseesauna.de možete unajmiti drvenu finsku saunu i upotpuniti savršenu kuću za odmor sa saunom - ne može biti bolje!

Saskia W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Boravak je bio stvarno super. Kuća je bila čista i dovoljno opremljena. Ne mogu reći ništa negativno. Samo bih kao prijedlog predložio da se stave "ulazne prostirke" na ulazna vrata i na jedna vrata terase, travnjak je prilično pjeskovit i bez brisanja odmah se puni kuća pijeska.

Juliane S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Proveli smo predivan odmor u Braderupu u kući Nordwind sa dvije obitelji (4 odrasle osobe, troje djece, jednim psom). Kuća je vrlo prostrana i ima sve što vam je potrebno: ograđeni vrt s igralištem, dovoljno spavaćih soba i kutaka za povlačenje, veliki blagovaoni prostor, lijepa kupaonica i dobra oprema čak i s perilicom rublja, sušilicom i usisavačem. Kuhinja također ima sve što vam treba. Namještaj je ukusan i moderan. Lokacija je prilično mirna u malom lijepom mjestu. Trgovine možete naći u obližnjem mjestu, kao i danski dućani. Izleti na Sylt, Flensburg, Dagebüll i St. Peter Ording bili su savršeno mogući iz Braderupa, kao i posjet Legolandu. Oni koji žele biti bliže moru, morat će platiti višu cijenu. Jasan je benefit s psom prekrasna lokacija u prirodi. Izravno iza kuće su poljske staze na kojima je jutarnja šetnja uvijek bila predivna. Međutim, pazite na lovačke pse: bilo je puno zečeva tamo. :-) U kući su dostupni dovoljni pomoćni kreveti za djecu - međutim, starija djeca (3 i 5 godina) nisu više spavala u njima. Kreveti na gornjem katu nisu bili baš prikladni za njihovu dob ili našu djecu, jer su bili vrlo visoki i nisu imali zaštitu od padanja. No, dolje u sobi je bilo dobro, pa su oboje tamo prenoćili. Također bi bilo korisno imati mreže protiv komaraca na prozorima. No, to su samo sitnice koje nisu pokvarile odmor. Čak i u lošem vremenu vrijeme u Nordfrieslandu bilo je zaista divno. Hvala vam na jednostavnoj rezervaciji, informativnoj aplikaciji za goste, divnoj kući i jednostavnom postupku prijave pri dolasku!

Elke S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Bili smo gosti u ovoj prekrasnoj kući za odmor krajem srpnja 2021. (4 odrasle osobe, 1 dijete, 1 pas) i osjećali smo se vrlo ugodno. Kuću je vlasnica uređivala s puno ljubavi prema detaljima, te gotovo da nema nedostataka. Kuhinjska oprema je genijalna, doista ništa ne nedostaje i sve, od posuđa do pribora za jelo, dostupno je u više nego dovoljnoj količini. Okućnica omeđena ogradom i "neiscrpnom" igralištem i pijeskovnjakom je san svakog djeteta i psa. Terasa s dovoljno prostora, namještajem i plinskim roštiljem poziva na ugodne večeri na roštilju. Spavaće sobe su također vrlo lijepo i istovremeno praktično uređene. Oprema je također super i sve je čisto. Isto vrijedi i za 2 kupaonice. Prostorija za kućanske poslove koja je dostupna iznutra i izvana također može biti korištena kao spremište za bicikle. Osim toga, ovdje su perilica i sušilica - također nove i čiste - dostupne. Sve u svemu: prekrasna kuća s ugodnom atmosferom, sjajnom vanjskom površinom i vrlo dobrim sadržajem na lijepoj lokaciji. Ovdje je zaista sve uzeto u obzir. U slučaju problema, putnička agencija je lako dostupna. Neispravan toster je zamijenjen istog dana. Vrh! Ali čak ni najbolja ocjena ne dolazi bez prigovora. Na dan dolaska mogli smo se useliti tek daleko nakon 17 sati umjesto 16 sati, jer je ekipa za čišćenje još uvijek bila zauzeta. Ako se uzme u obzir da se kuća mora napustiti do 10 sati na dan odlaska, to je zapravo neobjašnjivo, jer bi bilo dovoljno vremena. Kupaonica u prizemlju - WC s tušem i umivaonikom - može se nazvati samo hitnim tušem / WC-om. Umivaonik je toliko mali da čak i pranje zuba postaje logistički izazov. Zbog nedostatka prostora, visoke osobe zaista imaju problema koristiti WC. Vrata tuša nažalost propuštaju vodu i u tren oka mala kupaonica je poplavljena. Nije nam se sada dramatično smetalo, jer smo se nas četvero uspjeli snaći s zaista sjajnom i prostranom kupaonicom na katu. Unatoč svemu, mala kupaonica u podrumu dobra je alternativa ako zatreba u kat. Za lokaciju kuće nismo dali 5 zvjezdica samo zato što je promet na susjednoj cesti povremeno vrlo živahno. Zaključak: Osjećali smo se vrlo ugodno i možemo preporučiti ovu kuću za opušteni obiteljski odmor bez ikakvih ograničenja.

Julia P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno fantastično za opuštanje!!!
Kuća za odmor je ukusno uređena i izuzetno čista. Ništa ne nedostaje, rijetko smo našli tako dobro opremljenu kuću za odmor. Zahvaljujući ogradom oko kuće i mirnoj lokaciji, savršeno je i za pse.
Naš savjet: Preko nordseesauna.de možete iznajmiti drveni bačva saunu i nadopuniti savršenu kuću za odmor sa saunom - ne može biti bolje!

Sebastian S.

3,6
3.6 3.6 3.6 3.6 3.6
Prikaži njemački

Kuća i vrt su vrlo lijepi. Namještaj ostavlja dojam visoke kvalitete i osjećate se ugodno. Kao što smo primijetili, trebalo bi postojati otirač ispred vrata kako bi se zadržala grublja prljavština vani. Najviše nas je smetalo što uprkos paljenju ili povećanju temperature radijatora nije bilo ugodne topline u kući. Večerima smo se, iako smo bili obučeni u duge hlače i džemper, malo smrzavali na kauču. Budući da su vanjske temperature u našem posjetnom periodu bile relativno niske i noću je već bilo hladno, temperatura u kući se primjetno spustila. Ali inače, kuća je svakako preporučljiva.

Saskia W.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Boravak je bio stvarno super. Kuća je bila čista i dovoljno opremljena. Ne mogu reći ništa negativno.
Samo kao prijedlog, predlažem da stavite "krpice za čišćenje" na ulazna vrata i jedna terasna vrata jer trava je prilično pjeskovita, i ako se ne obrišem, odmah imam punu kuću pijeska.

Uwe H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u ovoj lijepoj kući s njegovanim, ograđenim dvorištem i možemo samo potvrditi već napravljene pozitivne ocjene. Rado ćemo se vratiti.

Juliane S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Proveli smo divan odmor u Braderupu u kući Nordwind s dvije obitelji (4 odraslih, troje djece, jedan pas).

Kuća je vrlo prostrana i ima sve što vam treba: ograđeni vrt s igralištem, dovoljno spavaćih soba i mjesta za povlačenje, veliki blagovaoni prostor, lijepa kupatila i dobra oprema, čak i sa strojem za pranje i sušenje rublja te usisavačem. Kuhinja također ima sve što vam treba. Oprema je ukusna i moderna.

Lokacija je mirna, u lijepom malom mjestu. Mogućnosti za kupovinu možete pronaći u obližnjem gradu, čak i danske trgovine. Izlete na Sylt, Flensburg, Dagebüll i St Peter Ording bilo je savršeno moguće iz Braderupa, a također i posjet Legolandu. Oni koji žele biti bliže moru, morat će platiti više.

Jasna prednost s psom je lijepa priroda oko kuće. Izravno iza kuće nalaze se poljske staze na kojima je jutarnja mirna šetnja uvijek bila divna. Pazite, međutim, na lovne pse: tamo je bilo puno zeca. :-)

U kući su dostupni dovoljni kreveti za djecu - međutim, starija djeca (3 i 5 godina) više nisu spavala u njima. Kreveti na katu nisu bili prikladni za njihovu dob ili našu djecu, jer su bili vrlo visoki i nisu imali zaštitu od pada. Dolje u sobi je to bilo u redu, pa su oboje noćivali tamo.

Dodatno bi bile korisne zaštitne mreže na prozorima. To su samo sitnice koje nisu pokvarile odmor. Čak i za lošeg vremena, vrijeme u Nordfrieslandu bilo je stvarno divno. Hvala vam na jednostavnoj rezervaciji, informativnoj aplikaciji za goste, sjajnoj kući i jednostavnom postupku prijave na licu mjesta!

Elke S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Bili smo gosti u ovoj prekrasnoj kući za odmor (4 odrasle osobe, 1 dijete, 1 pas) krajem srpnja 2021. Kuća je uređena s puno ljubavi prema detaljima i zapravo ne ostavlja želje otvorene. Kuhinjska oprema je genijalna, ovdje zaista ništa ne nedostaje i sve, od posuđa do pribora za jelo, dostupno je u više nego dovoljnim količinama. Okućnica ograđena sa svih strana i "sigurna od bijega" s igralištem i pješčanikom san je za djecu i pse. Terasa sa dovoljno mjesta, namještajem i plinskim roštiljem poziva na ugodne večeri s roštiljem. Sobe za spavanje su također vrlo lijepo i istovremeno praktično uređene. Oprema ovdje također super i sve blista. Isti se odnosi i na 2 kupaonice. Prostor za kućanske aparate koji se približava i izvana i iznutra, može se koristiti i kao prostorija za pohranu bicikala. Ovdje su također na raspolaganju stroj za pranje rublja i sušilica - također novi i blistavi. Sve u svemu: prekrasna kuća s ugodnom atmosferom, divnom okućnicom i vrlo dobrom opremom na lijepoj lokaciji. Ovdje su se zaista svi detalji uzeli u obzir. Ako imate problema, putnička agencija je lako dostupna. Neispravan toster zamijenjen je istoga dana. Vrhunski! Ali i najbolja ocjena ne dolazi bez žalbe. Na dan dolaska mogli smo se useliti tek daleko nakon 17 sati umjesto u 16 sati, jer ekipa za čišćenje još nije bila gotova. Ako se uzme u obzir da kuća mora biti napuštena na dan odlaska do 10 sati, to zapravo nije razumljivo, jer ima dovoljno vremena. Kupaonica u prizemlju - toalet s tušem i umivaonikom - se može nazvati samo nužnom tušem / WC-om. Umivaonik je tako mali da čak i pranje zubi postaje logistički izazov. Zbog manjka prostora, visoke osobe stvarno imaju problema s korištenjem WC-a. Nažalost, vrata tuš kabine propuštaju vodu i u nula komada mala kupaonica je poplavljena. Nije nam smetalo previše jer smo bili četvero i imali smo vrlo predivnu i veliku kupaonicu na katu. Bez obzira na sve, mala kupaonica u podrumu bila je dobra alternativa ako bi na katu zatrebali dodatni prostor. Nismo dali pet zvjezdica za lokaciju kuće samo zato što su prometne ceste ponekad bile vrlo žive. Zaključak: Osjećali smo se jako dobro i neograničeno preporučujemo ovu kuću za opuštajući obiteljski odmor.

Katharina W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Proveli smo ugodan odmor s djecom i psom ovdje. Djed i baka su bili s nama nekoliko dana. Bilo je dovoljno prostora za 6 osoba. Posebno praktični bili su ostava u kuhinji i prostrana soba za kućne poslove. Kuća je lijepo uređena. Vrt je vrlo prostran i njegovan. Vratit ćemo se.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Broj objekta: 321388

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321388.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Braderup (Nordfriesland)» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina