Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Witzwort

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Kuhalo za jaja
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Knut Nolte

3,0
3 3 3 3 3

Leider kein Ferienhaus, sondern nur eine Wohnung. Wir haben uns nicht wohlgefühlt.

Agnieszka P.

5,0
5 5 5 5 5

...dies ist ein wunderschöner, von einem traumhaften Garten umgebener Ort...

Katrin N.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Wir haben uns rundrum wohl gefühlt gut aufgehoben bei den tollen Vermietern können es gern weiter empfehlen und würden gern wieder kommen

Manfred Jirikowsky

5,0
5 5 5 5 5

Ruhig und erholsam in ländlicher Umgebung; Sehenswürdigkeiten im Umkreis (Friedrichstadt, Husum, ...) gut zu erreichen.

Claudia D

5,0
5 5 5 5 5

Für alle, die abseits des Trubels Erholung suchen genau das Richtige.

Ignatius Dr. Halim

5,0
5 5 5 5 5

Komplett und moderne Einrichtung. Herzlicher Empfang durch den Vermieter, gemütliches Ambiente im Reetdachhaus mit zauberhaftem Garten, Natur pur und sehr ruhig gelegen!

Beate N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća se nalazi na predivnoj lokaciji, vrlo mirno, okružena samo poljima i livadama. Izgleda vrlo idilično, posebno čarobni vrt s ružama. Oprema je vrlo dobra, stvarno sve postoji. Vlasnik se vrlo brižno brine o svojoj kući, obično je tu vikendom i održava imanje. Ima zaseban ulaz. Vrlo nam se svidjelo, i našem četveronožnom prijatelju.

Cornelia C.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Tko traži mir i opuštanje, ovdje je na pravom mjestu. Kuća se nalazi na rubu Witzworta. Okolne livade i polja pozivaju na šetnju i trčanje. SPO, Büsum, Husum i Friedrichstadt lako su dostupni automobilom. Kuća je pogrešno ponuđena kao kuća za odmor. No, radi se o apartmanu. Ljubazni vlasnici su dostupni vikendom. Postoji vlastita terasa u odvojenom unutarnjem dvorištu s stolom, stolicama i ležaljkom za vrt. Vrt vlasnika nije potpuno ograđen i nije siguran za pobjeg. Apartman je vrlo dobro opremljen i pogodan za četiri osobe. Za šest osoba čini mi se premalen. Postoji malo prostora za pohranu i radnu površinu u kuhinji. Bilo je čisto, ali treba ponovno temeljito čišćenje. Općenito, osjećali smo se vrlo ugodno.

Karin F.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Objekt se pogrešno reklamira kao kuća za odmor, ali zapravo je apartman za odmor s vlastitim ulazom i odvojenim vrtom, gotovo kao unutarnje dvorište. Vrlo ljubazni vlasnik obično je prisutan vikendom i dao nam je odlične savjete o aktivnostima u okolici. Stan je dobro opremljen i nalazi se na vrlo lijepom i mirnom mjestu, osjećali smo se vrlo ugodno. Vrtne su namještaje pomalo zastarjeli i mogli bi biti udobniji. Radne površine u kuhinji vrlo su pune uređajima, tako da nema prostora za vlastiti kuhinjski pribor, čak ni u kuhinjskim ormarićima, ali naravno to je osobni izbor. Činilo nam se da kuhinjski ormarići moraju biti očišćeni iznutra, ali to nas nije osobito smetalo.

Cornelia C.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Tko traži mir i opuštanje, ovdje je na pravom mjestu. Kuća se nalazi na rubu Witzworta. Okolne livade i polja privlače za šetnju i trčanje. SPO, Büsum, Husum i Friedrichstadt lako su dostupni automobilom.
Kuća je pogrešno prikazana kao kuća za odmor. Međutim, radi se o apartmanu. Prijateljski vlasnici su prisutni tijekom vikenda.
Postoji vlastita terasa u odvojenom dvorištu s stolom, stolicama i ležaljkom. Vrt vlasnika nije u potpunosti ograđen i neodoljiv je.
Apartman je vrlo dobro opremljen i pogodan za četiri osobe. Čini mi se da je preusko za šest osoba. Kuhinjski prostor ima malo prostora za spremanje i odlaganje.
Bilo je čisto, ali treba temeljito očistiti.
Sve u svemu, osjećali smo se vrlo ugodno.

Ingrid U.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Bili smo potpuno zadovoljni, ugodno smo se smjestili pod krovom od trske s pogledom na cvjetove ruža u vrtu, bez buke prometa i sa sunčevim zrakama za večernji stol te smo se odlično odmorili. Kratki putovi do svih kulturno-povijesnih i prirodnih znamenitosti.

Beate N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća se nalazi predivno, vrlo mirno, okružena samo poljima i livadama. Izgleda vrlo idilično, posebno čarobni vrt s ružama. Oprema je vrlo dobra, stvarno sve postoji. Vlasnik se vrlo pažljivo brine o svojoj kući, obično je tamo vikendom i održava svu zemlju. Ima zaseban ulaz. Svidjelo nam se vrlo dobro, i našem krznenom prijatelju također.

Frischluftfanatiker

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Početkom kolovoza imali smo zadovoljstvo boraviti u Ferientraumu tjedan dana, s djetetom i psom. Kuća je stvarno jako lijepa, dobro održavana i na idiličnom i mirnom mjestu. Idealno za brzo opuštanje i dolazak. Smatramo da je Witzwort idealno polazište za izlete u okolicu, a "Ferienraum Eiderstedt" najbolje mjesto za boravak. Topla preporuka - rado ćemo se opet vratiti!...

Familie mit Kindern und Hund

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Od prvog trenutka osjećali smo se vrlo ugodno u prekrasnom apartmanu. Interijer je udoban i skladan. Kuhinja je kompletna - sve što je potrebno za kuhanje i spremanje s obitelji je tu. Bilo nam je vrlo praktično što smo pronašli perilicu rublja, odjeljke za zamrzavanje i ormarić pun ručnika. Kreveti su bili svježe pospremljeni. To znatno smanjuje prtljagu. Domaćini su bili tamo kratko i bili su vrlo ljubazni, iako je zapravo sve samo po sebi razumljivo. Preporučuju se odmor, duge šetnje, odlična plaža u St. Peter Ordingu ili putovanje malo korištenom autocestom do Hamburga. Sve u redu.

Christine Hold

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš boravak u kući za odmor bio je stvarno fantastičan, tamo je sve što vam je potrebno za opuštajući boravak, a naša kćerkica je također bila oduševljena smještajem i konjima u susjedstvu i imali smo puno mjesta. U prizemnom, ukusno uređenom stanu doći će na svoje svi koji traže mir pod slamom i vole spoj moderne udobnosti i povijesnog šarma. Željeli bismo doći opet!

Wolfgang Gillmann

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa stara slamnata kuća na mirnoj lokaciji na rubu malog sela. Stan je renoviran s velikim ukusom i udobnošću. Samo u kuhinji treba neke stvari popraviti ili dopuniti. Nažalost, bilo je problema po dolasku. Nismo mogli otvoriti ulazna vrata. Stanodavac nije odgovarao na nekoliko poziva. Srećom, agencija nam je telefonom pomogla otvoriti sef s ključem.

Ute F.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

...ovdje je apsolutno točno. Još smo bez riječi od uzbuđenja. Kućica je idilično na rubu i stoga izravno na poljima Witzworta. Čak i na selu se osjeti mir.U samoj kući ima sve što vam treba pa čak i štapni mikser (a nisam ga imao ni u jednoj kući za odmor/stanu). Madraci su vrlo udobni i oboje smo jako dobro spavali. Sigurno ćemo se vratiti. Dodatne pohvale idu i biseru čistaču koji je sve pripremio divno i vrlo čisto.


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 321403

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321403.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Witzwort» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina