Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Husum

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

2 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Roštilj
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Kolodvor 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


30 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Klaus N.

4,0
4 4 4 4 4

alles top für einen Kurzurlaub für uns.

Hans P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

sehr gute Lage und gute Einrichtung ein Häuschen zum Wohlfühlen.

Manuela N.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Tolle Lage, wunderbare Unterkunft. Vielen Dank an das Team von Ferien an der Nordsee, es hat , wie immer, alles super geklappt. Ich komme gerne wieder.

Martina F.

4,0
4 4 4 4 4

Trotz kleiner Macken (u.a. fällt einem der WC-Deckel in den Rücken und die Betten unter der Dachschräge sind nicht für 2 Personen geeignet) ein herrliches Häuschen in super Lage!

Sabine & Frank Schmitt

4,0
4 4 4 4 4

Alles gut vorbereitet und organisiert. Jederzeit gibt es eine Ansprechpartner.

Michael K.

5,0
5 5 5 5 5

Es ist ein sehr schönes Haus, die Betten sind sehr gut. Die Lage ist sehr zentral und nur 5 Gehminuten zum Hafen. Es hat uns an nichts gefehlt im Haus. Absolut zu empfehlen. Micha K.

Karen Pohlers

4,0
4 4 4 4 4

S.o.

Rolf Kammerscheid

4,0
4 4 4 4 4

geschmackvoll eingerichtet, sauber und gemütlich. 1 Mecker: legt eine Fußmatte innen zum Aus/Eingang zum Hof. Bei Regen trägt man Nässe und Schmutz ins Haus.

Barbara Tiemann

4,0
4 4 4 4 4

Uns hat das Haus sehr gut gefallen! Einzig die Geräusche beim Herabsteigen der Treppe waren nachts etwas störend aber das ist Jammern auf hohem Niveau.

Karola Rathmann

4,0
4 4 4 4 4

Mietmöglichkeiten auch für Zeiträume unterhalb einer Woche wäre interessant. Dann würden wir sicher (noch) öfter in Husum vorbei schauen ; )

christine geßner

5,0
5 5 5 5 5

Wir haben einen schönen Urlaub in Husum verlebt und Hannes Kapitänshaus hat daran großen Anteil!

Britta Winther

5,0
5 5 5 5 5

Vi har nydt lejligheden hen over påsken, dejlig indretning og tilpas størrelse til 4 personer

Petra Krämer

3,0
3 3 3 3 3

Wir haben uns sehr wohlgefühlt. Besonders gefreut hat uns, dass wir von Mittwoch bis Mittwoch buchen konnten, die Großzügigkeit bei den kleinen Schäden, die wir verursacht haben, und die Freundlichkeit der Dame von der Agentur.

Steffi Bösser

4,0
4 4 4 4 4

Für einen Besuch der nordfriesischen Inseln und Halligen sehr schön gelegen.

C. Hein

4,0
4 4 4 4 4

super ausgestattete und sehr geschmackvoll eingerichtete Ferienwohnung

Juliette Bürgin

4,0
4 4 4 4 4

Wir haben uns sehr wohl gefühlt im Hannes Kapitänshaus und würden wieder Ferien in der kleinen Strasse verbringen. Mit freundlichen Grüssen, Juliette Bürgin

Catrin F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Položaj kuće za odmor je super: usred grada, blizina željezničke stanice i također nije daleko od nasipa, moderno je uređena i čista. Spavaće sobe su zbog kosina pogodne samo za mršave male osobe, terasa bi trebala novu plažnu košaru i više od 2 podloge za 3 stolice, a također i sanitarni prostor (umivaonik) treba popravak.

Catrin F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

lokacija kuće za odmor je super: usred grada, blizu željezničkog kolodvora i nije daleko ni do nasipa, moderno je namještena i čisto.
no spavaće sobe su zbog kosina pogodne samo za vitke i male osobe, terasa bi mogla koristiti novu plažnu ležaljku i više od 2 jastučića za 3 stolice, također sanitarni prostor (umivaonik) treba popravak.

Hoffmann aus München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mi i naša kćerkica od 1,5 stvarno smo se osjećali vrlo ugodno u kućici ova dva tjedna. Cjelokupna oprema je funkcionalna i ukusna i sve što trebate je stvarno tu. Čak i mali dječji namještaj i igračke i, naravno, putni krevetić na zahtjev. Moguće je i roštiljanje u malom dvorištu. Lokacija je također savršena, praktički 5 minuta hoda od centra grada gdje možete pronaći sve vrste trgovina. Unatoč velikoj cesti u blizini, apsolutno je mirno, pogotovo noću. Zaključak: Zaista se nema što zamjeriti, iako ima ljudi koji uvijek nađu dlaku u juhi. U svakom slučaju, preporučamo ovu kuću bez rezervacije i rado bismo se vratili!!!!!

Alice Beye aus Eschweiler

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Terasa sa ležaljkom. Kuhinja je vrlo dobro opremljena i vizualno vrlo lijepa. Imate kratke puteve do centra u blizini mnogih restorana i kafića. Husum je vrijedan izleta, a biciklom možete puno toga učiniti.

Angela und Angelika aus Niederbayern

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se super ugodno u kući kapetana Hannesa. Dobro opremljeno, odličan dizajn, super čisto, savršena lokacija. Husum je prelijep grad sa mnogo znamenitosti. I lako možete doći do Waddenskog mora, otoka i Halligena. Imali smo odličan odmor

Achim & Ina Everskemper

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Ugodna kućica u autentičnom okruženju. Idealno polazište za istraživanje Schleswig Holsteina plivajući, pješice, biciklom i automobilom. Otoci, plaže, zanimljivi gradovi kao što su Flensburg, Schleswig, Friedrichstadt, Scleiradtouren, kultura sa Stormom, Emil Nolde, zbirka umjetnina dvorca Gottorf, sve je u blizini. A navečer ćete se rado vraćati u kapetanovu kuću i Husum! Hvala vam na nezaboravnom boravku.

Hans Wacker

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Smještaj nam se jako svidio. Osjećali smo se potpuno ugodno. Kuća je s ljubavlju i ukusom namještena, njezin položaj je izvrstan. U aneksu (blagovaonici) krov od punog stakla bio bi bolji jer je buka jako neugodna kada pada kiša.

Uwe & Ilse Tholen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U srpnju 2017. imali smo prekrasan tjedan u Husumu i okolici, koji se može prilično dobro istražiti biciklom ili automobilom i biciklom. Kapetanova koliba je zaista predivno središnja i ukusno je i praktično namještena. Također je mogućnost parkiranja puštena nakon 2 dana. (Prijavite se za potvrdu o podobnosti od grada Husuma prije nego što stignete!). Čistoća nije ispunila naša očekivanja. Osobito su smetali pod i prašina na policama i nama je to bilo u redu. donio, što zapravo i ne bi trebao biti smisao tjednog odmora. Ima još prostora za napredak!!!

Albrecht Meintz

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća i lokacija su vrlo dobri, osim jako strmih stepenica i unutarnjeg dvorišta koje nažalost nije tako dobro s visokim stepenicama, nije posebno čisto, oluk je zatvoren, trava i druge stvari rastu iz njega, rasvjeta ne Ne radi, ali uvijek bismo se vraćali.

Eine Familie

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u Hanneinoj kapetanskoj kući. Oprema je odlična, vrlo udobni kreveti, prekrasan dnevni boravak s dobro opremljenom kuhinjom u kojoj smo mogli skuhati finu božićnu večeru. Puno hvala!

Frank Vogt

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Negativna točka je bila, međutim, to što se kuća jako zagrijavala, jer blagovaonica nije imala hlada i niste mogli to nikako spriječiti! Trebalo bi možda razmisliti o vanjskom zasjenjenju!

Petra Schöneich

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odlična kuća, odmah smo se osjećali ugodno. Samo su stepenice do spavaće sobe vrlo posebne: strme... Druga tava bi također bila sjajna. Inače sve savršeno. Rado bismo se vratili!

Andreas Klünder

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mala kućica je idealna za 2 osobe. Prtljagu smo stavili u 2. spavaću sobu, jer nažalost nema dovoljno ormara, s 4 osobe moglo bi biti prilično nezgodno. Iz tog razloga, odbitak od 1 boda za opremu Ako ste ovisni o WLAN-u, također postoje problemi - radi vrlo malo ili uopće ne radi. Inače, objekt je ugodan i sve što trebate je tu - sigurno bismo se rado vratili.

Bärbel Langer

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunska kuća, nedostaje samo mikrovalna pećnica za brzo zagrijavanje, bilo bi mjesta u kuhinji (ali to nije pravi kvar) problem s kantom za smeće: kante za smeće pune ili dopola pune po dolasku, nema kante za organski otpad


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321404

Posljednje ažuriranje: 30.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321404.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Husum» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 30 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina