Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ockholm

maks.  4   Gosta/Gostiju
93m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
93m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.75 km

0.75 km

Mogućnost kupovine 15 km

15 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • free of charge if there are 10 or more between the booking and the arrival date and the tenant cancels the booking no later than the end of the 3rd, following the booking
  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 50 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Kati U.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Wunderschönes uriges Ferienhaus, für zwei Personen ideal, es ist alles da, was man braucht - für eine Familie mit 2 Kindern aber eher ungeeignet, da die Schlafräume sehr offen sind und das Haus doch sehr hellhörig ist.

Sabine D.

5,0
5 5 5 5 5

Es ist schon so viel Schönes über das FH geschrieben worden, vielleicht eines noch, alle Uhren in dem Haus waren richtig gestellt und funktionierten.

Andreas H.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Tolles altes Reethaus, urig und gemütlich. Liegt etwas abseits. Ideal um auszuspannen. Am besten Handy aus und die Ruhe genießen.

Holger B.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Ein sehr gemütliches Ferienhaus mit einer guten Ausstattung. Hier kann man entspannen.

Nadine J.

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2

Das Ferienhaus war in einem guten Zustand. Es befindet sich in einer sehr ruhigen Lage. Für den Urlaub mit Hund super geeignet. Gerne wieder!

Dorothee E.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wir haben uns sehr wohlgefühlt im wunderschön eingerichteten Ferienhaus, das außerdem ein guter Ausgangspunkt für Ausflüge in die Umgebung ist.

Sabrina S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr sauber, liebevoll dekoriert, alles da für einen perfekten Urlaub. Wir kommen gerne wieder. Haben uns sehr wohl gefühlt.

Ulf K.

5,0
5 5 5 5 5

Das Ferienhaus war wunderschön - sehr schön und detailverliebt restauriert und eingerichtet. Danke an die nette Vermieterin, auch für die Ausflugstipps (Møgeltønder, sooo schön).

Jennifer D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lokacija je odlična, zaista gotovo osamljena. Vrlo susretljivi susjedi i sve je vrlo mirno. Psi su dobrodošli, čak postoje zdjele različitih veličina, a zamrzivač je dovoljno velik za - oh, pretpostavljam - 10 kg sirove hrane za pse. Mogli smo dobro spavati, cijeli dan se opuštati, kuhati i obaviti sve što svakodnevica zahtijeva. Vrlo stara kuća vrlo je lijepo očuvana, renovirana, uređena i opremljena. Sofa je udobna, naslonjači za ležanje su sjajni. Kuhinja je dobro opremljena i imali smo više nego što smo zapravo trebali. Vrt je prirodno uređen i poziva na odmor. Kivi je hit! Ovdje zečevi i ptice još uvijek nalaze netaknuto okruženje i susreću četveronožne i pernate prijatelje svakodnevno. Uvijek se može naći mjesto u sjeni na vrlo vrućim danima, a po potrebi se možete smjestiti i na terasu u ležaljci ili čak sjesti na pijesak. Okolina nudi mnogo za vlasnike pasa, jer su tamo psi još uvijek dopušteni na svim nasipima za šetnju. Osobna povezanost vlasnice vidljiva je i sve je uređeno s ljubavlju i predanošću. To su bile fantastične sedmice - HVALA

Elke W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Jedan objekt uređen s puno ljubavi prema detaljima. Ova kuća ima puno šarma, a vlasnici su zaista opremili svaki kutak s puno ljubavi. Ako rezervirate ovaj objekt, morate biti svjesni da je vrlo stara kuća. Visoki ljudi moraju često savijati glavu. Samo mjesto Ockholm nema puno toga za ponuditi, ali je vrlo centralno smješteno prema lukama za polaske na Hallige ili otoke.

Jennifer D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lokacija je sjajna, zaista skoro usamljena. Vrlo ljubazni susjedi i sve je vrlo mirno. Psi su dobrodošli, čak ima posuda različitih veličina i zamrzivač je dovoljno velik za - oh dragi ja pretpostavljam - 10 kg BARF-a.
Mogli smo dobro spavati tamo, cijeli dan se opuštati, kuhati i raditi sve što svakodnevni život zahtijeva. Vrlo stara kuća je vrlo lijepo očuvana, renovirana, uređena i opremljena. Sofa je udobna, stolci za ležanje su super. Kuhinja je dobro opremljena i imali smo više nego što nam je zapravo trebalo. Vrt je uređen na prirodan način i poziva na odmor. Kivi je hit! Ovdje zečevi i ptice još uvijek imaju očuvano okruženje i svakodnevno susrećete četveronožne i pernate prijatelje. Uvijek možete pronaći mjesto sjenke u vrlo vrućim danima, a alternativno možete sjesti na terasi u ljuljački za plažu ili sjesti na pijesak. Okolina nudi mnogo za vlasnike pasa, jer su povodci još uvijek dopušteni na svakom nasipu za šetnju pasa. Osobna veza vlasnice je vidljiva i sve je uređeno s ljubavlju i predanošću. To su bile fantastične tjedne - HVALA

Sandra M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Dat lüttje Reethus je lijepo uređena "kućica u nizu" na zidu u uspavanom selu Ockholm. Čim se penjete stepenicama do zimskog vrta, osjećate se stiglim. Sve je ljubavno uređeno... Mali kutak s pijeskom i ležaljka već vas pozivaju da zastanete prije ulaska u kuću. Čim uđete u zimski vrt, primijetit ćete mnoge male detalje koji će vas sigurno staviti u raspoloženje za odmor. A kada otvorite vrata kuće, osjećate se malo vraćenim u drugo vrijeme... Rustikalna kuhinja, sjajan alkoven, frieški pločice itd... Puno raspoloženje za odmor. Jedino spavaća soba na katu smo ocijenili kao stilsku pogrešku zbog svojih drvenih elemenata, što ipak ne umanjuje vrlo pozitivan ukupni dojam. Našem je psu najviše svidio ograđeni vrt na stražnjoj strani kuće. Stvarno smo uživali u naših 8 noćenja i slike koje se nalaze na internetskoj stranici nisu previše obećale. Bilo je dva sitna nedostatka za nas... Poneka šarafa možda bi trebala ponovno biti zategnuta (između ostalog na stepenicama koje vode do zimskog vrta) i bilo bi sjajno kada bismo mogli zamračiti drugi krovni prozor u glavnoj spavaćoj sobi na katu. Ali sve u svemu... Sigurno bismo ponovno ovdje odmorili!

Sabrina K.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Ova slatka i ljubavno uređena kuća za odmor lijepo je smještena i nudi savršenu polaznu točku za izlete u okolicu. Opremljena je svime što vam treba. Vrt iza kuće i zimski vrt s prednje strane pozivaju vas da ostanete. Uživali smo u boravku i rado ćemo se vratiti! Samo bi stepenice u prednjem dijelu kuće trebale biti obnovljene. Također, bilo bi sjajno kada bi postojale mreže protiv insekata na prozorima.

Elke W.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Jedan objekt uređen s puno ljubavi prema detaljima. Ova kuća ima puno šarma i vlasnici su zaista opremili svaki kutak s puno ljubavi. Kada rezervirate ovaj objekt, morate biti svjesni da je to vrlo stara kuća. Visoke osobe moraju češće skloniti glavu. Sam grad Ockholm nema puno toga za ponuditi, ali se nalazi jako centralno u odnosu na luke za odlazak na Halige ili otoke.

Nicole S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća iz 1730. godine, pažljivo uređena do najsitnijih detalja, ovdje ima puno toga za pronaći. Parking je dovoljno velik da s našim pikapom uđemo. Udoban vrt. Kuća je vrlo čista. Za hladnu jesenju večer darovani smo drvenom piljevinom za kamin. Ne razumijem negativne recenzije, jer je u opisu posebno naglašena visina stropa (posebno jer se radi o neizgrađenom objektu). Ugodna bijela klupa ispred kuće poziva vas da se zadržite, bilo ujutro uz šalicu čaja i zalazak sunca uz čašu vina. čak je i naš Bully volio igrati i zadržavati se u vrtu. Uvijek rado ponovo.

Heike C.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

U ovoj rustikalnoj, ugodnoj kući se možete dobro odmoriti i opustiti. Čisti prirodni okoliš, ovce sve do horizonta. Ovdje je vrlo mirno, nema ni žive duše u okolici :). Nažalost, trgovine su bile jako daleko, nema pekare u blizini. Sve u svemu, preporučljivo za one koji ne trebaju puno uzbuđenja :)

Sabine K.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kakva lijepa koliba pokrivena slamom, smještena na humku blizu nasipa i Sjevernog mora! Ulazite u djelić povijesti i očarava vas s ljubavlju dizajniran interijer s mnoštvom sitnih detalja. U kuhinji ćete pronaći sve što vam je potrebno. Kreveti su izvrsni, a čak je i kupaonica dragulj. Ne može biti bolje. Hvala na prekrasnom vremenu!


kontakt

Tvrtka Ferien an der Nordsee
gospođa W. Volquardsen

gospođa W. Volquardsen

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 321439

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321439.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Ockholm» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina