Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Madrid

maks.  6   Gosta/Gostiju
167m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
167m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: REG37340525W

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3 km

3 km

Skijaška uspinjača 26.8 km

26.8 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 62 km Madrid Adolfo Suarez

62 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


45 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

O.L Orterer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

W.W Wigleven

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Karen Kuvaas Kuvaas

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Jean Burnod

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

M De Vroede-Geuens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Cebrian

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži španjolski

A Raatgever

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

C van Dommelen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Hendrik Oosterveld

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

rosalie schreurs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Divan tjedan u lijepom apartmanu. Madrid je dobro dostupan javnim prijevozom. Prekrasno prirodno područje u blizini za divne šetnje. Apartman nije posebno svijetao. Nema sunca na terasi / balkonu.

patricia vercruyssen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan boravak. Jedina mana, što je za nas bilo prilično razočaravajuće, je što je tamo vrlo svježe zbog položaja (uz brdo). Stoga je bazen otvoren samo u srpnju/kolovozu. Rezervirali smo ovaj smještaj izvan grada, baš zato jer smatramo da je bazen jako bitan zbog malene djece. Što se tiče doručka vani, zbog hladnoće to nije bilo moguće. Inače vrlo ugodan boravak, lijepo uređen, prostran i vrlo čist. Ipak, morali smo sami sve organizirati jer nije bilo nikoga na licu mjesta.

Frans Kunst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Escorial, Avila, Segovia i Madrid lako su dostupni s ovog mjesta. Automobil je neophodan, jer se apartman nalazi u urbanizaciji Galapagar koja ima malo sadržaja. Postoji i autobus, ali mi ga nismo koristili. Domaćini su izuzetno ljubazni i osjećali smo se kao kod kuće u apartmanu. S terase se pruža prekrasan pogled na planine.

Ellen Lubbes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Mi, muškarac - žena, boravili smo u Casa Alegria od 9. do 20. rujna 2013. Kuća se nalazi na najvišoj točki rezidencije El Guijo oko 45 km od Madrida. Kuća je vrlo pogodna za parove koji vole mir i kulturu. Vlasnici John i Pilar učinili su sve da nam boravak bude što ugodniji. Pilar je posljednjeg dana pripremila ukusnu španjolsku tortilju za nas. Uživali smo u kulturi svjetskih baština gradova Avila, Toleda i Segovije. Manastir/palata El Escorial vrlo je blizu i divno je za posjetiti. Obišli smo različite pješačke ture po Madridu. Priroda u Guadarrami je lijepa i idealna za dugačke šetnje. Mi smo to radili kod Peñalare. Jedina mana kuće je što na terasu malo dolazi sunca, pa je brzo hladno. To će u ljetnim mjesecima, kada su temperature više, biti upravo prednost.

Miranda Sangster

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Volimo prostranstvo i činilo se da je kuća također dobro pozicionirana na fotografijama i prema opisu. Međutim, ispostavilo se da je u pitanju kuća u nizu, usred gusto izgrađenog naselja, uskim ulicama pune automobila. Nije bilo dobrodošlice, niti poruke, niti kartice za bazen prilikom dolaska, već samo ključ u vratima i moranje da zovemo Nizozemsku za informacije. Dobili smo cijelu priču o tome kako radi televizor koji je, kako se ispostavilo, bio pokvaren. Kasnije smo se lijepo proveli s vlasnicom koja je srećom bila u Madridu pa je svratila. Također, zbog toga su osigurani prolaz za bazen i pokvarena stolica. Televizor ne. Majka je živjela ispod nas, ali je nismo/nismo je puno vidjeli. Uostalom, imala je dobar balkon, dok smo mi bili između tri usko postavljena zida. Unutra je kuća ugodna (ali potrebna je renovacija, suncobrani su djelomično oštećeni), iako televizor nije radio (nisu ga ni popravili), a namještaj za sjedenje nije bio dovoljno dobar. Isti problem vrijedio je i za vanjski dio: pokvarene stolice, bez suncobrana i vrlo malo mjesta za sjedenje. Bazeni su zaista lijepi + osoblje vrlo ljubazno. To nije za nas. Bili smo sretni što smo mogli otići. Nikoga nismo vidjeli pri odlasku.

r. Bernadet

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Ovo je vrlo lijepa kuća. Vrlo dobro smještena nedaleko od Madrida i nekoliko lokacija. Bilo je pravo insistirati na najmu Casa Alegrije jer je kuća za 7, a ne za 8 osoba. Kako smo bili 2 para, svaki s 2 djece, kuća je bila dovoljno velika. Mislim da je ovo prvi put da je sve bilo savršeno za provesti prekrasan tjedan. Obitelj Bernadet + obitelj šalje pozdrav vlasniku u naše ime. Hvala.

A.E. Van Son

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo super zabavu, i naša djeca od 8, 13 i 17 godina žele ponovno doći u Madrid idući put. Posebno je bilo što je svatko mogao pronaći nešto za sebe. Unatoč tome što smo imali automobil, preporučam koristiti autobus. Izravno u centru bez problema s parkiranjem. Kuća je savršena; s četiri spavaće sobe i dvije potpuno opremljene kupaonice! (i nije uređena kao tipična 'Iznajmljivačka Kuća za Odmor'). Djeca su se odlično zabavila s igračkama oko kuće; Fronton i Paddle su bili najzanimljiviji. Dvije loptačke igre o kojima smo pročitali više informacija putem Googlea. U restoranu koji se nalazi blizu kuće naručili smo 'Dorada a la sal'. Spektakl na stolu i bilo je ukusno! Priroda oko kuće je posebna. Planine su posebno iznenađenje! Ukratko: savršena mješavina prirode i grada; za svakoga po nešto! S poštovanjem, Annelies van Son

Cristobal Mayendia

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Proveli smo predivan dvotjedni boravak na ovoj nekretnini. Smještaj se nalazi u dobro održavanoj ograđenoj zajednici (El Guijo) s tri bazena, dva restorana i teniskim terenima oko 30 minuta vožnje od Madrida. Kuća u nizu je dobro održavana i opremljena. Ima prekrasan pogled na madridske planine iz dnevnog boravka i vanjske terase. Jedini nedostatak je što jedinica nema klima uređaj, ali otvaranje prozora noću pomoglo je zadržati ugodnu temperaturu. Nema dodijeljenog parkirnog mjesta, ali nismo imali problema s pronalaženjem parkirnog mjesta u blizini na ulici. Vlasnica Pilar bila je vrlo ljubazna i lako se nositi s njom. Rado bismo ponovno ovdje boravili.

Danielle van den Hoogen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Rezervirali smo ovaj apartman kao alternativu za apartman u Madridu i jako nam se svidio. Sam apartman je ukusno uređen i opremljen sa svim potrebnim sadržajima. Ima prekrasan i prostran balkon s lijepim pogledom. Doček je bio srdačan i gostoljubiv. Apartman se nalazi u urbanizaciji s mnogo sadržaja. Tu je lijep restoran, trgovina s svježim kruhom, bazeni i razna sportska igrališta. Ali prije svega, to je povoljno polazište za istraživanje posebne i prelijepe okolice, poput Estoriala, doline poginulih i prekrasnih gradova poput Avile, Segovije i Toleda koji su lako dostupni. I centar Madrida može se dostići autobusom za pola sata. Ukratko, preporučujemo ga svima koji žele istražiti prekrasno unutrašnjost Španjolske iz udobnog i domaćeg apartmana.

McMurray

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Za našu obitelj s 2 djece, ovaj iznenađujući apartman bio je sjajno mjesto kao baza za posjete gradovima poput Segovije, Avile, Toleda i Madrida. Nakon posjeta užurbanom gradu, vrlo je ugodno vratiti se u potpuno namješten, prostran, uredan, čist i toplo uređen apartman s fantastičnim pogledom s vrlo prostranog balkona. Također, doček domaćina Johna i Pilara bio je izuzetno ugodan, i uvijek smo im se mogli obratiti za sva pitanja. Iako je na 5 minuta hoda dostupna autobusna veza prema Madridu, korisno/nužno je imati automobil na raspolaganju. Posebno ako želite posjetiti i druge gradove i znamenitosti pored Madrida.

Jacobus Bodijn

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na odličnoj udaljenosti od Madrida i savršena je baza za istraživanje okolice. Vlasnici su vrlo gostoljubivi i čine sve kako bi gostima bilo ugodno. Apartman je opremljen svim luksuznim sadržajima. Na maloj udaljenosti nalaze se 2 prekrasna velika bazena i razna sportska igrališta što čini odmor potpunim!

Willem Van Bokhorst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovaj stan je vrlo dobra baza za posjet Madridu i Toledu. Postoji dobra autobusna veza (svakih 30 minuta) do Madrida iz ruba četvrti, koja traje otprilike pola sata do ruba centra, s povezanim gradskim autobusima i metroom. Stan ima prekrasan pogled s terase!

sara maria castillo-olivares

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Kuća Alegria je lijepa vezana kuća otprilike 30 km sjeverozapadno od Madrida, kuća ima divan pogled na Sierra de Guadarrama, Valle de los Caidos (Dolina palih) i Monasterio del Escorial. Kuća je lijepo uređena iznutra i vrlo čista, neka oprema je potrebna popravka (npr. drvena letva za zavjese koja je pala usred noći, prekidač svjetla koji nema prekidač i predstavlja rupu u zidu i neki električni utikači koji su labavi). Kuća je prilično dobro opremljena, ali nedostaju neki svakodnevni električni uređaji, nije bilo mikrovalne pećnice ili glačala s glačalom. Ipak, uspjeli smo posuditi glačalo od stanodavca. Stanodavac nam je također ljubazno dopustio da posudimo neke dječje igračke. Dostupna su dva planinska bicikla s dječjim sjedalima na stražnjoj strani, koji se mogu koristiti za istraživanje područja jer postoje nekoliko biciklističkih staza koje se mogu pratiti. Naselje se zove El Guijo, ima mješavinu stanova i vezanih kuća. Okruženo je lijepo uređenim vrtovima. Za ljubitelje sporta ima dva velika bazena i manji za male djece, nekoliko teniskih terena, stolova za stolni tenis te nogometna i košarkaška igrališta. Parkiralište je veliki problem u području, nije uvijek mjesta blizu objekta i često smo morali ostaviti automobil izvan dosega vida iz kuće, što nije idealno s obzirom na to da smo morali pakirati/raspakirati kofere. Ceste su prilično uske na nekim mjestima zbog parkiranih automobila i može biti teško skrenuti u nekim zavojima. Brinem se zbog pristupa hitnim vozilima objektu. Naselje se čini vrlo sigurnim, tu je osoblje za sigurnost na ulazu i potpuno je ograđeno. Molim vas pročitajte ugovor pažljivo jer postoji dodatna naknada od 75 eura za čišćenje prilikom napuštanja objekta, što smatram pretjeranim s obzirom na cijenu najma.

R SCHOETERS

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Izvrsna autobusna veza za Madrid. Vrlo dostupno javnim prijevozom. Savršeno smještena lijepa kuća sa svim udobnostima i mirno smještena. Prekrasan panoramski pogled, obilna sportska oprema: lijepi bazen (s 2 spasioca) i dječji bazen, teniski tereni, košarkaški teren, odbojkaški teren i teretana (vlasnik daje besplatne ulaznice). Mogli smo koristiti televizor, DVD player i računalo s internetom! Vrlo lijepo uređen kuća: veliki dnevni boravak, velika kuhinja s perilicom rublja, perilicom suđa, pećnicom i mikrovalnom pećnicom - ukratko, svim potrebnim kućanskim aparatima koji su potrebni. Četiri velike spavaće sobe, dvije potpune kupaonice s WC-om, plus dodatni zasebni WC doljnja površina, terasa i balkon na gornjem katu. Parkirno mjesto ispred vrata. Vlasnik govori nizozemski, vrlo je ljubazan i susretljiv - jako dobar doček!! Ukratko, svakako vrijedno ponavljanja. Obitelj Schoeters - Garcia iz Liéra - 2007.

A.M. Boonstra

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Izvrsno mjesto ako tražite mir u kombinaciji s mogućnostima velikog grada. Do Madrida je vrlo lako doći autobusom, ne treba vam automobil. Osim dobre autobusne povezanosti, u blizini je i željeznička stanica, ali ako želite planine (na koje imate prekrasan pogled iz kuće!) iskoristiti za šetnju, automobil je koristan. Kuća je ugodna, opremljena svime što vam je potrebno, a upravitelji su ljubazni i uslužni (i govore nizozemski, što je vrlo zgodno u zemlji u kojoj nitko ne govori ni riječ na drugom jeziku osim španjolskog!). Smatrali smo da je Casa Alegria idealno mjesto za odmor i istovremeno upijanje kulture u Madridu.

A.E. Van Son

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bilo nam je super, naša djeca od 8, 13 i 17 također žele sljedeći put doći u Madrid. Posebnost je bila što je za svakoga bilo ponešto. Iako smo imali auto, preporučuje se autobus. Direktno u centru bez problema s parkingom.

Kuća je savršena; s četiri spavaće sobe i dvije pune kupaonice! (i nije namještena kao tipična kuća za iznajmljivanje).

Djeca su se dobro zabavila sa svim igračkama po kući; Fronton i Paddle bili su najposebniji. Dva sporta s loptom o kojima više informacija čitamo putem Googlea.

U restoranu pored kuće naručili smo 'Dorada a la sal'. Spektakl za stolom i bilo je izvrsno!

Priroda oko kuće je posebna. Posebno su planine najveće iznenađenje!

Ukratko: savršen spoj prirode i grada; nesto za sve!

Lijepi pozdrav,

Annelies van Son

r. Bernadet

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

to je vrlo lijepa kuća. vrlo dobro smješten nedaleko od Madrida i nekoliko mjesta. Bio sam u pravu što sam inzistirao na iznajmljivanju Casa Alegria jer je to kuća za 7, a ne za 8. Budući da smo bili 2 para s po 2 djece. Kuća je bila prilično velika. Mislim da je to prvi put da se sve poklopi za sjajan tjedan. Obitelj Bernadet + obitelj šalje mali pozdrav vlasniku od nas hvala

Maria Shea

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Ovo je bilješka da podijelimo naše iskustvo u "Casa Alegria". Zaista je bilo zadovoljstvo upoznati vlasnike ove lijepe planinske kuće. Kuća je bila veličanstvena s brojnim sadržajima, kao i nevjerojatnim pogledom na planine i grad. Njegova lokacija je apsolutno savršena unutar privatne, čuvane stambene zajednice koja je osigurala mnogo imovine; bazeni, restoran, ljekarna itd. Također, bili smo tako blizu mnogih ugodnih obližnjih gradova. Tijekom našeg boravka posjetili smo El Escorial, Los Callidos, Segoviju, Valenciju, Granadu, Sevillu, Cordobu i naravno mnoge posjete Madridu. Zaista spektakularan odmor kojeg će naša obitelj zauvijek pamtiti i voljeti. Planiramo ponovno posjetiti u budućnosti.

sara maria castillo-olivares

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Casa Alegria je lijepa terasasta kuća otprilike 30 km sjeverozapadno od Madrida, kuća ima lijep pogled na Sierra de Guadarrama, Valle de los Caidos (Dolina palih) i Monasterio del Escorial. Kuća je lijepo uređena iznutra i vrlo čista, neke elemente treba popraviti (tj. drvenu zavjesu koja je pala usred noći, prekidač za svjetlo koji nema prekidač i predstavlja rupu u zidu i nešto labave električne utičnice). Kuća je prilično dobro opremljena, ali su nedostajali neki svakodnevni električni uređaji, nije bilo mikrovalne pećnice ili glačala ili daske za glačanje. Ipak smo mogli posuditi glačalo od stanodavca. Vlasnik nam je također ljubazno dopustio da posudimo neke dječje igračke. Postoje dva brdska bicikla s dječjim sjedalima na leđima koja se mogu koristiti za istraživanje područja jer postoji nekoliko biciklističkih ruta koje se mogu pratiti. Stambeno naselje se zove El Guijo, ima mješavinu stanova i kuća u nizu. Okružena je lijepo uređenim vrtovima. Za ljubitelje sporta tu su dva velika bazena i jedan manji za malu djecu, nekoliko teniskih terena, stolni tenis te igrališta za nogomet i košarku. Parkiranje je veliki problem u okolici, nema uvijek mjesta u blizini nekretnine i često smo morali ostavljati automobil bez vidljivog dohvata iz kuće, što nije bilo idealno s obzirom na to da smo morali pakirati/raspakirati svoje kovčege. Ceste su na nekim mjestima prilično uske zbog svih parkiranih automobila i može biti teško skrenuti u nekim zavojima. Brinuo bih se oko pristupa vozila hitne pomoći posjedu. Imanje se čini vrlo sigurnim, na ulazu je zaštitarsko osoblje i potpuno je ograđeno. Pažljivo pročitajte ugovor jer postoji dodatnih 75 eura za čišćenje pri izlasku iz nekretnine, što smatram pretjeranim s obzirom na cijenu najma.

R SCHOETERS

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sjajna autobusna veza s Madridom.
Vrlo dobro opslužen javnim prijevozom.
idealno smještena prekrasna kuća sa svim pogodnostima
i mirna lokacija.
prekrasan panoramski pogled
opsežan sportski smještaj: prekrasan bazen (s
2 spasioca) i dječji bazen teniski tereni košarkaško igralište za odbojku
i fitness soba (vlasnik daje besplatan pristup
Kartice )
može se koristiti televizija, DVD player i računalo s internetom!
vrlo lijepo ukusno uređenje kuće:
veliki dnevni boravak, velika kuhinja sa perilicom rublja, perilicom suđa
stroj pećnica mikrovalna pećnica ukratko sve potrebno
potrebni kućanski aparati.
četiri velike spavaće sobe, dvije pune kupaonice
s WC-om plus u prizemlju dodatni odvojeni WC
prednji vrt, terasa i iznad balkon
parking ispred vrata
vlasnik govori nizozemski, vrlo ljubazan
i susretljiv - vrlo dobar prijem!!
Ukratko, svakako vrijedi ponoviti.
obitelj Schoeters - Garcia iz Liera - 2007

Ellen Lubbes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Mi, muško - žensko, boravili smo u Casa Alegria od 9. do 20. rujna 2013. Kuća se nalazi na najvišoj točki rezidencije El Guijo, oko 45 km od Madrida. Kuća je vrlo pogodna za parove koji vole mir i kulturu. Vlasnici John i Pilar učinili su sve kako bi naš boravak bio što ugodniji. Pilar nam je zadnji dan napravila ukusnu španjolsku tortilju.
U potpunosti smo uživali u kulturi gradova svjetske baštine Avilara, Toleda i Segovije. Samostan/palača El Escorial vrlo je blizu i lijepa za posjetiti.
Napravili smo nekoliko gradskih šetnji Madridom. A također i priroda Guadarrame je lijepa i divna za duge šetnje. To smo učinili u Penalari.
Jedina mana kuće je što na terasi gotovo da nema sunca pa brzo zahladi. To će biti plus u ljetnim mjesecima kada su temperature više.

Miranda Sangster

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Volimo prostor i tako je kuća izgledala na fotografiji i po opisu.
No, pokazalo se da je to kuća u nizu, usred guste gradnje, uskih ulica punih automobila.
Nema dobrodošlice, nema napomene, nema propusnice za bazen pri dolasku, ali ključ u vratima i morate sami nazvati NL za neke informacije. Dobio sam cijelu pjesmu o tome kako TV radi, za koji se također pokazalo da je pokvaren. Bilo mi je lijepo porazgovarajte kasnije s vlasnikom, koji je, na našu sreću, bio neko vrijeme u Madridu i svratio. Kao rezultat toga, karta za plivanje i polomljena stolica su sređeni na neko vrijeme.Nema TV-a. Majka je živjela ispod njega, ali smo je jedva viđali. Inače, imala je dobar balkon..., dok smo mi bili između 3 usko postavljena zida.
Unutrašnjost kuće je ugodna (potrebno je renovirati, uključujući djelomično slomljene rolete) iako TV nije radio (nije ni popravljan), a namještaj za sjedenje nije poželjan. Ovo se također odnosi i na vanjsku stranu. Polomljene stolice , bez suncobrana i vrlo malo mjesta za sjedenje.
Bazen je stvarno lijep + osoblje bazena vrlo ljubazno.
Ništa za nas. Rado smo išli opet. Nitko nije viđen na polasku.

Willem Van Bokhorst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Ovaj stan je vrlo dobra baza za, posebice, Madrid i Toledo. S ruba četvrti postoji izvrsna autobusna veza (1/2 sata vožnje) s Madridom, koja vas vodi do Madrida za oko pola sata do ruba centra, s povezujućim gradskim autobusima, metroom.

Stan ima prekrasan pogled sa terase!

Frans Kunst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Escorial, Avila, Segovia i Madrid lako su dostupni s ove lokacije. Automobil je preduvjet, jer se stan nalazi u takozvanoj urbanizaciji Galapagara i ima malo sadržaja. Postoji i autobus, ali ga nismo koristili.
Domaćin i domaćica su izuzetno srdačni i stvarno smo se osjećali kao kod kuće u apartmanu. Sa terase se pruža lijep pogled na planine.

M De Vroede-Geuens

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća ispunjava najosnovnije uvjete za uspješan odmor, pogotovo ako odavde putujete u Madrid, a tu su i dobre veze autobusom i metroom.
Sportska ponuda također je plus.

P Groenewolt

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

VRLO LIJEPA LUKSUZNA KUĆA U ODMORNOM PARKU. VLASNICI SU BILI OD VEOMA POMOĆI I ZVALI SU VIŠE PUTA DA PITAJU JE LI OK. NML IMALI SMO POTEŠKOĆE UČINITI NAS RAZUMLJIVIM U PARKU U KOJEM SE VEĆINOM GOVORI ŠPANJOLSKI. TO JE BIO JEDINI MINA ŠTO NEMA NIZOZEMCA OKO NAS.

A Raatgever

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Doručak na terasi uz baguette, šalicu kave, čašu soka od naranče i ovaj nezaboravan pogled. To je ODMOR velikim slovima. Lijep gostoljubiv prijem. Prekrasna moderna kuća potpuno opremljena. Kozmopolitski grad Madrid udaljen je pola sata, a svi muzeji, restorani, trgovine, prekrasni parkovi i druge atrakcije nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Sergovia s rimskim akvaduktom također je grad u blizini koji morate posjetiti. Ovdje smo proveli nezaboravan odmor.

Jacobus Bodijn

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi na dobroj udaljenosti od Madrida i vrlo je lijepa baza za istraživanje područja.

Vlasnici su vrlo gostoljubivi i čine sve da se gosti osjećaju ugodno. Apartman je opremljen svim luksuzom. U neposrednoj blizini nalaze se 2 prekrasna velika bazena i razni sportski tereni, što čini odmor potpunim!

Anne Camile Gersie

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Apartman se nalazi na brežuljku u rezidencijalnoj četvrti okruženoj prekrasnim krajolikom. Automobilom smo obišli prirodu i posjetili prekrasne gradove Escoril i Segoviju. Posjetili smo i centar Madrida. Točno ono što smo htjeli. Vlasnici apartmana su otvoreni i ljubazni. Važno je da kući odete sretni. Apartman je pogodan za obitelj sa malom djecom. Ima prostrani balkon s pogledom na prekrasan krajolik. Također idealno mjesto za odmor. Dovoljno čitanja, multimedije i velike kupaonice. Ako ste ljubitelj kulture i želite uživati u krajoliku, ovo je idealna lokacija. Trebaš auto. Postoji i autobusna veza sa centrom Madrida, ali je mi sami nismo koristili. Preporučeno!

McMurray

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Za nas, obitelj s 2 djece, ovaj iznenađujući stan bio je odlično mjesto kao baza za gradove kao što su Segovia, Avila, Toledo i Madrid. Nakon posjeta užurbanom gradu vrlo je ugodno vratiti se kući u potpuno namješten, prostran, uredan, čist i toplo uređen apartman s fantastičnim pogledom s vrlo prostranog balkona. Osim toga, prijem domaćina i domaćice Johna i Pilar bio je izuzetno ugodan i uvijek smo mogli pokucati na naša vrata za sva naša pitanja.

Iako postoji autobusna veza s Madridom na 5 minuta hoda, korisno je/potrebno je imati na raspolaganju unajmljeni automobil. Pogotovo ako osim Madrida želite posjetiti i druge gradove i znamenitosti.

patricia vercruyssen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan boravak. Jedina mana, koja je nama pala, je što je jako svjež zbog svog položaja (na brdu). Zbog toga je bazen otvoren samo u srpnju/kolovozu. Rezervirali smo ovaj smještaj izvan grada, samo zato što smatramo da je prisutnost bazena vrlo važna s malom djecom. Također nije bilo moguće doručkovati vani jer je bilo presvježe.

Nadalje, vrlo ugodan boravak, lijepo uređen, prostran i vrlo čist. Sve smo morali sami smisliti jer nije bilo nikoga na licu mjesta.

Danielle van den Hoogen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Rezervirali smo ovaj apartman kao alternativu stanu u Madridu i jako nam se svidio. Sam apartman je ukusno uređen i kompletno opremljen. Ima prekrasan i posebno prostran balkon s prekrasnim neometanim pogledom. Dobrodošlica je bila topla i gostoljubiva.

Stan se nalazi u naselju sa puno sadržaja. Tu je lijep restoran, trgovina svježim kruhom, bazeni, razni sportski tereni. Ali iznad svega, to je zgodno polazište za istraživanje posebne i prekrasne okolice.Estorial, dolina palih i prekrasnih gradova kao što su Avila, Segovia i Toledo su lako dostupni. Do centra Madrida možete doći i autobusom za pola sata.

Ukratko, neophodan za one koji žele otkriti prekrasnu unutrašnjost Španjolske iz atraktivnog doma.

rosalie schreurs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prekrasan tjedan u prekrasnom stanu. Madrid je lako dostupan javnim prijevozom. Prekrasan rezervat prirode u blizini za prekrasne šetnje.

Stan nije jako svijetao. Nema sunca na vanjskom prostoru/balkonu.

J.C.M. van der Holst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Smještaj je bio izuzetno lijep. Terasa je bila lijepa s pogledom na planine i mala sela u daljini. Sve je bilo prisutno u kući za odmor. Postojao je autobus koji je vrlo često vozio odvojenom autobusnom trakom za Madrid. Za 45 minuta bili ste u centru. Do El Escoriala moglo se stići automobilom za petnaest minuta. Također dobro smješten za dnevne izlete u Toledo i Avila.

Cristobal Mayendia

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Imali smo prekrasan dvotjedni boravak u objektu. Mjesto je smješteno u dobro održavanoj zatvorenoj zajednici (El Guijo) s tri bazena, dva restorana i teniskim terenima oko 30 minuta od Madrida.

Gradska kuća je dobro njegovana i dobro opremljena. Ima prekrasan pogled na madridske planine iz dnevne sobe i vanjske terase. Jedinica nema klimu, ali otvaranje prozora noću pomoglo je da mjesto ostane hladno.

Nema dodijeljenog parkirnog mjesta za jedinicu, ali nismo imali problema pronaći parking u blizini na ulici.

Vlasnik Pilar bio je stvarno ljubazan i s njim se lako razgovaralo. Voljeli bismo opet ostati ovdje.

Alba López Castillo

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži španjolski

Kuća je bila u redu, prostrana je i topla. Postoje tri etaže, ali samo dvije su dostupne gostima. Stoga neke od fotografija koje se pojavljuju nisu dio raspoloživog prostora. Na primjer natkriveni trijem. Osim toga, glavna soba nije imala rolete, a rolete nisu bile dovoljno neprozirne da blokiraju svjetlo. Inače je sve bilo savršeno.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

ostale informacije

Broj objekta: 321513

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321513.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Madrid» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 45 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina