Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Eivissa

maks.  6   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
250m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Opis


Broj licence ili registracije: ETV-1429-E.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


49 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jan Benard

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Evy Roeland

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Sanne Slof

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Willem Koole

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

b.j boudet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

G. Muller

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Katerina Hoogervorst

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

L.A Leonardi

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Sven Guenther

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Judith Molenaar

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo sa 8 prijateljica u ovoj vili, vrlo zadovoljne! Savršena lokacija, 5 min autom od grada. Prostrane sobe, čisto i uredno. Jedino je kuhinja malo zastarjela i nedostajali su aparat za kavu i brzi kuhalo vode. Nedostaje vrata kupaonice na gornjem katu, taj prostor je otvoren i povezan s spavaćim sobama. Bilo bi dobro imati zasebne wc-e, oba se nalaze u kupaonici. Vrt i bazen su prekrasni s predivnim pogledom na grad Ibiza. Kuća pruža puno privatnosti i svako jutro se čistio bazen.

Suzanne Bakker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

U rujnu smo iznajmili vilu s grupom prijateljica. Mirna lokacija u planinama, ali ipak 5 minuta udaljena od supermarketa i 10 minuta udaljena od centra Ibize. Centralno smještena na otoku. Vlasnica je vrlo ljubazna. Prekrasna vila s luksuznim, prostranim kupaonicama, velikom kuhinjom s blagovaonicom i dovoljno terasa i verandi oko vile za jelo. Veliki vrt s predivnim bazenom i fenomenalnim pogledom na Ibizu i more. Preporučila bih ovu vilu svakome!! Fotografije na stranici svakako ne odražavaju stvarnost.

Trevor OLoughlin

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Nažalost, ovaj boravak nije bio najbolji. Struja je nestajala i dolazila povremeno, a voda je nestajala barem jednom dnevno, oba su bila vrlo neugodna jer smo bili 6 odraslih s 3 djece mlađe od 2 godine. Vlasnika smo morali pozivati dva puta da bismo ponovno dobili vodu dok nismo shvatili sami da je staro pumpno postrojenje koje stalno presijecalo, a koje smo morali resetirati da bismo dobili pritisak natrag. Nemamo pojma o poteškoćama s električnom energijom. Nismo mogli koristiti vanjsko područje noću jer su ga napadali komarci, doslovno bili smo izujedani. Vjerojatno smo jednostavno imali nesreću s vremenom godine i neobično visokom temperaturom i noćnom vlagom. Bez suncobrana za ležaljke. Nema sjene na području bazena. Dodatno smo plaćali ručnike i posteljinu po osobi, očekivali smo da će osnovne stvari poput ovih biti uključene u luksuznu vilu. Dio naše sigurnosne polog zadržan je zbog 'pomicanja ukrasa', premjestili smo stvari s donjih polica na gornje police da bismo spriječili da ih djeca razbiju. Nismo ništa slomili, vila je bila uredna i čista prilikom našeg odjavljivanja, najčudniji razlog koji sam ikad čuo za zadržavanje sigurnosnog pologa.

Pozitivno - Vila je prekrasna stara finca s nevjerojatnim pogledom na Dalt Vilu, lokacija je vrlo blizu velikog Lidla i pored hotela Casa Maca. Vrlo je lako dosegnuti sve dijelove otoka iz vile. 100% vam treba pristojan automobil da se popnete i spustite s brda. Vrlo mirna i mirna lokacija. Vlasnik je pružio 3 dječja krevetića na zahtjev.

Sažetak - Kada platite značajnu svotu za najam vile na 10 dana, očekujete da će osnovne stvari poput struje, vode, ručnika i posteljine raditi i biti uključene. Zadržavanje dijela sigurnosnog pologa zbog apsurdnog razloga također je ostavilo loš dojam. Ne bismo opet odsjeli.

G de kort

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

lokacija je savršena. Na 10 metara se nalazi lijepo malo hotelčić gdje smo svakodnevno doručkovali. Sve ostalo morate obavljati autom. Bile smo tamo s 6 prijateljica i sve smo obavile taksijem. Sve je izvedivo i cijene su pristupačne. Do Ibiza grada je koštalo 15 eura. Preporučujem svima!

Jan Jaspers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna vila, apsolutno super, sve bilo savršeno čisto, velike sobe, više terasa vani također s vanjskim roštiljem, prostrani dnevni boravak, vrlo prostrana kuhinja opremljena svim pogodnostima, pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, zamrzivač, veliki hladnjak, itd., itd. čak i praonica rublja s perilicom rublja (vrlo korisno ako imate malu djecu i opet naprave nered). 2 velike kupaonice. Lijep, velik i čist bazen (vrlo dubok, pa pazite s malom djecom) prekrasan veliki prostrani vrt s prekrasnim pogledom na grad Ibiza. Bili smo s dvije obitelji (3 mala djeteta u dobi od 2, 4 i 6 godina) i djedovima i bakama, ukupno 9 osoba. Budući da smo unajmili automobile i samostalno smo došli do vile, unaprijed sam planirao rutu putem Google Eartha, srećom, inače je nikada ne bismo pronašli. Savjet: ako idete do ove vile, slijedite putokaze hotela "Es Trull". Samo 10 minuta vožnje do centra grada Ibizu i zračne luke. Imali smo super odmor zahvaljujući fantastičnoj vili!

Gerardus Peek

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Divan opušteni odmor s mogućnostima izleta na lako dostupnoj udaljenosti. Prilazni put većinom nije asfaltiran, ali se laganim vožnjom dobro prolazi. Supermarket je udaljen 7 minuta autom. Ibiza grad je izazovno smješten na kraju vrta, ali je udaljen samo 10 minuta automobilom. Uživali smo u Finci, posebno u natkrivenom roštilju u vrtu. Prilikom dolaska vrlo čisto.

Deborah Hessel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Sa 6 prijateljica bile smo u ovoj prekrasnoj vili krajem svibnja 2012. Lokacija je vrhunska, mir i privatnost i blizu svih lijepih gradova i plaža. Savršeno mjesto za boravak na ovom super otoku, sigurno ćemo se brzo vratiti!

Suzanne Bakker

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

U rujnu smo iznajmili vilu s grupom prijateljica. Mirna lokacija u planinama, ali svega 5 minuta udaljena od supermarketa i 10 minuta udaljena od centra Ibizie. Centralna lokacija na otoku. Prijateljska vlasnica. Prekrasna vila s luksuznim, prostranim kupaonicama, velikom kuhinjom i dovoljno terasa i verandi za objedovanje oko vile. Veliki vrt s predivnim bazenom i fenomenalnim pogledom na Ibizu i more.
Preporučam ovu vilu svima!! Fotografije na stranici svakako ne dočaravaju stvarnost.

ACN Krayenhoff

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Can Palau Ibiza nam se jako svidio. Bili smo tamo s 8 prijateljica i uživali smo u bazenu, vanjskoj kuhinji, prostranoj kući i dobrom opremljenim kupaonicama. Iako je kuća izvan Ibizu, malo udaljena, bilo je samo 10 minuta vožnje taksijem do većine noćnih klubova / zabava, 10 minuta do Ibiza grada i 15 minuta do zračne luke. Kuća se nalazi usred planine i s vrta pruža fantastičan pogled na more, Ibizu, stari grad Ibizu i okolicu. Ova kuća definitivno je preporučljiva!

Rutger Van den Berg

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Fantastična vila, u kojoj se možete lijepo opustiti sa 9 osoba, uživajući u suncu, moru, bazenu, roštilju i naravno Ibizu!!! Ovo je definitivno preporučljivo kao baza za boravak. Blizu grada, plaže i aerodroma. Klubovi se također lako mogu doći iz Can Palaua. Slijedeće godine sigurno ćemo ponovno provesti jedan tjedan u Can Palauu!!!!

Gerardus Peek

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Jedan divan opuštajući odmor s mogućnostima izleta na pristojnoj udaljenosti. Pristupni put većim dijelom nije asfaltiran, ali je lako proći vozeći se pažljivo. Supermarket je udaljen 7 minuta vožnje autom. Ibiza grad je izazovan, ali udaljen samo 10 minuta vožnje autom od vrta.

Uživali smo u Finca-i, posebno u natkrivenom roštilju u vrtu.
Po dolasku je bilo vrlo čisto.

Deborah Hessel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo s 6 prijateljica u ovoj prekrasnoj vili krajem svibnja 2012. Položaj je vrhunski, mir i privatnost i blizu svim lijepim gradovima i plažama. Savršeno mjesto za boravak na ovom super otoku, svakako ćemo se brzo vratiti!

Jan Jaspers

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Velika vila, potpuno super, sve je bilo savršeno čisto, velike sobe, više vanjskih terasa s roštiljem, prostrani dnevni boravak, vrlo prostrana kuhinja s svim pogodnostima, pećnica, mikrovalna, perilica posuđa, zamrzivač, veliki hladnjak, itd, itd... čak i prostorija za pranje s perilicom rublja (vrlo korisno kad imate malu djecu koja uvijek zaprljaju). 2 velike kupaonice. Lijep, veliki i čist bazen (vrlo dubok, pa treba paziti s malom djecom) lijep, prostran vrt s prekrasnim pogledom na grad Ibiza.
Bili smo s dvije obitelji, (3 male djece od 2, 4 i 6 godina) i baka i djed, ukupno 9 osoba.
Budući da smo unajmili automobile i sami smo odvezli do vile, unaprijed sam put potpuno pripremio putem Google Earth-a, srećom, inače je nikad ne bismo pronašli.
Savjet: ako idete u ovu vilu, slijedite znakove hotela "Es Trull".
Samo 10 minuta vožnje do centra grada Ibiza i zračne luke.
Imali smo super odmor, djelomično zahvaljujući fantastičnoj vili!

Robert Van de Looij

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

S tri parova smo imali fantastičan tjedan u ovoj kući. Kuća je udaljena i pruža sav mir i prostor za bijeg od vreve zabave, dok se za samo 10 minuta autom ili taksijem možete naći usred centra. Slike ne pravdaju kuću i ako opet idemo na Ibizu, apsolutno ćemo se vratiti u ovu kuću!

Irene Vegting

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo ugodan odmor na Ibizi u ovoj vili. Žena koja je predala ključ bila je fleksibilna s vremenom i opuštena. Mogli smo odmah ući po dolasku i dogovoriti se za vrijeme odjava. Vila je bila dobro održavana. Predivan vrt i veliki bazen koji su bili čisti. Vlastiti ulaz s automatskim vratima i vrt su bili dobro ograđeni ogradom. Kreveti su bili malo tvrdi, bilo je 7 pravih kreveta, 1 sklopivi krevet i 1 krevet koji se mogao izvući ispod drugog kreveta. Vila je bila vrlo blizu grada Ibize. Bilo je malo potrebno tražiti koji izlaz trebamo uzeti, a zatim nekoliko neravnih seoskih puteva, ali onda imate predivan pogled na grad.

Judith Molenaar

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo sa 8 prijateljica u ovoj vili, jako zadovoljne! Savršena lokacija, 5 min autom od grada. Prostrane sobe, uredno očišćene. Samo malo zastarjela kuhinja u kojoj nedostaje aparat za kavu i brzi kuhalo. Na gornjem katu nedostaje vrata za kupaonicu, ta prostorija je otvorena i graniči s ​​spavaćim sobama. Bilo bi lijepo imati zasebne toalete, oba se nalaze u kupaonici. Vrt i bazen su predivni s ​​prekrasnim pogledom na grad Ibicu. Također, kuća nudi puno privatnosti i svako jutro se čisti bazen.

Michel Verwaest

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Izuzetno lijepa lokacija kuće. Ogroman mir i privatnost, a ipak sve prilično blizu. Automobil je naravno nužan. Predivan pogled na staru grad, lijep i ugodno topao bazen, klima uređaj u sobama,... ukratko savršeno.

Karin Heebing

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Divan produljeni vikend proveden u Can Ramon Palau. Prekrasno bazen i veliki vrt. Kuća se nalazi središnje na otoku i ima prekrasan pogled na staru gradsku jezgru Ibizu. Čuje se promet u daljini i pijetao/kokoši ujutro!

G de kort

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

smještaj je savršen. Na 10 metara je lijepi hotel u kojem smo svakodnevno doručkovali.
Sve ostalo se mora obaviti autom.
Bili smo s 6 prijateljica i sve smo radile taksijem. Lako je i cijene su prihvatljive.
Do Ibiza grada je 15 eura.
Preporučujem svima.

Philip Van Beveren

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bili smo s grupom od 8 prijatelja na odmoru u ovoj vili. Prostor oko i u kući, sa lijepom travnjakom i predivnim bazenom, je najveća prednost, pogled je zaista šećer na torti. Također, tu je i lijepa veranda i dodatno ugodno natkriveno mjesto za roštiljanje i uživanje u lijepim ljetnim večerima. Omjer cijene i kvalitete je izvrstan. Ako postoji neki nedostatak koji smatramo zanemarivim, savjetovali bismo vam da ponesete malo sredstva protiv komaraca. Pri zalasku sunca ima nešto više komaraca nego što je uobičajeno. Ako razmišljate o putovanju sa četiri para, raspored soba nije idealan, ima 2 kupaonice od kojih jedna nema vrata, i tri spavaće sobe. U sobi s kupaonicom bez vrata spava se u četvero. To nije bilo nikakav problem za nas, stoga je ovo idealna destinacija za grupe prijatelja!!! Vrlo lijepa prednost je prisutnost male, ali dobre hotela koji je višeg položaja i može pripremiti obroke u vili -).

L Smits

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dolazak i predaja ključeva s vlasnicom protekli su odlično. To je prekrasna vila, opremljena svim pogodnostima, s jednako prekrasnim vrtom i lijepim bazenom. Svi sastojci za vrlo lijep odmor.

Pereira Bruno

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži francuski

Super zadovoljni, vila je odlična, pogled je stvarno nevjerojatan. Proveli smo tjedan dana u predivnom gradu. Nije daleko od centra, raznih plaža. Naravno, trebate uzeti auto ili autobus koji je udaljen 10 minuta hoda, vozi svakih 30 minuta i košta 1,80 €. Supermarketi nisu daleko, udaljeni su 6 minuta vožnje autom.

Postoji WiFi u vili.

Negativne točke o vili:
-U jednoj od soba koja također služi kao kupaonica nedostaje vrata koja razdvajaju sobu i kupaonicu.
- Nedovoljno pribora za jelo.

Trevor OLoughlin

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Nažalost, ovo nije bio najbolji boravak.

Električna energija je periodično nestajala i vraćala se, a voda je barem jednom dnevno nestajala, obje stvari su bile vrlo neugodne jer smo bili 6 odraslih osoba s 3 djece mlađe od 2 godine.

Vlasnika smo morali nazvati dva puta da bi se voda opet uključila dok sami nismo shvatili da je problem u staroj pumpnoj jedinici koja se isključivala, pa smo je morali resetirati da bi se pritisak vratio. Nemamo pojma što se događalo s električnom energijom.

Nismo mogli koristiti vanjski prostor noću jer su nas mučili komarci, doslovno smo izujedani. Vjerojatno smo bili nesretni s vremenom i izuzetno visokom temperaturom i vlagom tijekom noći.

Nema suncobrana za ležaljke. Nema sjene na području bazena.

Naplatili su nam dodatno za ručnike i posteljinu po osobi, očekivali smo da će osnovne stvari kao što su ove biti uključene u luksuznu vilu.

Dio naše pologa za štetu zadržan je zbog "pomjeranja ukrasa". Pomakli smo stvari s donjih polica na gornje police kako bismo spriječili da ih djeca slome. Nismo ništa slomili, vila je bila uredna i čista prilikom našeg odjave, najčudniji razlog koji sam ikad čuo za zadržavanje dijela pologa za štetu.

Pozitivno -

Vila je prekrasna stara finca s nevjerojatnim pogledom na Dalt Vilu, lokacija je vrlo blizu velikog Lidla i pored hotela Casa Maca. Vrlo je lako doći do svih dijelova otoka iz vile. 100% je potreban dobar automobil da bi se penjali i silazili s brda.

Vrlo mirna i tiha lokacija.

Vlasnik je, na zahtjev, dao 3 dječja krevetića.

Sažetak -

Kada platite značajnu svotu za najam vile na 10 dana, očekujete da će osnovne stvari poput električne energije, vode, ručnika i posteljine raditi i biti uključene. Zadržavanje dijela pologa za štetu iz bizarnog razloga također je ostavilo loš dojam. Ne bismo se ponovno vratili.

Renee Weterings

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća blizu grada Ibizom. Kuća je prostrana, uredna i mirno smještena. Kuća je savršena za 3 para. U kuhinji nedostaje dobar aparat za kavu i posuđe je ograničeno za 6 osoba. Rezervirali smo s uključenim ručnicima i posteljinom. To je u redu, ali ništa posebno. Vrt, bazen, vanjski roštilj i prekrasan pogled na grad Ibizu nadoknađuju male nedostatke u kući! Za dobru kavu i doručak možete otići u lijepi hotel pored kuće. Ukratko, kuća je preporučljiva i sljedeći put bismo je opet rezervirali.

Deborah Hessel

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bio sam u ovoj prekrasnoj vili sa 6 djevojaka krajem svibnja 2012.
Lokacija je odlična, mir i privatnost te blizina svih lijepih gradova i plaža. Savršeno mjesto za boravak na ovom super otoku, sigurno ćemo se uskoro vratiti ovdje!

Suzanne Bakker

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Iznajmio vilu s grupom prijatelja u rujnu. Mirna lokacija u planinama, ali 5 minuta od supermarketa i 10 minuta od centra Evisse. Centralno smješten na otoku. Ljubazan vlasnik. Prekrasna vila s luksuznim, prostranim kupaonicama, velikom kuhinjom i mnoštvom terasa i verandi oko vile. Velika okućnica s lijepim bazenom i fenomenalnim pogledom na Evissu i more.
Preporučite ovu vilu svima!! Fotografije na stranici svakako su inferiornije od stvarnosti.

Gerardus Peek

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasan opuštajući odmor s mogućnostima nadohvat ruke.
pristupna cesta je većim dijelom neasfaltirana. ali lako za napraviti uz tihu vožnju. Supermarket je 7 minuta autom. Grad Ibiza je izazovan na kraju vrta, ali udaljen je samo 10 minuta vožnje automobilom.

Jako sam uživao u Finci, posebno u natkrivenom roštilju u vrtu.
Vrlo čisto po dolasku

Irene Vegting

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Imali smo vrlo lijep odmor na Ibizi u ovoj vili. Žena koja je predala ključ bila je fleksibilna s vremenom i opuštena. Mogli smo se prijaviti odmah po dolasku, a mogli smo dogovoriti i vrijeme odjave. Vila je bila dobro održavana. Prekrasan vrt i veliki bazen koji se održavao čistim. Privatni prilaz s automatskim vratima i vrtom bio je dobro zatvoren ogradom. Kreveti su bili malo tvrdi, bilo je 7 pravih kreveta, 1 sklopivi krevet i 1 krevet koji se mogao izgurati ispod drugog kreveta. Vila je bila vrlo blizu Ibize grad. Trebalo nam je neko vrijeme da pronađemo koji izlaz da izađemo, a zatim nekoliko neravnih seoskih cesta, ali onda imate prekrasan pogled na grad!

Jan Jaspers

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Sjajna vila, apsolutno super, sve je bilo savršeno čisto, velike sobe, nekoliko vanjskih terasa također s vanjskim roštiljem, prostrani dnevni boravak, vrlo prostrana kuhinja i potpuno opremljena, pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, zamrzivač, veliki hladnjak, itd, itd .. . čak i praonica s perilicom rublja (vrlo korisno za malu djecu, ako su opet zabrljali). 2 velike kupaonice. Lijep veliki i čist bazen (vrlo dubok, stoga budite oprezni s malom djecom) prekrasan veliki prostrani vrt s prekrasnim pogledom na grad Ibiza.
Bili smo dvije obitelji (3 male djece 2,4 i 6 godina) i djed i baka, ukupno 9 ljudi
Budući da smo iznajmili aute i sami se vozili do vile, rutu sam, srećom, potpuno unaprijed zacrtao putem Google Eartha, inače je nikad ne bismo pronašli.
Savjet: ako idete do ove vile, pratite putokaze hotela "Es Trull".
Samo 10 minuta vožnje do centra grada Ibize i zračne luke.
Imali smo super odmor zahvaljujući fantastičnoj vili!

Michel Verwaest

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Vrlo lijep položaj kuće. Ogroman mir i privatnost, a opet razumno blizu svega. Auto je naravno obavezan. Prekrasan pogled na stari grad, lijep i topao bazen, klima u sobama, ... ukratko savršeno.

Robert Van de Looij

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

S tri para imali smo vrhunski tjedan u ovoj kući. Kuća je na osami i stoga nudi sav mir i prostor za bijeg od partijanja, dok ste u centru unutar 10 minuta vožnje autom ili taksijem. Fotografije ne odgovaraju kući i ako ponovno odemo na Ibizu, sigurno ćemo se vratiti u ovu kuću!

Judith Molenaar

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo u ovoj vili sa 8 prijatelja, jako zadovoljni! Savršena lokacija, 5 minuta autom od grada.
Prostrane sobe, uredno očišćene. Samo pomalo zastarjela kuhinja u kojoj je nedostajao aparat za kavu i brzo kuhalo.
Nedostaju vam vrata kupaonice na gornjem katu, taj prostor je otvoren uz spavaće sobe. Odvojeni toaleti bi bili zgodni, oba su u kupaonici.
Vrt i bazen su prekrasni s prekrasnim pogledom na grad Ibiza. Nadalje, kuća nudi puno privatnosti, a bazen se čistio svako jutro.

ACN Krayenhoff

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Can Palau Ibiza nam se jako svidjela. Otišli smo tamo s 8 prijatelja i uživali u bazenu, vanjskoj kuhinji, prostranoj kući i dobroj kupaonici. Iako je kuća odmah izvan Ibize i pomalo udaljena, bilo je samo 10 minuta vožnje taksijem do većine noćnih klubova/zabava, 10 minuta do grada Ibize i 15 minuta do zračne luke. Kuća se nalazi usred planine i nudi fantastičan pogled iz vrta na more, Ibizu, stari grad Ibiza i okolicu. Ova kuća se svakako preporučuje!

Rutger Van den Berg

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Fantastična vila, gdje možete uživati u suncu, moru, bazenu, roštilju i naravno Ibizi sa 9 osoba! Definitivno se preporučuje korištenje ove vile kao baze. Blizina grada, plaže i zračne luke. Klubovi su također vrlo lako dostupni iz Can Palaua. Sljedeće godine ćemo sigurno spakirati još jedan tjedan u Can Palau!!!!

G de kort

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

lokacija je savršena. 10 metara od lijepog malog hotela gdje smo doručkovali svaki dan.
sve ostalo mora autom.
bili smo 6 prijatelja i sve smo radili s taksijem. dobro za napraviti i cijene nisu loše.
nakon ibiza city košta 15 eura.
toplo preporučljivo za svakoga

Philip Van Beveren

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bili smo na odmoru u ovoj vili s grupom od 8 prijatelja. Prostor oko i u kući s prekrasnim travnjakom i prekrasnim bazenom je najveća prednost, pogled je zaista veliki šlag na torti. Osim toga, tu je i prekrasna veranda plus dodatno udobno natkriveno mjesto za roštiljanje i uživanje u prekrasnoj ljetnoj večeri. Omjer cijene i kvalitete je odličan. Ako treba spomenuti bilo kakve nedostatke, a koje svi smatramo zanemarivim, savjetujemo vam da ponesete sprej protiv komaraca. Ima više komaraca nego inače u vrijeme zalaska sunca. Ako razmišljate o odlasku s četiri para, raspored soba nije optimalan, postoje 2 kupaonice, 1 bez vrata i tri spavaće sobe. Četvero ljudi spava u spavaćoj sobi s kupaonicom bez vrata. To nam uopće nije bio problem, stoga idealna destinacija za odmor za grupe prijatelja!!! Vrlo lijep plus je prisutnost malog, ali urednog hotela na višem dijelu koji može osigurati obroke u vili -).

Pereira Bruno

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži francuski

Super zadovoljan, vila je izvrsna, pogled je nevjerojatan. Proveli smo tjedan dana u prekrasnom gradu. Nedaleko od centra, od raznih plaža. Naravno, morate uzeti auto ili autobus koji je udaljen 10 minuta hoda koji prolazi svakih 30 minuta. za 1,80 €. supermarketi nisu daleko 6min autom. \r\nU vili postoji wifi\r\n\r\nNegativne strane vile: \r\n-U jednoj od spavaćih soba koja je ujedno i kupaonica, nalaze se vrata koja dijele spavaću sobu i kupaonicu. \r\n- Nema dovoljno pribora za jelo.

Karin Heebing

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bio je to prekrasan dugi vikend u Can Ramon Palau. Prekrasan bazen i veliki vrt. Kuća se nalazi u središtu otoka i ima prekrasan pogled na stari grad Ibize. Čuje se promet u daljini i pijetao/kokoši ujutro!

L Smits

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Dolazak i prijenos ključeva kod vlasnika prošli su dobro. To je prekrasna vila, potpuno opremljena, s jednako lijepim vrtom i lijepim bazenom. Svi sastojci za vrlo lijep odmor.

Renee Weterings

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća u blizini grada Ibiza. Kuća je prostrana, uredna i tiha. Kuća je savršena za 3 para. U kuhinji vam nedostaje dobar aparat za kavu, a posuđe je ograničeno na 6 osoba. Rezervirali smo uključujući ručnike i posteljinu. Ovo je u redu, ali nemojte pretjerivati. Vrt, bazen, vanjski roštilj i prekrasan pogled na grad Ibiza više nego nadoknađuju male nedostatke u kući! A na ukusnu kavu i dobar doručak možete otići u prekrasan hotel pored kuće. Ukratko; Kuća je vrlo preporučena i sljedeći put bismo ponovno rezervirali ovu kuću.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 321911

Posljednje ažuriranje: 02.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/321911.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Eivissa» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 49 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina