Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Holstebro

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 8 km

8 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • General Conditions
  • Until 60 days prior to commencement of the rental period: 0 percent of the total rental price.
  • From 59 to 35 days prior to commencement of the rental period: 0 percent of the total rental price.
  • From day 34 and up to and including the date of arrival or later and in case of failure to show up when the rental period commences: 100 percent of the total rental price + administration fee.
  • Prepaid extra services, e.g. bed linen, final cleaning and baby chair etc., will be 100% refunded if the tenant cancels the rental agreement.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


96 evaluacije

Ukupna ocjena

3,5 od 5
3.5 Oprema
3.5 Cijena/učin
3.5 Servis
3.5 Položaj
3.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao 5-zvjezdani smještaj, ali to nije bilo tako. Pokazalo se da je povezan s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače, nije bilo problema, samo smo mogli čuti sve kada je netko bio prisutan i govorio u normalnom tonu. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, ali toliko korova da nismo mogli doći do njega. Morali smo sami očistiti kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što se nalazilo i ležalo u vrtu te su smjela po vani ići svugdje. Sve u svemu, pristojna kućica sa svim potrebnim, ali smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prijašnjih kućica u Danskoj. Da se pokosi trava, prilagodi opis i bit će u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označena kao 5-zvjezdica kuća, to je bilo u redu. Ispostavilo se da je povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače, nije bilo problema, osim što se sve moglo čuti kad bi netko bio unutra i normalno govorio. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo je bilo toliko korova da se tamo nije moglo doći. Morali smo i sami počistiti kad smo stigli, WC nije bio previše čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su ići svugdje vani. Sve u svemu, solidna kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Trebate pokosititi travu, prilagoditi opis i bit će sasvim u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5 zvjezdica kuća, bila je u redu. Iskazalo se da je povezana s privatnom kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa / slika. Nema problema, jedino kada je netko bio, mogli ste čuti sve pri normalnom razgovoru. Vrlo lijep položaj uz potok, samo toliko korova da nismo mogli doći do njega. Samo smo očistili kad smo stigli, WC nije bio previše čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani. Sve u svemu, fina kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označen kao 5 zvjezdica, ali to nije bilo baš tako. Kuća je bila povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, ali kad je netko bio tamo, mogli ste sve čuti pri normalnoj razini glasa. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali previše korova da biste mogli tamo doći. Morali smo sami počistiti kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što se nalazilo i ležalo u vrtu te su smjela ići svugdje vani. Sve u svemu, pristojna kućica sa svime što vam treba, ali smo imali druge očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i sve bi bilo u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označen kao kuća s 5 zvjezdica, ali to je bilo u redu. Ispostavilo se da je povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se sve moglo čuti kad bi netko bio unutra i govorio uobičajenim glasom. Vrlo lijep položaj pored potoka, samo je bilo toliko korova da nismo mogli doći do potoka. Morali smo sami čistiti kada smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjelo su ići bilo gdje van. Sve u svemu, pristojna kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označena kao kuća s 5 zvjezdica, to je bilo pomalo razočaravajuće. Očito je bila povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nema problema, osim što se sve moglo čuti kada je netko bio prisutan i govorio normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali s toliko korova da do njega nije bilo pristupa. Morali smo sami pospremiti kada smo stigli jer WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani, i slobodno su se kretala po cijelom prostoru. Sve u svemu, solidna kućica sa svime što je potrebno, ali smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisan kao kuća s pet zvjezdica, to je bilo u redu. Ispostavilo se da je povezan s kućom vlasnika, što nije bilo jasno navedeno u opisu/sa slika. Inače nije bilo problema, samo se čulo sve kada je netko bio prisutan i govorio u normalnom tonu. Vrlo lijep položaj uz potok, samo puno korova zbog kojih nismo mogli doći do njega. Morali smo sami očistiti kada smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svugdje. Sve u svemu, lijepa kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Pokositi travu, prilagoditi opis i bit će sasvim u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s 5 zvjezdica, bilo je ok. Međutim, ispostavilo se da je kuća povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se sve moglo čuti kada je netko bio tamo i govorio normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, ali toliko korova da se nije moglo doći. Morali smo čistiti kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što se nalazilo u vrtu i bilo vani i slobodno se kretati vani. Sve u svemu, dobra kućica s kompletnom opremom, ali smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao 5 zvjezdica kuća, nije bila tako spektakularna. Ispostavilo se da je povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/fotografija. Inače nije bilo problema, jedino kad je netko bio tamo, mogli ste sve čuti pri normalnoj razini govora. Vrlo lijep položaj pored potoka, samo toliko korova da nismo mogli doći do njega. Morali smo sami očistiti kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svugdje. Sve u svemu, pristojna kućica sa svime što vam treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokositi travu, prilagoditi opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s pet zvjezdica, to nije bilo baš tako. Ispostavilo se da je kuća povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se sve moglo čuti kad je netko bio prisutan i govorio glasno. Vrlo lijep položaj uz potok, ali s toliko korova da se ne može pristupiti. Morali smo sami očistiti kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su se mogla koristiti svime što je bilo u vrtu i smjeli su se kretati bilo gdje vani. Sve u svemu, dobra kućica sa svim potrebnim, samo smo imali druge očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, a opis prilagoditi i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s 5 zvjezdica, bilo je u redu. Međutim, ispostavilo se da je kuća povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nema problema, osim što se sve moglo čuti kada bi netko bio prisutan i govorio normalnim glasom. Vrlo lijep položaj pored potoka, samo je bilo puno korova zbog kojih se nije moglo pristupiti. Morali smo čistiti kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani i bili su slobodni kretati se po cijelom prostoru. Sve u svemu, to je bila solidna kuća s svim što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Trebalo bi pokositi travu, prilagoditi opis i bit će u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označen kao kuća sa 5 zvjezdica, ali bilo je u redu. Ispostavilo se da je vezana za kuću ljudi, nije bilo jasno u opisu/sa slika. Inače nije bilo problema, ali kad je netko bio, sve se moglo čuti pri normalnoj glasnoći. Vrlo lijep položaj pored potoka, ali toliko korova da se ne može doći do njega. Čak smo i sami počistili kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjelo su ići vani svugdje. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Pokošite travu, promijenite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označena kao kuća s 5 zvjezdica, ali nije bila takva. Ispostavilo se da je povezana s privatnom kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se pri normalnom razgovoru sve moglo čuti. Vrlo lijep položaj uz potok, ali s toliko korova da se nije moglo doći do njega. Morali smo sami očistiti kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani i mogli su ići posvuda. Sve u svemu, dobra kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označena kao kuća s 5 zvjezdica, ali nije bila toliko spektakularna. Ispostavilo se da je povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. U principu nije bilo problema, ali kada je netko bio prisutan, sve se moglo čuti pri normalnoj razini govora. Vrlo lijep položaj pored potoka, ali previše korova koji su ometali pristup. Morali smo sami čistiti kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smještaju, te su mogla slobodno izaći van. Sve u svemu, pristojna kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označen kao 5-zvjezdica kuća, to je bilo u redu. Ispalo je da je povezano s kućom vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/sa slika. U redu je, osim što se sve moglo čuti kada bi netko bio unutra i govorio normalnim glasom. Vrlo lijep položaj pored potoka, ali previše korova da se može pristupiti. Morali smo sami očistiti prostor kada smo stigli, zahod nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani te su smjeli ići svugdje. Sve u svemu, dobra kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokosit travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao 5 zvjezdica kuća, to nije bilo baš točno. Ispostavilo se da je vezana uz kuću ljudi samih, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, samo kada je netko bio, mogli ste sve čuti pri normalnoj razini razgovora. Vrlo lijep položaj uz potok, jedino toliko korova da niste mogli doći do njega. Sami smo se pobrinuli kad smo došli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i što je ležalo i smjeli su ići bilo gdje vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i potpuno u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s 5 zvjezdica, to je bilo u redu. Ispostavilo se da je spojena s kućom ljudi, što nije jasno naznačeno u opisu/s fotografija. Inače nije bilo problema, osim što se sve čulo kada bi netko pričao u normalnom tonu. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, ali toliko korova da se do njega nije moglo doći. Čak smo morali sami očistiti kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su se mogla slobodno kretati. Sve u svemu, pristojna kućica sa svime što treba, samo smo imali drukčija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s pet zvjezdica, bilo je u redu. Ispostavilo se da je vezana za kuću vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se sve čulo kad bi netko bio tamo i govorio normalnim glasom. Vrlo lijep položaj uz potok, ali toliko korova da se tamo nije moglo doći. Morali smo sami očistiti kad smo došli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svugdje. Sve u svemu, dobra kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokositite travu, promijenite opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s 5 zvjezdica, nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezano s kućom ljudi samih, a nije jasno u opisu/s fotografija. Inače nije bilo problema, ali kad je netko bio moglo se sve čuti pri normalnom razgovoru. Vrlo lijep položaj pored potoka, ali toliko korova da do njega nismo mogli doći. Sami smo još čistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i na tlu i smjela su ići vani posvuda. Sve u svemu, pristojna kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5 zvjezdica kuća, nije baš bilo tako. Ispostavilo se da je vezan za kuću vlasnika, što nije jasno iz opisa/slika. Nema problema, osim kada je netko bio mogli ste čuti sve pri normalnom glasnoći. Vrlo lijep položaj uz potok, samo toliko korova da mu nismo mogli prići. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svuda. Sve u svemu dobro opremljena kućica, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, ažurirajte opis i potpuno je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao petzvjezdica kuća, nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezana s kućom samih vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se sve moglo čuti kada je netko bio unutra i govorio normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija pokraj potoka, samo previše korova da bi se došlo do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, wc nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što se nalazilo i ležalo u vrtu i smjela su svugdje vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisan kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je vezana za kuću samih vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, samo kad bi netko bio tamo, sve se čulo pri normalnom glasnoći. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo puno korova koje nismo mogli doseći. Sama smo očistili kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su se kretati bilo gdje. Sve u svemu, lijepa kućica s svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to nije bio slučaj. Ispostavilo se da je povezana s kućom ljudi samih, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Nije bilo problema, osim što je sve moglo čuti kad je netko bio tamo i govorio normalnim glasom. Vrlo lijep položaj pored potoka, samo toliko korova da se tamo nije moglo doći. Sami smo još čistili kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela svugdje ići. Sve u svemu, lijepa kućica s svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i bit će potpuno u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označen kao 5 zvjezdica kuća, ali to nije tako. Ispostavilo se da je priključena na kuću samih ljudi, nije jasno iz opisa/sa slika. Inače, nije problem, samo što se sve čuje kad je netko unutra normalnom glasnoćom. Vrlo lijep položaj pored potoka, samo previše korova da se dođe do njega. Sami smo morali očistiti kada smo stigli, WC nije bio previše čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su sve izvan kuće. Sve u svemu, lijepa kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i ranijih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i bit će u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s pet zvjezdica, ali to nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezano s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Nije bilo problema osim što se sve moglo čuti kada je netko bio u kući pri normalnoj glasnoći. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, samo puno korova koje nije bilo moguće dosegnuti. Po dolasku smo sami počistili, WC nije bio previše čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svugdje. Sve u svemu, lijepo kućica s svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s pet zvjezdica, ali to nije bilo tako. Ispostavilo se da je kuća povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa ili fotografija. Inače nema problema, samo kad je netko bio unutra, sve se moglo čuti pri normalnoj glasnoći. Lokacija je jako lijepa uz potočić, samo je bilo toliko korova da nismo mogli prići. Kada smo stigli, sami smo čistili, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su hodati posvuda vani. Sve u svemu, pristojna kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Omscrtbe kao 5 zvjezdica kuća, to nije bilo tako sjajno. Ispalo je da je povezano s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slike. Inače nije bilo problema, samo što se sve moglo čuti kad je netko bio prisutan i normalno pričao. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo toliko korova da se nije moglo pristupiti. Sami smo još očistili kad smo došli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani i smjela su se kretati po svuda. Sve u svemu, solidna kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, promijeniti opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s pet zvjezdica, ali nije tako bilo. Ispostavilo se da je bila povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se sve čulo kad je netko bio prisutan pri normalnoj glasnoći. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo je bilo toliko korova da se nije moglo prići. Morali smo sami očistiti kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što se nalazilo i ležalo u vrtu i smjela su svuda vani. Sve u svemu, u redu kućica sa svime, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, nije tako loše. Ispostavilo se da je pričvršćena za kuću samih ljudi, što nije jasno navedeno u opisu / na slikama. Drugi nema problem, samo kad god je netko bio, sve se moglo čuti pri normalnoj glasnoći. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo toliko korova da se ne može doći. Sami smo se još čistili kad smo došli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i ležati i smjeli su ići bilo gdje vani. Sve u svemu, odlična kućica sa svime, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošeno travnjak, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s 5 zvjezdica, nije bilo tako. Ispostavilo se da je spojeno na kuću vlasnika, nije bilo jasno u opisu / slika. Nema problema, samo kada je netko bio tamo, moglo se sve čuti s normalnom jačinom govora. Vrlo lijepa lokacija pokraj potoka, samo je bilo puno korova da se nije moglo tamo doći. Samo smo se po dolasku sami očistili, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su se kretati svugdje vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prijašnjih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisani kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezan s kućom ljudi, nije bilo jasno u opisu/sa slika. Nema drugih problema, samo smo mogli čuti sve dok je netko bio tamo i normalno pričao. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo toliko korova da se ne može doći do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i na njemu i smjela su ići bilo gdje vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao petzvjezdana kuća, to je bilo u redu. Pokazalo se da je povezana s kućom ljudi samih, što nije jasno u opisu/sa slika. Drugih problema nije bilo, osim što se moglo čuti sve kad je netko govorio normalnim tonom. Vrlo lijep položaj uz potok, samo toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, wc nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su svugdje vani. Sve u svemu, u redu kućica sa svim što je trebalo, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i bit će sasvim u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Oprema kao 5-zvjezdana kuća, ali nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezan s privatnom kućom, što nije jasno opisano/nije vidljivo na fotografijama. To nije veliki problem osim što je moglo se čuti sve kada je netko bio unutra i razgovarao normalnim tonom. Predivna lokacija pored potoka, ali toliko korova da se nije moglo prići. Sami smo morali očistiti kad smo stigli, wc nije bio jako čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani se kretati svugdje. Sve u svemu, prilično dobra kućica sa svim potrebnim sadržajima, ali smo imali drugačija očekivanja na temelju opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Trebate ošišati travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća sa 5 zvjezdica, to nije bilo baš tako. Ispostavilo se da je kuća povezana sa kućom vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/niti na slikama.Ostali smo iznenađeni kada smo mogli čuti sve razgovore iz susjedne kuće pri normalnom glasnoći razgovora. Lokacija je lijepa, uz potok, samo što je bilo puno korova i nismo mogli doći do njega. Morali smo sami očistiti kuću kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i ići bilo gdje na korištenju vani. Ukratko, kućica je u redu sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja prema opisu i prethodnim kućicama koje smo unajmljivali u Danskoj. Treba pokositi travnjak, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo tako. Očito je bila povezana s kućom ljudi samih, nije bilo jasno navedeno/iz fotografija. Nema problema, samo kad je netko bio, sve se moglo čuti normalnom razinom glasa. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo previše korova da biste došli do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su se kretati posvuda vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prijašnjih kućica u Danskoj. Pokosite travu, promijenite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opišeno kao kuća s pet zvjezdica, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je kuća pričvršćena za kuću vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa ili slika. Inače nema problema, samo se moglo sve čuti kad je netko bio normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo previše korova da bi se moglo prići. Sami smo još čistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su mogla ići bilo gdje. Sve u svemu, lijepa kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s 5 zvjezdica, to je bilo prosječno. Ispostavilo se da je povezano s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se sve moglo čuti kada je netko bio unutra i normalno govorio. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, ali toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela posvuda ići. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5 zvjezdica kuća, nije bilo tako loše. Ispostavilo se da je ona povezana s kućom vlasnika, što nije jasno iz opisa/slika. U redu je osim što se sve čuje kada se netko nalazi unutra i pri normalnom glasnom govoru. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali toliko korova da nismo mogli prići. Sami smo očistili kada smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u dvorištu i mogla su se slobodno kretati vani. Sve u svemu, solidna kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5 zvjezdica kuća, ali nije bilo tako. Ispostavilo se da je kuća povezana s kućom vlasnika, što nije jasno iz opisa / slika. Nema drugih problema, osim što se sve može čuti kad netko govori normalno. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, samo je bilo toliko korova da nije bilo moguće doći do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svuda. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što vam je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokositi travu, prilagoditi opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, nije baš bilo tako. Ispostavilo se da je spojeno na kuću ljudi koji žive tamo, nije jasno opisano/sa slika. Inače nije bilo problema, samo kad je netko bio unutra, moglo se sve čuti pri normalnoj razini glasa. Vrlo lijep položaj uz potok, samo toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sami smo čistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svuda. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s 5 zvjezdica, ali to nije bilo točno. Ispostavilo se da je kuća vezana uz privatnu kuću ljudi, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se sve moglo čuti kad god je neko bio unutra i razgovarao normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sami smo uspjeli očistiti kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što se nalazilo i ležalo u vrtu i mogli su se kretati po cijelom dvorištu. Sve u svemu, lijepa kućica s svim potrebnim stvarima, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, promijenite opis i bit će sasvim u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to je bilo u redu. Ispostavilo se da je povezan s kućom ljudi, što nije jasno iz opisa/slika. Nema drugih problema, samo kad je netko bio mogli ste sve čuti pri normalnom glasnoći. Vrlo lijep položaj uz potok, samo previše korova zbog kojeg niste mogli doći do njega. Sami smo morali očistiti kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i ići vani svuda. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali druge očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, promijenite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s 5 zvjezdica, to je bilo u redu. Ispostavilo se da je povezan s kućom samih vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/sa slika. Inače, nije bilo problema, samo se sve čulo kada je netko bio tamo i govorio normalnom glasnoćom. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, samo puno korova pa se nije moglo pristupiti. Morali smo sami očistiti kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su svugdje ići vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo baš tako. Ispostavilo se da je to kuća ljudi koji su živjeli tamo, nije bilo jasno iz opisa/slika. Nije bio problem sve dok je bio netko drugi, sve se moglo čuti pri normalnom razgovoru. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sami smo čistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i mogla su se slobodno kretati izvan kuće. Sve u svemu, lijepa kućica s svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao petzvjezdani dom, nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezan s kućom vlasnika, što nije bilo jasno u opisu / sličicama. Nema problema, samo kad je netko bio mogli ste sve čuti pri normalnom razgovoru. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, samo previše korova da biste mogli doći tamo. Samo smo se pobrinuli za čišćenje kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što se nalazilo u vrtu i smjela su ići bilo gdje izvan. Sve u svemu, lijepa kućica sa svim potrebnim stvarima, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo tako loše. Ispostavilo se da je povezano s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, samo kad je netko bio, sve se moglo čuti pri normalnom razgovoru. Vrlo lijep položaj uz potok, samo puno korova tako da nismo mogli doći do njega. Sami smo čistili kad smo stigli, zahod nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su mogla ići svuda. Sve u svemu, dobra kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prijašnjih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5zvjezdana kuća, to nije bilo tačno. Ispostavilo se da je povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno opisano/sa slika. Dalje nije bilo problema, osim što se sve moglo čuti kad je netko bio pri normalnoj razini glasa. Vrlo lijep položaj uz potok, samo toliko korova da se nije moglo pristupiti. Sami smo očistili kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što se nalazilo i ležalo u dvorištu i smjela su svugdje ići vani. Sve u svemu, solidna kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Ošišajte travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to je bilo u redu. Ispostavilo se da je spojeno na kuću u kojoj žive ljudi, što nije jasno iz opisa/slika. Dalje nije bilo problema, osim što se sve moglo čuti kad je netko bio normalnim glasom. Izuzetno lijepa lokacija uz potok, samo puno korova da se ne može doći do njega. Sami smo još očistili kad smo stigli, wc nije bio vrlo čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su mogla ići bilo gdje. Sve u svemu, fina kućica sa svime, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5zvjezdica kuća, nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezan sa kućom ljudi, što nije jasno iz opisa/slika. Nije bilo problema osim što se sve moglo čuti kad je neko bio normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, samo toliko korova da se nije moglo doći. Sami smo čistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su slobodno šetati vani. Sve u svemu dobra kuća sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve je OK!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opišemo li ga kao kuću s pet zvjezdica, nije baš tako. Ispostavilo se da je povezan s kućom ljudi koji tu žive, što nije jasno navedeno u opisu/sa slike. Inače nije bio problem, osim što se sve čulo kada je netko bio unutra i govorio normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo previše korova da bi se došlo do njega. Sami smo još očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani, mogli su ići gdje god su htjeli. Sve u svemu, dobra kućica sa svim što je trebalo, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, promijenite opis i bit će u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opišite kao 5-zvjezdica kuću, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezan s kućom vlasnika, nije jasno u opisu / sa fotografijama. Drugo nije bilo problema, samo kada je netko bio, moglo se čuti sve pri normalnoj razini govora. Vrlo lijep položaj uz potok, samo toliko korova da se ne može doći do njega. Sami smo se još očistili kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su mogla ići bilo gdje. Sve u svemu, dobro opremljena kućica sa svime, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošena trava, prilagoditi opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezano s kućom vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/s razglednicama. Inače nije bilo problema, samo kada je netko bio tamo moglo se čuti sve pri normalnoj glasnoći. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, ali toliko korova da se ne možemo doći do njega. Sami smo očistili kad smo došli, wc nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjetila su ići posvuda vani. Sve u svemu, fina kućica s svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s pet zvjezdica, to nije bilo toliko. Ispostavilo se da je povezana s kućom vlasnika, nije jasno navedeno u opisu/sa slika. Nema drugih problema, samo kad god je bio netko prisutan, moglo se čuti sve na normalnom razgovornom tonu. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su mogla ići svugdje. Sveukupno, u redu kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća sa 5 zvjezdica, ali to i nije bilo tako. Ispostavilo se da je kuća povezana s kućom samih ljudi, što nije bilo jasno iz opisa/slika. To nije bila velika stvar, ali kada bi netko bio unutra, moglo se čuti sve što se govori normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija kraj potoka, ali toliko korova da do njega nismo mogli doći. Morali smo sami očistiti kada smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su hodati svugdje vani. Sve u svemu, kućica je bila u redu sa svime što trebate, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s pet zvjezdica, nije bila baš takva. Ispostavilo se da je spojena s kućom vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/niti se vidi na fotografijama. To nije bila velika poteškoća, osim što se sve moglo čuti kada je netko bio unutra i govorio normalnim glasom. Vrlo lijep položaj uz potok, samo je bilo toliko korova da do njega nismo mogli doći. Sami smo očistili kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što se nalazilo i ležalo u vrtu i smjela su ići bilo gdje vani. Sve u svemu, lijepa kuća s svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Potrebno je pokositi travu, prilagoditi opis i bit će u redu.

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezano s domom ljudi, što nije jasno navedeno u opisu/s fotografija. Nije bilo problema, osim kad je netko bio prisutan, moglo se čuti sve pri normalnom razgovoru. Vrlo lijep položaj uz potok, samo toliko korova da se nije moglo pristupiti. Sami smo još očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjeli su se kretati po vani. Sve u svemu, dobra kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s pet zvjezdica, no nije bilo tako. Pokazalo se da je bila vezana za kuću vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Nije bilo problema osim toga što se sve moglo čuti kad je netko bio tu i govorio normalnom glasnoćom. Vrlo lijep položaj uz potok, samo je bilo previše korova da bismo došli do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su ići svugdje vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5 zvjezdica kuća, nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezano s kućom samih ljudi, nije jasno u opisu/sa slika. Nije bilo problema, samo kad je netko bio, moglo se sve čuti pri normalnoj razini glasa. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo toliko korova da se nije moglo prići. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i mogla su svugdje ići van. Sve u svemu, odlična kućica sa svime, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, promijenite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisane kao 5 zvjezdica kuća, nije stvarno tako bilo. Ispostavilo se da je povezana s kućom ljudi, to nije bilo jasno iz opisa/slika. Nije bilo problema, osim što smo mogli čuti sve kada je netko bio tamo i govorio normalnom glasnoćom. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo previše korova da biste mogli doći do tamo. Sami smo očistili kad smo stigli, wc nije bio previše čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su ići bilo gdje vani. Sve u svemu, pristojna kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Kositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5zvjezdica kuća, to je bilo u redu. Ispostavilo se da je povezano s kućom ljudi, nije jasno u opisu/iz slikara. Inače, nije bio problem, samo kada je netko bio, sve se moglo čuti pri normalnom govornom volumenu. Vrlo lijep položaj uz potok, samo toliko korova da se ne može doći do njega. Samo smo se čistili kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smijela su ići bilo gdje izvan. Sve u svemu, fina kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označena kao 5 zvjezdica kuća, to nije bilo tako loše. Ispostavilo se da je povezana s vlasničkom kućom, što nije bilo jasno iz opisa/s fotografija. Nema drugih problema, osim što se sve moglo čuti kada je netko bio prisutan i govorio normalnim glasom. Vrlo lijep položaj uz potok, ali s toliko korova da tamo nismo mogli doći. Kad smo stigli, sami smo očistili, WC nije bio vrlo čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su se slobodno kretati vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja na temelju opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je kuća povezana sa kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Nije bilo problema osim što se sve čulo kad je netko bio prisutan i govorio normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali toliko korova da se nije moglo tamo doći. Morali smo osobno očistiti kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjeli su ići svugdje izvan. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, prilagoditi opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća sa pet zvjezdica, bilo je u redu. Ispostavilo se da je povezano s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Nije bilo problema, samo kad je netko bio, sve se moglo čuti pri normalnom govornom tonu. Vrlo lijep položaj pokraj potoka, samo je bilo toliko korova da nismo mogli tamo pristupiti. Čak smo i sami počistili kad smo stigli, wc nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjeli ići svuda. Sve u svemu, lijepa kućica s svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, promijenite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s pet zvjezdica, ali to je bilo pretjerano. Ispostavilo se da je kuća povezana s vlasničkom kućom, što nije bilo jasno iz opisa ili slika. Nema problema, osim što se sve čuje kad je netko unutra i pri normalnoj glasnoći razgovora. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali previše korova da bi se moglo pristupiti. Očistili smo sami kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjele su odlaziti bilo gdje vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, ali imali smo drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Određeno kao pet zvjezdica kuća, to nije bilo toliko. Ispostavilo se da je povezano sa kućom samih stanovnika, to nije jasno navedeno u opisu / slika. Nema drugih problema, samo kad je netko bio, sve je bilo čujno pri normalnom razgovoru. Vrlo lijepa lokacija pored riječice, samo puno korova da se nije moglo doći. Samo smo se još očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su odlaziti svuda vani. Sve u svemu, odlična kuća sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Pokosite travu, promijenite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, nije bilo tako. Ispostavilo se da je spojena sa kućom vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/nije vidljivo na fotografijama. Nije bilo problema, osim što se sve čuje kada je netko u kući pri normalnom razgovornom tonu. Lokacija uz potok je lijepa, ali ima toliko korova da se ne može pristupiti. Morali smo sami očistiti kada smo stigli, wc nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svuda. Sve u svemu, pristojna kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prijašnjih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s 5 zvjezdica, ali to nije bilo točno. Ispostavilo se da je kuća povezana s domom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, samo kada je netko bio unutra, moglo se čuti sve pri normalnoj razini razgovora. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali toliko korova da se nije moglo pristupiti. Čak smo i sami očistili kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što se nalazilo i ležalo u dvorištu i mogla su svugdje vani. Sve u svemu, solidna kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travnjak, prilagodi opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s pet zvjezdica, ali to nije bilo toliko impresivno. Ispostavilo se da je zapravo povezano s kućom vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/niti na fotografijama. To nije bio problem, osim kad je netko bio tamo možete čuti sve pri normalnom glasnoći. Vrlo lijep položaj uz potok, samo je bilo toliko korova da se nije moglo prići. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i slobodno se kretati vani. Sve u svemu, kuća je bila u redu sa svim sadržajima, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Treba pokositi travnjak, izmijeniti opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo baš tako. Ispostavilo se da je to kuća povezana s kućom ljudi samih, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, samo kad je netko bio u kući, sve se moglo čuti pri normalnom razgovornom tonu. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo tako puno korova da se nije moglo pristupiti. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su ići svugdje vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisani kao 5 zvjezdica kuća, to je bilo u redu. Pokazalo se da je spojeno na kuću vlasnika, nije jasno iz opisa/s fotografija. Nema drugih problema, osim što se sve moglo čuti kada je netko bio prisutan pri normalnoj razini razgovora. Vrlo lijep položaj uz potok, samo toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svugdje. Sve u svemu, lijepa kuća sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i ranijih kućica u Danskoj. Kosi travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo baš tako. Ispostavilo se da je povezano s kućom samih ljudi, što nije jasno navedeno u opisu/sa slika. Ostalo nije bilo problema, samo kad je bio netko unutra, moglo se čuti sve pri normalnom glasnoći. Vrlo lijep položaj uz potok, samo previše korova da se dođe do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su se kretati svugdje vani. Sve u svemu, solidna kućica sa svim sadržajima, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, nije baš tako ispalo. Ispostavilo se da je kuća povezana s vlastitom kućom ljudi, što nije bilo jasno iz opisa/fotografija. Dalje, nije bilo problema, samo kad je netko bio unutra, sve se moglo čuti pri normalnom razgovoru. Vrlo lijepa lokacija pored potočića, samo toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sama smo obavili čišćenje kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su se slobodno kretati vani. Sve u svemu, lijepa kuća sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s 5 zvjezdica, to nije bilo baš tako. Ispostavilo se da je kuća povezana s kućom ljudi koji su je vlasnici, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače, nije bilo problema, osim kada je netko bio tu, sve se moglo čuti pri normalnom razgovornom tonu. Lokacija je vrlo lijepa uz potok, samo puno korova kojeg nije bilo moguće dotaknuti. Sami smo čak i čistili kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su se kretati svugdje vani. Sve u svemu, solidna kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, prilagodi opis i bit će u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća sa 5 zvjezdica, to nije bilo baš tako. Ispostavilo se da je kuća povezana sa vlasničkom kućom, što nije bilo jasno iz opisa/nije vidljivo na fotografijama. Drugo, kada je bio netko u vlasničkoj kući, sve se moglo čuti pri normalnom razgovoru. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, ali toliko korova da nismo mogli doći do njega. Isprali smo sve kada smo došli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što se nalazilo i ležalo u vrtu i mogla su se slobodno kretati vani. Sve u svemu, vrlo dobra kuća sa svim potrebnim stvarima, ali smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Trebate pokositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s pet zvjezdica, ali to nije bilo tako. Ispostavilo se da je spojena s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Ostalo nije bilo problem, osim što se sve čulo kad bi neko bio prisutan uz normalnu jačinu govora. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, ali toliko korova da se nije moglo doći do tamo. Sami smo očistili kad smo stigli, wc nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što se nalazilo i ležalo u vrtu i bila su slobodna ići svugdje vani. Sve u svemu, lijepa kućica s svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s pet zvjezdica, to nije bilo tako loše. Međutim, ispostavilo se da je kuća povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Nije bilo drugih problema, osim što se sve čulo kada je netko bio unutra i govorio normalnim tonom. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo je bilo puno korova u kojem se nije moglo prolaziti. Sami smo očistili kuću kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što se nalazilo i ležalo u vrtu te su smjela ići posvuda vani. Sve u svemu, odlična kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, promijenite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao 5-zvjezdna kuća, to nije bilo baš tako. Ispostavilo se da je povezana s kućom vlasnika, što nije jasno prikazano u opisu/sa slika. Inače nije bilo problema, samo se sve čulo kada je netko bio unutra i govorio normalnim glasom. Vrlo lijep položaj uz rijeku, samo je bilo puno korova tako da se nije moglo doći do nje. Sami smo očistili kada smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su mogli ići gdje god su htjeli. Sve u svemu, fina kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, prilagoditi opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdna kuća, to nije bilo baš tako. Pokazalo se da je povezano sa kućom ljudi, nije jasno navedeno u opisu/sa slika. Inače nije bilo problema, samo smo sve čuli kad je bio netko prisutan. Vrlo lijep položaj pored potoka, samo toliko korova da nismo mogli doći do njega. Morali smo čistiti kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su slobodno lutati po vani. Sve u svemu, u redu kućica sa svime što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će potpuno u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to je bilo u redu. Ispostavilo se da je spojeno sa kućom ljudi, nije jasno navedeno u opisu/sa fotografijama. Dalje nije bilo problema, samo kada je neko bio moglo se čuti sve normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo puno korova da se do njega ne može doći. Sami smo se još očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i prelaziti bilo gdje vani. Sve u svemu, super kućica sa svim što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i ranijih kućica u Danskoj. Kositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdna kuća, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je vezana uz kuću vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/sa slika. To nije bio problem, osim kad je netko bio unutra, sve se čulo pri normalnoj razini govora. Vrlo lijep položaj uz potok, samo je bilo previše korova da se tamo dođe. Sama smo čistili kad smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su mogli ići svuda. Sve u svemu, fina kućica sa svim što treba, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, promijenite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Označen kao kuća s pet zvjezdica, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezano s privatnom kućom ljudi, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nema problema, samo kada je netko bio unutra mogli ste čuti sve pri normalnom razgovoru. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo puno korova zbog kojeg se nije moglo prići. Sami smo još očistili kada smo došli, WC nije bio jako čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su mogla ići svuda. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja na temelju opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosit travu, prilagodite opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s pet zvjezdica, to nije bilo toliko impresivno. Ispostavilo se da je kuća povezana s vlastitim domom ljudi, što nije jasno navedeno u opisu/sa slika. Dalje, nije bilo problema, samo kada je bio netko unutra moglo se sve čuti pri normalnom razgovornom volumenu. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo toliko korova da se nije moglo dokučiti. Sami smo očistili kad smo stigli, toalet nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i mogla su svugdje vani ići. Sve u svemu, odlična kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao 5-zvjezdica kuća, nije bila tako sjajna. Ispostavilo se da je spojena s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/fotografija. U redu je bilo sve dok je netko bio tu, moglo se čuti sve pri normalnom glasnoći govora. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali toliko korova da se nije moglo tamo pristupiti. Morali smo sami očistiti kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i bilo im je dopušteno svugdje vani. Sveukupno, pristojna kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prijašnjih kuća u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća s 5 zvjezdica, ali to je bilo pretjerano. Ispostavilo se da je povezan s kućom ljudi koji žive tamo, što nije bilo jasno iz opisa/fotografija. Drugo nije bio problem, osim što se sve čulo kad bi netko bio unutra i govorio normalno glasno. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo je bilo previše korova da bismo došli do njega. Sami smo ga očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su svugdje vani ići. Sve u svemu, lijepa kućica s svim sadržajima, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opiisano kao 5-zvjezdica kuća, ipak to nije ispalo tako. Ispostavilo se da je kuća povezana s kućom ljudi samih, što nije jasno navedeno u opisu / na slikama. Nije bilo problema osim što ste mogli sve čuti kada je netko bio pri normalnoj razini glasa. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo toliko korova da niste mogli doći do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svuda. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime, samo smo imali drugačija očekivanja na temelju opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opremljena kao petzvjezdica kuća, to nije toliko. Ispalo je da je vezana za kuću vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/nije vidljivo na fotografijama. Inače nije bilo problema, samo se sve moglo čuti kad je neko bio prisutan i govorio normalnom glasnoćom. Vrlo lijepa lokacija pored potoka, ali sa toliko korova da se nije moglo doći do njega. Samo smo je sami očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i bilo je dozvoljeno da idu svuda vani. Sveukupno, dobra kućica sa svim pomagalima, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Trebate pokositi travu, prilagoditi opis i sve će biti OK!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, ali nije bilo tako. Ispostavilo se da je spojeno s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nije bilo problema, osim što se svaki zvuk mogao čuti kada je netko bio u kući. Vrlo lijepa lokacija pored potočića, ali toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i ići bilo gdje vani. Sve u svemu, dobra kuća sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s 5 zvjezdica, to nije bio točan dojam. Ispostavilo se da je kuća povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/niti s fotografija. To nije bio problem, osim što se sve moglo čuti kad god je netko bio unutra i pri normalnom glasnom razgovoru. Vrlo lijepa lokacija uz potok, ali toliko korova da se nije moglo doći do njega. Kad smo stigli, sami smo još očistili kuću, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i vani su smjela ići svugdje. Sve u svemu, solidna kućica s potrebnim sadržajima, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će sasvim u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s pet zvjezdica, to nije bilo tako loše. Ispostavilo se da je kuća povezana s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Nije bilo problema osim što se sve moglo čuti kada je netko bio unutra i razgovarao normalnim glasom. Vrlo lijep položaj uz potok, ali s toliko korova da se nije moglo prići. Morali smo sami počistiti kada smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i mogla su se slobodno kretati vani. Sve u svemu, lijepa kućica sa svime što je potrebno, samo smo imali drugačija očekivanja na temelju opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će sve u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća sa 5 zvjezdica, to nije bilo toliko impresivno. Ispostavilo se da je povezana s kućom samih ljudi, što nije bilo jasno u opisu/sa slika. Bez drugih problema, samo kada je netko bio unutra moglo se čuti sve što se razgovara normalnim glasom. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo toliko korova da se nije moglo doći. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i na podu i mogla su svugdje vani. Sve u svemu, u redu kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i ranijih kućica u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao kuća sa 5 zvjezdica, to nije bilo tako. Ispostavilo se da je povezano s kućom vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/slika. Inače nema problema, samo kada je netko bio prisutan, moglo se sve čuti pri normalnoj razini govora. Vrlo lijep položaj pored potoka, samo previše korova da bi se moglo pristupiti. Sami smo počistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i mogla su se slobodno kretati vani. Sve u svemu, lijepa kuća sa svim potrebnim sadržajima, samo smo imali drukčija očekivanja na temelju opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Pokošite travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisano kao 5-zvjezdica kuća, to nije baš tako bilo. Ispostavilo se da je povezan s kućom vlasnika, što nije jasno navedeno u opisu/sa slika. Inače nije bilo problema, samo kad je netko bio moglo se čuti sve pri normalnom razgovoru. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo toliko korova da se nije moglo doći. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su ići svugdje vani. Sve u svemu, solidna kućica sa svime, ali smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s 5 zvjezdica, to nije bilo tako loše. Ispostavilo se da je povezana s kućom samih vlasnika, što nije bilo jasno iz opisa/niti sa slika. Nema problema, osim što smo mogli čuti sve kad je netko bio vani i normalno govorio. Vrlo lijep položaj uz potok, samo je toliko korova da se nije moglo doći do njega. Morali smo sami očistiti kad smo stigli, WC nije bio vrlo čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i mogla su ići svuda vani. Sveukupno gledano, lijepa kućica sa svim potrebnim, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Pokosite travu, prilagodite opis i sve je u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao 5-zvjezdica kuća, to je bilo u redu. Ispostavilo se da je kuća povezana s kućom ljudi koji su je iznajmili, što nije bilo jasno iz opisa/slika. To nije bio veliki problem, osim kad je netko bio unutra, moglo se sve čuti čak i pri normalnom razgovoru. Lokacija je bila jako lijepa, uz potok, ali je bilo puno korova pa se nije moglo doći do njega. Sami smo očistili kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i šetati okolo. Sve u svemu, u redu kućica sa svim potrebnim stvarima, samo smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Treba pokositi travu, prilagoditi opis i bit će u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opiisan kao 5-zvjezdica kuća, to nije bilo baš tako. Očito je bila povezana s kućom ljudi, nije bilo jasno iz opisa/slika. Dalje nije bilo problema, osim kada bi se netko pojavio, moglo se čuti sve pri normalnoj jačini govora. Vrlo lijepa lokacija uz potok, samo toliko korova da se nije moglo doći do njega. Sami smo očistili kada smo stigli, WC nije bio jako čist. Djeca su smjela koristiti sve što je bilo u vrtu i na zemlji i smjela su ići bilo gdje vani. Sve u svemu, dobra kućica sa svim sadržajima, samo smo imali drugačija očekivanja na temelju opisa i prethodnih kućica u Danskoj. Kositi travu, prilagoditi opis i sve će biti u redu!

Rob Hetterscheid

3,5
3.5 3.5 3.5 3.5 3.5
Prikaži nizozemski

Opisana kao kuća s 5 zvjezdica, to nije bilo loše. Ispostavilo se da je pričvršćen za kuću samih ljudi, što nije jasno u opisu / na fotografijama. Nema problema, samo kad je netko bio tamo, moglo se čuti sve normalnom glasnoćom. Vrlo lijepa lokacija na potoku, samo toliko korova da niste stigli do nje. Sam se čistio kad smo stigli, WC nije bio baš čist. Djeca su mogla koristiti sve što je bilo u vrtu i smjela su izlaziti bilo gdje vani. Sve u svemu odlična kuća sa svim detaljima, samo što smo imali drugačija očekivanja zbog opisa i prethodnih kuća u Danskoj. Pokosite travnjak, prilagodite opis i sve je u redu!


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 323109

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/323109.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Holstebro» je dobio ocjenu gosta 3.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 96 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina