Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Oupia

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Roštilj Roštilj

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 6.4 km

6.4 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


29 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

mariet van houte

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Peter Koster

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

Dean Vervaeck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sylvia Bokop

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Trousselier

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

BATIER Sabine

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Kuća je vrlo dobro osmišljena, pogled predivan, naš boravak je generalno protekao dobro. Međutim, dozvoljavam sebi veliku zamjerku na stanje u kojem smo pronašli kuću po dolasku, posebno na sljedeće stavke: - stalni miris odvoda u 2 od 3 sobe unatoč tome što smo redovito pustili vodu u sifone. - nedostatak čepova u odvodu nekih umivaonika u kupaonicama. - slomljena ležaljka nekih WC školjki. - vanjski namještaj prilično loše stanje (po tom pitanju, jedna od 3 ležaljke nije bila upotrebljiva: naslon za leđa je bio slomljen, nedostajao je jedan vijak), moja kći je prošla loše... - prisutnost mrava u sobama koji dolaze između podnožja i čak koloniziraju rublje u ormarima. - po našem dolasku, primijetili smo da je čišćenje učinjeno vrlo površno, na primjer: prljavština na podovima, otisci prstiju na svim namještajima (kuhinja, stol u blagovaonici, ormarić za posuđe, vrata....), prašina i razni otpad u ladicama ormara i kupaonice (bisere, lažne nokte koji se odlijepili ostavljeni u ladicama, otvoren paket lažnih noktiju u ormariću), smeće je bilo u kanti za smeće u kuhinji čak ni s vrećicom za smeće, bisere i račun za kupnju odjeće ispod jednog od kreveta (dokaz da usisavač tamo nije bio upotrebljen !!!), paučina je prisutna u apsolutno svim kutovima stropa, rešetka za ventilaciju između hladnjaka i ormara za rublje puna je prašine, plahte su bile mrljave i mrvice su se čak nalazile unutar jednog od kreveta. Nakon 10 sati prilično kompliciranog putovanja, morati sam obaviti čišćenje da bismo mogli smjestiti svoje stvari bilo je prilično neugodno iskustvo. Šteta je što kuća (koja izgleda prilično nova) nije bolje održavana općenito (mnoge zidove su zaprljane, vrt koji bi mogao biti prava prednost je gotovo zapušten, veranda je bila vrlo prljava po našem dolasku (šljunak, listovi, dlake pasa, mravi), morao sam tamo usisavati... otirač nije čak ni istresen i ponovno, prljavština i paučina vidljivi su na svim vanjskim rubovima kao i na vanjskim rubovima prozora (koji također nisu očišćeni). Cijena najma za ovaj tjedan (uključujući čišćenje) stoga mi se čini stvarno previsokom s obzirom na kvalitetu ponuđenih usluga. Iako je potencijal ove kuće ogroman. To je razočaravajuće i, po mom mišljenju, šteti percepciji koju bismo mogli imati o ovoj kući koja je stvarno vrlo dobro osmišljena i ugodna za život. Razumijem da je ljetni period vrlo užurban, mogu prihvatiti neke "pogreške" ali ovdje, kumulacija nemara nije prihvatljiva s obzirom na cijenu najma i cijenu naplaćenog čišćenja.

Esther Overeem

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mi smo kao obitelj imali divan odmor u Oupiji. Kuća je ispunila sva očekivanja, a dame iz Belville bile su fleksibilne kada je u pitanju dolazak i odlazak. Bazen se čisti svaki tjedan, a pumpa radi 24 sata dnevno tako da je bazen uvijek čist, što je vrlo ugodno. Pogled s bazena i terase je predivan. Sa supermarketom u blizini, svaki dan smo mogli uživati vani do kasno s dovoljno vina. Unutar kuće također nedostaje ništa. Klima uređaji djeluju dobro, što boravak u toplim danima čini ugodnijim. Također, tu su tri spavaće sobe s tri vlastite (prostrane) kupaonice. To je bilo savršeno s dvoje male djece, tako da se uvijek može ići do toaleta ili tuša bez buđenja djece. Položaj je dobar. Oupia je mirno selo i tamo nema puno toga za raditi. Na 5 minuta vožnje je Olonzac, gdje ima dovoljno sadržaja. Dva pekara, dovoljno trgovina, restorana i veliki park s teniskim terenima. Ondje je također i supermarket. Osim toga, znamenitosti su sve u krugu od 30-45 minuta vožnje pa je Oupia izvrsna polazna točka. Savjeti: ponesite nešto protiv muha i komaraca. To može biti nešto privremeno, ali mi smo imali puno problema s njima.

BENZOUAI

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Mjesto izvan vremena, vrlo ugodna klimatizirana kuća, prostrana s lijepim pogledom. Jedini nedostatak je što nismo mogli koristiti vrt: trava je bila vrlo suha (vjerojatno zbog vrućine), i bilo je nemoguće hodati po njoj bez obuće. Funkcionalna oprema, tiho i šarmantno mjesto. Služba za korisnike bila je dostupna za naša pitanja, Wi-Fi je radio vrlo dobro: za moj prvi obiteljski odmor, to je bila prava uspjeh: još jednom, hvala!

Ferdinand Kageneck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Ovo je opis nakon 3 od 14 dana: Ukupan utisak je do sada bio pomalo mešovit. Adresa koja je dostavljena glasi ovako: 43.289004 2.769576, ali tačna adresa je 43.2889857, 2.7704899. Pronalaženje ove tačke u sumraku nije bilo lako. Dolazak do kuće je bio jednostavan. Mesto gde se nalazi ključ je bilo lako pronaći. U kući bih želeo da je fascikla sa važnim dokumentima bila smeštena zaključana, umesto što je bila na stolu i trebalo ju je tražiti. Sledeća zamerka: Gde su kante za smeće? U fascikli piše da je za to potrebna karta. Na zvaničnoj stranici Oupia nije bilo ničega, ali smo na kraju našli u susednom selu. Još nekoliko zamerki: Vrata terase su oštećena i ne mogu se zaključati. Da bi se kuća sigurno napustila, uvek je potrebno spustiti roletne. Takođe, u kući su oštećeni neki komadi nameštaja (trpezarijski sto, vitrina za časeve/sudove), u polovini kupatila nedostaju čepovi za slivnike. U jednom kupatilu je slivnik tuša bio začepljen, a w.c. šolja radi samo s pola snage. U jednoj od soba ne radi klima uređaj, bez obzira na postavku ili režim. Na ivici veoma lepog bazena su primetni zelenkasti talozi boje, a ivica sa napetim žicom treba da se zateže ili obnavlja. Što se tiče pozitivnih stvari: Kuća je opremljena sa dovoljno tanjira i čaša. Tehnički uređaji funkcionišu besprekorno, indukciona ploča i pećnica sa pirolizom su vrhunski. Nažalost, nedostaje dobar nož za hleb i čajnik. Izvanredan je pogled prema zapadu na Pirineje.

Febe Huyghe

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Na dolasku smo primijetili da nije bilo jako čisto. Prozori su bili prilično prljavi, a na podu je bilo mnogo mrlja. Uživali smo u bazenu i bilo je ugodno što unutra ima klima uređaj, kao i u spavaćim sobama. Pogled s vanjske strane bio je vrlo lijep. Smatrali smo da nije bilo dovoljno sjene, neki od nas ne podnose dobro sunce i to je bila mana. Kad izađete van, stalno čujete cvrčke. To nam nije smetalo, ali mogu shvatiti da se neki ljudi tome protive.

Ferdinand Kageneck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži njemački

Ovo je opis nakon 3 od 14 dana:

Dojmovi su do sada mješoviti.

Prijavljena adresa je bila sljedeća: 43.289004 2.769576, ali točno je 43.2889857, 2.7704899.

To je bilo malo teže pronaći pri zalasku sunca.

Dolazak do kuće je bio jednostavan. Mjesto za ostavljanje ključa bilo je kako je opisano i lako ga je pronaći.

U kući sam voljela da se mapa s važnim dokumentima ne nalazi otvoreno na stolu, već ju je prvo trebalo pronaći. Ovdje dolazi sljedeća kritika: Gdje su smeđi kante? U mapi samo piše da je potrebna mapa da bi se došlo do njih. Na web stranici Oupie nisam ništa pronašla, na kraju smo ih pronašli u susjednom mjestu.

Još nekoliko kritika: Vrata na terasi su oštećena i ne mogu se zaključati. Da bi se kuća sigurno napustila, rolete moraju uvijek biti spuštene.

Također, u kući je oštećeno nekoliko komada namještaja (blagovaonski stol, staklo-vitrina), u polovini umivaonika u kupaonicama nedostaju odvodne pločice. U jednoj kupaonici odvod tuša je bio začepljen, a ispiranje wc-a radi samo polovicom snage.

U jednoj od spavaćih soba klima uređaj ne radi, bez obzira na postavku ili način rada.

Na rubu prelijepog bazena su vidljivi zelenkasti tragovi boje, a rub s napetim žicama treba povući ili zamijeniti.

Što se tiče pozitivnih stvari:

Kućanstvo je dobro opremljeno, ima dovoljno tanjura i čaša. Tehnički uređaji rade besprijekorno, indukcijska ploča za kuhanje i pećnica s pirolizom su najviši standard.

Nažalost, nedostaje dobar nož za kruh i čajnik.

Izvanredan je pogled prema zapadu na Pireneje.

BENZOUAI

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Jedno mjesto izvan vremena, vrlo ugodna klimatizirana kuća, prostrana s lijepim pogledom.

Jedini nedostatak je što nismo mogli uživati u vrtu: trava je bila vrlo suha (mislim da je zbog vrućine), i bilo je nemoguće hodati po njoj bez obuće.

Funkcionalna oprema, mirno i šarmantno mjesto.

Korisnička podrška bila je dostupna za naša pitanja, WiFi je odlično funkcionirao: za moj prvi obiteljski odmor, to je bila prava uspješnica: još jednom hvala!

Mariëtte Straathof

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, opremljena svim pogodnostima. Predivan pogled i ugodno za opuštanje. Kućica se nalazi u izoliranom planinskom selu, ali supermarket je u blizini autom. Jedini nedostatak je što za izlete uvijek putujete 45 minuta.

Esther Overeem

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Obitelj nam je imala predivan odmor u Oupiji. Kuća je zadovoljila sve naše želje, a dame iz Belville bile su fleksibilne u vezi s prijavom i odjavom.

Bazen se čisti jednom tjedno, a pumpa radi 24/7, pa je voda uvijek čista, što je vrlo ugodno. Pogled s bazena i terase je prekrasan. S trgovinom u blizini mogli smo svaki dan dugo uživati vani uz dovoljno vina.

Unutar kuće također ima sve što vam treba. Klima uređaji su dobro funkcionirali, pa je boravak ugodan i tijekom vrućih dana. Također ima tri spavaće sobe s tri vlastite (prostrane) kupaonice. S dvoje malene djece, to nam je bilo idealno, jer smo uvijek imali pristup WC-u ili tušu bez buđenja djece.

Lokacija je dobra. Oupia je mirno selo u kojem nema puno toga za raditi. Na 5 minuta vožnje je Olonzac gdje ima dovoljno toga za raditi. Dva pekara, dovoljno trgovina, restorana i veliki park s mogućnostima za tenis.

Tu se također nalazi i supermarket. Također, svi znamenitosti su unutar polumjera od 30-45 minuta, pa je Oupia odlična polazišna točka.

Savjet: ponesite nešto protiv muha i komaraca. Može biti nešto privremeno, ali mi smo imali puno problema s njima.

marcel van 't hoff

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Na fotografijama izgleda vrlo dobro, ali kad ste tamo i pogledate pažljivije, primjećujete da je sve raspoređeno na brzinu. Također, udobnost kreveta i unutarnjeg namještaja je vrlo dobra. Vanjski namještaj bi mogao biti bolji. Pogled je fantastičan. I okolina je definitivno vrijedna posjeta! Odvod tuševa je bio pola začepljen kod nas, zbog čega je cijela kupaonica postala bazen za 5 minuta. Možda je to već riješeno.

Alexander gerits

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži engleski

To je lijepa vila, koja nije vrlo lako pronaći u selu Oupia. Putem kontakta s nekim iz belvilje na kraju smo uspjeli pronaći naš boravak. Ipak, bilo je nekoliko stvari koje su nas jako razočarale. Pogotovo se odnose na čišćenje kućice. Na primjer, u jednom od WC-a bila je velika kugla kose kad smo ušli... U dnevnoj sobi se činilo da nije usisano (mnogo mrvica i prljavštine na podu). Na prozorima su bili mnogi mrlje. Ono što također nije ugodno bilo je to da su sva 3 (!!!) odvodna otvora bila začepljena. Tijekom tuširanja cijela se kupaonica punila vodom.... Stoga smo sami očistili sva 3 ta otvora, u kojima je bila puna puno kose......... Dalje, lokacija je bila ugodna, bazen čudesan. Idealno za miran odmor.

BATIER Sabine

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Kuća je vrlo dobro osmišljena, pogled je predivan, naš boravak je bio u redu sveukupno. Međutim, dozvoljavam si da iznesem jednu veliku primjedbu u vezi stanja u kojem smo zatekli kuću po dolasku, a posebno sljedeće stavove:

- stalni smrad kanalizacije u 2 od 3 sobe, unatoč redovitom otvaranju slavina; - nedostatak čepa na odvodima nekih lavaboa u kupaonicama; - slomljeni wc školjci; - vanjski namještaj većinom u lošem stanju (u tom smislu, jedna od 3 ležaljke je neupotrebljiva: naslon je bio slomljen, nedostajao je jedan vijak), moja je kći to probala... - prisutnost mrava u sobama koji dolaze ispod podnožja i čak doseljavaju rublje u ormare; - prilikom dolaska, primijetili smo vrlo neprecizno čišćenje, kao primjer: prljavština na podu, otisci prstiju na svim namještajem (kuhinja, stol u blagovaonici, ormarić za posuđe, vrata...), prašina i razni otpaci u ladicama u ormarima i kupaonskom namještaju (bisere, odvaljene lažne nokte ostavljene u ladicama, pakiranje upotrijebljenih lažnih noktiju u jednom ormariću), smeće se nalazilo u kuhinjskom smeću čak i bez plastične vrećice, bisere i račun za kupovinu odjeće ispod kreveta (dokaz da tamo čak nije ni usisavač prošao!!!), paukovine su prisutne u baš svakom kutu stropa, rešetka za ventilaciju između hladnjaka i ormarića sa perilicom rublja je puna prašine, plahte su mrljave i mrvice su bile čak unutar jednog kreveta.

Nakon 10 sati prilično komplicirane vožnje, morati sam očistiti kako bih mogao smjestiti naše stvari bilo je prilično neugodno iskustvo. Šteta je što kuća (koja se čini relativno nova) nije bolje održavana općenito (mnoge zidove su mrlje, vrt koji bi mogao biti prava prednost je gotovo zapušten, veranda je bila vrlo prljava pri našem dolasku (kamenje, lišće, dlake psa, mravi), morao sam tamo proći usisavačem ... otirač nije čak ni bio protresen i opet, prljavština i paukove mreže su vidljive na svim vanjskim kutovima kao i na vanjskim kutovima prozora (koji također nisu očišćeni). Cijena za ovaj najam za ovaj tjedan (uključujući čišćenje) čini mi se stvarno visokom s obzirom na kvalitetu ponuđenih usluga. Iako je potencijal kuće zapravo ogroman. To je razočaravajuće i, po mom mišljenju, to šteti dojmu koji možemo imati o ovoj kući koja, ponavljam, stvarno je dobro osmišljena i ugodna za život. Razumijem da je ljetno razdoblje užurbano, mogu prihvatiti neke "propuste", ali ovdje je nakupljanje nemarnosti neprihvatljivo s obzirom na cijenu najma i naplaćenu cijenu čišćenja.

Alexander gerits

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži engleski

To je lijepa vila, koja nije vrlo lako pronaći u selu Oupia. Preko telefonskog kontakta s nekim iz Belville uspjeli smo naći naš smještaj. Ipak, bilo je nekoliko stvari koje su nas jako razočarale. Posebno se odnosi na čišćenje kućice. Pri ulasku u jedan od wc-a bio je veliki komad kose ... U dnevnoj sobi se činilo da nije usisavana (puno mrvica i prljavštine na podu). Na prozorima je bilo puno mrlja. Još jedna nelagodnost bila je činjenica da su sva 3 (!!!) slivnika bila začepljena. Tijekom tuširanja cijela je kupaonica bila puna vode .... Zato smo sami očistili sva 3 slivnika, u kojima je bilo puno kose ........ Što se tiče lokacije, bila je ugodna, bazen predivan. Idealno za miran odmor.

Esther Overeem

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo predivan odmor s našom obitelji u Oupiji. Kuća je ispunila sve naše želje, a dame iz Belville bile su fleksibilne s dolaskom i odlaskom.



Bazen se čisti svaki tjedan, a pumpa radi 24/7, što znači da je bazen uvijek čist, što je vrlo ugodno. Pogled s bazena i terase je predivan. S supermarketom u blizini mogli smo svaki dan dugo uživati s dovoljno vina na otvorenom.



Unutrašnjost kuće je također opremljena svim potrepštinama. Klima uređaji rade dobro i boravak je ugodan i na vruće dane. Također, postoje tri spavaće sobe s tri vlastite (prostrane) kupaonice. To je bilo idealno s dvoje male djece, tako da smo mogli koristiti WC ili tuš bez buđenja djece.



Lokacija je dobra. Oupia je mirno selo u kojem nema puno toga za vidjeti. Na 5 minuta vožnje nalazi se Olonzac, gdje ima dovoljno toga za učiniti. Dva pekara, dovoljno trgovina, restorani i veliki park s teniskim terenima.



Tamo je također i supermarket. Osim toga, sve znamenitosti su udaljene 30-45 minuta vožnje, pa je Oupia odlična polazna točka.



Savjeti: ponesite nešto protiv muha i komaraca. To može biti nešto privremeno, ali mi smo se jako mučili s njima.

Mariëtte Straathof

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, potpuno opremljena. Prekrasan pogled i divno za opuštanje. Vikendica se nalazi u udaljenom planinskom selu, ali supermarket je blizu autom. Jedina mana je što ste uvijek na putu 45 minuta za putovanja.

Febe Huyghe

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mislili smo da je to super kuća za boravak. Po dolasku smo ustanovili da nije tako čisto. Prozori su bili prilično prljavi, a pod je također imao puno mrlja. Uživali smo u bazenu i bilo je lijepo što je unutra i u spavaćim sobama bilo klima uređaja. Pogled izvana bio je vrlo lijep. Mislili smo da nema dovoljno hlada, ne mogu svi koji su došli s nama dobro podnijeti sunce i mislili smo da je to nedostatak. Kad izađete van stalno čujete cvrčanje cvrčaka. Nama to nije smetalo, ali mogu razumjeti da ima ljudi kojima to smeta.

Ferdinand Kageneck

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Ovo je opis nakon 3 dana od 14:

Sveukupni dojam za sada je pomiješan.

Poslana adresa bila je sljedeća: 43.289004 2.769576, ali točna adresa je 43.2889857, 2.7704899.

Pronaći ovo u sumrak nije bilo lako.

Dolazak do kuće je bio lak. Mjesto skladištenja ključa bilo je kao što je opisano i lako ga je pronaći.

U kući bih poželio da mapa s važnim dokumentima ne leži otvorena na stolu, već da je treba prvo potražiti. Ovdje dolazi sljedeća točka kritike: Gdje su kante za smeće? U mapi piše samo da vam za ovo treba kartica. Ni na Oupijinoj početnoj stranici nisam mogao pronaći ništa, ali smo konačno našli ono što smo tražili u susjednom gradu.

Ostale kritike: Dvorišna vrata su oštećena i ne mogu se zaključati. Da biste sigurno izašli iz kuće, uvijek morate spustiti kapke.

Oštećeno je i nekoliko komada namještaja u kući (stol za blagovanje, vitrina za čaše/ormari), u kupaonicama nedostaju čepovi za odvod na pola umivaonika. U jednoj je kupaonici odvod tuša bio začepljen, a WC je ispirao samo na pola snage.

U jednoj od spavaćih soba klima uređaj ne radi, bez obzira na postavku ili način rada.

Na rubu vrlo lijepog bazena postoje bistre, zelenkaste naslage boje, a rub s napetim žičanim konopima potrebno je zategnuti ili obnoviti.



O pozitivnim stvarima:

Domaćinstvo je dobro opremljeno, ima dovoljno tanjura i čaša. Tehnički uređaji rade besprijekorno, indukcijska ploča za kuhanje i pećnica s pirolizom su vrhunske kvalitete.

Nažalost, nedostaje dobar nož za kruh i čajnik.



Pogled na zapad Pirineja je izvanredan

BENZOUAI

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži francuski

Mjesto izvan vremena, vrlo ugodna klimatizirana kuća, prostrana s lijepim pogledom.

Jedina mana je što nismo mogli iskoristiti prednosti vrta: trava je bila jako suha (toplotni val, mislim), i bilo je nemoguće hodati po njoj bez cipela.

Funkcionalna oprema, mirno i šarmantno mjesto.

Korisnička služba ostala je dostupna za naša pitanja, Wifi je radio vrlo dobro: za moj prvi obiteljski odmor bio je pravi uspjeh: hvala još jednom!

marcel van 't hoff

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Na fotografijama izgleda jako dobro, ali kad dođete tamo i dobro pogledate, vidite da je sve zgusnuto s francuskom bitkom. Nadalje, udobnost kreveta i unutarnjeg namještaja je vrlo dobra. Vanjski namještaj bi mogao biti bolji. Pogled je fantastičan. A ovo područje svakako vrijedi posjetiti! Odvodi tuševa su nam bili napola začepljeni, tako da cijelu kupaonicu u roku od 5 minuta možete pretvoriti u bazen. Možda je to sada riješeno.

marcel van 't hoff

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Na fotografijama izgleda jako dobro, ali kad dođete tamo i dobro pogledate, vidite da je sve zgusnuto s francuskom bitkom. Nadalje, udobnost kreveta i unutarnjeg namještaja je vrlo dobra. Vanjski namještaj bi mogao biti bolji. Pogled je fantastičan. A ovo područje svakako vrijedi posjetiti! Odvodi tuševa su nam bili napola začepljeni, tako da cijelu kupaonicu možete pretvoriti u bazen u roku od 5 minuta. Možda je to sada riješeno.

BENZOUAI

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Mjesto izvan vremena, vrlo ugodna klimatizirana kuća, prostrana s lijepim pogledom.

Jedina mana je što nismo mogli uživati u vrtu: trava je bila jako suha (toplotni val, mislim), i bilo je nemoguće hodati po njoj bez cipela.

Funkcionalna oprema, mirno i šarmantno mjesto.

Korisnička služba ostala je dostupna za naša pitanja, Wifi je radio vrlo dobro: za moj prvi obiteljski odmor bio je pravi uspjeh: hvala još jednom!

Mariëtte Straathof

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, potpuno opremljena. Prekrasan pogled i divno za opuštanje. Vikendica se nalazi u udaljenom planinskom selu, ali supermarket je blizu autom. Jedina mana je što ste uvijek na putu 45 minuta za putovanja.

Febe Huyghe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Mislili smo da je to super kuća za boravak. Po dolasku smo ustanovili da nije tako čisto. Prozori su bili prilično prljavi, a pod je također imao puno mrlja. Uživali smo u bazenu i bilo je lijepo što je unutra i u spavaćim sobama bilo klima uređaja. Pogled izvana bio je vrlo lijep. Mislili smo da nema dovoljno hlada, ne mogu svi koji su došli s nama dobro podnijeti sunce i mislili smo da je to nedostatak. Kad izađete van stalno čujete cvrčanje cvrčaka. Nama to nije smetalo, ali mogu razumjeti da ima ljudi kojima to smeta.

Ferdinand Kageneck

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži njemački

Ovo je opis nakon 3 dana od 14:

Sveukupni dojam za sada je pomiješan.

Poslana adresa bila je sljedeća: 43.289004 2.769576, ali točna adresa je 43.2889857, 2.7704899.

Pronaći ovo u sumrak nije bilo lako.

Dolazak do kuće je bio lak. Mjesto skladištenja ključa bilo je kao što je opisano i lako ga je pronaći.

U kući bih poželio da mapa s važnim dokumentima ne leži otvorena na stolu, već da je treba prvo potražiti. Ovdje dolazi sljedeća točka kritike: Gdje su kante za smeće? U mapi piše samo da vam za ovo treba kartica. Ni na Oupijinoj početnoj stranici nisam mogao pronaći ništa, ali smo konačno našli ono što smo tražili u susjednom gradu.

Ostale kritike: Dvorišna vrata su oštećena i ne mogu se zaključati. Da biste sigurno izašli iz kuće, uvijek morate spustiti kapke.

Oštećeno je i nekoliko komada namještaja u kući (stol za blagovanje, vitrina za čaše/ormari), u kupaonicama nedostaju čepovi za odvod na pola umivaonika. U jednoj je kupaonici odvod tuša bio začepljen, a WC je ispirao samo na pola snage.

U jednoj od spavaćih soba klima uređaj ne radi, bez obzira na postavku ili način rada.

Na rubu vrlo lijepog bazena postoje bistre, zelenkaste naslage boje, a rub s napetim žičanim konopima potrebno je zategnuti ili obnoviti.



O pozitivnim stvarima:

Domaćinstvo je dobro opremljeno, ima dovoljno tanjura i čaša. Tehnički uređaji rade besprijekorno, indukcijska ploča za kuhanje i pećnica s pirolizom su vrhunske kvalitete.

Nažalost, nedostaje dobar nož za kruh i čajnik.



Pogled na zapad Pirineja je izvanredan


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 329882

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 3 godine, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/329882.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Oupia» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 29 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina