Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Artignosc-sur-Verdon

maks.  8   Gosta/Gostiju
183m²  stambena površina
4 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
183m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 3


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

4 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Jorn Reychler

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Jonathan Ropp

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Susanna Knüsli

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Isaura Dauwens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Iako je bilo potrebno malo tražiti, to ima pozitivan učinak. Kuća je vrlo mirno smještena, tako da igrajuća se i vikaća djeca ne uzrokuju lako neugodnosti okolini. Kuća je prekrasna, a bazen mami da odmah skočite unutra!

Marc Vekemans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ova vila je apsolutno fantastična. Vrlo velika, vrlo čista, velika kuhinja i sve radi. Ručnici, deke, dječji krevetići, wifi i sve što bi vam moglo trebati su tu i lijepo je uređeno tako da se odmah osjećate kao kod kuće. Velika terasa i igralište bili su savršeni za našu 14-mjesečnu kćer. Ovo mjesto je savršeno za grupe i obitelji, ali ipak dovoljno ugodno za parove. Jesam li spomenuo bazen i jacuzzi? Kuća se nalazi na rubu mjesta Artignosc na malom brežuljku s 360 stupnjeva pogledom na okolna brda i šume. Mjesto je malo i vrlo mirno, te u roku od minute nalazite se u šetnji prirodom. Sam Artignosc je malen, rustikalan, blizu malog jezera i kanjona, te je udaljen pola sata vožnje od drugih vrlo lijepih sela s puno povijesnih ostataka iz rimskih vremena (svjetionici, srednjovjekovni trgovaci, toranj itd). U roku od 45 minuta naći ćete se kod poznatih Verdonskih kanjona ili kako neki kažu francuskom Velikom kanjonu (stvarno je drugi najveći kanjon na svijetu!) Iz Artignosca je 1,5 sat vožnje do St. Maxime na Azurnoj obali, pa vam predlažem da to učinite i dodate dan zabave na plaži tijekom vašeg mirnog boravka. Prvi kontakt s vlasnikom bio je vrlo glatka i brzo je odgovorio na svako pitanje koje smo imali. Živi 200 metara niz cestu i odmah će doći i riješiti svaki problem koji možda imate. Također me je pozvao sa svojom predivnom obitelji na nedjeljni ručak, što je bilo vrlo zabavno, također zbog dobre hrane, vina i pastiča. Ako tražite kvalitetno vrijeme s prijateljima ili obitelji iskreno preporučujem ovu vilu i njenog vlasnika!

Markus Brack

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Lijepa tiha kuća, u privlačnom krajoliku. Nažalost, malo udaljena, do Verdon klisure oko 1 1/2 sat, sljedeći veći grad 30 min. Međutim, donji dijelovi Verdon su vrlo blizu.

A.F. Spruijt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća za odmor, smještena na brdu oko 1 km udaljenom od malog slikovitog spavaćeg sela Artignosc sur Verdon. Kuća je u stvarnosti puno veća i luksuznija nego što izgleda na fotografijama i opisu. Inventar je bogat i odlične kvalitete. Sve ostalo je također visoke kvalitete. Lokacija je predivna. Pogled s ležaljke uz bazen na planine Gorges du Verdon u dalekoj pozadini. Vrlo mirno i pomalo izolirano, bez buke prometa i sl. Savršeno mjesto/okruženje za vlasnike pasa. Ima dovoljno mogućnosti za rashlađivanje (bazen i jezero (oko 15 min hoda)) te sjenom. Posjed je dobro i potpuno ograđen visokom ogradom od otprilike 1,5 metara. Mnogo privatnosti. Prva trgovina udaljena je otprilike 8 km. Također je lijepo i raznoliko okruženje u kojem jednostavno autom možete doći do mnogih zanimljivih atrakcija. Imali smo vrhunski odmor i sigurno ćemo se vratiti!!!

L.C.M. Schoenmaker

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća, potpuno opremljena. Smješten na vrlo velikoj parceli s prekrasnim bazenom (posebno za djecu). Dobro održavan i skrupulozno čist. Kreveti su malo kraći za visoke osobe (iznad 1,90 m). Mirna lokacija, ali mnoge pogodnosti (uključujući dobro opskrbljen Tabac) u blizini. Sve u svemu nekretnina s pet zvjezdica! Savjet: Pizzeria/Restoran La Remise u St Laurent sur Verdon: jednostavno, ali ukusno s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete.

A.F. Spruijt

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Odlična kuća za odmor, smještena na planini oko 1 km. daleko od malog slikovitog uspavanog sela Artignosc sur Verdon. Koža je zapravo puno veća i luksuznija nego što se čini na fotografijama i opisu. Inventar je bogat i kvalitetan. Sve ostalo je kvalitetno. Lokacija je prekrasna. Gledate iz svoje ležaljke kraj bazena na planine Gorges du Verdon u dalekoj pozadini. Vrlo tiha lokacija i donekle udaljena, bez buke od prometa, itd. Savršena lokacija / okruženje za vlasnike pasa. Ima dovoljno vode za rashlađivanje (bazen i jezero (cca. 15 min hoda)) i hlada. Plac je dobro i kompletno ograđen ogradom visine cca 1,5 metara. Puno privatnosti. Prvi supermarket je udaljen oko 8 km. Također prekrasan raznolik okoliš gdje možete lako doći do mnogih atrakcija automobilom. Imali smo odličan odmor i sigurno ćemo se vratiti!!!

Marc Vekemans

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Ova vila je apsolutno fantastična. Vrlo velika, vrlo čista, velika kuhinja i sve radi. Ručnici, dekice, dječji krevetići, wifi i sve što vam može zatrebati je tu i lijepo je uređeno tako da ćete se osjećati kao kod kuće. Velika terasa i igralište bili su savršeni za našu 14-mjesečnu kćer. Ovo je mjesto savršeno za grupe i obitelji, ali još uvijek dovoljno ugodno za par. Jesam li spomenuo bazen i jacuzzi?

Kuća se nalazi na rubu Artignosc na malom brežuljku s pogledom od 360 stupnjeva na okolna brda i šume. Selo je malo i vrlo mirno i za minutu ćete se naći u šetnji kroz prirodu.

Sam Artignosc je mali, rustikalni, u blizini malog jezera i klanca i unutar pola sata vožnje od drugih vrlo lijepih sela s puno povijesnih ostataka iz rimskog doba (fontane, gradski trgovi, kule itd.).
U roku od 45 minuta naći ćete se i poznati Gorges du Verdon, ili kako neki kažu francuski Grand Canyon (to je stvarno 2. najveći kanjon na svijetu!)
Od Artignosc je 1,5 sat vožnje do St. Maxime na Azurnoj obali i predlažem da to učinite i svom mirnom boravku dodate dan zabave na plaži.

Prvi kontakt s vlasnikom bio je vrlo gladak i brzo je odgovorio na sva naša pitanja. Živi 200 metara niz cestu i odmah će doći i riješiti svaki vaš problem. Također je pozvao mene i moju obitelj na nedjeljni ručak sa svojom prekrasnom obitelji, što je bilo jako zabavno, također zbog dobre hrane, vina i pastiša )

Volim kvalitetno vrijeme s prijateljima ili obitelji, iskreno preporučujem ovu vilu i njezinog vlasnika!!

Isaura Dauwens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Iako je bilo potrebno malo traženja, ovo ima pozitivan učinak. Kuća je vrlo tiha, tako da djeca koja se igraju i viču ne mogu lako ometati okolinu.

Kuća je prekrasna, a bazen vas poziva da se ispljunete!

Markus Brack

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Lijepa mirna kuća, u atraktivnom krajoliku.
Nažalost malo udaljeno, oko 1 1/2 sat do Verdon Gorgea, sljedeći veći grad 30 minuta. Basses gorges du Verdon su u neposrednoj blizini.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 334524

Posljednje ažuriranje: 15.05.2024

Oglas je online od: 3 godine

URL: https://www.resido.hr/334524.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Artignosc-sur-Verdon» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat