Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Antwerp

maks.  16   Gosta/Gostiju
500m²  stambena površina
7 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 16  Gosta/Gostiju
500m²
7 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 3


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Suncobran
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 16

7 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 5.8 km

5.8 km

Zračna luka 60 km Brussels Airport

60 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Derek Buddingh

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Marcel Bink

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Marijke Michielsen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Uživali smo tijekom jesenskog odmora u ugodnom obiteljskom vremenu na De Rundershoeveu. Izvrsna lokacija za velike i male s igraćim prostorom unutra i iznenađujuće potpuno zatvorenim imanjem oko farme gdje su djeca mogla slobodno igrati. Ugodan salon s udobnim kaučima bio je ugodan. Kuhinja je opremljena mnogim modernim dodacima i ima dovoljno kuhinjskog pribora. Hvala na ukusnoj kavi. Spavaće sobe su prostrane i imaju dovoljno prostora za pohranu. Prostor za pranje rublja i spremanje bilo je dodatna vrijednost. Na zahtjev su nam osigurali dječji krevetić i stolicu za dijete. Savjet: možda osigurati nekoliko dječjih tanjura i čaša, hranjenje najmanjih s posuđem ponekad je bilo uzbudljivo. De Rundershoeve je idealno smještena kao polazište za mnoge aktivnosti za velike i male u okolici. Kontakt s našim voditeljem bio je vrlo jednostavan i uvijek je brzo pokušavao riješiti problem. Također je teren pažljivo pregledan nakon snažne oluje. Naša djeca i unuci nisu unaprijed znali da De Rundershoeve pripada Kathleen, jednoj od članica K3 grupe. Iznenadjenje..., nostalgija za djecu, zajedničko pjevanje s djecom i unucima, pjesme iz prošlosti i sada... divno. Nadamo se posebno da ćemo ovdje ponovno moći boraviti jer je svatko uživao u ovom boravku. I... Hvala na ukusnom "Droom Bijelom i Droom Crvenom", bilo je ukusno. Sretno ubuduće. Srdačan pozdrav, Marijke

Natasha Hendrickx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Uživali smo u miru koji je ova kuća mogla pružiti, gdje smo mogli intenzivno uživati jedno u drugome. Po dolasku smo bili impresionirani osobnim pismo dobrodošlice vlasnika i malim osvježenjem i slasticama u hladnjaku. Moramo priznati da je vrt i mir koji ga prati zaista najveći adut ove smještajne jedinice. Nažalost, nismo imali baš fantastično vrijeme i tek smo kasnije tijekom tjedna primijetili da bazen prema našem iskustvu nije bio previše čist. Kada smo to prijavili, poslali su nam nekoga da napravi potrebno. Kuća sama po sebi nije baš nova (luksuzna) ali ima svoj šarm. Ako tražite ugodnu atmosferu i potrebni mir, definitivno je preporučujemo!

Marijke Michielsen

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Tijekom jesenskih praznika uživali smo u ugodnom obiteljskom vremenu u Rundershoeveu. Izvrsna lokacija za velike i male sa unutarnjim prostorom za igru i iznenađujuće potpuno ograđenim imanjem oko farme gdje su se djeca mogla slobodno igrati. Ugodan dnevni boravak s udobnim sjedalima. Kuhinja je opremljena mnogim modernim gadgetima i ima više nego dovoljno kuhinjskog pribora. Hvala na ukusnoj kavi. Spavaće sobe su prostrane i opremljene dovoljnim prostorom za odlaganje. Prostrani prostor za skladištenje i pranje bio je dodatna vrijednost. Na zahtjev smo dobili krevetić i dječju stolicu. Savjet: možda bi bilo dobro osigurati nekoliko dječjih tanjura i čaša, ponekad je bilo napeto pustiti najmlađe da jedu s blagovanjem. Rundershoeve je idealno smještena kao polazna točka za mnoge aktivnosti za velike i male u okolici. Kontakt s našim vodičem bio je vrlo glatki i uvijek je brzo rješavao probleme. Također je temeljito pregledao teren nakon snažne oluje. Naša djeca i unuci nisu znali da Rundershoeve pripada Kathleen, članici K3. Iznenađenje... nostalgija za djecu, zajedno pjevajući s djecom i unucima, pjesme iz prošlosti i sada... predivno. Posebno se nadamo da ćemo se još jednom moći vratiti ovdje jer su svi uživali u boravku. I... Hvala na ukusnom "Droom White i Droom Red", bilo je vrlo ukusno. Sve najbolje. Lijep pozdrav, Marijke

Romy Tuinhof

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Još puno bolje od očekivanog. Izuzetno predivne sobe. Sve je dobro organizirano s posteljinom, ručnicima i sl. Dočekani smo srdačno kad smo stigli i dobili smo obilazak. Prostor oko kuće je savršen za grupne aktivnosti. Puno smo uživali u bazenu i vrtu. Ako je loše vrijeme, također ima dovoljno prostora da biste sjeli unutra s grupom. Stvarno preporučujem :)

Natasha Hendrickx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Uživali smo u miru koje ovo imanje može pružiti gdje smo mogli intenzivno uživati jedno u drugome.

Prilikom dolaska bili smo impresionirani personaliziranim pismom dobrodošlice vlasnika i rashlađenim pićima i nekim poslasticama u hladnjaku.

Moramo priznati da je vrt i mir koji dolazi s njim zaista najveća prednost ovog smještaja.

Nažalost, vrijeme nije bilo sjajno i kasnije u tjednu smo primijetili da bazen prema našem iskustvu nije bio previše čist. Kada smo to prijavili, poslali su nekoga da se pobrine za to.

Sama kuća definitivno nije nova (luksuzna), ali ima svoj šarm. Ako tražite ugodnost i potrebni mir, svakako je preporučljivo!

Marijke Michielsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Tijekom jesenskog odmora uživali smo u ugodnoj obiteljskom vremenu na Rundershoeveu. Izvrsna lokacija za veliku i malu djecu sa igraonicom unutra i iznenađujuće zatvorenim domaćinstvom okolo gdje su djeca mogla slobodno igrati. Ugodan salon s udobnim sjedalima bio je lijep. Kuhinja je opremljena mnogim modernim gadgetsima i ima više nego dovoljno kuhinjskog pribora. Hvala na ukusnoj kavi. Sobe su prostrane i imaju dovoljno prostora za pohranu. Prostrana soba za pohranu i pranje bio je dodatna vrijednost. Na zahtjev su osigurani dječji krevetić i dječja stolica. Savjet: možda osigurajte dječje tanjure i čaše, ponekad je bilo napeto dopustiti najmanjima jesti iz posuđa. Rundershoeve je idealno smještena kao baza za mnoge aktivnosti za sve u blizini. Kontakt s našim prijateljem tekao je vrlo glatko i uvijek je brzo pokušao riješiti svaki problem. Teren je također temeljito pregledan nakon snažne oluje. Naša djeca i unuci nisu unaprijed znali da Rundershoeve pripada Katleen, članici K3 grupe. Iznenađenje..., nostalgija za djecu, zajedno pjevati s djecom i unucima, pjesme od prije i sada...divno. Nadamo se da ćemo se ovdje opet moći boraviti jer svi smo uživali u ovom boravku. I...hvala na ukusnom "Dream Whiteu i Dream Redu", dobro je došlo. Sretno dalje. S poštovanjem, Marijke

Marleen Kuipers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Svake godine idemo na tjedan odmor sa cijelom obitelji (bake i djeda, unuci), i vidjeli smo mnoge kuće. Kakvo prekrasno mjesto i fantastičan bazen!

Uživali smo u tjednu, ali za ovu cijenu očekivali smo stvari koje nismo dobili.

Gostinjska kuća nije bila očišćena (WC/kupaonica još je bila prljava od prethodnih korisnika - primjerice, izmet u WC-u i smeće puno plijesni koje nije ispražnjeno!) i vrlo prašnjavo. Nije bilo utičnica za svjetla, a lavabo pušta vodu, pa je pod stalno bio mokar.

Kuhinja nije bila potpuno očišćena i oprema je nedostajala - falile su nam osnovne stvari poput škara, kuhača, čaše za vodu i vino za 13 osoba, itd.

Kafićki aparat i napušni poklopac bili su prljavi, a svjetla na napušnom poklopcu nisu radila, pa smo kuvali u mraku. Za 13 osoba, kuhinjski ručnici su bili vrlo ograničeni (3 kuhinjske krpe). Stol za blagovanje bio je jako ugodan, a televizori su bili odlični! Broj hladnjaka je također bio dobar!

Što se tiče spavaćih soba: postoji dvije spavaće sobe do kojih nema pristupa iz hodnika - morate proći kroz drugu spavaću sobu - za nas je to bilo u redu, ali važno je dobro opisati to drugim grupama. Posteljina nije bila u redu - neki su imali samo naplatnu podlogu, drugi samo pamučnu navlaku. Prva spavaća soba na katu imala je vrlo star i prljav madrac. Također, ova soba nije imala utičnica i neispravne lampe za krevet, a vrata na prozoru su bila probušena. Ali kupaonica na katu je bila fantastična.

Vanjski stol i stolice su jeftini, ali rade... stolnjak je bio plijesnjav, prljav i star, pa nije bilo u redu.

Kao što smo već rekli, bazen je bio odličan, ali jastuci na ležaljkama ne odgovaraju, plijesnivi su i samo prljavi.

Sve u svemu, kuća s potencijalom, ali za nas više ne... dok ne dođe nadogradnja i bolje čišćenje. Omjer cijene i kvalitete nije u skladu.

Rebecca Schalk - van den Broek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prvo želim reći da imate prekrasnu kuću i nalazite se na predivnom mjestu. Zato smo se jako radovali našem boravku kod vas za našu godišnju obiteljsku vikendicu. Međutim, boravak nije bio onakav kakav smo očekivali. Kad smo stigli, Julie nam je dala kratak obilazak i već je spomenula da su imali vrlo zauzet tjedan i da su brzo prošli kroz kuću te da se radnik ne može baviti rješavanjem nekih problema. Kuća nije bila čista i ima puno zanemarenog održavanja. Kad je Julie otišla, počeli smo čistiti za dolazak ostatka moje obitelji, o tome smo obavijestili Julie. Kuhinja

Ormarići u kuhinji bili su puni mrvica.

Ormarići su bili puni prljavog posuđa.

U ladici su bila dva lonca s ostacima hrane, a lonci su bili tako stari da su imali ogrebotine od vilica. Nismo koristili te lonce. Mrežica za pribor u perilici suđa bila je pokvarena na nekoliko mjesta. S takvim velikim društvom, to je premalo kapaciteta za pranje. Pećnica je bila jako prljava i očistili smo je, ali jedna strana pećnice ne radi. Plinski štednjak bio je jako prljav, i to smo također očistili. Kupaonice

Na rubu kupaonice u prizemlju bilo je puno kukaca, pločice su bile plijesni i bila su puna paučine. Tuš u velikoj kupaonici na katu bio je pun plijesni. Nismo mogli koristiti kupaonicu u vikendici jer curi i to se nikako ne može riješiti. Ovo nije prvi put s obzirom da je ormarić potpuno savijen. I ovdje su bili paučine posvuda. Tako smo s 14 ljudi koristili 2 kupaonice i morali smo se stalno hodati do glavne kuće. Bazen/vrt

Bazen nije bio korišten i Julie je rekla da još nije bila pripremljena za ljeto. Očistili smo pod i oslobodili sve od onoga što pada s drveća. Julie je rekla da nije vrijedno početi čistiti ovu šumu, što naravno razumijemo, ali što smo očistili od ovog napada i zelenila s pločica nije za 2 tjedna, a kamoli za jedan dan. Vanjski bar bio je pun paučine, tako da smo i to očistili. Jastuci na namještaju pored bazena nisu se slagali i/ili bili su prekriveni plijesni. Pa ih nismo mogli koristiti. Ležaljke su pokvarene i skoro je netko prošao kroz njih. Sklapajući stolovi vani smo mogli uzeti iz skladišta i očistiti ih. Bili su bijele plastične stolice koje smo željeli oko njih postaviti, ali bijele stolice su bile tako stare, da je neko težak 60 kg propao kroz njih. Nismo dopustili da nam ove stvari pokvare vikend, jer još jednom, ovo je prelijepo mjesto. Ali nadam se da shvaćate da imamo drugačija očekivanja za iznos koji smo platili. Godišnje idemo u velike kuće za koje imamo dovoljan budžet i ovo dosad nismo doživjeli, i nije uopće u odnosu.

Romy Tuinhof

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Još puno bolje nego što smo očekivali. Predivne sobe. Sve je dobro organizirano s posteljinom, ručnicima itd. Došli smo, srdačno su nas dočekali i dali nam obilazak. Prostor oko kuće je savršen za grupne aktivnosti. Puno smo uživali u bazenu i vrtu. U slučaju lošeg vremena, unutar kuće ima dovoljno prostora za sjedenje s grupom. Stvarno preporučujemo :)

Natasha Hendrickx

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Uživali smo u miru koji ova kuća pruža, u kojem smo mogli intenzivno uživati jedno u drugome.

Prilikom dolaska bili smo impresionirani osobnim dobrodošlićem vlasnika i rashlađenim pićima i poslasticama u hladnjaku.

Moramo napomenuti da je vrt i mir koji dolazi s njim zaista najveća prednost ovog smještaja.

Nažalost, nismo imali fantastično vrijeme i tek kasnije tijekom tjedna smo primijetili da bazen prema našem iskustvu nije bio previše čist. Kad smo to prijavili, poslali su nekoga i poduzeli potrebne radnje.

Sama kuća nije nova (luksuzna), ali ima svoj šarm. Ako tražite ugodnost i potrebni mir, svakako je preporučujemo!

Marijke Michielsen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Tijekom jesenskog praznika uživali smo u ugodnom obiteljskom vremenu u De Rundershoeveu. Izvrsno mjesto za velike i male s prostorom za igranje unutra i iznenađujuće opasenim imanjem oko farme gdje su djeca mogla slobodno igrati se. Ugodan salon s udobnim sjedalima bio je lijep. Kuhinja je opremljena mnogim modernim pomagalima i ima dovoljno kuhinjskog pribora. Hvala na ukusnoj kavi. Sobe su prostrane i imaju dovoljno prostora za pohranu. Prostrana prostorija za odlaganje i pranje dodali su vrijednost boravku. Na zahtjev su nam pružili krevetić za bebu i dječju stolicu. Savjet: možda biste trebali osigurati nekoliko dječjih tanjura i čaša, ponekad je bilo uzbudljivo gledati najmlađe kako jedu s posuđa. De Rundershoeve je idealna polazišna točka za mnoge aktivnosti za velike i male u okolici. Kontakt s našim partnerom bio je vrlo jednostavan i uvijek je brzo pokušavao riješiti maleni problem. Također je temeljito pregledao teren nakon snažne oluje. Naša djeca i unuci nisu znali da De Rundershoeve pripada Kathleen, članici K3. Iznenađenje..., nostalgija za djecu, pjevanje sa svojom djecom i unucima, starih i novih pjesama... predivno. Nadamo se da ćemo moći ponovno ostati ovdje jer su svi uživali u boravku. I... Hvala na ukusnom "Droom White i Droom Red", bilo je ukusno. Sretno dalje. Srdačan pozdrav, Marijke

Marleen Kuipers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Idemo svake godine na tjedan odmor sa cijelom obitelji (od bake i djeda do unučadi) i vidjeli smo dosta kuća. Kakvo lijepo mjesto i fantastičan bazen!

Uživali smo u tjednu, ali stvarno ima nekoliko stvari koje ne bismo očekivali za tu cijenu.

Pomoćna kuća nije bila očišćena (WC/kupaonica još uvijek prljavi od prethodnog korisnika - na primjer, izmet u WC-u i kanta puna plijesni i nije ispražnjena!) i vrlo prašnjava. Nije bilo utičnica za lampe i sudoper je procurio, pa je pod stalno bio mokar.

Kuhinja nije bila potpuno očišćena i oprema je loša - nedostajale su nam osnovne stvari poput škara, kuhača, čaša za vodu i vino za 13 osoba, itd.

Kava aparat i napuhač su bili jako prljavi i lampe s napuhača nisu radile, pa je kuhanje bilo u mraku. Za 13 osoba, kuhinjski ručnici su bili jako malo (3 kuhinjske krpe). Blagovaonski stol je bio super ugodan, a televizori su radili odlično! Broj hladnjaka je bio odličan!

Što se tiče spavaćih soba: postoje dvije sobe do kojih se ne može pristupiti s hodnika - morate proći kroz drugu sobu - za nas ok-ish, ali važno je dobro opisati to drugim grupama. Posteljina nije bila u redu - neke su imale samo zaštitnu podlogu, a neke samo pamučnu navlaku. Prva soba na katu imala je vrlo star i prljav madrac. Ova soba također nije imala utičnice i neispravne lampe za noćni ormarić, a na zaštiti od komaraca bili su otvori. No, fantastična kupaonica na katu.

Vanjski stol i stolice su jeftini, ali rade..... stolnjak je bio pljesniv, prljav i star, tako da nije bilo uredu.

Kao što smo već rekli, bazen je bio sjajan, ali jastuci na lounge stolicama ne odgovaraju, pljesnivi su i jednostavno prljavi.

Sve u svemu, kuća s potencijalom, ali ne i za nas... dok ne dođe nadogradnja i bolje čišćenje. Cijena/kvaliteta ne idu u korak.

Natasha Hendrickx

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Uživali smo u miru koji ova kuća može pružiti dok smo intenzivno uživali jedno u drugome.

Prilikom dolaska smo bili impresionirani osobnim dobrodošlicom vlasnika i nekim rashlađenim pićima i poslasticama u frižideru.

Moramo priznati da je vrt i mir koji dolazi s njimista stvarno najveća prednost ovog smještaja.

Nažalost, vrijeme nam nije bilo baš fantastično i tek kasnije tijekom tjedna smo primijetili da bazen prema našem iskustvu nije bio previše čist. Nakon što smo to prijavili, poslali su nekoga tko je obavio potrebno.

Sama kuća nije nova (luksuzna), ali ima svoj šarm. Ako tražite ugodnost i potrebni mir, definitivno je preporučujemo!

Rebecca Schalk - van den Broek

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prvo želim reći da imate prekrasnu kuću i nalazi se na predivnom mjestu. Stoga smo jako s nestrpljenjem očekivali boravak kod vas za naš godišnji obiteljski vikend. Nažalost, boravak nije bio onakav kakav smo očekivali. Kad smo stigli, Julie nas je provela kroz kuću i već nam je spomenula da imaju vrlo napet tjedan i da su brzo prošli kroz kuću, te da radnik koji je bio zadužen za popravke nije mogao stići. Kuća nije bila čista i ima puno neodržavanja. Kad je Julie otišla, počeli smo čistiti prije dolaska ostalih članova obitelji, što smo i obavijestili Julie. Kuhinja:

Kuhinjski ormarići puni su mrvice.

U ormarima je bilo puno prljavog posuđa.

U ladici su bila 2 lonca s ostatcima hrane, a lonci su bili toliko stari da su imali ogrebotine od vilica, pa nismo koristili lonce. Mrežica za pribor u perilici posuđa ima više mjesta gdje ne radi. S toliko ljudi to je premalo kapaciteta za pranje. Pećnica je bila jako prljava, pa smo je očistili, ali jedna strana pećnice ne radi. Plinski štednjak bio je jako prljav, pa smo ga također očistili. Kupaonice:

U donjoj kupaonici rub je bio pun štetočina, pločice su bile pljesnive, a bilo je paučine. U tušu u velikoj gornjoj kupaonici bilo je puno plijesni. Kupaonicu u chaletu nismo mogli koristiti jer se poplavi, a to ne može biti riješeno. To nije prvi put jer je ormarić potpuno deformiran. I ovdje je bila paučina posvuda. Koristili smo 2 kupaonice za 14 ljudi i uvijek smo morali ići do glavne kuće. Bazen/vrt:

Bazen još nije bio korišten i Julie je rekla da ga još nije pripremila za ljeto. Očistili smo pod i uklonili sve što je palo s drveća. Julie je rekla da nije moguće početi čistiti šumu, što naravno razumijemo, ali ono što smo ovdje uklonili s pločica nije od 2 tjedna, kamoli jedan dan. Vanjski bar bio je pun paučine pa smo ga također očistili. Jastuci za namještaj pored bazena nisu odgovarali ili su bili zahrđali. Stoga ih nismo mogli koristiti. Ležaljke su bile oštećene i jedva je netko prošao kroz njih. Stolove za vanjsko sjedenje smo mogli izvući iz šupe i očistiti. Bile su bijele plastične stolice za ljuljanje i unatoč našoj drugačijoj ideji, bijele stolice bile su toliko dotrajale da je netko propao kroz njih s težinom od 60 kilograma. Nismo dopustili da nam ovo pokvari vikend, jer još jednom, to je prekrasno mjesto. Ali nadam se da razumijete da imamo drugačija očekivanja za iznos koji smo platili. Redovito idemo u velike kuće za koje imamo velik budžet i ovo nikada nismo doživjeli i apsolutno nije proporcionalno.

Romy Tuinhof

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Još puno bolje nego što smo očekivali. Izuzetno lijepi sobe. Sve je dobro organizirano sa posteljinom, ručnicima itd. Nekoliko smo došli, toplo smo primljeni i dobili obilazak. Prostor oko kuće je savršen za grupne aktivnosti. Puno smo uživali u bazenu i vrtu. U slučaju lošeg vremena, također ima dovoljno prostora da sjedim unutra s grupom. Stvarno preporučujem :)

Natasha Hendrickx

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Uživali smo u miru koji je ovo imanje moglo pružiti, gdje smo intenzivno mogli uživati jedno u drugome.

Po dolasku smo bili impresionirani osobnim pismom vlasnika i hladnim pićima te nečim ukusnim u hladnjaku.

Mora se priznati da je vrt i mir koji ga prati zaista najveća prednost ovog smještaja.

Nažalost, nismo imali previše fantastično vrijeme i kasnije tijekom tjedna smo primijetili da bazen prema našem iskustvu nije baš bio čist. Nakon što smo to prijavili, poslali su nekoga i sve je bilo uređeno.

Sama kuća nije nova (luksuzna), ali ima svoj šarm. Ako tražite nešto ugodno i mirno, definitivno ju preporučujemo!

Rebecca Schalk - van den Broek

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prvo želim reći da imate prekrasnu kuću i na vrlo lijepoj lokaciji. Stoga smo se jako veselili našem boravku kod vas za našu godišnju obiteljsku vikendicu. Međutim, boravak nažalost nije bio onakav kako smo očekivali. Kad smo stigli, dobili smo obilazak od Julie i već nam je rekla da su imali vrlo zauzet tjedan pa su brzo prošli kroz kuću i da majstor ne stiže riješiti neke stvari. Kuća je bila daleko od čistoće i ima mnogo neodržavanja. Kad je Julie otišla, počeli smo čistiti prije dolaska ostatka moje obitelji i obavijestili smo Juliju o tome. Kuhinja

Ormarici u kuhinji bili su puni mrvica

U ormarićima je bilo puno prljavog posuđa

U ladici su bila 2 lonca s ostacima hrane, a lonci su bili toliko stari da su bile vidljive ogrebotine od vilica. Lonci nisu korišteni. Mrežica za posuđe u perilici suđa na nekoliko mjesta bila je oštećena. S tako velikom grupom ljudi, to je bilo nedovoljno za mogućnost pranja. Pećnica je bila jako prljava i očistili smo je, jedna strana pećnice ne radi. Plinski štednjak bio je jako prljav, također smo ga očistili. Kupaonice

U kupaonici ispod ruba bilo je puno kukaca, pločice su bile pljesnive i visele su paučine. U tušu u velikoj kupaonici gore bila je puna plijesni. Kupaonicu u kućici nismo mogli koristiti jer se poplavi i to se ne može na bilo koji način riješiti. Ovo nije prvi put jer se ormarić potpuno izvukao. I ovdje su paučine bile svugdje. Dakle, koristili smo 2 kupaonice s 14 ljudi i stalno smo morali hodati do velike kuće. Bazena / vrta

Bazen još nije bio u upotrebi i Julie je rekla da ga još nisu pripremili za ljeto. Umočili smo pod i sve očistili od onoga što pada s drveća. Julie je rekla da nije moguće očistiti šumu, što naravno razumijemo, ali ono što smo uklonili sa naslaga i zelenja na pločicama nije od prije 2 tjedna ili čak jednog dana. Vanjski bar bio je prepun paučine, pa smo ga također očistili. Jastuci za namještaj kod bazena nisu se uklapali ili su pokriveni plijesni. Nismo ih mogli koristiti. Ležaljke su oštećene, a gotovo je netko pao kroz jednu. Preklopni stolovi za sjedenje vani mogli su se dobiti iz šupe, a mi smo ih očistili. Bijele plastične stolice bile su predviđene za opuštanje oko njih, a unatoč tome što smo imali drugačiji zamišljeni plan, bijele stolice su bile toliko zastarjele da se netko s težinom od 60 kilograma probio kroz jednu. Nismo sprečili naš vikend zbog gore navedenog, jer još jednom, to je prekrasno mjesto. Ali nadam se da razumijete da imamo drugačija očekivanja za iznos koji smo platili. Godišnje idemo u velike kuće za koje imamo velik proračun i ovo se nikada nije dogodilo i apsolutno nije prihvatljivo.

Romy Tuinhof

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Još bolje od očekivanog. Izuzetno lijepe sobe. Sve dobro organizirano s posteljinom, ručnicima i drugim stvarima. Dolazili smo bili toplo dočekani i dobili smo obilazak. Prostor oko kuće je idealan za grupne aktivnosti. Stvarno smo uživali u bazenu i vrtu. U slučaju lošeg vremena, postoji dovoljno prostora za sjedenje unutra sa grupom. Stvarno preporučljivo :)

Natasha Hendrickx

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Uživali smo u miru koji nudi ovo imanje, gdje smo mogli intenzivno uživati jedni u drugima.



Po dolasku bili smo impresionirani osobnim pismom dobrodošlice od vlasnika i nekim ohlađenim pićima, kao i nekim delicijama u hladnjaku.



Moramo reći da je vrt i mir koji ga prati zaista najveći adut ovog smještaja.



Nažalost, nismo imali sjajno vrijeme i tek smo kasnije tijekom tjedna saznali da bazen prema našem iskustvu nije bio previše čist. Poslali su nekoga da to prijavi i učinili su potrebno.



Sama kuća sigurno nije nova (luksuz) ali ima svoj šarm. Ako tražite udobnost i potreban odmor, onda je svakako za preporuku!

Romy Tuinhof

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Puno bolje od očekivanog. Nevjerojatno lijepe sobe. Sve je bilo dobro uređeno s posteljinom, ručnicima, itd. Stigli smo i srdačno su nas dočekali i obišli. Prostor oko kuće je savršen za grupne aktivnosti. Zaista smo uživali u bazenu i vrtu. Za lošeg vremena također ima dovoljno mjesta za sjedenje unutra s grupom. Stvarno preporučljivo :)


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 358018

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/358018.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Antwerp» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina