Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

koliba Odmor za igrače golfa Saint-Médard-d'Excideuil

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Usluge

Služba za nabavu peciva i kruha

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 8

1 dvokrevetna soba
2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 60 km Limoges

60 km

Izlaz s autoceste 60 km Limoges

60 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Jahački sport
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


21 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Tamara Francke

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

A Houtekamer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Frank Sanders

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ovaj smještaj nalazi se na prekrasnoj lokaciji. Sve je vrlo prostrano i izgleda vrlo dobro održavano. Boravili smo krajem listopada početkom studenog i imali smo sreće da smo mogli uživati u lijepom vremenu. Stoga smo puno koristili prostrani vrt. Sve je dostupno za ugodan boravak na otvorenom. Jedina stvar koja nam je nedostajala bili su jastuci za mnoge dostupne vrtna sjedala. Sama kuća također je prostrana, uređena uredno i uredno. Tijekom našeg tjednog boravka nismo ničega nedostajali. Sve je tu, čak i perilica rublja i perilica posuđa. Vrlo veliki kamin bio je vrlo ugodan tijekom hladnijih studenih večeri. Osobno sam u invalidskim kolicima pa moram spomenuti nekoliko kritičnih točaka. Kuća je potpuno popločena (uključujući vanjsku terasu). U invalidskim kolicima imate osjećaj da stalno poskakujete. Kupaonica ima samo 2 ručke. Ručka u tušu postavljena je previše nisko, a ručka na WC-u je fiksirana na tanki zid pa ne možete dobiti puno potpore. Kuća je okružena šljunkom, što nije preporučljivo za korisnike invalidskih kolica. Na nekim mjestima je malo čvršće, a vještiji korisnik invalidskih kolica može voziti na stražnjim kotačima (kao što sam ja) kako bi došao do ulaznih vrata ili došao u vrt s stražnje strane. Ulazna vrata dovoljno su široka, ali improvizirana rampa postavljena tamo nije baš jednostavna za sve korisnike invalidskih kolica. Istraživač s invalidskim kolicima također mogu koristiti retrovizor, ali da biste došli do stražnje terase s djecji bazeni , trebate moći preći prag visine od oko 8 cm. No, sve u svemu, divno mjesto na koje se sigurno želim vratiti!

Philip Molenaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo loše vrijeme s kišom i hladnoćom dobro je nadoknađeno odlično opremljenom kućicom. Ugodna toplina i otpornost na ekstreme prirode. Prilagodbe za osobe s invaliditetom su pomalo neobične, ali ne predstavljaju pravu smetnju. Terasa, vrtni namještaj i obližnji bazen (28°C) su opremljeni i održavani. Posuđivanje bicikala je vrhunske kvalitete, ali dostupan je samo jedan tip (terenski bicikl).

Hans Ernens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo ugodna s velikim vrtom gdje možete vidjeti jelene kako šeću ujutro i zečeve kako trče pokraj vas. Kuća je potpuno opremljena, čak i ima DVD/CD uređaj, nizozemske kanale na TV-u i dobro funkcionirajući (privatni) WiFi. Veliki kamin i dobro funkcionirajući električni radijatori za hladnije listopadske večeri. I - huraa - normalan bračni krevet širine 160 cm. Park je lijepo uređen s dvije dvorce i lijepim golf terenom. Bili smo tamo u listopadu i bili smo jedini najmoprimci na cijelom parku! Ali pretpostavljam da će tamo biti mirno čak i ljeti. Nije baš mjesto za obitelj s malom djecom koja traže puno zabave. Park ima tri lijepa bazena, jedan tik uz dvorac što izgleda prekrasno. Ležanje na ležaljci uz bazen s pogledom na doline i dvorac je posebno. Definitivno trebate automobil, najbliže mjesto s sadržajima udaljeno je 5 km. Na 30-60 minuta vožnje nalazi se mnogo lijepih sela koja pripadaju najljepšim selima Francuske. Kućni ljubimci su dobrodošli i naš pas je uživao, beskrajno šetajući bez da naiđe na bilo koga. Ukratko, opuštanje i uživanje u miru, šetnja i vožnja automobilom uz vrlo ugodnu kuću preporučujemo.

Erik Heirbaut

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Le Séchoir je samostojeća kućica, mir zagarantiran. Kada navečer sjedite na terasi, čujete samo ptice, vjetar i cvrčke. Divno!! Unutrašnjost je ispunila očekivanja, iako sam imala nesreću da perilica posuđa ne radi, ali vjerujem da je sada popravljena. Također, bilo je još nekoliko sitnih nedostataka, ali vrlo ljubazni upravitelji, i njihovi suradnici, rado su ih riješili na "francuski način". Ova kućica spaja mir samostojne kuće s pogodnostima odmarališta, poput usluge dostave kruha i sadržaja (bazena, golf terena, teniskog terena...) na imanju. Zaključak - Preporučujem!!

Mark Jurjus

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo okruženje. Divno je šetati oko imanja. Za malu djecu dovoljno za istraživanje. Postoje velike vodene površine pa ako još ne znaju plivati, morate biti uz njih. Velika privatnost kod kuće. Vlasnici i osoblje su vrlo prijateljski i susretljivi.

Dorinda Bergsma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prekrasno imanje, različite prostrane kuće. Zabavan i izazovan golf teren. Usluga dostave kruha i besplatno korištenje planinskih bicikala, odlična usluga! Kuća s prekrasnim velikim privatnim vrtom, namještaj u kući bi trebao biti zamijenjen.

G van Beuzekom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kod dolaska odmah jako srdačan doček i imaju ukusan kruh. Kuća je bila odlično prilagođena za mene, jer sam u električnom invalidskom kolicima. Putovi na imanju su super, mogao sam ići svugdje, čak su i makadamske staze bile dobro prohodne. Bazeni su bili sjajni za pomoćnike, uživali su i u pedalinskim čamcima i konjima + magarcu su bili popularni. Posebno za mene je traženo i postavljeno povišeni WC. Sve pohvale za dobru skrb. Okolina je jako lijepa, već smo nekoliko puta bili u ovom dijelu Francuske. Vrlo vrijedno.

Sander Heskes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Park je prekrasan, kuća s velikim vrtom pruža puno prostora i privatnosti. Imali smo sreće s vremenom i uglavnom smo sjedili na terasi. Odmah smo ju očistili od zelenih glatkih površina s Biotexom i metlom, tako da smo mogli koristiti svježu terasu. Ovaj smještaj je na prodaju i kad bismo imali dovoljno novca, definitivno bismo razmotrili kupnju i napravili sljedeće promjene: na tavanu bismo se riješili miševa, u cijeloj kući bismo izvadili pločice i izolirali pod, dio radne površine kuhinje bismo povećali kako bi je mogli koristiti i oni koji nisu u invalidskim kolicima te bismo zamijenili pločice na radnoj površini jer se spojevi zaprljaju, stavili bismo veći i funkcionalniji perilica posuđa (već je 2014. izvijestila da perilica posuđa ne radi, a 2018. još uvijek nije radila); u velikoj spavaćoj sobi bismo ormarić komadom zavjesom ili kliznim vratima, ojačali bismo postelje u obje spavaće sobe, u kupaonici bismo postavili pod manje osjetljiv na plijesan i zid ili zavjesu za tuš, visinu tuš ručice/šipke povećali, zamijenili bismo umivaonik s dvije manje umivaonice (visoka i niska) kako bi se olakšalo korištenje ne-rolatnim osobama, te zamijenili blagovaonske stolice jer su bile (vjerojatno zbog miševa) izgrizene. Na terasi bismo napravili građevinsku kontrolu jer je jedan stupizbuđen i zvuči prazno. Ipak, bilo je lijepih praznika, djelomice zbog boravka na prekrasnoj natkrivenoj terasi.

Ger Huisman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je jako lijepa, lijepa djelomično natkrivena terasa i veliki vrt, lijepo za psa. Nažalost, dobili smo tjedan dana kiše, pa smo se vratili kući tjedan dana ranije. Bilo je teško jesti vani, dvorac je bio zatvoren, a restoran često rezerviran za zabave. Okolina je ipak jako lijepa.

Erik Heirbaut

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Le Séchoir je samostojeća kuća, odmor zajamčen. Kad navečer sjedite na terasi, čujete samo ptice, vjetar i cvrčke. Ukusno!!

Interijer je ispunio očekivanja, iako sam samo imao peh da mi se pokvarila perilica za suđe, ali do sada će biti popravljena. Bilo je i nekoliko manjih kvarova, ali ih vrlo ljubazni voditelji i njihovi djelatnici rješavaju s velikim zadovoljstvom i "na francuskom".

Ova kućica spaja mir samostojeće kuće s pogodnostima turističkog parka, kao što su kruh i sadržaji (bazeni, golf igralište, teniski teren,...) na posjedu.

Zaključak Topla preporuka!!

Hans Ernens

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo atraktivna s velikim vrtom gdje ujutro možete vidjeti jelene kako šetaju i zečeve kako jure pored vas.

Kuća je potpuno opremljena, čak i DVD / CD player, nizozemski kanali na TV-u i dobro funkcionira (privatni) wifi.

Veliki kamin i dobro funkcionalne električne grijalice za te prohladne listopadske večeri.

I - hura - normalan krevet za 2 osobe širine 160 m.

Park je lijepo uređen s dva dvorca i prekrasnim golf terenom.

Bili smo tamo u listopadu i bilo je pusto, bili smo jedini stanari u cijelom parku!

Ali zamislite da će i ljeti tamo biti tiho.

Nije baš mjesto za obitelj s malom djecom koja traži puno zabave.

Park ima tri prekrasna bazena odmah ispred dvorca i to izgleda prekrasno. Na ležaljci uz bazen s pogledom na doline i dvorac ima nešto.

Automobil vam je apsolutno potreban, najbliži grad sa sadržajima udaljen je 5 km.

Mnoga lijepa sela koja pripadaju Les plus beaux villages de France udaljena su 30-60 minuta

Kućni ljubimci su dobrodošli, a naš pas je beskrajno uživao u šetnji bez ikoga.

Ukratko, lješkarenje i uživanje u miru, šetnji i vožnji automobilom u kombinaciji s vrlo atraktivnom kućom je neizostavno.

Philip Molenaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo loše vrijeme, kišu i hladnoću, dobro je nadoknadila dobro opremljena vikendica. Ugodna toplina i otpornost na ekstreme prirode

Prilagodbe za osobe s invaliditetom zahtijevaju neko vrijeme privikavanja, ali nisu prava smetnja.

Terasa, vrtna garnitura i obližnji bazen (28°C) su opremljeni i održavani. Iznajmite bicikle najbolje kvalitete ali samo jednu vrstu VVT (terenski bicikl).

Frank Sanders

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ova rezidencija nalazi se na prekrasnoj lokaciji. Sve je vrlo prostrano i također izgleda vrlo dobro održavano. Ostali smo krajem listopada, početkom studenog i imali smo sreću uživati u lijepom vremenu. Stoga smo u potpunosti iskoristili prostrani vrt. Sve je tu za uživanje na otvorenom. Jedino su nam nedostajali jastuci za mnoge dostupne vrtne stolice.

Sama kuća je također prostrana te uredno i uredno namještena. Ništa nam nije nedostajalo tijekom našeg cjelotjednog boravka. Sve je tu do perilice rublja i suđa. Ogromni kamin bio je vrlo ugodan tijekom hladnijih studenih večeri.



I sam sam vezan za invalidska kolica i moram navesti nekoliko kritičnih točaka. Kuća je u potpunosti popločana (uključujući vanjsku terasu). S kolicima imate osjećaj da cijelo vrijeme poskakujete. Kupaonica ima točno 2 rukohvata. Međutim, rukohvat na tušu postavljen je prenisko, a rukohvat na WC-u postavljen je na tanki zid, tako da ga ne možete previše poduprijeti. Kuća je okružena šljunkom pa se baš ne preporučuje osobama u invalidskim kolicima. Mjestimično je malo čvršći i vješti korisnik invalidskih kolica može se voziti na stražnjim kotačima (kao što sam ja učinio) kako bi došao do prednjih vrata ili izašao na stražnja vrata u vrt. Ulazna vrata su dovoljno široka, ali privremena rampa koja je postavljena nije laka za sve korisnike invalidskih kolica. Stražnja vrata na terasu također su dovoljno široka za invalidska kolica, ali da biste došli do stražnje terase sa šljunčane staze morate se moći popeti na prag od oko 8 cm.



Ali sve u svemu odlično mjesto na koje se svakako želim vratiti!

Ger Huisman

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je jako lijepa, lijepa djelomično natkrivena terasa i veliki vrt, lijepo za psa.

Nažalost, imali smo tjedan dana kiše, pa smo otišli kući tjedan dana ranije. Bilo je teško jesti na otvorenom, dvorac je bio zatvoren, a restoran je često bio zauzet zabavama. Kraj je vrlo lijep.

Regina Bax

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Uživao sam u ovoj prekrasnoj lokaciji 10 dana. Kuća za odmor koju smo rezervirali bila je Sechoir. Prekrasna preuređena sušionica. Proveli smo lijep odmor u ovoj šarmantnoj kući. Koji je bio potpuno opremljen s malom perilicom rublja, malom perilicom posuđa, nizozemskim kanalima i besplatnim WIFI-jem. Svakodnevno smo dobro primljeni od strane osoblja ove domene. Bilo je čak i zaposlenika koji govore nizozemski, ali su se i francuski zaposlenici potrudili progovoriti koju riječ engleskog. Kuće su lijepo smještene s puno privatnosti. Nismo imali vlastiti bazen, ali smo imali zajednički bazen odmah iza ugla. Bazeni u parku na fotografijama izgledaju veći nego što zapravo jesu. Na fotografijama se čini kao da iz bazena dvoraca gledate ravno u dvorce, no to nije tako zbog enormnih visinskih razlika. To, naravno, nije važno, ali za neke može biti prepreka. Domen je vrlo lijep i vrlo brdovit, ali i užitak za šetače. Golferi imaju veliki golf teren s 9 rupa, ali za nas to nije imalo dodatnu vrijednost. Staze su bile uredne i svakodnevno su se kosile. Išli smo sredinom rujna. U okolnim selima je turistički jako izumro. Međutim, ovo je lijepa baza za posjete raznim dvorcima, špiljama ili prekrasnom Bordeauxu.

Sander Heskes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Park je prekrasan, kuća, posebno veliki vrt, ima puno prostora i privatnosti.

Imali smo sreće s vremenom i uglavnom smo sjedili na terasi. Također smo odmah uklonili sklizak sloj zelenila (sapunom od biotexa i metlom), kako bismo i sami mogli koristiti svježu terasu. Ovaj smještaj je na prodaju i da imamo dovoljno novaca, svakako bismo razmislili o kupnji i napravili sljedeće izmjene kako bi tavan oslobodili miševa, uklonili pločice na podu i izolirali cijelu kuću, djelomično podigli kuhinjsku ploču tako da može i bez invalidskih kolica kuhinju dobro koristiti bez bolova u leđima, pločice pult van jer su fuge pljesnive, u njoj veća perilica suđa koja radi (već je 2014. objavljeno da perilica ne radi i u 2018. još nije uspjelo), u glavnoj spavaćoj sobi ormar bismo zatvorili zavjesom ili kliznim vratima, krevete u obje spavaće sobe mogli bismo ojačati, u kupaonici bismo pod učinili manje osjetljivim na plijesan i postavili zid ili zavjesu za tuš, glavu tuša/tuš šipku objesite više, umivaonik zamijenite s dva manja (jedan visoki i niski) umivaonika za smještaj osoba bez invalidskih kolica i zamijenili bismo stolice u blagovaonici kakve jesu (vjerojatno zbog e miševi) na komade. Na terasi bismo radili strukturnu provjeru jer je stajaća greda pljesniva i zvuči šuplje. Ipak, odmor je bio dobar, dijelom i zato što smo mogli toliko sjediti na prekrasnoj natkrivenoj terasi.

G van Beuzekom

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Po dolasku odmah vrlo topla dobrodošlica i imaju ukusan kruh. Kuća je bila savršena za mene, jer sam u električnim invalidskim kolicima. Ceste na mjestu su odlične, mogao sam stići posvuda, čak je i neasfaltiranim stazama bilo lako proći. Bazeni su bili izvrsni za humanitarne radnike, koji su stvarno uživali u pedalinama, a konji + magarac bili su popularni. . WC daska je zatražena i postavljena posebno za mene. Sve pohvale za dobru njegu. Kraj je jako lijep, bili smo nekoliko puta u ovom dijelu Francuske. Vrlo vrijedno.

Dorinda Bergsma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepo imanje, nekoliko prostranih kuća. Lijepo izazovno igralište za golf.

Usluga kruha i brdski bicikli mogu se posuditi besplatno, odlična usluga!

Kuća s lijepim velikim privatnim vrtom, namještaj u kući je potrebna zamjena.

Mark Jurjus

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepo okruženje. Divno šetati po domeni. Puno posla za malu djecu. Postoje velike vodene značajke pa ako još ne znaju plivati, morate ostati s njima.

Puno privatnosti u kući.

Vlasnici i osoblje vrlo su ljubazni i uslužni.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 375888

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/375888.htm


«koliba Odmor za igrače golfa Saint-Médard-d'Excideuil» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 21 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat