Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Aix en Provence

maks.  4   Gosta/Gostiju
82m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
82m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 31 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 0.85 km

0.85 km

Zračna luka 35 km Marseille Provence

35 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 30th day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 29th day up to the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


6 evaluacije

Ukupna ocjena

3,7 od 5
3.7 Oprema
3.7 Cijena/učin
3.7 Servis
3.7 Položaj
3.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Susanne

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži njemački

jan-willem vink

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

To je lijepa okolina, a teren oko kuće je jako ugodan. Ali moram priznati da kućica zaista nije čista. Odmah smo otišli do supermarketa i kupili pribor za jelo i tanjure jer smo smatrali da je previše prljavo za riječi. Drugi dan smo temeljito očistili kućicu kako bismo boravak učinili što ugodnijim. I doista, životinje na terenu su u redu, ali morali smo se brinuti o ribama, pticama i mačkama što smo smatrali čudnim jer je sve što se tiče životinja bilo prljavo. Naš izbor za ovu kuću bio je temeljen na mogućnosti jahanja, ali vlasnik to više ne nudi što je zaista bilo razočaravajuće za našu kćer. Ukratko, kućica je doista ugodna, ali nije čista, bazen je bio u redu.

Stefan Bulcke

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Kućica je hitno potrebna temeljitom čišćenju i pospremanju. Posuđe, pribor za jelo, lonci, tave pa čak i namještaj bio je prljav i morao se prvo oprati prije korištenja. Po dolasku smo u pećnici pronašli posudu s ostacima hrane. Kuća je puna odbačenog smeća i uređena je bezukusno. Jedan prolaz između soba čak je potpuno zatvoren da bi se neupotrebljive stvari mogle sakriti. U spavaćoj sobi stoje grijalica kako bi se negdje riješila... Druga spavaća soba je toliko puna da se jedva možete kretati. U dnevnom boravku nema dovoljno svjetla kako biste mogli čitati knjigu navečer kada je loše vrijeme. Nema natkrivenog terase pa se u slučaju kiše neizbježno morate povući unutra. Tuširanje se mora obaviti sjedeći jer bi inače sav voda otišla u odvod pored kade, nakon čega bi, ako odmah ne bude obrisana, na kraju završila na podu. Nigdje nije pronaći fascikl s preporukama za izlete ili gdje najbolje kupovati. Na zadnji dan smo slučajno saznali da je moguće naručiti dostavu kruha u kafiću u selu. Prij primitku smo dobili upute o tome koliko često treba hraniti ribe. Također, gosti moraju svakodnevno mijenjati prljave posude za vodu za piće u jednako prljavom kavezu za papige na terasi i zdjelice za piće mačaka. Održavanje bazena (čišćenje filtra, zamjena tableta za dezinfekciju i usisavanje prljavštine s dna) također je rezervirano za goste. Vrt je ugodan s dovoljno zona sunca/hladovine, ali je loše održavan pa je zapravo bio više kao debiljan tepih od borovih iglica i klasja trave. Već prvog dana sam mogao predvidjeti da ćemo s našim psom morati proći kod veterinara da mu se pod anestezijom uklone klase trave iz uha. Prošlo je još tjedan dana prije nego što se to dogodilo i morali smo je zatvoriti u kuću ostatak odmora kako se to ne bi ponovilo. Pri organizaciji pologa primijetili su da nismo dovoljno zalijevili biljku u kući, biljku na kojoj su bila samo dva žalosna zelena lista kad smo stigli. Vlasnik se također nije sramio reći nam na rastanku da su prethodni gosti otišli nakon 24 sata jer je "bilo prljavo". Pokušali smo zanemariti nedostatke i ipak uživati u odmoru, što nam je uspjelo jer su na dostupnoj udaljenosti mnoga lijepa mjesta za posjetiti, ali zaključujemo da je kvaliteta za cijenu kuće ispod očekivanja.

Stefan Bulcke

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Kućica hitno treba temeljito čišćenje i sređivanje. Posuđe, pribor za jelo, lonci, tave pa čak i namještaj bio je prljav i trebao je biti opran prije upotrebe. Po dolasku smo u pećnici pronašli zdjelu s ostacima hrane. Kuća je puna odbačenog smeća i uređena je bez stila. Jedan prolaz između soba je čak potpuno zatvoren da bi se mogli sakriti neupotrebljivi predmeti. U spavaćoj sobi postoji ormar za grijanje kako bi se negdje riješio... Druga spavaća soba je toliko puna da se jedva može kretati. U boravku nema dovoljno osvjetljenja kako bi se uvečer moglo čitati knjigu unutar kuće pri lošem vremenu. Nema natkrivenog vrta, zbog čega se pri kišovitom vremenu neizbježno morate skloniti unutra. Tuširanje mora biti obavljeno sjedeći, jer inače sav voda curi u otočić pokraj kade, nakon čega, ako se odmah ne obriše, završi na podu. Nigdje se ne može pronaći mapa s preporukama za izlete ili gdje najbolje kupovati. Posljednjeg dana smo slučajno saznali da je moguće naručiti kruh koji se isporučuje u cafeu u selu. Prilikom dolaska smo odmah dobili upute koliko često treba hraniti ribu. Gosti mogu svakodnevno mijenjati prljave posude za vodu u prljavom kavezu za papige na terasi i zdjelice za piće mačaka. Održavanje bazena (čišćenje filtera, zamjena tableta za pročišćavanje i usisavanje prljavštine s dna) također je rezervirano za goste. Vrt je lijep s dovoljno sunčanih / sjenskih zona, ali slabo održavan, zbog čega je zapravo bio prekriven debelim tepihom od iglica bora i trava. Prvog dana sam već mogao predvidjeti da ćemo morati proći kod veterinara sa psom kako bismo mu pod anestezijom izvadili trave klasove iz uha. Prošlo je još jednu sedmicu prije nego što se to dogodilo, nakon čega smo je morali zadržati u kući ostatak odmora kako se ne bi ponovilo. Prilikom reguliranja depozita, napomenuli su nam da nismo dovoljno zalivali biljku u kući, biljku na kojoj su jedva visile dva jadna zelena listića kada smo stigli. Vlasnik se također nije sramio reći nam pri odlasku da su prethodni gosti otišli nakon 24 sata zbog "prljavštine". Pokušali smo previdjeti nedostatke i učiniti odmor ugodnim, što nam je i uspjelo jer ima puno lijepih mjesta u dostupnoj blizini za posjetiti, ali zaključujemo da je kvaliteta u odnosu na cijenu kuće ispod prosjeka.

jan-willem vink

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

To je lijepo područje, a i okolina kuće je jako lijepa. Ali mora se zaista reći da je kućica zaista prljava. Mi smo odmah otišli u supermarket i kupili pribor za jelo i tanjure jer smo smatrali da je sve previše prljavo. Drugi dan smo dobro očistili kućicu kako bismo boravak učinili što ugodnijim. I da, životinje na imanju su u redu, ali morali smo brinuti o ribama, pticama i mačkama, što smo smatrali čudnim, a sve je bilo prljavo od životinja.

Naš izbor ove kuće temeljio se na mogućnosti jahanja, ali vlasnik to više ne radi, što je zaista razočaralo našu kćer.

Ukratko, zaista lijepa kućica, ali nije čista, bazen je bio u redu.

Kees Lau

3,7
3.7 3.7 3.7 3.7 3.7
Prikaži nizozemski

Dobra kuća u dobrom okruženju. Iznenadila nas je to što smo se morali brinuti o mačkama i ribama. Kuća nije bila baš čista, ali bilo je sjajno boraviti tamo s lijepim bazenom. U okolici možete posjetiti jako puno zanimljivih mjesta.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 379003

Posljednje ažuriranje: 14.05.2024

Oglas je online od: 2 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/379003.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Aix en Provence» je dobio ocjenu gosta 3.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 31 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat