Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Appelscha

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Terasa
Wallbox (e-punjač)

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Izlaz s autoceste 20 km

20 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

golf
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


157 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Nigel Abrams

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa što bismo mogli primijetiti ili prigovoriti kući/higijeni/sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo se dobro naspavali. To je bilo veliko razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog ovoga smo čak ranije odlučili napustiti smještaj.Problem smo pokušali riješiti sa domaćinima smještaja, ali nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako putujete s djecom, budite oprezni jer u vrtu mogu biti zmije. Obična ili poskok.. U svakom slučaju, nikada nemojte ostaviti dijete samo. Na to nisam mislio kao roditelj, nažalost.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Iskreno, nema ničega što bi se moglo primijetiti ili izdvojiti u vezi s kućom, higijenom ili sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bilo stvarno loše za nas. Na kraju smo se vraćali kući više umorni nego odmorni. Nažalost, zbog toga smo čak i ranije napustili smještaj. Često smo kontaktirali domaćine, ali u vezi s ovom žalbom nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo u prirodi. Konačno, ako idete s djecom, budite oprezni jer se u vrtu mogu pojaviti zmije. Običnu zmiju ili guju... U svakom slučaju, ne ostavljajte nikada dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam ni sama na to pazila.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Stan je definitivno lijep, luksuzan i opremljen sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bismo mogli primijetiti ili reći o kući/higijeni/sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta šugaraca u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo mogli dobro spavati. To je za nas bila velika šteta. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog toga smo nažalost čak i ranije odlučili napustiti smještaj. Imali smo nekoliko kontakata s domaćinima, ali nisu nam baš mogli pomoći kod ovih problema jer se nalazimo u prirodi. Naposljetku, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu mogu biti i zmije. Obične i otrovne. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, nisam o tome razmišljao kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazena je također super. Moja mala curica od 4 godine definitivno je uživala u bazen. Zaparavo, nema apsolutno ništa za primijetiti ili prigovoriti na kuću, higijenu ili sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući koje su nam izazvale svrbež i nismo mogli dobro spavati. To je bilo zaista razočaravajuće za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog toga smo čak ranije napustili smještaj. Imali smo više kontakata s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako putujete s djecom, pripazite jer se u vašem vrtu mogu pojaviti zmije. Obične ili otrovne zmije.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Na ovome sam, nažalost, zaboravio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Iskreno, nema ničeg za primijetiti ili dodati kući/higijeni/sadržajima. Ipak, imali smo maleni problem. Nekoliko puta smo pronašli stjeničnjake u kući zbog kojih smo imali svrbež i loše spavali. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo umorniji nego odmorni otišli kući. Zbog toga smo čak morali ranije napustiti smještaj. Često smo bili u kontaktu s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo usko povezani s prirodom. Naposljetku, ako idete s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična zmija ili guja... U svakom slučaju, uvijek pazite da dijete nikada nije samo. Na to nisam osobno mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U principu, nema nikakvih zamjerki na kuću/niti na higijenu/niti na opremu. Međutim, imali smo maleni problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući, što nam je prouzrokovalo svrab i loš san. To je bilo razočaravajuće za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog ovog razloga smo čak i ranije napustili smještaj. Više puta smo bili u kontaktu s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom, nisu nam mogli pomoći jer smo usred prirode. Naposljetku, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer se u vrtu mogu pojaviti zmije. Obične ili otrovnice... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Na žalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Iskreno, nema apsolutno ničega za primijetiti ili reći o kući/higijeni/ili sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli šugarce u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo imali dobar noćni odmor. To je bilo ogromno razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog toga smo nažalost čak i ranije napustili smještaj. Češće smo bili u kontaktu s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći u vezi s ovom pritužbom jer smo u prirodi. Na kraju, ako planirate putovati s djecom, pripazite jer se u vrtu mogu naći i zmije. Obične ili otrovnice... U svakom slučaju, pobrinite se da nikad ne ostavljate svoje dijete samo. Nažalost, to nisam uzela u obzir kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa za reći o kući / higijeni / sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Više puta smo pronašli paukove grinje u kući što nam je izazvalo svrbež i loš san. To je za nas bilo veliko razočaranje. Na kraju smo se vraćali kući umorniji nego odmorni. Zbog toga smo čak i ranije napustili objekt. Imali smo češće kontakte s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam previše mogli pomoći jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Obična zmija ili poskok... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema nikakvih zamjerki na kuću/higijenu/niti opremu. Međutim, imali smo mali problem. Više puta smo pronašli grinje u kući što je rezultiralo svrbežom i lošim snom. To je bio ogroman neuspjeh za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Čak smo čak i ranije otišli zbog ovog razloga. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. No, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli previše pomoći jer smo blizu prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer mogu biti zmije koje se mogu pojaviti u vašem vrtu. Obična zmija ili poskok... U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Na to nisam mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo nema nikakvih zamjerki na kuću/higijenu/niti sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bila ogromna neugodnost za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog ove situacije čak smo se i ranije odjavili, nažalost. Imali smo češće kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Konačno, ako putujete s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Vodene zmije ili poskok.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Na to, nažalost, nisam mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa loše ili primjetno loše u kući/higijeni/sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Više puta smo pronašli grinje u kući koje su nam izazvale svrab i zbog toga nismo dobro spavali. To je bilo veliko razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Zbog toga smo čak i ranije napustili smještaj. Komunicirali smo češće s domaćinima smještaja. Međutim, kod ovih pritužbi nisu nam mogli puno pomoći jer smo u direktnom kontaktu s prirodom. Naposljetku, ako planirate s djecom, budite oprezni jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obična zmija ili poskok... U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Na to kao roditelj nisam obratio pažnju, nažalost.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine je zaista uživala u bazenu. U stvari, nema apsolutno ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući/higijeni/dostupnim sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Viđali smo nekoliko puta grinje u kući što nam je izazvalo svrab i nismo imali dobar san. To je bio ogroman peh za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Zbog toga smo čak i ranije napustili boravište. Često smo komunicirali s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo direktno u kontaktu s prirodom. Konačno, ako planirate putovati s djecom, budite oprezni jer u vašem dvorištu mogu biti i zmije. Obične zmije ili zmije ljutice... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavite dijete samo. Na to nisam žalost mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja malena od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa za primijetiti o kući, higijeni ili sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo bili svrbljivi i nismo mogli dobro spavati. To je bio veliki minus za nas. Na kraju smo se vraćali kući više umorni nego odmorni. Zbog ovog razloga napustili smo smještaj ranije, što je šteta. Često smo bili u kontaktu s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli puno pomoći jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate s djecom ići tamo, pripazite jer mogu biti prisutne zmije u vašem vrtu. Obična zmija ili poskok... U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam imao to na umu.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala kći od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Iskreno, za kuću/higijenu/niti sadržaje nemam nikakvih zamerki ili primedbi. Međutim, imali smo jedan mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući što je rezultiralo svrabom i lošim snom. To je bio veliki peh za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Iz tih razloga smo čak ranije napustili smještaj. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nažalost, u ovoj situaciji nisu mogli puno pomoći jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako planirate putovanje s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična i otrovnica.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete same. Nažalost, kao roditelj to nisam uzela u obzir.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Iskreno, nema apsolutno ništa loše ili primjetno u vezi s kućom/higijenom/sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinjastih grinja u kući zbog čega smo imali svrab i nismo imali dobar san. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju, više umorni nego odmorni smo se vratili kući. Zbog ovog razloga smo čak ranije napustili smještaj. Imali smo više kontakata s domaćinima smještaja. Međutim, kod ovog prigovora nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo usred prirode. Konačno, ako planirate ići s djecom, pripazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična smukulja ili malena zmija... U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, ja kao roditelj nisam na to obratila pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala kći od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Iskreno, nemam ništa loše ili primjedbe na kuću/higijenu/niti sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinjaša u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo mogli dobro spavati. To je bio veliki minus za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog toga smo nažalost čak i ranije napustili boravak. Imali smo češće kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi ove pritužbe nisu nam mogli puno pomoći jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer se u vašem vrtu mogu pojaviti i zmije. Obična belouska ili zmija... U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samog. Na to nisam osobno pazila kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moj mali 4-godišnjak sigurno je uživao u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa za primijetiti ili reći o kući/higijeni/sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Više puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo imali dobar san. To je bio veliki minus za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog ovog razloga čak smo se znatno ranije odjavili, nažalost. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo u potpunosti okruženi prirodom. Konačno, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična smukulja ili poskok... U svakom slučaju, uvijek se pobrinite da djete nikad nije samo. Nažalost, nisam o tome razmišljao kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala 4-godišnja kćerkica definitivno je uživala u bazenu. Ovaj smještaj nema nikakvih nedostataka ili primjedbi vezanih uz kuću, higijenu ili sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež te nismo dobro spavali. To je bilo veliko razočaranje za nas. Na kraju smo se umorniji nego odmorni vratili kući. Zbog toga smo čak ranije napustili smještaj. Često smo komunicirali s domaćinima, ali nažalost nisu mogli puno pomoći u vezi s ovom pritužbom jer su grinje prirodan fenomen u tom okruženju. Naposljetku, ako planirate boravak s djecom, budite oprezni jer se u vrtu mogu pojaviti zmije. Obična smukulja ili zmija otrovnica... Uvijek pazite da dijete nikada ne ostavljate samo. Na to nisam osobno obraćao pažnju kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Stan je sigurno divan, luksuzan i opremljen svime. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, u potpunosti nema što se tiče kuće / higijene / sadržaja za reći ili primijetiti. Međutim, imali smo malu poteškoću. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo se svrbjeli i loše spavali. To je za nas bio veliki problem. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Također smo se žalili vlasnicima smještaja. Međutim, u vezi s ovom žalbom nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo usred prirode. Konačno, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer se zmije mogu pojaviti u vašem vrtu. Obična smukulja ili poskok.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate svoje dijete same. Nažalost, kao roditelj, nisam o tome vodio računa.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala kćerkica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa za reći ili primijetiti o kući/higijeni/dostupnim pogodnostima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta šugaraca u kući zbog kojih smo se svrbjeli i nismo imali dobar san. To je za nas bila ogromna neugodnost. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Čak smo se i ranije odjavili zbog ovog razloga. Često smo komunicirali s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom žalbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pripazite jer u Vašem vrtu mogu biti i zmije. Obična ili otrovnica... U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, to nisam uzela u obzir kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala četverogodišnja curica je svakako uživala u bazenu. U stvari, nema apsolutno ništa što bi se moglo primijetiti ili istaći na kući / higijeni / sadržajima. Međutim, imali smo malen problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo se svrbili i nismo dobro spavali. To je bilo vrlo neugodno za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, kod ovih pritužbi nisu nam baš mogli pomoći jer smo uz prirodu. Konačno, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična vodena zmija ili i zmijica .. U svakom slučaju, pobrinite se da nikad ne ostavite dijete samo. Nažalost, kao roditelj, to nisam očekivao.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa negativno ili primjedbi o kući/higijeni/sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrbež i nismo dobro spavali. To je bila velika neugodnost za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češće kontakte s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom žalbom jer smo direktno u dodiru s prirodom. Na kraju, ako planirate s djecom, budite oprezni jer može biti zmija u vrtu. Zelena mamba ili crni udav... U svakom slučaju, nikad ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala kći od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, za kuću/niti higijenu/niti sadržaje nema nikakvih primjedbi. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo mogli dobro spavati. To je bilo stvarno loše za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako putujete s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična zmija ili poskok.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, na to nisam obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. U principu nema ništa što bih mogao primijetiti ili napomenuti o kući / higijeni / pogodnostima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli crvene grinja u kući, zbog čega smo imali svrab i nismo imali dobar san. To je bio ogroman neuspjeh za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo često kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam se mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo blizu prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije koje se mogu pojaviti u vašem vrtu. Obična zmija ili poskok..U svakom slučaju, uvijek se pobrinite da vaše dijete ne ostaje samo. Na žalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema nikakvih primjedbi ni na kuću/ni na higijenu/ni na opremu. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje od baršuna u kući zbog kojih smo imali svrab i zbog toga nismo dobro spavali. To je bio veliki problem za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili. Obavili smo i više razgovora s domaćinima boravka. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo u prirodi. Na kraju, ako planirate s djecom ići, budite oprezni jer u vrtu može biti i zmija. Obična šarena i ljutica... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja malena curica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti o kući / ni higijena / ni sadržaji. Međutim, imali smo malen problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje od pliša u kući zbog kojih smo osjetili svrbež i nismo imali dobar san. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Napokon, ako planirate ići s djecom, pripazite jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obična zmija ili malena zmija ... Svakako pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, o tome nisam razmišljao kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. Zapraavo, nema nikakvih primjedbi na kuću/ higijenu/niti sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrbež imali i nismo dobro spavali. To je za nas bila velika neugodnost. Rezultat toga je da smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog ovog problema smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo više puta kontakt sa domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam puno mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo izloženi prirodi. Na kraju, ako putujete sa djecom, obratite pažnju jer u dvorištu mogu biti zmije. Obična zmija ili gušter. U svakom slučaju, ne ostavljajte svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazeni su također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući/higijeni/ili sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo se svrbežali i nismo imali dobar san. To je bilo zaista loše za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo češće kontakt s domaćinima boravka. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom žalbom jer smo u prirodi. Na kraju, ako idete s djecom, pazite jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Obična zmija ili neka druga vrsta... U svakom slučaju, nikad nemojte ostavljati dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam to uzela u obzir.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i potpuno opremljena. Bazen je također super. Moja mala četverogodišnja cura sigurno je uživala u bazenu. U stvari, nema ničega što bih mogao primijetiti ili primijetiti u vezi kuće / higijene / sadržaja. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja crne buhe u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bilo zaista loše za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi ovog problema nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo direktno u prirodi. Konačno, ako putujete s djecom, budite oprezni jer mogu biti i zmije u dvorištu. Obična riđovka ili šarka... U svakom slučaju, uvijek pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obraćao pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazena je također super. Moja četverogodišnja curica je definitivno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili dodati kući/higijeni/sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo imali dobar san. To je bilo vrlo neugodno za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate putovati s djecom, budite oprezni jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Prstenasta zmija ili ljutica... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema nikakve primjedbe na kuću/niti higijenu/niti sadržaje. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja pauka u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bilo jako loše iskustvo za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorjeni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli baš pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Vodena zmija ili otrovnica... U svakom slučaju ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj to nisam uzela u obzir.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazena također super. Moja mala curica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. Zapavo, nema ničega lošeg ili primjetnog u vezi kuće/ni higijene/ ni sadržaja. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo se svrbjeli i zbog toga nismo dobro spavali. To je bilo veliko razočarenje za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, kod ovih pritužbi nam nisu baš mogli pomoći jer smo tako blizu prirodi. Na kraju, ako želite ići s djecom, pazite jer mogu imati zmije koje se mogu pojaviti u vašem vrtu. Obična crna ili poskoci... U svakom slučaju, nikada nemojte ostaviti dijete samo. Nažalost, kao roditelj, to nisam uzela u obzir.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja ćerkica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zaprao, nema apsolutno ništa što bismo trebali primijetiti ili kritizirati u vezi kuće/ higijene/ ili sadržaja. Međutim, imali smo maleni problem. U kući smo pronašli nekoliko puta grinjem dugotalisni, što nam je uzrokovalo svrab i loš san. To nam je bilo jako neugodno. Na kraju smo se vratili kući umorni umjesto odmorni. Zbog ovog razloga čak smo i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, kod ovog prigovora nisu nam mogli previše pomoći jer smo u potpunosti u prirodi. Konačno, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu se mogu pojaviti zmije. Vodena zmija ili otrovnica... Svakako se pobrinite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala ćerka od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti u vezi sa kućom / higijenom / sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinjice u kući, zbog čega smo svrbež, i nismo se dobro naspavali. To je bio ogroman neuspjeh za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više kontakta sa domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći sa ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako planirate putovati sa djecom, obratite pažnju jer u vrtu mogu biti i zmije. Morski vodeni zmaj ili zmija može se pojaviti.. Nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, nisam to imao na umu kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine sigurno se zabavljala u bazenu. Zapravo, nema ništa o čemu bi se moglo ili trebalo primijetiti u vezi kuće/niti higijene/niti sadržaja. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo imali dobar noćni odmor. To je za nas bilo jako loše. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo tako izloženi prirodi. Konačno, ako putujete s djecom, obratite pažnju jer u vrtu mogu biti i zmije. Različite vrste zmija mogu se pojaviti... Svaki slučaj je poseban... S uvjerenjem, nikada nemojte ostavljati dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i ima sve što vam treba. Bazena je također super. Moja mala kćer od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapavo, za kuću/niti higijenu/niti opremu nema nikakvih primjedbi. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje od pliša u kući zbog kojih smo osjećali svrbež i nismo imali dobar san. To je bila ogromna nevolja za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i prerano napustili smještaj, nažalost. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći u vezi s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obična poskok ili zmijurka. Svakako se pobrinite da nikada ne ostavljate dijete samo. Na to nisam, nažalost, obratio pozornost kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema nikakvih primjedbi na kuću/niti na higijenu/niti na sadržaje. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo se svrbeli i nismo imali dobar san. To je zaista bilo loše za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češće kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli previše pomoći s ovom pritužbom jer smo smješteni usred prirode. Na kraju, ako putujete s djecom, obratite pažnju jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obična zmija ili maleni otrovnjak... Svakako pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam o tome razmišljao kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja četverogodišnja djevojčica je sigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa za primijetiti ili primijetiti o kući/niti higijeni/niti objektima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bila ogromna nevolja za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmoreni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj. Često smo imali kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako putujete s djecom, pazite jer mogu biti zmije koje se mogu pojaviti u vašem vrtu. Obična smukulja ili otrovnica.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, to nisam shvatio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i potpuno opremljena. Bazen je također super. Moj mali četverogodišnjak se sigurno zabavljao u bazenu. Iskreno, nema ništa što bismo primijetili ili primijetili o kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo osjećali svrbež i nismo se dobro naspavali. Ovo je bilo za nas veliko razočaranje. Na kraju smo otišli kući više umorni nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli baš pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Konačno, ako idete s djecom, budite oprezni jer u vrtu također mogu biti zmije. Modra ljutica ili poskok.. U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavite svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine svakako je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bi se moglo primijetiti na kući/higijeni/niti na sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo osjećali svrbež i nismo imali dobar san. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo više puta kontakt sa domaćinima smještaja. Međutim, u ovom slučaju nisu nam mogli puno pomoći jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična zmija ili poskok... U svakom slučaju, ne ostavljajte dijete samog/a. Nažalost, kao roditelj nisam na to bio obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine sigurno se zabavljala u bazenu. Iskreno, nema apsolutno ništa za primijetiti ili reći o kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo osjećali svrbež i nismo imali dobar san. To nam je stvarno pokvarilo raspoloženje. Na kraju smo otišli kući umorniji nego što smo došli odmorni. Imali smo češće kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako putujete s djecom, obratite pažnju jer u dvorištu može biti zmija. Glatki ili otrovnice... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, nisam na to mislila kao roditeljica.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. U stvari, nema apsolutno ništa za primijetiti ili primijetiti o kući/higijeni/udobnostima. Međutim, imali smo jedan problemčić. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo se svrbili i nismo imali dobar san. To je bio veliki razočaranje za nas. Na kraju, vraćali smo se kući više umorni nego odmorni. Imali smo i češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u ovom slučaju nam nisu mogli baš pomoći jer smo u direktnom dodiru s prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Zmija običnjak ili otrovnica... U svakom slučaju, uvijek pazite da ne ostavite dijete samo. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja četverogodišnja djevojčica je definitivno uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što se može primijetiti ili primijetiti na kući/ higijeni/ ili sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja u kući zbog čega smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bila velika neugodnost za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći u vezi s ovom pritužbom jer smo u bliskom kontaktu s prirodom. Konačno, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična zmija ili gušterić.. U svakom slučaju, nikad ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa za primijetiti ili reći o kući/higijeni/opremi. Međutim, imali smo mali problem. Našli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrbeli i nismo imali dobar san. To je bilo vrlo neugodno za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorjeni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli baš pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obična zmija ili otrovnjak.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavite svoje dijete samo. Na to nisam, nažalost, kao roditelj bio mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bi moglo biti primijećeno ili prigovoreno na kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući koje su nas svrbežom izazvale i nismo dobro spavali. To je bilo vrlo neugodno za nas. Na kraju smo bili više umorni nego odmorni kad smo se vratili kući. Zbog tog razloga smo čak ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo više puta kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer u vrtu također mogu biti zmije. Obične i otrovnice.. U svakom slučaju, pobrinite se da ne ostavljate djecu samu. Nažalost, kao roditelj, nisam imao to na umu.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također odličan. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapraavo, nema apsolutno ništa loše ili primjedbi na kuću/niti higijenu/ niti sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. U kući smo pronašli nekoliko puta grinje pa smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bio veliki minus za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli baš pomoći s ovom pritužbom jer smo smješteni usred prirode. Konačno, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu također mogu biti zmije. Obična bjelouška ili malena zmija.. U svakom slučaju, nikada nemojte ostavljati svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj, na to nisam obratila pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bismo mogli primijetiti ili primijetiti o kući/niti higijeni/niti pogodnostima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo imali dobar san. To je bio ogroman eventualni problem za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom žalbom jer smo usred prirode. Konačno, ako namjeravate putovati s djecom, budite oprezni jer zmije mogu biti prisutne u vašem vrtu. Obične zmije ili otrovnice... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam o tome razmislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema nikakvih primjedbi na kuću / higijenu / sadržaje, niti na što drugo. Međutim, imali smo maleni problem. U kući smo pronašli nekoliko puta grinje zbog kojih smo imali svrbež i nismo mogli dobro spavati. To je bilo izuzetno loše iskustvo za nas. Na kraju smo bili umorniji nego odmoreni kad smo se vratili kući. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo usred prirode. Napokon, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer zmije mogu biti prisutne u vrtu. Obična ili otrovnica... U svakom slučaju, pobrinite se da nikad ne ostavljate svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazem je također super. Moja mala curica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući/niti na čistoći/niti na sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo imali dobar san. To je bila ogromna neprijatnost za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima objekta. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom žalbom jer smo usred prirode. Napokon, ako planirate ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična ili mala zmija.. U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavite dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno se uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa negativno ili primjetno u vezi sa kućom, higijenom ili sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta mjehurasti paukova u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo imali dobar noćni odmor. To je bila prava katastrofa za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo u potpunom prirodi. Napokon, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer mogu biti zmijski ugrizi u vašem vrtu. Obična crna guja ili zmija otrovnica.. U svakom slučaju, pobrinite se da ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam to uzela u obzir kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala kćerka od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapavo nema nikakvih primjedbi na kuću/ higijenu/ opremu. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja u kući zbog kojih smo se svrbeža i nismo dobro spavali. To nam je bilo jako neugodno. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo više kontakta sa domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. U konačnici, ako želite ići s djecom, budite oprezni jer ima zmija koje mogu biti u vašem vrtu. Pestra zmija ili poskok... Nemojte nikada ostavljati dijete samo. Nažalost, kao roditelj, o tome nisam promislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa loše ili primjedbi o kući/niti o higijeni/niti o sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je za nas bio veliki nedostatak. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo češći kontakt s domaćinom smještaja. Međutim, kod ovih prigovora nisu nam mogli puno pomoći jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako planirate ići s djecom, obratite pažnju jer u vrtu može biti i zmija. Obična vodena zmija ili poskok... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam mislio na to.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala 4-godišnja djevojčica je definitivno uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa loše ili primjetno u vezi kuće/higijene/ili sadržaja. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući što nam je izazvalo svrab i nismo imali dobar san zbog toga. To je bio ogroman minus za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična zmija ili poskok.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikad ne ostavite svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam o tome razmišljao.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti o kući/higijeni/ili sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bilo veliko razočarenje za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo u skladu s prirodom. Na kraju, ako putujete s djecom, obratite pažnju jer mogu biti i zmije koje se mogu pojaviti u vašem vrtu. Obična zmija ili otrovnica... Nikad nemojte ostavljati svoje dijete samo. Na to nisam žao kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Zapravo, nema nikakvih primjedbi na kuću / higijenu / sadržaje. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja/akarja od baršuna u kući zbog kojih smo svrbež imali i tako nismo dobro spavali. To je bio ogroman neuspjeh za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako putujete s djecom, pazite jer zmije mogu biti prisutne u vrtu. Zmija obrovača ili mala zmija... U svakom slučaju, nikad ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na ovo obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala ćerka od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa što bih mogao primijetiti ili primijetiti u vezi s kućom/higijenom/niti sa sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo imali dobar san. To je bila ogromna neugodnost za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Često smo kontaktirali domaćine. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo tako blizu prirodi. Naposljetku, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu također mogu biti zmije. Obična i otrovnica.. U svakom slučaju, nikad ne ostavljajte dijete same. Nažalost, kao roditelj, na to nisam mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je svakako lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine svakako je uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući/ni na higijeni/ni na sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bila ogromna neugodnost za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli previše pomoći s ovom pritužbom jer smo izloženi prirodi. Na kraju, ako planirate ići s djecom, obratite pažnju jer u dvorištu mogu biti zvijeri. Obična guja ili zmija otrovnica.. U svakom slučaju, pobrinite se da svoje dijete nikada ne ostavljate samo. Nažalost, kao roditelj, to nisam uzela u obzir.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazena je također super. Moja mala devojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ničega što bih primijetila ili dodala o kući, ni o higijeni ili o sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo imali dobar noćni odmor. To je bilo vrlo neprijatno za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo češći kontakt s domaćinima boravka. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom žalbom jer smo u direktnom kontaktu s prirodom. Konačno, ako planirate ići s djecom, obratite pažnju jer tu mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična šarena ili otrovnica... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte svoje dijete samo. Nažalost, nisam o tome razmišljala kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Zapraavo, nema ničega što se može primijetiti ili reći o kući/niti o higijeni/niti o opremi. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo mogli dobro spavati. To je za nas bio veliki problem. Na kraju smo se umorni vratili kući umjesto odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo više puta kontakt sa domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći u vezi s ovom pritužbom jer smo u samom prirodnom okruženju. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer se u vrtu mogu pojaviti zmije. Obična vodena zmija ili zmijica.. U svakom slučaju, ne ostavljajte svoje dijete nikada samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema apsolutno ništa loše što bi trebalo primijetiti o kući/higijeni/udobnostima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje po kući zbog kojih smo se svrbljili i zbog toga nismo imali dobar san. To je bilo jako loše za nas. Na kraju smo otišli natrag kući umorniji nego odmoreni. Imali smo redovit kontakt s domaćinima mjesta. Međutim, kod ovih pritužbi nisu nam mogli baš pomoći jer smo u prirodi. Konačno, ako idete s djecom, pazite jer u dvorištu također mogu biti zmije. Obična vodena zmija ili otrovnica... U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazeni su također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema apsolutno ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti u vezi s kućom / ni higijena / ni prostori. Međutim, imali smo mali problem. Više puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bio veliki problem za nas. Na kraju smo se osjećali umorni umjesto odmorni i vratili smo se kući. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli pružiti stvarnu pomoć u vezi s ovom žalbom jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako planirate putovati s djecom, budite oprezni jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična vodena zmija ili krmka... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, na to nisam mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući/niti na higijeni/niti na sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja plišanke u kući zbog čega smo imali svrbež i nismo imali dobar noćni san. To je bilo jako razočaravajuće za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo češće kontakte s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo tako blizu prirode. Konačno, ako planirate ići s djecom, pripazite jer imaju i zmije koje mogu biti u vašem vrtu. Vodena zmija ili poskok.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikad ne ostavljate dijete samo. Nažalost, to nisam uzela u obzir kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svim potrebnim. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Iskreno, nemam ništa primjedbi na kuću/niti na higijenu/niti na sadržaje. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući koje su nam uzrokovale svrab i loš san. To nam je jako pokvarilo doživljaj. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz te je razlike, nažalost, čak i prethodno odjavljeni. Često smo bili u kontaktu s domaćinima boravka. Međutim, nisu nam mogli baš pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer u dvorištu može biti i zmija. Vodozemac ili i malena zmija... U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Na to, nažalost, nisam mislila kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i ima sve što je potrebno. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući, niti na higijeni, niti na sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje od baršuna u kući zbog kojih smo se svrbili i nismo dobro spavali. To je bio ogroman minus za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer u vrtu također mogu biti zmije. Obična zmija ili poskok.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pozornost.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala četverogodišnja djevojčica je sigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa loše primijetiti o kući/niti o higijeni/niti o uređaju. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući, zbog čega smo osjećali svrbež i nismo se odmorili dobro. To je bilo jako razočarenje za nas. Na kraju smo otišli kući umorniji nego odmorni. Imali smo više puta komunikaciju s domaćinima smještaja. Međutim, u ovom slučaju nam nisu baš mogli pomoći jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate putovati s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u dvorištu. Obična zmija ili otrovnica... Svakako pazite da nikad ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazeni su također super. Moja mala djevojčica od 4 godine se sigurno zabavila u bazenu. U stvari, nema ništa loše ili primjedbi na kuću/niti higijenu/ niti sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući što nam je uzrokovalo svrab i nismo dobro spavali. To je za nas bilo stvarno loše. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj nažalost. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo u dodiru s prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vrtu. Obična šarka ili zmijica... Svakako se pobrinite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam se na ovo sjetio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili istaknuti o ovoj kući/niti higijeni/ni niti pogodnostima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući, zbog čega smo se svrbi i zbog toga nismo dobro spavali. To je bila velika neugodnost za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije otišli iz kuće. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo tako blizu prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer može biti zmija u vašem vrtu. Obična guja ili zmija otrovnica... Barem se pobrinite da nikad ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ničega što bismo mogli primijetiti ili primijetiti u vezi s kućom / higijenom / sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo se svrbeli i nismo imali dobar san. To je za nas bilo jako loše. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo bili usred prirode. Na kraju, ako planirate putovati s djecom, budite oprezni jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Obična zelena zmija ili mala zmija ... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavite dijete samo. Nažalost, kao roditelj, to nisam uzeo u obzir.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. U stvari, nema baš ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući / higijeni / pogodnostima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo par puta grinje u kući, zbog čega smo imali svrbež i nismo imali dobar san. To je za nas bilo jako loše. Na kraju, vraćali smo se kući umorni umjesto odmorni. Otišli smo ranije, nažalost, zbog ovog razloga. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam stvarno mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer u dvorištu mogu biti zmije. Obična zmija ili kobra .. U svakom slučaju, pobrinite se da ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, o tome nisam razmišljao.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. U stvari, nema ništa za primijetiti ili primijetiti o kući/higijeni ili sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo imali dobar san. To je bio ogroman razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći kod ovog problema jer smo tako blizu prirode. Na kraju, ako planirate putovati s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična/izuzetna zmija ili zmija otrovnica.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikad ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam o tome vodio računa kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala četverogodišnja curica je definitivno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bih mogao primijetiti ili primijetiti na kući, ni na higijeni, ni na sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. U kući smo pronašli nekoliko puta grinja od baršuna zbog kojih smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći u vezi s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Naposlijetku, ako putujete s djecom, obratite pažnju jer u dvorištu mogu biti zmije. Prugasta ili poskok.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate djecu sama. Nažalost, nisam imao to na umu kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazena je također super. Moja mala curica od 4 godine je zasigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema nikakvih primjedbi na kuću / ni na higijenu / ni na sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje od pliša u kući, zbog čega smo svrbež i nismo dobro spavali. To je bilo jako loše za nas. Na kraju, umorniji smo se vratili kući nego odmorili. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u ovom slučaju nisu nam mogli puno pomoći jer smo toliko blizu prirode. Napokon, ako idete s djecom, pazite jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obična zmija ili i poskoci.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samog. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa loše ili primjedbi na kuću/niti higijenu/ niti sadržaje. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo se svrbili i nismo imali dobar san. To je bilo veliko razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz tog razloga smo čak otišli i ranije, nažalost. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom žalbom, nisu nam baš mogli pomoći jer je priroda u igri. Konačno, ako želite ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu također mogu biti zmije. Obična guja ili zmija otrovnica.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i sve je opremljeno. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti o kući/niti higijeni/ niti sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje tijekom boravka zbog kojih smo imali svrab i nismo se dobro naspavali. Ovo je za nas bilo vrlo razočaravajuće. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli previše pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer u dvorištu može biti i zmija. Obično zmija ili gušterića... Svakako pripazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bismo primijetili ili primijetili o kući/higijeni/niti o sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje na smreki u kući, što nam je uzrokovalo svrab, pa nismo dobro spavali. To je bila ogromna razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam baš mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako planirate putovati s djecom, pazite jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Britanska ili poskok... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa za primijetiti o kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje od baršuna u kući zbog kojih smo se ogrebali i nismo imali dobar san. To nam je bilo jako loše. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako želite ići s djecom, pazite jer imaju i zmije koje mogu biti u vašem vrtu. Obična i sjedilačka zmija... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavite dijete samo. Nažalost, nisam to imala na umu kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja četverogodišnja mala djevojčica sigurno se zabavila u bazenu. Zapravo, nema ništa što mogu primijetiti o kući/ ni o higijeni/ ni o sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje od flanela u kući, zbog čega smo svrbež imali i nismo imali dobar san. To je bilo zaista loše za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmoriti. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, kod ovog prigovora nisu nam mogli puno pomoći jer smo usred prirode. Na kraju, ako putujete s djecom, pripazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Vodena zmija ili poskok.. U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavite dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam o tome razmišljao.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući / higijeni / sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo svrabali i nismo dobro spavali. To je za nas bio ogroman problem. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Bili smo prisiljeni napustiti ranije iz tog razloga. Često smo se kontaktirali s domaćinima boravišta. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo u direktnom kontaktu s prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer u dvorištu mogu biti zmije. Obična zmija ili otrovnica.. Svakako se pobrinite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, to nisam uzela u obzir.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja četverogodišnja djevojčica je sigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa za primijetiti ili dodati o kući/higijeni/udobnostima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo osjećali svrab i nismo imali dobar noćni odmor. To nam je jako pokvarilo dojam. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako idete s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična vodena zmija ili i neka otrovnica.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, to nisam uzela u obzir.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno se uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što biste mogli primijetiti ili primijetiti na kući/higijeni/ili na sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo osjećali svrbež i nismo mogli dobro spavati. To je bilo jako loše za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u ovom slučaju nam nisu mogli puno pomoći jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako putujete s djecom, pazite jer se mogu pojaviti zmije u vrtu. Obična zmija ili neka zmijica.. U svakom slučaju, nikada nemojte ostavljati svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam imao to na umu.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također fantastičan. Moja mala djevojčica od 4 godine je uživala u bazenu. Zapravo, nemam ništa što bih primijetio ili primijetio u vezi kuće, higijene ili sadržaja. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje crvenog pauka u kući, zbog čega smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bilo vrlo neugodno za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo tako blizu prirode. Na kraju, ako putujete s djecom, budite oprezni jer u dvorištu mogu biti i zmije. Vodena zmija ili obična zmija.. Svakako pazite da nikada ne ostavljate djecu samu. Nažalost, kao roditelj, na to nisam obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazeni su također super. Moja mala ćerka od 4 godine je uživala u bazenu. U stvari, nema apsolutno ništa što bi se moglo primijetiti ili upozoriti na kuću/niti higijenu/niti sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo imali dobar san. To je za nas bio veliki problem. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt sa domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo bliže prirodi. Konačno, ako idete s djecom, pazite jer u dvorištu može biti i zmija. Obična zmija ili zmijurina... U svakom slučaju, ne ostavljajte svoje dijete samo. Nažalost, nisam to kao roditelj uzela u obzir.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. Iskreno, nema nikakvih primjedbi na kuću / higijenu / opremu. Međutim, imali smo maleni problem. U kući smo pronašli nekoliko puta grinja tkanog pauka što nam je izazvalo svrbež i nismo dobro spavali. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom žalbom jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako želite putovati s djecom, budite oprezni jer postoji mogućnost da vam se zmije pojavljuju u vrtu. Obična zmija ili malena zmijica... Barem se pobrinite da ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na to obratio pažnju kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moj mali djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući/niti čistoću/niti sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinjaša u kući zbog kojih smo imali svrbež i nisu dobro spavali. To je bio ogroman razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, u ovom slučaju nisu nam mogli puno pomoći zbog toga što smo u direktnom kontaktu s prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, svakako pripazite jer u vrtu mogu biti zmije. Obična zmija ili poskoka.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Na žalost, kao roditelj, na to nisam obraćao pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bismo primijetili ili zamjerili kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. U kući smo pronašli nekoliko puta grinje koje su uzrokovale svrab i zbog toga nismo imali dobar noćni odmor. To je bila ogromno razočarenje za nas. Na kraju smo otišli kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Obična bjelouška ili zmija otrovnica.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti o kući/ ni o higijeni / ni o sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrab imali i nismo imali dobar noćni odmor. To je za nas bilo veliko razočaranje. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli puno pomoći jer smo blisko povezani s prirodom. Konačno, ako putujete s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Zmije ili malene zmije mogu biti prisutne. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa loše ili primjedbi o kući/higijeni/sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bilo zaista loše za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo usred prirode. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer također imaju zmije koje mogu biti u vašem vrtu. Prikatka ili malena zmija.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na to kao roditelj obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazem je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Iskreno, nema apsolutno ništa što bih primijetio ili primijetio vezano za kuću/niti higijenu/niti sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući koje su nam stvarale svrbež i to nam je ometalo dobar san. To je bila ogromna neugodnost za nas. Konačni rezultat je bio da smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz tog razloga čak smo se i ranije odjavili, nažalost. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi ovog problema nisu nam mogli puno pomoći jer smo živjeli tako blizu prirode. Na kraju, ako planirate putovati s djecom, budite oprezni jer u vrtu također mogu biti zmije. Obična zmija ili iks factor.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate svoje dijete samo. Nažalost, to nisam imala na umu kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svim potrebnim. Bazeni su također super. Moja četverogodišnja djevojčica definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bih primijetio u vezi kuće/niti higijene/niti opreme. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja crne buhe u kući zbog kojih smo svrabili i nismo imali dobar san. To je bilo stvarno neugodno za nas. Na kraju smo bili više umorni nego odmorni dok smo se vraćali kući. Zbog toga smo čak ranije napustili smještaj, nažalost. Često smo kontaktirali domaćine smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer postoji mogućnost da ima zmija u vrtu. Zmija iz roda Natrix ili jednostavno zmija... Pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Na to nisam, nažalost, mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja 4-godišnja djevojčica je definitivno uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što se može primijetiti o kući/ni o higijeni/ni o sadržajima. Međutim, imali smo jedan manji problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje od plijesni u kući zbog kojih smo svrbi i nismo dobro spavali. To je bio ogroman propust za nas. Završili smo više umorni nego odmorni na povratku kući. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Često smo bili u kontaktu s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam se mogli baš pomoći u vezi ovog prigovora jer smo usred prirode. Na kraju, ako putujete s djecom, budite oprezni jer u vrtu mogu biti i zmije. Obične zmije ili poskoci.. U svakom slučaju, ne ostavljajte svoje dijete nikada samo. Nažalost, to nisam uzela u obzir kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja četverogodišnja djevojčica je svakako uživala u bazenu. U stvari, nema ništa za reći ili primijetiti o kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrabili i nismo dobro spavali. To je bilo jako loše iskustvo za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći sa ovom reklamacijom jer smo usred prirode. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer u vašem vrtu također mogu biti zmije. Smoguljica ili zmija otrovnica... Svakako, nikad ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Doslovno nemam ništa za reći ili primijetiti o kući / higijeni / sadržajima. Međutim, imali smo manji problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo se svrbeli i nismo imali dobar san. To nas je stvarno dotuklo. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmoriti. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli baš pomoći s ovom pritužbom jer smo u direktnom dodiru s prirodom. Naposljetku, ako putujete s djecom, pazite jer zmije mogu biti prisutne u vašem vrtu. Obična zmija ili crna zmija.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte svoje dijete samo. Nažalost, ja kao roditelj na to nisam mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Iskreno, nemamo nikakvih primjedbi na kuću/ higijenu/ sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrab imali i zbog toga nisu imali dobar noćni odmor. To nam je bio veliki problem. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo više puta kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, obratite pažnju jer u vrtu mogu biti zmije. Obična zmija ili i neka otrovnica.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Na to nisam žalostio obraćala pažnju kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazeni su također fantastični. Moja mala kćerkica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Iskreno, nema nikakvih zamjerki na kuću/ higijenu / ili sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući što nas je svrbelo i nismo dobro spavali. To nam je predstavljalo veliki problem. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta sa domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo tako blizu prirode. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obična ili otrovnica ... U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam mislio na to kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili napomenuti u vezi kuće/higijene/ili sadržaja. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog čega smo osjećali svrab i nismo dobro spavali. To je bilo jako loše za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo više puta kontakt sa domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći u vezi tog problema jer smo u direktnom kontaktu s prirodom. Konačno, ako putujete s djecom, pazite jer u dvorištu se mogu pojaviti i zmije. Obična zmija ili žalac.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikad ne ostavljate dijete samo. Na to nisam nažalost mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema nikakvih primjedbi na kuću/niti na higijenu/ niti na sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrabli i nismo mogli dobro spavati. To nam je bilo jako neugodno. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Zbog toga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo češće kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi ovog problema nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo usred prirode. Naposljetku, ako putujete s djecom, budite oprezni jer u vrtu također mogu biti zmije. Obična ili poskok... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa za primijetiti ili reći o kući / higijeni / sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja pliša u kući zbog kojih smo svrbež imali i nismo dobro spavali. Ovo je bilo jako loše za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer u vašem vrtu također mogu biti zmije. Obična guja ili poskok.. Nikad ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Iskreno, nema apsolutno ništa na što bismo mogli ukazati ili primijetiti u vezi s kućom/niti čistoćom/niti sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. U kući smo pronašli nekoliko puta grinje pa smo se svrbili i nismo imali dobar noćni odmor. To je bio ogroman razočaranje za nas. Na kraju, bili smo više umorni nego odmorni kad smo se vratili kući. Zbog tog razloga smo nažalost čak i ranije otišli. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo u direktnom dodiru s prirodom. Konačno, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu mogu biti zmije. Obična zmija ili zmijica... U svakom slučaju, nikad ne ostavljajte dijete samo. Na to nisam žalos

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moj mali 4-godišnji sin sigurno je uživao u bazenu. Zapravo, nema ničeg lošeg ili zamjerke na kuću/higijenu/niti na sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bilo jako loše za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo u sred prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer se u vašem vrtu mogu pojaviti i zmije. Obična vodena zmija ili maleni poskok... Svakako pazite da ne ostavite dijete samo. Na žalost, kao roditelj nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Iskreno, nema nikakvih primjedbi na kuću/ higijenu/ opremu. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta svilenne grinje u kući zbog kojih smo se svrbeli i nismo dobro spavali. To je bio veliki minus za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt sa domaćinima objekta. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći pri ovim pritužbama jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako putujete s djecom, pobrinite se jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obična guja ili otrovnica.. Nikad nemojte ostavljati dijete samo. Na to nisam pazila kao roditelj, nažalost.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala 4-godišnja djevojčica definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što se može primijetiti ili primijetiti na kući/ higijeni/niti na sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje od pliša u kući zbog kojih smo svrab imali i zbog čega nismo imali dobar san. To nam je bila velika nesreća. Na kraju smo se umorniji nego odmorni vratili kući. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mnogo mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo u direktnom dodiru s prirodom. Na kraju, ako namjeravate ići s djecom, budite oprezni jer u vašem vrtu također mogu biti zmije. Obična zmija ili malena zmija... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to računao.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa što bi se moglo primijetiti ili reći o kući/higijeni/opremi. Međutim, imali smo jedan mali problem. U kući smo pronašli nekoliko puta grinje koje su nam prouzrokovale svrab i loš san. To je za nas bilo vrlo neugodno. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmoreni. Iz tog razloga smo čak rano napustili smještaj, nažalost. Više puta smo kontaktirali domaćine smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako želite ići s djecom, pazite jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Vodena zmija ili jastreb... U svakom slučaju, nikad ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, nisam to uzeo u obzir kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala kći od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Iskreno, nema apsolutno ništa što bih primijetio ili dodao o kući/higijeni/ili sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrabili i nismo imali dobar san. To je bilo jako razočaravajuće za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, pri ovom prigovoru nam nisu mogli stvarno pomoći jer smo tako blizu prirode. Konačno, ako planirate s djecom ići, budite oprezni jer u vašem vrtu također mogu biti zmije. Obične zmije ili gušteri... U svakom slučaju, pripazite da nikada ne ostavite dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja 4-godišnja kćerka je sigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi moglo biti primijećeno ili komentirano u vezi s kućom / higijenom / sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Više puta smo pronašli grinje u kući što je uzrokovalo svrbež i nismo imali dobar san. To je bilo stvarno loše za nas. Završili smo putovanje više umorni nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam baš mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo u tijesnom kontaktu s prirodom. Konačno, ako planirate putovati s djecom, budite oprezni jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična zmija ili maleni zmijur.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam bio svjestan toga.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa negativno ili primjetno o kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući što nam je izazvalo svrab i lošu noć. To nam je stvarno pokvarilo raspoloženje. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Zbog toga smo čak ranije napustili smještaj, što je jako šteta. Imali smo i više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli puno pomoći jer smo u prirodi. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Obična riđovka ili poskok...U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Stan je sigurno lijep, luksuzan i opremljen sa svim sadržajima. Bazen je i bazen. Moja mala djevojčica od 4 godine svakako je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bih primijetio ili primijetio na kuću / higijenu / sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje samca u stanu zbog kojih smo osjećali svrbež i nismo dobro spavali. To je bilo jako loše za nas. Konačan rezultat - vraćali smo se kući više umorni nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli baš pomoći u vezi ove pritužbe jer smo tako blizu prirode. Na kraju, ako idete s djecom, budite oprezni jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična zmija ili poskoka... U svakom slučaju, nikad ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to pazila.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Iskreno, nemam ništa za primijetiti ili dodati o kući/hrani, higijeni ili sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta doma prašinskih grinja zbog kojih smo se svrbeži i nismo imali dobar noćni san. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam stvarno mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vašem vrtu može biti zmija. Obična crna guja ili poskok.. U svakom slučaju, pazite da nikad ne ostavite svoje dijete samo. Nažalost, ni ja kao roditelj nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nemam ništa loše ili primjedbe o kući / higijeni / sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta ralja grinjavog grinja u kući zbog kojeg smo se svrabili i nismo dobro spavali. To je bila ogromna neugodnost za nas. Konačni rezultat je bio umor umjesto odmora kad smo se vratili kući. Imali smo čak i raniji odjavu zbog ovog razloga. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli baš pomoći s ovom pritužbom jer smo tako blizu prirodi. Na kraju, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična križna ili otrovnica... U svakom slučaju, pazite da nikad ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam ni ja kao roditelj na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala 4-godišnja djevojčica je sigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi trebalo primijetiti ili primijetiti o kući / higijeni / pogodnostima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinja u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo bili više umorni nego odmorjeni kada smo se vratili kući. Iz tog razloga čak smo i ranije napustili smještaj, nažalost. Često smo imali kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, pri ovoj pritužbi nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo tako blizu prirodi. Konačno, ako planirate s djecom ići tamo, obratite pažnju jer ima i zmija koje mogu biti prisutne u vašem vrtu. Zmija ili bljuvotica.. U svakom slučaju, pazite da nikad ne ostavite dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to bio pazio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući/niti na higijeni/niti na sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje od baršuna u kući zbog kojih smo svrab imali i nismo dobro spavali. To je bilo jako neugodno za nas. Završili smo umorniji nego odmorni kad smo se vratili kući. Iz tog razloga smo čak rano napustili smještaj, nažalost. Često smo komunicirali s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer se u dvorištu mogu pojaviti i zmije. Obična smukulja ili zmijica... Onda se barem pobrinite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam o tome vodio računa kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je svakako lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine sigurno se zabavljala u bazenu. Zaparavo, nema ničega što bi se moglo primijetiti ili primjeniti na kuću/niti na higijenu/niti na sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. U kući smo pronašli nekoliko puta grinje od baršuna zbog kojih smo svrbili i nismo imali dobar san. To je bila ogromna neugodnost za nas. Na kraju, više smo umorni nego odmorjeni se vratili kući. Nažalost, zbog toga smo čak i ranije otišli iz kuće. Imali smo više kontakta sa domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli puno pomoći jer smo usred prirode. Konačno, ako želite ići s djecom, budite oprezni jer u dvorištu također mogu biti zmije. Obična i otrovnica.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala četverogodišnja djevojčica definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema nikakvih primjedbi na kuću/ higijenu/ sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući, što nam je izazvalo svrab i nismo imali dobar san. To nam je bilo jako neugodno. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična zmija ili poskok.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, na to nisam mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazeni su također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno se zabavljala u bazenu. U stvari, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti u vezi s kućom/higijenom/opremom. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući, zbog čega smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To nam je stvarno pokvarilo raspoloženje. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmoreni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Obična zmija ili otrovnica. Nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, ja na to nisam mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno se divno zabavljala u bazenu. U stvari, postoji apsolutno ništa što bih mogao primijetiti ili spomenuti u vezi s kućom, bilo higijene ili sadržaja. Međutim, imali smo maleni problem. Nekoliko puta smo pronašli grinpere (grinje) u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je zaista bilo loše iskustvo za nas. Na kraju smo bili umorniji nego odmorni kada smo se vratili kući. Zbog toga smo čak i ranije napustili objekt, nažalost. Često smo komunicirali s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam baš mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer se u dvorištu mogu pojaviti zmije. Obična i lažna zvečarka... U svakom slučaju, nikada nemojte ostavljati dijete samo. Nažalost, kao roditelj, na to nisam pažnju obratio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je svakako uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što se može primijetiti ili primijetiti na kući/higijeni/ili pogodnostima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje na kući što nam je uzrokovalo svrab i nismo dobro spavali zbog toga. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Iz ovog razloga smo se čak i ranije odjavili, nažalost. Često smo bili u kontaktu s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli puno pomoći jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako želite ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična poskok ili bjelouška... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazeni su također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. U stvari, nema nikakvih primjedbi na kuću/niti na higijenu/niti na sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući koje su nam izazvale svrbež i zbog toga smo imali loš san. To je bio ogroman neuspjeh za nas. Na kraju smo se vratili kući umorni umjesto odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, kod ovih pritužbi nisu nam stvarno mogli pomoći jer smo tako blizu prirode. Na kraju, ako želite ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije koje se mogu pojaviti u vašem vrtu. Obična ili poskok.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, toga nisam imao na umu kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i sa svime opremljena. Bazen je također super. Moja 4-godišnja djevojčica je definitivno uživala u bazenu. Iskreno, nema ničega što bih primijetio ili primijetio o kući/higijeni/udobnostima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje na tlu kuće zbog kojih smo se svrbugali i nismo imali dobar noćni san. To je bilo vrlo razočaravajuće za nas. Konačni rezultat je bio povratak kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Obična zmija ili poskok... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na ovo mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. U principu nema ništa ni primjedbe o kući/niti o higijeni/ niti o sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i zbog toga nismo dobro spavali. To je bio ogroman minus za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmoreni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi ovih pritužbi nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo tako blizu prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer moguće je da u vašem vrtu ima i zmija. Obična zmija ili gužva.. U svakom slučaju, osigurajte se da nikada ne ostavljate svoje dijete samo. Na to nisam nažalost obratila pažnju kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svim potrebnim. Bazen je također super. Moja mala četverogodišnja kćerka je definitivno uživala u bazenu. U biti, nema apsolutno ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti o ovoj kući, ni o higijeni ni o sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući što nam je uzrokovalo svrbež i nismo mogli dobro spavati. To nas je stvarno razočaralo. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo se nalazili usred prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer mogu biti zmije u vrtu. Obična i otrovnica... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je svakako lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine zasigurno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili zamjeriti kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinjave grinje u kući, zbog čega smo se svrbeža i nismo mogli dobro spavati. To je za nas bilo veliko razočaranje. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Naposljetku, ako putujete s djecom, pripazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična zmija ili gušterić... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, nisam o tome razmišljala kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa za primijetiti o kući/niti higijeni/niti pogodnostima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo se svrbili i nismo dobro spavali. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo se umorniji vratili kući nego što smo se odmorili. Zbog toga smo čak ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer u dvorištu također mogu biti zmije. Obično vodene zmije ili crvići... U svakom slučaju, nikad ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja četverogodišnja kćerka je zaista uživala u bazenu. U stvari, nema nikakvih primjedbi na kuću/niti higijenu/niti sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinjice u kući koje su nam uzrokovale svrab i nismo dobro spavali. To je bilo stvarno loše za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorjeni. Zbog toga smo nažalost čak i ranije napustili smještaj. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer u dvorištu mogu biti i zmije. Neke sušice ili zmije mogu se nalaziti tu. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, to nisam imala na umu kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazenant je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno se zabavljala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno nikakvih primjedbi na kuću/ higijenu/ sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta stjenice u kući što nam je prouzrokovalo svrbež i loš san. To je za nas bilo izuzetno neugodno. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz ovog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, pri ovom problemu nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo toliko izloženi prirodi. Na kraju, ako planirate sa djecom ići, obratite pažnju jer u vrtu mogu biti i zmije. Zmija obična ili poskok.. U svakom slučaju, uvijek se pobrinite da nikada ne ostavljate djecu samu. Nažalost, kao roditelj, nisam na to pazila.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime što vam treba. Bazan je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. U stvari, nemam ništa loše ili primjedbu na kuću/niti na higijenu/niti na sadržaje. Međutim, imali smo maleni problem. Našli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bilo jako neugodno za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer se u dvorištu mogu pojaviti zmije. Obična i livadska zmija... Svakako pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, na to nisam obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. Zapravo, nema se što primijetiti ili primijetiti kuća/higijena/oprema. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bilo stvarno loše za nas. Rezultat je da smo umorni vraćeni kući, a ne odmoriti. Zbog toga smo čak i ranije otišli. Imali smo češće kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo u prirodi. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična guja ili malena kobra.. U svakom slučaju, osigurajte se da nikada ne ostavljate dijete samo. Na to nisam obratio pažnju kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Stambeno je sigurno lijepo, luksuzno i opremljeno sa svime. Bazen bazen je također super. Moja malena od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući / ni na higijeni / ni na sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo našli grinje u kući, što nam je uzrokovalo svrab i nismo dobro spavali. To je za nas bio ogroman problem. Konačno, više smo bili umorni nego odmorni kad smo se vratili kući. Iz tog razloga smo čak odlučili ranije ispuniti provjeru. Često smo imali kontakt s domaćinima boravka. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo u direktnom dodiru s prirodom. Konačno, ako putujete s djecom, pazite jer zmije mogu biti prisutne u vašem vrtu. Obična gada ili zmija otrovnica... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samog. Nažalost, kao roditelj, na to nisam obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa za primijetiti ili reći o kući/ higijeni/ sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta stjenice u kući zbog kojih smo se svrbili i nismo dobro spavali. To je bilo jako loše za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, zbog ovog problema nisu nam baš mogli pomoći jer se nalazimo usred prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, obratite pažnju jer mogu biti i zmije u vrtu. Obična ili poskok.. U svakom slučaju, nipošto ne ostavljajte dijete samo. Na to nisam, nažalost, kao roditelj, mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala ćerka od 4 godine je zaista uživala u bazenu. Zapavo, nema nikakvih primjedbi na kuću/ higijenu/ opremu. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući, zbog čega smo se svrbljeli i nismo imali dobar san. To je zaista bila velika neprijatnost za nas. Na kraju smo se umorniji vratili kući nego što smo bili odmorni. Zbog toga smo se čak ranije odjavili, nažalost. Imali smo više kontakta sa domaćinima. Međutim, kod ovog problema nisu nam mogli pomoći jer smo blizu prirode. Na kraju, ako putujete sa djecom, pazite jer može biti i zmija u vašem vrtu. Obična zmija ili zmija otrovnica.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte djecu samu. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazena je također super. Moja malena od 4 godine se sigurno zabavila u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti u vezi kuće / higijene / pogodnosti. Međutim, imali smo jedan mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući što nam je uzrokovalo svrab i nismo imali dobar san. To je bilo jako razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam stvarno mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Naposljetku, ako idete s djecom, pazite jer u vašem vrtu također mogu biti zmije. Obična zmija ili otrovnica.. U svakom slučaju, pazite da nikad ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazenu je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Zapravo, nemamo nikakvih primjedbi na kuću/niti na higijenu/niti na sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrbeli i nismo dobro spavali. To je bilo veoma loše iskustvo za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz tog razloga smo čak ranije napustili objekt, što je zaista šteta. Imali smo često kontakt s domaćinima objekta. Međutim, nisu nam mogli pomoći u vezi s ovom pritužbom jer smo usko povezani s prirodom. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer u dvorištu također mogu biti zmije. Poskok ili crna zmija... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je svakako uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti o kući/higijeni/udobnostima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo osjećali svrab i nismo imali dobar san. To je za nas bila velika neugodnost. Završili smo umorniji nego odmorni i vratili se kući. Imali smo čak i rano odjave zbog ovog razloga. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli pomoći s ovom žalbom jer smo tako blizu prirode. Na kraju, ako planirate ići s djecom, pazite jer u dvorištu mogu biti zmije. Obična zmija ili otrovnica... Svakako se pobrinite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam to uzela u obzir kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala cura od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema nikakvih primjedbi na kuću / higijenu / sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i zbog toga nismo dobro spavali. To je bio ogroman propust za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo u prirodi. Naposljetku, ako planirate ići s djecom, budite oprezni jer u vrtu također mogu biti zmije. Obične ili otrovnice.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Zapravo, nema ničega što bi se moglo primijetiti ili primijetiti u vezi s kućom/niti s higijenom/niti sa sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrabili i nismo dobro spavali. To je bilo za nas jako loše. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više kontakata s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo u samom prirodnom okruženju. Naposljetku, ako putujete s djecom, pazite jer mogu biti prisutne zmije u vašem vrtu. Obična guja ili otrovnica... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema apsolutno ništa na što bi se moglo primijetiti ni na samu kuću niti na higijenu niti na sadržaje. Međutim, imali smo maleni problem. Nekoliko puta smo pronašli stjenice u kući zbog kojih smo imali svrbež i zbog toga nismo imali dobar san. To je bila ogromna neugodnost za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo i više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako želite ići s djecom, pazite jer mogu biti i zmije koje se mogu pojaviti u vašem vrtu. Obična zmija ili zmijica... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte svoje dijete samo. Nažalost, nisam uzela u obzir ovu činjenicu kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine zasigurno je uživala u bazenu. Iskreno, nema ništa što bi se moglo primijetiti u vezi kuće/ higijene/ pogodnosti. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinjice u kući zbog kojih smo osjećali svrab i nismo imali dobar san. To je bilo vrlo neugodno za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo kontakt s domaćinima smještaja nekoliko puta. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo u vrlo prirodnom okruženju. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti zmije. Obična vodena zmija ili otrovnica.. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja četverogodišnja djevojčica definitivno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ničeg što bismo primijetili ili primijetili na kući / higijeni / sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo imali dobar noćni odmor. To je bilo ogromno razočarenje za nas. Na kraju, vraćali smo se kući umorniji nego odmorniji. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo u direktnom dodiru s prirodom. Konačno, ako planirate putovati s djecom, pazite jer se zmije mogu pojaviti u vrtu. Obična zmija ili poskok.. U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, na ovo nisam obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa loše ili primjedbe na kuću/niti higijenu/niti objekte. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući koje su nas svrbele i zbog toga nismo imali dobar san. To je bilo jako razočaravajuće za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, pri ovoj pritužbi nisu nam mogli stvarno pomoći jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako idete s djecom, budite oprezni jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična ili neka otrovnica.. U svakom slučaju, pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazena je također super. Moja mala curica od 4 godine zaista je uživala u bazenu. U stvari, nema apsolutno ništa što bismo primijetili ili dodali u vezi s kućom/niti higijenom/niti sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući što je uzrokovalo svrbež i poremetilo naš san. To je za nas bilo stvarno neugodno. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorniji. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, kod ovih pritužbi nam nisu stvarno mogli pomoći jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako putujete s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Ili slijepi daždevnjak ili poskok.. Svakako pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema apsolutno ništa što se može primijetiti ili primijetiti na kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje od baršuna u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bilo vrlo loše za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo direktno u prirodi. Na kraju, ako planirate s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vrtu. Obične zmije ili malene zmijice... U svakom slučaju, uvijek pazite da ne ostavite dijete samo. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je sigurno uživala u bazenu. U stvari, nema nikakvih primjedbi ili zamjerki na kuću/niti na higijenu/niti na sadržaje. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući što nam je uzrokovalo svrab i loš san. To je bio ogroman problem za nas. Konačni rezultat je bio da smo se vratili kući više umorni nego odmoreni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Često smo imali kontakt sa domaćinima smještaja. Međutim, nije nam mogli stvarno pomoći kod ovog problema jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako planirate ići s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti zmije. Obične zmije ili otrovnice... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Iskreno, nema nikakvih primjedbi na kuću/ higijenu/ niti sadržaje. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući koje su nam izazivale svrab i ometale naš san. To je za nas bila ogromna neugodnost. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije otišli, nažalost. Često smo komunicirali s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako putujete s djecom, pripazite jer u vrtu mogu biti zmije. Obična zmija ili zmijica... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam imao to na umu.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bih primijetio ili napomenuo za kuću/niti higijenu/niti objekte. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje od pliša u kući zbog kojih smo imali svrab i nismo dobro spavali. To je bila ogromna katastrofa za nas. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo usred prirode. Na kraju, ako planirate s djecom ići, pazite jer u dvorištu mogu biti i zmije. Biži ili otrovnica ... U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je svakako lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazena je također super. Moja četverogodišnja djevojčica sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući, higijeni ili sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Nekoliko puta smo pronašli grinja od pliša u kući zbog kojih smo svrbi i nismo se dobro naspavali. To je za nas bila ogromna neugodnost. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo puno kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer je to prirodni problem. Naposljetku, ako planirate s djecom ići, pazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična crna guja ili zmija... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Nažalost, kao roditelj nisam na to mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena sa svim što vam treba. Bazen je također odličan. Moj mali 4-godišnjak se zaista zabavljao u bazenu. Iskreno, nemamo niti jednu primjedbu o kući/ higijeni/odredbama. Ipak, imali smo jedan mali problem. Primijetili smo nekoliko puta grinje u kući što nam je uzrokovalo svrbež i loš san. To je bilo razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Zbog toga smo čak i prerano napustili smještaj. Imali smo često kontakt s domaćinima. Međutim, nisu nam mogli pomoći s ovom pritužbom jer smo doslovno usred prirode. U zaključku, ako putujete s djecom, obratite pažnju jer u dvorištu mogu biti zmije. Obične zmije ili otrovnice.. U svakom slučaju, nikad ne ostavljajte svoje dijete samo. Nažalost, ja kao roditelj na to nisam mislio.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazena je također super. Moja mala curica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. Zapravo, nema ništa što bi se moglo primijetiti ili primijetiti na kući / higijeni / sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Nekoliko puta smo pronašli grinje u kući zbog kojih smo se svrbi i nismo dobro spavali. To je za nas bio veliki neuspjeh. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorjeni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Napokon, ako putujete s djecom, pazite jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obična zmija ili poskok .. Svakako se pobrinite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na to kao roditelj obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja četverogodišnja mala djevojčica sigurno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bih primijetio ili primijetio na kući/niti higijeni/niti sadržajima. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući što nam je uzrokovalo svrbež i zbog toga nismo dobro spavali. To nas je stvarno pokvarilo. Na kraju smo se vratili kući umorniji nego odmorni. Imali smo više kontakta s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Na kraju, ako planirate s djecom ići, pazite jer u vrtu mogu biti i zmije. Obična i otrovnica... U svakom slučaju, uvijek pazite da nikada ne ostavljate dijete samo. Nažalost, nisam na to mislio kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa što bismo mogli primijetiti ili primijetiti na kući / higijeni / sadržajima. Međutim, imali smo jedan mali problem. U kući smo pronašli nekoliko puta crvenog pauka koji je izazvao svrab i nismo imali dobar san zbog toga. To je bio ogroman problem za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Iz ovog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli stvarno pomoći s ovom pritužbom jer smo okruženi prirodom. Naposljetku, ako putujete s djecom, pazite jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Vodena zmija itd. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavljate svoje dijete samo. Nažalost, kao roditelj, nisam na to pazila.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine je definitivno uživala u bazenu. U stvari, nema apsolutno ništa što bih promijenio ili primijetio u vezi s kućom/čistoćom/prilagođenostima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući koje su nam izazvale svrab i zbog toga smo imali loš san. To je bilo jako neugodno za nas. Na kraju smo se iscrpljeni vratili kući umjesto odmorni. Iz tog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo često kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u vezi s ovom pritužbom nam nisu stvarno mogli pomoći jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako želite ići s djecom, pazite jer u vrtu mogu biti zmije. Obična zmija ili malena zmija... U svakom slučaju, nikada ne ostavljajte dijete samo. Na to nisam nažalost obratio pažnju kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. Zapravo, nema nikakvih primjedbi na kuću/ higijenu/čak ni na sadržaje. Međutim, imali smo jedan mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo svrabili i nismo dobro spavali. To je bio veliki problem za nas. Na kraju smo se umorniji vratili kući nego što smo bili odmorni. Zbog ovog razloga smo čak i ranije napustili smještaj, nažalost. Imali smo često kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći s ovom pritužbom jer smo u prirodi. Na kraju, ako putujete s djecom, pazite jer u dvorištu mogu biti i zmije. Obične zmije ili poskoci...U svakom slučaju, pazite da nikad ne ostavljate dijete samo. Na to nisam obratila pažnju kao roditelj i to mi je žao.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i ima sve što vam je potrebno. Bazena je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine sigurno se zabavila u bazenu. Zapravo, nema ničega što bi se moglo primijetiti kod kuće / higijene / ili udobnosti. Međutim, imali smo maleni problem. Nekoliko smo puta pronašli grinje u kući zbog kojih smo imali svrbež i zbog kojih nismo dobro spavali. To je bilo za nas vrlo neugodno. Konačni rezultat bio je da smo umorniji nego što smo odmorili i vratili se kući ranije. Imali smo više puta kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli puno pomoći u vezi s tim žalbom jer smo bili u prirodi. Konačno, ako planirate ići s djecom, pazite jer u vašem vrtu mogu biti i zmije. Obična smukulja ili poskok. U svakom slučaju, pobrinite se da nikad ne ostavljate dijete samo. Na to nisam, nažalost, kao roditelj obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je sigurno lijepa, luksuzna i sve opremljena. Bazen je također super. Moja malena djevojčica od 4 godine sigurno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa opasno ili za primijetiti u kući / ni higijena / ni oprema. Međutim, imali smo maleni problem. Nekoliko puta smo pronašli grinja na plavoj tkanini kuće, zbog čega smo imali svrbež i nismo dobro spavali. To je bilo ogromno razočarenje za nas. Na kraju smo se vraćali kući umorniji nego odmorniji. Imali smo više kontakta s domaćinima boravka. Međutim, u ovom slučaju nisu nam puno pomogli jer smo okruženi prirodom. Konačno, ako idete s djecom, pripazite jer u vašem vrtu možete imati zmije. Obična zmija ili poskok. U svakom slučaju, pobrinite se da nikada ne ostavite svoje dijete samo. Na to nisam pazila kao roditeljica.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja malena od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema ništa za primijetiti o kući / higijeni / opremi. Međutim, imali smo mali problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog kojih smo bili svrbljeni i zbog toga nismo dobro spavali. Ovo je bilo strašno razočaranje za nas. Na kraju smo se vratili kući više umorni nego odmorni. Imali smo češći kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u ovom slučaju nam nisu previše pomogli jer smo u prirodi. Konačno, ako planirate ići s djecom, obratite pažnju jer mogu biti i zmije koje se mogu pojaviti u vašem vrtu. Mala riđovka ili neka druga zmija ... U svakom slučaju, pobrinite se da ne ostavljate svoju djecu samu. Nažalost, kao roditelj, nisam to imao na umu.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena svime što vam treba. Bazeni su također super. Moja malena kći od 4 godine uživala je u bazenu. U stvari, nema ništa što bismo primijetili u vezi kuće / higijene / sadržaja. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući, što nam je izazvalo svrab i loš san. To je bilo vrlo razočaravajuće za nas. Konačni rezultat bio je da smo se vratili umorniji nego odmorniji. Imali smo više kontakata s domaćinima smještaja. Međutim, nisu nam mogli pomoći u vezi ove pritužbe jer smo dio prirode. Ako putujete s djecom, pazite da u vrtu mogu biti i zmije - vodene zmije ili otrovnice. Nikad nemojte ostavljati dijete samo. Nažalost, nisam o tome razmišljala kao roditelj.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je zaista lijepa, luksuzna i opremljena svime. Bazen je također super. Moja mala djevojčica od 4 godine uživala je u bazenu. Zapravo, ne postoji ništa što treba primijetiti o kući, ni higijeni, ni sadržajima. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta crvenih grinja u kući zbog kojih smo imali svrbež i nismo imali dobar san. To nam je stvarno pokvarilo odmor. Na kraju smo bili više umorni nego odmorni kad smo se vratili kući. Imali smo više razgovora s domaćinom smještaja. Međutim, u ovom slučaju nam nisu mogli puno pomoći jer smo u prirodi. Na kraju, ako idete s djecom, pazite, jer u vašem dvorištu mogu se pojaviti i zmije. Obična i otrovnica ... U svakom slučaju, ne ostavljajte svoje dijete nikada sama. Nažalost, kao roditelj nisam na to obratio pažnju.

Derya Dilek

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kuća je definitivno lijepa, luksuzna i opremljena sa svime. Bazen je također super. Moja mala curica od 4 godine definitivno je uživala u bazenu. U stvari, nema nikakvih komentara ili primjedbi na kuću/niti higijenu/niti sadržaje. Međutim, imali smo maleni problem. Pronašli smo nekoliko puta grinje u kući zbog čega smo imali svrbež i nismo imali dobar noćni odmor. To je bilo vrlo neugodno za nas. Na kraju smo se vratili kući umorni umjesto odmorni. Imali smo često kontakt s domaćinima smještaja. Međutim, u ovoj žalbi nisu nam mogli pomoći jer smo u prirodi. Konačno, ako idete s djecom, pazite jer mogu biti i zmije u vašem vrtu. Obična smukulja ili zmijica... Uvijek pazite da dijete nikada ne ostane samo. Na to nisam kao roditelj pazila, nažalost.

José Brijker

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća sa svim luksuzom u prekrasnom šumovitom području i na pješačkoj udaljenosti od Appelscha. Mnogi sportski sadržaji u parku, a materijali se mogu lako posuditi u klupskoj zgradi u središtu grada. Bilo nam je zabavno.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 383673

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/383673.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Appelscha» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 157 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina