Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Blowatz

maks.  7   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
160m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 2 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 2


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

2 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


245 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
4.0 Servis
4.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Proveli smo ugodan boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i dobar polazni punkt za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa nije ispunila svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s više osoba. Ovo su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašoj kući za odmor nam je bio vrlo ugodan. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i dobar polazni punkt za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja prostora za poboljšanja i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijep je polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica suđa ne obavlja svoju svrhu kako treba i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s mnogo osoba. Ovo su samo male preporuke za poboljšanje, inače se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je bilo idealno za odmor sa psom i kao lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti čišće. Perilica suđa nije ispunila svoju svrhu u potpunosti, a poželjeli bi udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor sa mnogo ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače bismo se zahvalili i rado se vratili ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašoj kući za odmor nam je bio vrlo ugodan. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije obavljala dobro svoju svrhu i poželjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo male preporuke za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se ponovno vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašoj kući za odmor nam je bio vrlo ugodan. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ima mnogo toga što treba poboljšati, a kreveti bi nam mogli biti udobniji. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s mnogo osoba. Ovo su samo male preporuke za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašoj kući za odmor bio je vrlo ugodan. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije najbolje obavljala svoju svrhu, a željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo ponovno doći ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja prostora za poboljšanje i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno osoba. To su samo manji prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Proveli smo ugodan boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti nešto čišće. Perilica posuđa nije najbolja i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati još jedan ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašoj kući za odmor nam je bio vrlo ugodan. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i dobar polazni položaj za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica suđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače se zahvaljujemo i rado se vratimo ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i dobra polazna točka za mnoge izlete. Ipak, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila najbolje očišćena i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za boravak s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašoj kući za odmor nam je bio vrlo ugodan. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor sa psom, i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo osoba. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepu polazišnu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ima nekoliko nedostataka i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna i druga ključ za odmor s mnogo osoba. To su samo prijedlozi za poboljšanja, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašoj kući za odmor bio nam je vrlo ugodan. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za brojne izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašoj kući za odmor nam je bio vrlo užitak. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, te dobar polazni punkt za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu potpuno, a kreveti su nam bili neugodni. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno osoba. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i dobra polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju funkciju dobro, a željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati još jedan ključ za boravak s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se ponovno vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašoj kući za odmor jako nam se svidio. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepa je polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju svrhu dobro, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Boravak u vašem kući za odmor bio je vrlo ugodan. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepo polazište za mnoge izlete. Ipak, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti, a bilo bi nam draže da su kreveti udobniji. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju svrhu kako treba i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo sitne sugestije za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor sa psom i lijepi polazni punkt za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila baš najbolja i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor sa puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja mnogo toga otvorenim, a htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanja, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se opet vratiti ovdje. Srdačni pozdravi od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačne pozdrave od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja neke stvari nedovršenima i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo neke male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i želimo se rado vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepo mjesto za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila najbolje funkcionalna, a kreveti su nam mogli biti udobniji. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se opet vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne zadovoljava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepa je polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju funkciju dovoljno dobro, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor sa puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto željenoga i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo željeli zahvaliti vama i rado se vratiti ovamo. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti nešto čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju svrhu dovoljno dobro i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače bismo se zahvalili vama i rado bismo se vratili ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i prekrasnu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije ispunila svoju svrhu, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male sugestije za poboljšanje, u suprotnom, zahvaljujemo vam se i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto željenog, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti nešto čišće. Perilica posuđa ne zadovoljava sve potrebe, a kreveti su mogli biti udobniji. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor sa mnogo ljudi. To su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraviti u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju funkciju do kraja i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovamo. Srdačne pozdrave.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo je polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto prostora za poboljšanje i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo dobro imati drugi ključ za boravak s puno osoba. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za izlete. Ipak, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije potpuno ispunila svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i voljeli bismo se opet vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto za poželjeti i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ima svoje nedostatke i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i poželjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado se vratimo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto želje i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna i druga ključeva za odmor s puno ljudi. To su samo neke predložene poboljšanja, inače vam zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto zaželjeti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado se vraćamo ovdje. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti, a željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor sa puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašem apartmanu. Imali smo dovoljno prostora, što je idealno za odmor s psom i dobra polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju svrhu potpuno i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila dobra ideja imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju svrhu i poželjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto zaželjeti, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor sa psom, i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava sve što treba, i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna i druga ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju funkciju dovoljno dobro i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijep polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto što se može poželjeti i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i bio je lijep polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije ispunila svoju svrhu, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati i drugi ključ za odmor s više osoba. To su samo sitni prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja prostora za poboljšanje i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovamo. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čistije. Perilica posuđa ostavlja nešto zaželjeti i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepo je mjesto za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti, a željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući. Imali smo puno prostora, što je savršeno za odmor s psom, i odlična polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čistije. Perilica posuđa ne radi najbolje, a kreveti bi mogli biti udobniji. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Lijep pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije izvršila svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto želje za sobom i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo korisno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male ideje za poboljšanje, inače se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, savršeno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto zaželjeti, a htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna druga ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imamo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo je polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio koristan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna druga ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanja, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se ponovno vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraviti u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto toga po strani i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraviti u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. No, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto zaželjeti, a kreveti su mogli biti udobniji. Možda bi bilo prikladno imati i drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraviti u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo sitni prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Sve najbolje od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto izostavljeno i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna i druga ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se opet vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepo mjesto za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna i druga ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Sustav pranja posuđa ostavlja puno toga otvoreno, a mi smo željeli udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s više ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila sasvim funkcionalna i htjeli smo udobnije krevete. Možda bi za odmore s puno ljudi bio prikladan i drugi ključ. To su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašem vikendu. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepo mjesto za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mi smo jako uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobniji krevet. Možda bi bilo dobro imati i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi za odmor s mnogo ljudi bio prikladan drugi ključ. To su samo manji prijedlozi poboljšanja, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepa je polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Ipak, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava sve potrebe i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, i inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Lijepi pozdravi od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Ipak, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto želje i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nismo zadovoljni boravkom u vašem vikendici. Imali smo dovoljno prostora, što je idealno za odmor s psom, ali bila je prljava. Perilica posuđa nije bila djelotvorna i kreveti su bili neudobni. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za boravak s više osoba. To su samo manje prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se ovdje vratiti. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je bilo idealno za odmor s psom, i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Pribor za pranje posuđa ne ispunjava sva očekivanja, a kreveti bi mogli biti udobniji. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti, a htjeli smo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna i druga ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado ćemo se opet vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijep polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti nešto čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto zaželjeti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanja, inače se zahvaljujemo vam i rado se vraćamo ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo mjesto za mnoge izlete. Međutim, čistoća bi mogla biti malo bolja. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se opet vratiti ovdje. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom, i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila u potpunosti funkcionalna, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravejći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Ipak, moglo bi biti nešto čišće. Perilica suđa nije ispunjavala svoju svrhu i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašem apartmanu. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psima, i divna je polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti nešto čišće. Perilica posuđa nije posve ispunila svoju svrhu, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi za odmor s mnogo ljudi bila prikladna i druga ključ. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se ponovno vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se ponovno vratiti. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lijepo smo se proveli u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto željeno i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se opet vratiti ovdje. Sve najbolje od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom, i bila je lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila baš učinkovita i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašem odmoru kuća. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor sa psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna druga ključ za odmor sa puno ljudi. To su samo mali prijedlozi poboljšanja, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i bio je lijepa polazna točka za mnoge izlete. Ipak, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo sitni prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, trebalo bi biti nešto čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju funkciju kako treba, a voljeli bismo imati udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i to je lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu najbolje i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati i drugi ključ za odmor s više osoba. Ovo su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s kućnim ljubimcem i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati i drugi ključ za odmor s više osoba. Ovo su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepa je polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se ponovno vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne zadovoljava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bila prikladna i druga ključ za odmor s puno ljudi. To su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Lijep pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je bilo idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Potrebno je više uraditi po pitanju perilice posuđa i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je bilo idealno za odmor s psom i lijep početak za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne zadovoljava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne udovoljava svojoj svrsi i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati i drugi ključ za odmor s više osoba. To su samo male sugerencije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo nam se svidio boravak u vašem apartmanu. Imali smo puno prostora što je bilo idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava potrebe i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s više osoba. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava očekivanja i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo manji prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti nešto čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto toga otvorenog i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraviti u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, mogla je biti malo čišća. Perilica posuđa ne zadovoljava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, a također je bila lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto zaželjeti, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati još jedan ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i prekrasan polazni položaj za mnoga putovanja. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto željenog, i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo dobro imati dodatni ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto željeno i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psima i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bila dobra ideja imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu, a htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, u suprotnom bismo se zahvalili i rado se vratili ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom, i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju svrhu kako treba, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo i rado se vratimo ovdje. Srdačne pozdrave od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti, a željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Sve najbolje od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nauživali smo se našeg boravka u vašoj kući. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo je polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne radi najbolje i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s kućnim ljubimcem i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju funkciju kako treba i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je bilo optimalno za odmor sa psom, i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Pomoćniku za pranje posuđa fali nekoliko stvari, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor sa puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače bismo se zahvalili vama i rado se vratili ovdje. Lijepi pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli bismo udobniji krevet. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male preporuke za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijep polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne radi dobro, a kreveti bi mogli biti udobniji. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Sve najbolje od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepu polazišnu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto zaželjeti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačne pozdrave od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila dovoljno dobra i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s više osoba. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u njihovoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepo polazište za mnoge izlete. Ipak, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu kako treba, a htjeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male poboljšave, inače se zahvaljujemo vam i rado se vratimo ovamo. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom, i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, trebalo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor sa puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila dovoljno dobra, a poželjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Lijep pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ima još nekih nedostataka i poželjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s više osoba. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja mnogo toga otvoreno, a mi bismo željeli udobnije krevete. Možda bi bila prikladna druga ključ za odmor s mnogo osoba. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašem kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo korisno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Pozdravi od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor sa psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava sve svoje svrhe, a željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto poželjeti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i voljeli bismo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor sa psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto za poželjeti i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo pogodno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava sve zahtjeve i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s kućnim ljubimcem, i to je bio lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu do kraja, i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo poželjno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepo mjesto za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nešto ostavlja zaželjeti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male sugestije za poboljašnje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ponovno ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mi uživamo u boravku u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, što je bilo optimalno za odmor s psom, i bilo je lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti nešto čišće. Perilica posuđa ne zadovoljava svoju svrhu i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije ispunila svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nas ugodan boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne radi kako treba i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se zahvalili i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačne pozdrave od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo je ishodište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila dovoljno učinkovita i željeli smo udobnije krevete. Možda bi za odmor s puno ljudi bilo prikladno imati drugi ključ. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i poželjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepi temelj za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne radi dovoljno dobro i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti nešto čišće. Perilica posuđa nije bila potpuno funkcionalna, a željeli bismo i udobnije krevete. Možda bi bilo dobro imati i drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mi smo uživali boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijep polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu kako treba, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovamo. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s kućnim ljubimcem i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno osoba. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačne pozdrave od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti, a poželjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s više osoba. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraviti u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije ispunila svoju svrhu i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se ponovno vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor sa psom, i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica suđa ne zadovoljava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male prijedloge poboljšanja, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se opet vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraviti u vašem kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo polazište za brojne izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava potrebe u potpunosti i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi za odmor s puno ljudi bila prikladna i druga ključ. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepo polazište za brojne izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo osoba. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju svrhu do kraja, i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s kućnim ljubimcem, i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto željnog mjesta, a kreveti bi nam mogli biti udobniji. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s više osoba. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s kućnim ljubimcem, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila najbolja i voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. Samo su to male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor sa psom, i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor sa puno ljudi. Ovo su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašem apartmanu. Imali smo puno prostora, što je idealno za ljetovanje sa psom, i lijepo mjesto za mnoga izletišta. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne radi savršeno i željeli bismo udobnije krevete. Također, možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za boravak s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom, i lijepu polazišnu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava sve svoje svrhe, a željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašem kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto za poželjeti, a htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašem vikendici. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Ipak, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu u potpunosti i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti nešto čišće. Perilica posuđa ne radi najbolje, a željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava svoju svrhu do kraja i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado se vraćamo ovdje. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je savršeno za odmor s psima i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ima svoje mane i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio koristan drugi ključ za odmor s puno ljudi. Ovo su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju funkciju dobro i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovamo.
Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

.
Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava sve svoje funkcije i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo mnogo prostora, što je idealno za odmor s psom i prekrasan polazni punkt za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne radi dobro, a voljeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj vikendici. Imali smo dovoljno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne radi dobro i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, a bila je i lijepa polazišna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava sva očekivanja, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo korisno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje. Inače, zahvaljujemo vam se i rado ćemo ponovo doći ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Njemački tekst (nakon oznake ":") prevedite na hrvatski jezik bez ikakvih dodatnih napomena, alternativa ili podsetnika: Uživali smo boravak u Vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom, a bila je i lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa nije bila najbolja i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. Samo su to male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno mjesta, što je optimalno za odmor s psom, a također je bila lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Aparat za pranje posuđa nije najbolji i poželjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače se želimo zahvaliti vama i rado se vraćamo ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Najviše smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je optimalno za odmor s psom, a također i prekrasan izletnički centar. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ne radi savršeno i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vama i rado ćemo se ponovno vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

.

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, bilo je idealno za odmor s psom i lijep početak za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava sve obveze, a htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijep izletnički položaj. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoj posao dobro, a htjeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo primjereno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj vikendici. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i dobar polazni punkt za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti nešto čišće. Perilica posuđa ne obavlja svoju funkciju dovoljno dobro i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo manje preporuke za poboljšanje, inače bismo se željeli zahvaliti i rado se vratiti ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepu polazišnu točku za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa ne ispunjava očekivanja, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado se vraćamo ovdje. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom i prekrasan polazišni punkt za mnoge izlete. Međutim, bilo bi bolje da je bilo malo čišće. Perilica posuđa nije bila u potpunosti funkcionalna, a kreveti bi mogli biti udobniji. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za boravak s puno ljudi. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače bismo željeli zahvaliti i rado se vraćamo ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo dovoljno prostora, što je savršeno za odmor sa psom, te je kuća bila lijepa polazna točka za mnoge izlete. Međutim, kuća bi mogla biti čišća. Perilica posuđa ne obavlja svoj posao dobro, a željeli bi smo udobnije krevete. Možda bi bio koristan drugi ključ za odmor sa puno ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, optimalno za odmor sa psom i dobra polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja nešto željenog i poželjeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor sa mnogo osoba. To su samo malo poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado se vraćamo ovdje. Pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, bilo je idealno za odmor s psima i bilo je lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa nije potpuno obavljala svoj posao i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. To su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado bismo se vratili ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boraveći u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, što je idealno za odmor s psom, a također i lijepu polaznu točku za mnoge izlete. Međutim, kuća bi mogla biti malo čišća. Perilica posuđa nije učinkovita i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado se vraćamo ovdje. Puno pozdrava za sve nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo borave u vašoj vikendici. Imali smo dovoljno prostora, što je bilo optimalno za odmor s psima, i bilo je dobra polazna točka za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa nije najbolje funkcionirala i htjeli bismo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan drugi ključ za goste s više osoba. To su samo neki prijedlozi za poboljšanje, inače vam se zahvaljujemo i rado bismo se vratili ovdje. Srdačan pozdrav od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo borave u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s kućnim ljubimcem i lijepo polazište za mnoge izlete. Međutim, moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja neke želje i željeli smo udobnije krevete. Možda bi bilo prikladno imati drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male sugestije za poboljšanje, ali inače se zahvaljujemo vam i rado se vraćamo ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uživali smo boravak u vašoj kući za odmor. Imali smo dovoljno prostora, što je bilo idealno za odmor s kućnim ljubimcem i kao lijepo polazište za brojne izlete. Međutim, moglo bi biti nešto čišće. Perilica posuđa ne radi dobro, a poželjeli smo udobnije krevete. Možda bi odgovaralo imati drugi ključ jer smo boravili s više osoba. To su samo male preporuke za poboljšanje, inače se zahvaljujemo vam i rado ćemo se vratiti. Puno pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

.
Uživali smo u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor s psom i lijepo polazište za mnoga izleta. Međutim, moglo bi biti malo čišće. Perilica posuđa bi trebala bolje raditi, a željeli smo udobnije krevete. Možda bi bio prikladan i drugi ključ za odmor s puno ljudi. To su samo male prijedloge poboljšanja, inače vam se zahvaljujemo i rado ćemo se vratiti ovdje. Mnogo pozdrava od nas.

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti i malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas

Grosch

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Zaista smo uživali u boravku u vašoj kući za odmor. Imali smo puno prostora, idealno za odmor sa psom i lijepo polazište za mnoge izlete, no moglo je biti malo čišće. Perilica posuđa ostavlja puno otvorenog prostora i željeli bismo udobnije krevete. Možda bi drugi ključ bio prikladan za odmor s mnogo ljudi. Ovo su samo mali prijedlozi za poboljšanje, inače bismo vam se željeli zahvaliti i rado bismo se vratili ovdje. Puno pozdrava od nas


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 388673

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 2 godine

URL: https://www.resido.hr/388673.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Blowatz» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 245 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina