Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Bayeux

maks.  10   Gosta/Gostiju
195m²  stambena površina
5 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
195m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Napa

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Detektor dima
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 10

5 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Restoran 10.6 km

10.6 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


119 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Bourguiba Jihene

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Nema perilice rublja, štednjak ne radi dobro Vlasnik ide preko vrta dok smo mi jeli bez upozorenja Kuća je velika, čista, pronašli smo lonac, 2 dječja krevetića, nešto igračaka za djecu Na žalost, kiša pada i nije lijepo vrijeme Prala sam rublje ručno, ne želi se osušiti

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili jako prijateljski i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... dali su sve od sebe kako bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dvije tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobnije i rekli nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... potrudili su se učiniti odličan odmor još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... potrudili su se da odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo super vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... dali su sve od sebe da učine sjajni odmor još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... učinili su sve što je u njihovoj moći kako bi odmor učinili još većim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili vrlo prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Osigurali su nam dodatnu opremu kako bi naš pas bio ugodno te su nam rekli gdje psi još uvijek smiju na plažu. Ukratko...potrudili su se da učine odmor još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo odlično vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodnije i rekli nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili vrlo prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za hranu. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko...izašli su iz svoje uobičajene rutine kako bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u toj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... potrudili su se da odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo fantastično vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... izašli su iz svojih okvira kako bi naš odmor učinili još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulazne vrpce za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Dali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko...potrudili su se da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Omogućili su nam dodatnu opremu kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko ... potrudili su se da odličan odmor čine još većim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i proveli sjajno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Osigurali su nam dodatnu opremu kako bi naš pas bio ugodno smješten i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... potrudili su se da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i super se proveli. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i davali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatan ulaz na lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... izašli su iz svog načina kako bi naš odmor učinili još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i uživali. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulazne narukvice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje psi još uvijek smiju na plažu. Ukratko... učinili su dodatan napor da naš odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što smo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatnu opremu kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekli nam gdje su psi još uvijek bili dozvoljeni na plaži. Ukratko... potrudili su se da naš odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili jako ljubazni i dali su nam odlične savjete što možemo posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u malom ribarskom lučici u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko, potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo fantastično vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatnu opremu kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko…potrudili su se kako bi odmor učinili još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili vrlo prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas osjećao ugodno i rekli nam gdje je još uvijek dozvoljen ulaz za pse na plaži. Ukratko ... dali su sve od sebe da naš odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili vrlo prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/pogledati i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve da bi odličan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodno i rekli nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... potrudili su se da odličan odmor bude još veći.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... dali su sve od sebe da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u malom ribarskom lučici u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... učinili su sve kako bi odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili vrlo prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli učiniti/pogledati i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko ... učinili su sve što je bilo potrebno kako bi odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo odlično vrijeme. Vlasnici su bili jako prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje psi još uvijek smiju na plažu. Ukratko... potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodno i rekli su nam gdje psi smiju i dalje na plaži. Ukratko ... učinili su sve da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dvije sedmice u ovoj kući i imali smo fantastično vrijeme. Vlasnici su bili vrlo ljubazni i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... dali su sve od sebe da naš odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno ljubazni i dali su nam sjajne savjete što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas osjećao udobnost i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... učinili su sve da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali nam sjajan savjet o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodno i rekli nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve da odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo fenomenalno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Poklonili su nam besplatne trake za ulazak na lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli nam gdje psi još uvijek smiju hodati na plaži. Ukratko ... dali su sve od sebe da naš odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili jako prijateljski nastrojeni i dali su nam savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje se nalaze najbolji restorani. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko...učinili su sve da odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodnije i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... učinili su sve što je bilo u njihovoj moći da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i proveli super vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje psi još uvijek smiju biti na plaži. Ukratko... učinili su sve što je moguće kako bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dvije sedmice u ovoj kući i uživali smo. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Osigurali su nam dodatne stvari da naš pas se osjeća ugodno i rekli su nam gdje su psi još dozvoljeni na plaži. Ukratko ... potrudili su se da odmor postane još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dvije sedmice u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili jako prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve da bi odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno ljubazni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/pogledati i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatna ulazna narukvice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatnu opremu kako bi naš pas osjetio udobnost i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje je dozvoljen pristup psima na plaži. Ukratko ... poduzeli su sve kako bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili iznimno prijateljski nastrojeni i dali su nam odličan savjet o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve što je bilo moguće da bi odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili vrlo prijateljski i dali su nam odličan savjet o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... dali su sve od sebe da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dvije sedmice u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u malom ribarskom lučici u blizini. Pružili su nam dodatne stvari da bi se naš pas osjećao udobno i rekli su nam gdje su psi i dalje dozvoljeni na plaži. Ukratko ... učinili su sve da bi odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Dali su nam dodatne stvari da naš pas osjeća ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... dali su sve od sebe da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dvije tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odličan savjet o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko ... potrudili su se da odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i proveli sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajan savjet o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u malom ribarskom pristaništu u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodno i rekli nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... potrudili su se da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajan odmor. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam odlične savjete što možemo posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje su psi i dalje dozvoljeni na plaži. Ukratko… potrudili su se da odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas osjećao ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... učinili su sve da bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o onome što smo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam i dodatne stvari da naš pas osjeća ugodno i rekli su nam gdje psi još uvijek smiju na plažu. Ukratko... izašli su iz svojih okvira kako bi stvorili odličan odmor još većim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i uživali smo se. Vlasnici su bili vrlo prijateljski nastrojeni i dali su nam dobre savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje se psi još uvijek smiju kretati na plaži. Ukratko... učinili su sve da bi odličan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili jako prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dobili smo besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli nam gdje psi još uvijek smiju na plažu. Ukratko... dali su sve od sebe da naš odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo fantastično vrijeme. Vlasnici su bili vrlo prijateljski raspoloženi i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje je dozvoljen dolazak pasa na plaže. Ukratko...učinili su sve što je u njihovoj moći kako bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo fantastično vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne narukvice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve da naš odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili iznimno prijateljski raspoloženi i davali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobnije i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam sjajne savjete što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko ... učinili su sve da bi odličan odmor bio još bolji

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam odličan savjet o onome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas osjećao udobnost i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko, oni su se jako potrudili da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno ljubazni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Poklonili su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio ugodan i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo super vrijeme. Vlasnici su bili jako prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas osjećao ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje je dozvoljeno šetanje pasa na plaži. Ukratko ... učinili su sve kako bi sjajan odmor postao još sjajniji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo fantastično vrijeme. Vlasnici su bili vrlo prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... učinili su sve da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u malom ribarskom pristaništu u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve kako bi odličan odmor učinili još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/pogledati i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne trake za ulazak na lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari da se naš pas osjeća ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve kako bi odličan odmor učinili još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odličan savjet o onome što smo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su još uvijek dozvoljeni psi na plaži. Ukratko ... učinili su sve da odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Za dva tjedna smo boravili u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za ručati. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje psi još uvijek imaju dozvolu na plaži. Ukratko... učinili su sve da bi odličan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili iznimno prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... uložili su dodatni napor kako bi odličan odmor postao još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko, potrudili su se da odmor postane još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno dobro vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo napraviti/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas osjećao udobnost i rekli su nam gdje još uvijek psi smiju na plažu. Ukratko... učinili su sve što je u njihovoj moći kako bi odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bismo našem psu omogućili udobnost i rekli nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... učinili su sve da bi odličan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje ćemo pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Dostavili su nam dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve da bi učinili odličan odmor još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... dali su sve od sebe da odličan odmor učine još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli nam gdje se psi još uvijek mogu šetati po plaži. Ukratko... uložili su dodatan trud da bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje je dozvoljeno voditi pse na plaži. Ukratko ... učinili su sve kako bi odličan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su naš odmor još boljim nego što je već bio.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam odlične savjete o onome što možemo vidjeti i posjetiti te gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas imao ugodan boravak i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... učinili su sve kako bi odličan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odličan savjet o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u malom ribarskom zaljevu u blizini. Pružili su nam dodatne stvari da naš pas osjeća udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko ... potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u maloj ribarskoj luci blizu. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas osjetio udobnost i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... stavili su se izvanredan trud da naprave sjajan odmor još sjajnijim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve kako bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Pružili su nam dodatne stvari kako bismo našem psu osigurali udobnost i rekli su nam gdje psi još uvijek smiju na plažu. Ukratko… potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili jako prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u malom ribarskom lukobranu u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo ugodno i rekli su nam gdje na plaži i dalje su psima dopušteni. Ukratko ... dali su sve od sebe da bi odličan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i sjajno se proveli. Vlasnici su super prijateljski raspoloženi te su nam dali odlične savjete o onome što smo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su izvanredan odmor još boljim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili vrlo prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje psi još uvijek smiju biti na plaži. Ukratko... učinili su sve da naš odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko… potrudili su se da odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas se osjećao udobno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... učinili su sve da odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio ugodno i rekli su nam gdje psi još uvijek smiju na plažu. Ukratko... učinili su sve kako bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/pogledati i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve da bi činili sjajan odmor još sjajnijim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno ljubazni i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbijedili su nam dodatne stvari da naš pas osjeća ugodno i rekli su nam gdje je još uvijek dozvoljen ulaz pasa na plažu. Ukratko... potrudili su se da naprave sjajan odmor još sjajnijim.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... ulaže dodatne napore da bi odličan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili jako prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje je dozvoljeno s psima na plaži. Ukratko ... učinili su sve kako bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili iznimno prijateljski nastrojeni i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli su nam gdje je još dozvoljeno dovođenje pasa na plaži. Ukratko ... učinili su sve da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo fantastično vrijeme. Vlasnici su bili iznimno ljubazni i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatnu opremu da se naš pas osjeća ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... dali su sve od sebe da bi odličan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi / vidjeti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbjedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas imao ugodan boravak i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... učinili su sve da naprave odličan odmor još boljim

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Osigurali su nam dodatnu opremu kako bi naš pas bio ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... učinili su sve da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi/po

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dvije sedmice u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo predivno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjem malom ribarskom pristaništu. Osigurali su dodatne stvari kako bi našem psu osigurali udobnost i rekli su nam gdje psi još uvijek smiju na plažu. Ukratko... potrudili su se da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Osigurali su nam dodatnu opremu kako bi naš pas osjećao udobnost i rekli su nam gdje je dozvoljeno šetanje pasa na plaži. Ukratko… učinili su sve što je bilo u njihovoj moći kako bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam sjajan savjet o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje psi još uvijek smiju biti na plaži. Ukratko ... napravili su sve da bi odličan odmor postao još bolji

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne trake za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Osigurali su nam dodatne stvari da naš pas bude udoban i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko ... dali su sve od sebe da naš odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Bili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo super vrijeme. Vlasnici su bili jako prijateljski raspoloženi i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jesti. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekli nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko... stavili su sve na raspolaganje da bi naš odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno ljubazni i dali su nam odlične savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u obližnjoj maloj ribarskoj luci. Obezbijedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i uputili nas gdje se psi još uvijek smiju na plažu. Ukratko... učinili su sve kako bi nam odmor bio još bolji.

Rody Figueroa Quijano

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća. Sve što vam treba, tu je. Vlasnik živi blizu i ako vam treba bilo što, može vam odmah pomoći. Ne govori puno engleski, ali to nije problem. Vrlo je prijateljska i komunikacija je dovoljno dobra. Ono što ne razumijem je činjenica da smo morali platiti 12 eura po danu za grijanje, iako ga nismo koristili toliko. Ali općenito vrlo lijepo mjesto blizu mnogih vrijednih posjeta.

Bourguiba Jihene

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Nema perilice za rublje

Pećnica ne radi dovoljno dobro

Vlasnik prolazi i ulazi u dvorište dok jedemo bez najave

Kuća je velika, čista i našli smo lonac, 2 dječja krevetića, neke igračke za djecu

Nesreća, kiša pada i nije lijepo vrijeme

Rupe rublje ručno, ne želi se osušiti

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival na maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas bio udoban i rekli su nam gdje su psi još uvijek dozvoljeni na plaži. Ukratko... učinili su sve da odličan odmor bude još bolji.

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Proveli smo dvije sedm

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo nevjerojatno vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski i dali su nam sjajne savjete o tome što bismo mogli raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Pružili su nam dodatne stvari kako bi naš pas osjećao ugodno i rekli su nam gdje se psi i dalje smiju kretati na plaži. Ukratko… izašli su izvan svojih granica kako bi naš odmor učinili još boljim.

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo fantastično vrijeme. Vlasnici su bili izuzetno prijateljski raspoloženi i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo vidjeti/posjetiti i gdje pronaći najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbijedili su nam dodatnu opremu kako bi našem psu bilo udobnije i rekli nam gdje još uvijek su dozvoljeni psi na plaži. Ukratko, učinili su sve da bi sjajan odmor bio još bolji.

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali nam sjajne savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatne stvari kako bi našem psu bilo udobno i rekli nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko ... učinili su sve što je u njihovoj moći kako bi sjajan odmor učinili još većim.

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i proveli smo sjajno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski i dali su nam sjajne savjete o tome što možemo raditi / posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne ulazne vrpce za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Obezbedili su nam dodatne stvari kako bi naš pas se osjećao ugodnije i rekli su nam gdje su psi i dalje dozvoljeni na plaži. Ukratko ... potrudili su se učiniti veliki odmor još većim.

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Boravili smo dva tjedna u ovoj kući i imali smo fenomenalno vrijeme. Vlasnici su bili super prijateljski nastrojeni i dali su nam odlične savjete o tome što možemo raditi/pogledati i gdje se nalaze najbolje restorane. Dali su nam besplatne ulaznice za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurali su nam dodatnu opremu kako bi našem psu bilo ugodno i rekli su nam gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko ... potrudili su se kako bi sjajan odmor učinili još sjajnijim.

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Erik Pede

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ostali smo dva tjedna u ovoj kući i super smo se proveli. Vlasnici su bili super ljubazni i dali su nam izvrsne savjete o tome što možemo raditi/posjetiti i gdje pronaći najbolja mjesta za jelo. Dali su nam besplatne bendove za lokalni festival u maloj ribarskoj luci u blizini. Osigurao nam je dodatne stvari kako bi se naš pas osjećao ugodno i rekao nam je gdje su psi još uvijek dopušteni na plaži. Ukratko… dali su sve od sebe kako bi sjajan odmor učinili još boljim

Rody Figueroa Quijano

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća. Sve što trebate je tu. Vlasnica živi u blizini i ako vam nešto zatreba, mogla bi vam odmah pomoći. Ona ne govori mnogo engleski, ali to nije problem. Vrlo je ljubazna i komunikacija teče dovoljno dobro. Ono što ne shvaćam je činjenica da smo morali platiti 12 eura x dan za grijanje iako ga nismo toliko koristili. Ali općenito vrlo lijepo mjesto blizu puno mjesta koja vrijedi posjetiti.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 392683

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 1 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/392683.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Bayeux» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 119 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat