Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Cáceres

maks.  2   Gosta/Gostiju
40m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
40m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Opis


Broj licence ili registracije: CR-CC-0017

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km

Zračna luka 200 km

200 km

Izlaz s autoceste 100 km

100 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


306 evaluacije

Ukupna ocjena

4,3 od 5
4.3 Oprema
4.3 Cijena/učin
4.3 Servis
4.3 Položaj
4.3 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Edwin Aalbers

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

P.R. van Commenee

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jan Kristian Simonsen Simonsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži engleski

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Marisa Rappard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Cristian Dewanckel

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Buffet doručak "all you can eat" za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, jako mirno mjesto za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri stalnoj temperaturi iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za X eura po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo mala vinska školjka sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na približno 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni doručak po osobi za ? je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen koji se nalazi su nužni za temperature iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu nema boljeg...) Sve je pomalo odvojeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljeno oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su nužni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu nećete pronaći bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km udaljenosti. Trgovine i jedan grad 10-ak kilometara dalje. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju na kojem je diskretno raspoređeno nekoliko (sedam?) kućica. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod trajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni doručak po osobi za ? je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljeno otprilike 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno raspoređene jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskrajni doručak po osobi za ? je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1km. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna o drugoj. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan prijem i dobra usluga. Švedski stol za doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo odvojeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni doručak po osobi za ? euro je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mala selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni doručak po izboru za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijela lokacija je malo izolirana (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na oko 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno postavljeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri trajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Neograničeni bife doručak po cijeni od ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljeno oko 1 km. Trgovine i grad nalaze se na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje se diskretno rasporedilo nekoliko kućica jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni za kontinuirane temperature iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni buffet doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje učiniti...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su potrebni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni buffet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km. Trgovine i grad na deset kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su potrebni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo udaljen (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km udaljen. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju na kojem je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna pokraj druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić udaljeni oko desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni buffet doručak za ? po osobi je mogućnost, ali vrlo ugodan. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na cca 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić su udaljeni oko deset kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je diskretno postavljeno (sedam?) kućica jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Bufet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijela lokacija je malo odvojena (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km udaljenosti. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (osam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i postojeći bazen su nužni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na posjedu gdje je (sedam?) malih kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni za temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje proći...) Sve je prilično izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Neograničen buffet doručak za ? osoba je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mala selica s 2 kafića i 1 mali dućan) na otprilike 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su neophodni kod visokih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Neograničen švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje dobiti...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i jednom vrlo malom trgovinom) oko 1km udaljeno. Trgovine i gradić su na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica unutar kompleksa gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva Celzijusa. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš napraviti bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni doručak po osobi iznosi ? i vrlo je ugodna opcija. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo odvojeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica u kompleksu gdje je sedam kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su potrebni kada su temperature konstantno iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni bife doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete naći bolje...) Cijeli kompleks je malo izoliran (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljen je oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenku. Klima uređaj u kućici i bazenu su potrebni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu, ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo udaljen (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno smještenih jedna nasuprot drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni bife doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) udaljeno otprilike 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno postavljeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima u kućici i bazen su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni buffet doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu, ne možete naći bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su potrebni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Dućani i mali grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni švedski stol za doručak po ? osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri temperatura iznad 40 stupnjeva. Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskrajni doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje dobiti...) Cijeli kompleks je pomalo izoliran (vrlo mali gradić sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, jako mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica smještena na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su potrebni kod stalnih temperatura iznad 40 stupnjeva Celzijusa. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni bife doručak po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne može se bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) od cca 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su potrebni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bufet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo odvojeno (vrlo mala selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovinica) oko 1km udaljeno. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno postavljeno jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri konstantnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno postavljeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod stalnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na otprilike 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen osiguravaju udobnost pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po vlastitom izboru za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km udaljeno. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali divna kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge (?). Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji postoji su neophodni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak "po volji" po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...). Sve je malo udaljeno (vrlo mala seljačina s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutan bazen nužni su pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju na kojem je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni švedski stol za doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete pronaći bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod trajnih temperatura iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni švedski stol za doručak za ? po osobi je mogućnost, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo udaljen (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1km udaljenosti. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno smješteno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni buffet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo izolirano (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na otprilike 1 km udaljenosti. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1km. Trgovine i mali grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je diskretno raspoređeno (sedam?) kućica jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Tropski buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijelo je mjesto malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno raspoređene jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod visokih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Mogućnost neograničenog doručka po osobi za ? je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Ineke Hartman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj. Brza reakcija i akcija kada nismo imali toplu vodu. Jedan savjet: napa je previše široka za dva štednjaka, zbog čega smo oboje udarili glavom.

mlag hermsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ova mala kućica bila je odlična polazna točka za istraživanje Extremadure i dijela Portugala. Mnogo privatnosti, svježine i autentičnosti. Doček s dovoljno distance. Prisutnost bazena je pružila idealan osvježenje poslijepodne. Uživali smo u promatranju ptica i mislimo da će to biti još idealnije u proljeće. Toplo preporučujemo ovo mjesto.

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima u kućici i bazen su nužni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak "na volšebu" za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijeli kompleks je izoliran (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) približno 1 km udaljeno. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

K Kooter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Od 6 kućica za odmor u ovom simpatičnom parku, ova je bila najugodnije smještena. Prostor za pronalazak mjesta u hladu bio je svugdje dostupan. Temperatura je bila najugodnija ujutro do 2 sata za šetnju. A onda popodne skok u prekrasan bazen. Nakon toga mala siesta. Zatim čaša vina ili piva i navečer u obližnjem mjestu ukusna hrana gotovo besplatno. Prekrasan odmor. Karel i Dirkje.

W.P. Pont

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Put do tamo bilo je malo težak. Naime, trebate biti u malom selu 13 kilometara udaljenom od Valecie de Alcantare. Lokacija je vrlo lijepa, možete hodati satima, ali morate znati gdje možete hodati. Vrlo zanimljivo okruženje s puno ptica, cvijeća i šuma. I ljudi su vrlo prijateljski. Preporučujemo. Ali ne smijete se bojati dugih vožnji, jer je udaljena od mnogih lijepih mjesta. Što se tiče vremena, jutro je hladno, ali kasnije je ugodno. 05.05.2009. Peter i Maria

E. Rob

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kućica, smještena na mirnom i romantičnom mjestu na vrlo lijepom malom parku s dovoljno mogućnosti za šetnje u okolici. Imali smo prekrasan tjedan i kućica je još ljepša nego što sugeriraju slike! Preporučujemo! Pozdrav Lise i Emiel iz Heemskerka

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima u kućici i bazen koji su dostupni su neophodni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Čitav kompleks je nešto izoliran (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljen oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je diskretno planirano (sedam?) kućica jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su neophodni u nastavku vrućina iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijela stvar je malo udaljena (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na posjedu gdje je sedam-ak kućica diskretno raspoređenih jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva Celzijusa. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak za koliko god želite po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km udaljenosti. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje su se (sedam?) kućica diskretno postavile jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno smješteno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Buffet doručak "all you can eat" po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) otprilike 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica u vlasništvu na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su potrebni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je pomalo izoliran (vrlo mali gradić sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali ugodno kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak svježeg namirnica po volji po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete naći bolje ...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 jako mali dućan) na približno 1 km udaljenosti. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su neophodni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni buffet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje dobiti...) Čitava lokacija je malo izolirana (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1 km. Trgovine i maleni grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak bez ograničenja po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i vrlo malom trgovinom) na +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na posjedu gdje su (sedam?) malih kućica diskretno raspoređene jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Optionalni švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo s 2 kafića i 1 jako mali dućan) otprilike 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo tiho, za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je izolirano (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljeno oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju na kojem je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni buffet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli se kompleks nalazi izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km udaljeno. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neprekidni švedski stol za doručak po 'volonté' po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijatan doček i dobra usluga. Neograničeni švedski stol za doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1km. Trgovine i mjesto udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod stalnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Švedski stol doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo udaljen (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) u blizini +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima u kući i bazen su potrebni kod temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak u neograničenoj količini po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafeterije i 1 vrlo mali dućan) na otprilike 1km udaljenosti. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su potrebni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni buffet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijela lokacija je pomalo izolirana (vrlo mala selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Buffet doručak po izboru za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su potrebni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je pomalo izolirano (vrlo mala selica s 2 bara i 1 vrlo mala trgovina) udaljeno otprilike 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, jako mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kuća na imanju gdje su (sedam?) kućišta diskretno planirana jedno prema drugome. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen koji su dostupni su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) otprilike 1 km. Trgovine i gradić su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica smještena na imanju gdje je nekoliko kućica pažljivo raspoređeno jedna od druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bufet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je pomalo izolirano (vrlo mali gradić sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljeno otprilike 1 km. Trgovine i gradić udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepo uređen kućica na posjedu na kojem je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna od druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima-uređaj u kući i bazen su nužni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli posjed je malo izoliran (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljen oko 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali ugodna kućica na posebnom mjestu gdje se (sedam?) kućica diskretno planira jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i prisutan bazen su neophodni pri nastavku temperature iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne biste mogli bolje...) Sve je malo daleko (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1 km. Trgovine i grad, nekoliko desetaka kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je sedam ili osam kućica diskretno smješteno jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak na volju za ___ kuna po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je udaljeno (vrlo malo selo s dva kafića i jednom vrlo malom trgovinom) oko 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno mjesto za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi tamo su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak za dovoljno osoba po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijelo mjesto je udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) približno 1km. Trgovine i malo mjesto su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je sedam (?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnoj temperaturi iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po izboru za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na otprilike 1km. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod stalnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepi kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunčanje i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Cjelina se nalazi na maloj udaljenosti (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali slatka kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Nekoliko mogućnosti za doručak na švedskom stolu po izboru ? po osobi, što je vrlo ugodno. (Za tu cijenu ne možete se bolje snaći...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na udaljenosti od otprilike 1 km. Trgovine i veći grad udaljeni su oko desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bufet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i malo gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepo uređen kućica na imanju gdje je diskretno planirano (sedam?) kućica jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen koji se nalazi tamo su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak za - kn po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Cjelina je malo izolirana (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malena ali fina kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol doručak za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljeno +/- 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutan bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodno iskustvo. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cjelina je malo izolirana (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na otprilike 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali ali lijepa kućica na imanju gdje se nekolicina kućica diskretno planirala jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su neophodni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva (Srpnja). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol doručak po želji po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljenog približno 1 km. Trgovine i gradić su udaljeni oko desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju na kojem je nekoliko kućica diskretno planirano jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisustvo bazena su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpnja). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Izbor obilnog doručka po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na udaljenosti od približno 1 km. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno smješteno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri izdržavanju temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je nešto udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na posjedu na kojem je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni doručak opcija za ? po osobi, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Cijelo mjesto je pomalo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) otprilike 1 km udaljeno. Trgovine i grad udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno mjesto za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno raspoređene jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su nužni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno smješteno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri konstantnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Buffet doručak bez ograničenja za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica u domeni gdje se (sedam?) kućica diskretno planiraju jedna nasuprot drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Beskrajni doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bufet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo udaljen (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepa kućica na imanju gdje je sedam kućica diskretno smješteno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak za - neograničeno na osobi je mogućnost, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve skupa je udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali ali lijep kućica na imanju gdje su nekoliko kućica diskretno raspoređene jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima-uređaj u kućici i bazen koji je tu su nužni pri postojanju temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i gradić su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na posjedu gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 celzijevih stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak (all-you-can-eat) za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli se kompleks nalazi izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km udaljenosti. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje se (sedam?) kućica diskretno planira jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i prisutni bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po izboru za ? kuna po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za cijenu ne možete bolje učiniti...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić nekoliko kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje se (sedam?) kućica diskretno planiralo jedna s obzirom na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete mnogo bolje ...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i jednom vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Trgovine i mjesto udaljeno su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle, za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na posjedu na kojem je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Neograničeni doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna (za tu cijenu ne možete bolje...). Cijeli kompleks je malo odvojen (vrlo mali gradić sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km udaljen. Trgovine i jedan grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica u sklopu imanja gdje je diskretno planirano nekoliko kućica jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su neophodni pri dugotrajnoj temperaturi iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Opcija doručka na bazi švedskog stola do mile volje poA osobi je vrlo ugodna (za tu cijenu ne možete bolje...). Sve je udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) oko 1 km. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućište na imanju gdje je (sedam?) kuća diskretno raspoređena jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu bolje ne možete...) Cijelo mjesto je nešto odvojeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1 km. Trgovine i maleni grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali ugodna kućica na imanju gdje je diskretno planirano (sedam?) kućica jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji dolazi su neophodni kod nastavka temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i gradić su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno planirano jedna uz drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutan bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak s buffetom za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) otprilike 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je diskretno smješteno (sedam?) nekoliko kućica jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima-uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Kontinentalni doručak švedskog stola za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo izdvojeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km. Trgovine i grad nalaze se desetak kilometara dalje. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju na kojem je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak na volju za ... kune po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na oko 1 km. Trgovine i grad nalaze se desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno mjesto za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je sedam kućica diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak bez ograničenja po cijeni od ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na oko 1 km. Trgovine i grad su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su nužni pri održavanju temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali ugodno kuće na imanju gdje su kuće diskretno raspoređene jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljne mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak slobodan za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na oko 1 km. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenku. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za te cijene ne možete bolje...) Cijelo mjesto je pomalo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju na kojem je diskretno planirano nekoliko kućica. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je prisutan su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak uz nadoplatu po osobi je mogućnost, ali vrlo ugodan. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km. Trgovine i grad nalaze se na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno smješteno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je tu su nužni pri trajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Neograničeni švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna (za tu cijenu ne možete bolje...). Sve je malo izdvojeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje (sedam?) kućica diskretno su raspoređene jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je udaljen (vrlo mali gradić sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i mjesto udaljeno desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju na kojem je diskretno smještena (sedam?) kućica jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bufet doručka "sve što možete jesti" za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju na kojem su (sedam?) kućica diskretno postavljene jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunčanje i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su nužni pri postojanim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica smještena na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je tu su nužni kod konstantnih temperatura iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Služi se doručak na bazi švedskog stola za određenu cijenu po osobi, što je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete pronaći bolje...) Cijela stvar je malo udaljena (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić su udaljeni oko desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, pa je idealno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali divno kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Američki buffet doručak opcionalno za ? po osobi je ugodna opcija. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na zemljištu gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Izdašni švedski stol doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) otprilike 1 km. Trgovine i gradić su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju na kojem je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na otprilike 1 km. Trgovine i gradić su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na imanju gdje su se planirale (sedam?) kućice diskretno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su neophodni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva Celzijusa. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak buffet à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1km. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak švedski stol po izboru za ? po osobi kao opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na otprilike 1 km udaljenosti. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno raspoređene jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak "sve što možete" za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju na kojem je diskretno smješteno (sedam?) kućica jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni švedski stol za doručak po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) oko 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je sedam kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. U opciji je doručak po želji za ? po osobi, ali vrlo ugodan. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljen +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica u imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno smješteno jedna pored druge. Vrtna je rajski lijepa i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali grad s 2 kafića i vrlo malom trgovinom) oko 1km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno raspoređene jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljne mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazenu je neophodan kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Buffet doručak "bez ograničenja" po ? po osobi je opcija i vrlo ugodan. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo mjesto s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na +/- 1km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepo uređen kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kada su temperature iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji po osobi je opcija i vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete naći bolje...) Cijelokupno mjesto je udaljeno (vrlo malo selo sa 2 bara i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su nužni kod temperatura iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak "sve što možeš jesti" za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete dobiti bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovinica) na približno 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić su na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali ugodni kućica na imanju na kojem je (sedam?) kućica diskretno smješteno jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je tamo prisutan su nužni pri postojanoj temperaturi iznad 40 stupnjeva Celzija. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu nećete naći bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo tiho dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno smješteno jedna s druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo ljubazno su nas dočekali i pružili dobru uslugu. Kontinentalni doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš napraviti bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) otprilike 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno raspoređene jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunčanje i sjenčanje. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijelo mjesto nalazi se malo izolirano (vrlo mali selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na udaljenosti od otprilike 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica smještena na posjedu na kojem je nekoliko kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kada su temperature iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) otprilike 1 km. Trgovine i gradić udaljeni oko desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kućica je mala, ali lijepa na posjedu gdje je nekoliko (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna od druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenku. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je izolirano (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajska ljepota i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnoj temperaturi iznad 40 stupnjeva (srpnju). Vrlo ugodan doček i dobra usluga. Buffet doručak za određenu cijenu po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo izdvojeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na posjedu gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su neophodni za temperature iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo izoliran (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na udaljenosti od otprilike 1 km. Trgovine i mjesta su udaljena desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica na domaćinstvu gdje su (sedam?) kućica diskretno raspoređene jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i dostupni bazen su nužni kada temperature prelaze 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni švedski stol za doručak po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo izoliran (vrlo malo selo s dva kafića i jednom vrlo malom trgovinom) udaljen oko 1 km. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali ali sladak kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenku. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri konstantnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete poboljšati...) Cijelo mjesto je udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica smještena na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne može se bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i usluga. Doručak u sustavu švedskog stola po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje se diskretno planirano oko sedam kuća. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Buffet za doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijeli kompleks je malo udaljen (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, stoga za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali sladak kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno smještene jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cjelina je nešto udaljena (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) otprilike 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle, za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kuća na imanju na kojem je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kući i bazen su neophodni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak-bufet à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su neophodni pri konstantnoj temperaturi iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak buffet dobrodošle opcije za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km udaljenosti. Trgovine i grad nalaze se na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno raspoređene jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunčanje i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je na raspolaganju su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni švedski stol doručak po osobi za ? je opcija, ali jako ugodna. (Za tu cijenu ne možete naći bolje...) Sve je malo izdvojeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1km. Trgovine i malo mjesto su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje su se diskretno rasporedile (sedam?) kućice jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bufet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km. Trgovine i grad su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Ineke Hartman

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Prima smještaj. Brza reakcija i akcija kada nismo imali toplu vodu.

Jedan savjet, ventilacija je previše široka za dvije ploče za kuhanje pa smo oboje ozbiljno udarili glavama.

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno smještene jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je nešto izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljeno oko 1 km. Trgovine i grad nalaze se na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju na kojem je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Kontinentalni doručak po želji za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo udaljen (vrlo mali selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljeno oko 1 km. Trgovine i grad nalaze se desetak kilometara dalje. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica smještena na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak na volju za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu nećete naći bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i gradić udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno smješteno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni buffet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cjelokupno mjesto je nešto udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malo trgovinom) na otprilike 1km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju na kojem su diskretno smještene (sedam?) kućice jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za (iznos) po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne može biti bolje...) Cijeli kompleks je udaljen (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) otprilike 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na posjedu gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima-uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnoj temperaturi iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je pomalo izolirano (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na oko 1 km udaljenosti. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijep kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutan bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bufet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne može bolje...) Sve je malo odvojeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljeno +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali slatka kućica na imanju na kojem je nekoliko kućica raspoređeno diskrtnin jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod temperatura iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. All-you-can-eat doručak po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje učiniti...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljeno otprilike 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su potrebni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni švedski stol doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) otprilike 1 km. Trgovine i grad su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica na imanju na kojem je (sedam?)kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazenu koji se nalazi su neophodni pri konstantnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Izbor neograničenog doručka po ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) otprilike 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali slatka kućica na domeni gdje su (sedam?) kućica diskretno planirane jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je tamo su neophodni kad su temperature kontinuirano iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Neograničeni bife doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijela stvar je malo udaljena (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) otprilike 1 km. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća smještena na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola za ? po osobi opcija je, ali veoma ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na udaljenosti od približno 1 km. Trgovine i grad su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. All-you-can-eat doručak po cijeni od ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km. Trgovine i grad su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo tiho, dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica u domaćem okruženju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunčanje i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri duljim temperaturama iznad 40 stupnjeva Celzijusa. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak "sve što možete jesti" po cijeni od ... kuna po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijela se stvar nalazi nešto izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1km. Trgovine i gradić su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje se (sedam?) kućica diskretno raspoređuju jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod trajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Bufet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na udaljenosti od +/- 1 km. Trgovine i grad su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali raskošna kućica na imanju na kojem je diskretno raspoređeno (sedam?) kućica jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je prisutan su nužni kod stalnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo odvojeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km. Trgovine i gradić nekoliko kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kuća diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i prisutan bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpnja). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je pomalo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na oko 1 km. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali ugodna kuća na imanju gdje je sedam kućica diskretno raspoređeno jedna od druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hljeb. Klima uređaj u kući i bazen su neophodni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stepeni. (Juli) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je udaljen (vrlo mali selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunčanje i sjenčanje. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri visokim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak buffet na izbor po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje…) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je sedam (?) kućica diskretno planirano jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su nužni kod temperature iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Mogućnost obilnog buffet doručka po izboru za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cjelina je malo izolirana (vrlo malo selo s 2 kafića i jednom vrlo malom trgovinom) oko 1 km udaljena. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, pa to žele oni koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na posjedu na kojem je sjajio manji broj kućica diskretno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunčanje i hladovinu. Klima uređaj u kući i bazen koji se nalazi su nužni pri visokim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete dobiti bolje ...) To je malo udaljeno (vrlo mali gradić sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na približno 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno mjesto za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna od druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Buffet doručak za neograničen broj osoba je opcija, ali jako ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na posedu na kojem je diskretno raspoređeno (sedam?) kućica. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i postojeći bazen su nužni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica smještena na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, idealno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na posjedu gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je pomalo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na udaljenosti od +/- 1km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređenih jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i prisutna bazena su neophodni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bufet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete to bolje učiniti ...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na oko 1 km. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno raspoređene jedna do druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijelo mjesto je malo izdvojeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljeno oko 1km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepu kućicu na imanju gdje se (sedam?) kućica diskretno raspoređuju jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i postojeći bazen nužni su pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni švedski stol za doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km. Trgovine i gradić su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica u domeni gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kada temperatura duže vrijeme prelazi 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne može se bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno mjesto za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su neophodni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola po zahvalnoj cijeni od ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo izoliran (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) udaljen oko 1 km. Trgovine i gradić su na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno, idealno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kuća na imanju na kojem je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su nužni kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Bufet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1 km. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na posjedu na kojem je sedam kućica diskretno raspoređeno jedna do druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni za temperature iznad 40 stupnjeva (srpnja). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola za ?? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike kilometar udaljenosti. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali prekrasno kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutan bazen su neophodni pri upornim temperaturama preko 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak na bazi švedskog stola za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) oko 1 km. Trgovine i gradić su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju na kojem je nekoliko kućica diskretno planirano jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po izboru za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje ...) Sve je nešto udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) otprilike 1 km. Trgovine i gradić su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle za one koji žele to!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali ali lijep kućica u domeni gdje je nekoliko kućica diskretno smješteno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri trajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s dvije kafiće i vrlo malom trgovinom) na oko 1km. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali ugodna kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Izuzetno prijateljski doček i dobra usluga. Višekratni švedski stol za doručak opcija je koja je vrlo ugodna, iako je prilično skupa. (Za tu cijenu ne možete poboljšati...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na oko 1 km udaljenosti. Trgovine i mjesto udaljeno su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, ako to želite!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je dostupan su nužni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak „all you can eat“ opcija za ? po osobi je vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cjelina je malo izolirana (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) udaljeno oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali ugodan kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunčanje i hlad. Klima uređaj u kući i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak uz doplatu po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Nema bolje po toj cijeni...) Cijelo mjesto je udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala ali lijepa kućica na imanju na kojem je (sedam?) kućica koje su diskretno raspoređene jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su nužni kada su temperature iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali ali lijepa kućica na posjedu na kojem je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi tamo su nužni pri trajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Doručak u buffetu po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 jako mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali slatka kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprto druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su nužni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva Celzijusovih. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji po cijeni od ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km udaljeno. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje su (sedam?) kućica diskretno isplanirane jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je tu neophodni su pri visokim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Mogućnost neograničenog doručka po izboru, po cijeni od ? po osobi, je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljeno otprilike 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno smješteno jedno u odnosu na drugo. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i postojeći bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) od oko 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji su dostupni su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak za proizvoljnu cijenu po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepa kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je prisutan su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpnja). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskrajni švedski stol doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne može bolje...) Sve je nešto izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km udaljeno. Trgovine i gradić udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na posjedu na kojem je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je tamo su neophodni pri trajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po izboru za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijeli kompleks je malo udaljen (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 jako malom trgovinom) na približno 1 km. Trgovine i gradić su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica u domeni gdje su (sedam?) kućica diskretno planirane jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na približno 1km. Trgovine i gradić su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je tu su nužni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpnja). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo je mjesto pomalo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na otprilike 1 km udaljenosti. Trgovine i gradić su na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijatan doček i dobra usluga. Beskonačni švedski stol doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) na otprilike 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Po toj cijeni ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km. Trgovine i gradić udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na posjedu na kojem je (sedam) kućica diskretno raspoređenih jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen koji postoji su nužni pri stalnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskrajni bife doručka za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijelo je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) oko +/- 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno smješteno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je prisutan su neophodni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje dobiti ...) Cijelo mjesto je izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljeno otprilike 1 km. Trgovine i grad su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica smještena na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno postavljeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne može biti bolje...) Cijelo područje je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km. Trgovine i gradić se nalaze na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno mjesto za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali divno kućica smještena na imanju gdje je sedam ili više kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenku. Klima uređaj u kućici i dostupni bazen su nužni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpnja). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak nije ograničen za ? po osobi, ali je vrlo ugodan. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Cijelo mjesto je malo odmaknuto (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 jako malom trgovinom) udaljeno oko 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za ljude koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je sedam kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri trajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bezbrižni švedski stol za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje.) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km. Trgovine i gradić na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na posjedu gdje je nekoliko kućica diskretno razmješteno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajska ljepota i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Mogućnost doručka na bazi švedskog stola za ___ kuna po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljeno otprilike 1 km. Trgovine i grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepa kućica na imanju na kojem je (sedam?) kuća diskretno raspoređeno jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji se nalazi su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Cjelina je malo udaljena (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i grad nalaze se desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno planirano jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen koji je tamo su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Postoji opcija za beskrajan bife doručak po osobi, ali vrlo ugodna (za tu cijenu ne može bolje...). Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na posjedu gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Samoposlužni doručak za ? eura po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje napraviti...) Cijelo mjesto je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) udaljeno otprilike 1 km. Trgovine i mali grad udaljeni su desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala kućica na imanju na kojem je diskretno smješteno (sedam?) kućica jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i dostupan bazen su nužni pri temperaturi iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je nešto udaljeno (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mali trgovinom) na +/- 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, dakle za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajska ljepota i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kada temperature dosegnu iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Mogućnost beskrajnog doručka po cijeni od ? po osobi, što je vrlo ugodno. (Za tu cijenu je to izvrsno ...) Sve je pomalo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na otprilike 1 km. Trgovine i grad su u desetak kilometara udaljeni. Uglavnom, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća u svom imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i ima dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i postojeći bazen su neophodni pri trajnim temperaturama preko 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Beskonačni doručak po ? po osobi opcija je, ali vrlo ugodan. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1 km. Trgovine i grad na desetinama kilometara. Drugim riječima, vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica unutar imanja na kojem je diskretno raspoređeno oko sedam kućica. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno prilika za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su nužni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo ljubazan doček i dobra usluga. Beskrajni doručak za ? po osobi mogućnost je, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne biste mogli dobiti bolje ...) Cijelo mjesto je pomalo izolirano (vrlo malo selo s dvije kafiće i jednom vrlo malom trgovinom) na oko 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo je mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica smještena na imanju gdje je sapet hrpa kućica diskretno jedna do druge. Vrt je rajski lijep i daje dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni bife doručak za ? po osobi je opcija ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne bi moglo biti bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju gdje je sedam kućica diskretno raspoređenih jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kada su temperature iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Nesluženi doručak po cijeni od ?? po osobi je opcija, ali vrlo ugodan. (Za tu cijenu ne možete ništa bolje dobiti ...) Cijelo mjesto je malo izolirano (vrlo mali grad s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na otprilike 1km. Trgovine i grad nalaze se na nekoliko desetaka kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno mjesto za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica smještena na posjedu na kojem je diskretno raspoređeno (sedam?) kućica jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti sunca i sjene. Klima uređaj u kućici i prisustvo bazena su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Bufet doručka „all inclusive“ za? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne može bolje...) Sve je pomalo izolirano (vrlo mali grad sa 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na približno 1 km. Trgovine i grad su dvadesetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su nužni pri kontinuiranim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpnja) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Bufet doručak po volji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete ništa bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na otprilike 1 km. Trgovine i grad su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica smještena je na privatnom imanju na kojem se diskretno nalazi (sedam?) sličnih kućica. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunčanje i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni pri visokim temperaturama iznad 40 stupnjeva (u srpnju). Doček je bio vrlo srdačan, a usluga dobra. Švedski stol za doručak po želji stoji nekoliko novčanica po osobi, ali je vrlo ugodan. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve okolo je malo udaljeno (vrlo malo selo s dvama kafićima i jednom malom trgovinom) na otprilike 1 km. Trgovine i grad u desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo ali lijepo kućica na posjedu gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna naspram druge. Vrt je rajsko lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su nužnost kod kontinuiranih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak "all you can eat" za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna (za tu cijenu ne možete naći bolje). Cijeli se posjed nalazi malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno, pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je (sedam?) kućica diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hladovinu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali gradić s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i maleni grad su udaljeni oko deset kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Kućica je mala, ali lijepa, smještena na posjedu na kojem je izgrađeno nekoliko kućica koje su diskretno raspoređene jedna u odnosu na drugu. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenku. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kada temperature prelaze 40 stupnjeva Celzijusa (u srpnju). Vrlo srdačan doček i dobra usluga. Neograničeni švedski stol doručak po osobi za neki novac je opcija, ali vrlo ugodna (po toj cijeni ne možete pronaći bolje...). Planina je malo udaljena (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) u +/- 1km. Trgovine i grad su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo mirno, za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mali, ali lijepi kućica na imanju na kojem je diskretno raspoređeno nekoliko kućica jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kući i bazen su potrebni kada temperature pređu 40 celzijevih stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski prijem i dobra usluga. Nesluženi doručak za x kuna po osobi je opcija, ali jako ugodna. (za tu cijenu ne možete to bolje učiniti ...) Objekt je pomalo udaljen (vrlo malo selo s 2 kafića i jednom vrlo malom trgovinom) udaljen je oko 1 km. Trgovine i grad nalaze se na deset kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica nalazi se na imanju na kojem su diskretno postavljene (sedam?) kućica. Vrt je rajska ljepota i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i prisutni bazen su neophodni pri dugotrajnim temperaturama iznad 40 stupnjeva. (Srpnja) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve skupa je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na +/- 1km. Trgovine i grad na desetak kilometara udaljenosti. Drugim riječima, vrlo mirno tako da je to za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna od druge. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i hlad. Klima uređaj u kućici i postojeći bazen su neophodni na temperaturama iznad 40 stupnjeva Celzijusovih. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete to učiniti bolje ...) Sve se nalazi u malom, izoliranom selu (dva kafića i jedna mala trgovina) udaljenom otprilike 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju na kojem je nekoliko (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su nužni kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na udaljenosti od +/- 1 km. Trgovine i gradić su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali prekrasna kućica u domaćinstvu gdje je nekoliko (sedam?) kućica diskretno raspoređeno jedna od druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunčanje i hlad. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kada temperature narastu iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo srdačni doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje...) Sve je malo udaljeno (vrlo mali grad s 2 kafića i jednom vrlo malom trgovinom) oko 1 km. Trgovine i gradić su desetak kilometara dalje. Drugim riječima, vrlo mirno, pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kućica na imanju na kojem je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna uz drugu. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i sjenku. Klima uređaj u kućici i prisutnost bazena su neophodni pri temperaturama iznad 40 stupnjeva (srpanj). Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Neograničeni doručak za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna (za tu cijenu nećete bolje naći...). Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovinom) na otprilike 1 km. Trgovine i grad na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali ugodna kućica nalazi se na posjedu s nekoliko diskretnih kućica raspoređenih jedna prema drugoj. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i dostupni bazen su nužni ako su temperature iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručka bez ograničenja za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možeš bolje...) Sve je malo udaljenije (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mali dućan) oko 1 km. Trgovine i grad su desetak kilometara udaljeni. Drugim riječima, vrlo tiho za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju gdje je nekoliko kućica diskretno raspoređeno jedna nasuprot druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno prilika za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni tijekom dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po želji za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu nema bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo malenim dućanom) oko 1 km. Trgovine i grad su udaljeni desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo mirno mjesto za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na imanju na kojem je nekoliko kuća diskretno raspoređeno. Vrt je rajski lijep i nudi dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kućici i bazen su neophodni kada temperature dostižu preko 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Buffet doručak po volji za ? po osobi moguć je, ali vrlo ugodan. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo udaljeno (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) na oko 1 km. Trgovine i grad nalaze se desetak kilometara dalje. Drugim riječima, vrlo mirno za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Malo, ali lijepo kućica na posjedu gdje je sedam kućica diskretno raspoređeno jedna pored druge. Vrt je rajski lijep i pruža dovoljno mogućnosti za sunce i sjenu. Klima uređaj u kući i bazen su nužni kod trajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (Srpanj) Vrlo prijateljski doček i dobra usluga. Švedski stol za doručak za ?? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Za tu cijenu ne možete bolje ...) Sve je malo izolirano (vrlo malo selo s 2 kafića i 1 vrlo mala trgovina) oko 1 km. Trgovine i grad su na desetak kilometara. Drugim riječima, vrlo tiho za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

E. Rob

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća, tiha i romantična lokacija u vrlo lijepom malom parku s puno mogućnosti za planinarenje u okolici.
Imali smo prekrasan tjedan, a kućica je još ljepša nego što slike govore!

Preporučeno! Pozdrav Lise i Emiel iz Heemskerka

Jan Cool

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Mala, ali lijepa kuća na zemljištu gdje je (sedam?) broj kuća diskretno raspoređeno u odnosu jedna na drugu. Vrt je rajski lijep i nudi obilje mogućnosti za sunce i hlad. Klimatizacija u kući i bazenu neophodna je kod dugotrajnih temperatura iznad 40 stupnjeva. (srpanj) Vrlo ljubazna dobrodošlica i dobra usluga. Buffet doručak à volonté za ? po osobi je opcija, ali vrlo ugodna. (Ne možete bolje za tu cijenu...) Sve je pomalo udaljeno (jako malo selo sa 2 kafića i 1 vrlo malom trgovinom) na +/- 1 km. Dućani i grad udaljen desetak kilometara. tj. vrlo tiho pa za one koji to žele!

Marisa Rappard

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

koliba je na imanju sa 6 drugih koliba i bazenom, u prirodi, okružena planinama. prekrasno mirno i bogato područje u smislu flore i faune. u kućici smo pronašli mnoge pješačke staze i informacije o prirodnim parkovima i kulturnoj povijesti u okolici.
stići tamo bilo je malo traženja; odvezite se iz sela Valencia de Alcantará i zatim skrenite na 1. lijevo (smjer Alcorneo). slijedite cestu kroz zaselak Lanchuelas i pokraj izlaza Aceño de la Borrega (lijevo). nakon toga je prvo skretanje desno. čim se cesta pretvori u makadamsku stazu, teren je s vaše lijeve strane.

W.P. Pont

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Put do njega bio je jednako težak. Ne biste trebali biti u Valeciji de Alcantara, nego u selu udaljenom 13 kilometara. Lokacija je jako lijepa, možete hodati satima, ali morate znati gdje možete hodati. Vrlo fascinantan okoliš s puno ptica i cvijeća i šuma. Također, ljudi su vrlo prijateljski raspoloženi. Mislimo da je preporučljivo. No, ne treba se bojati voziti se na duge staze, jer daleko je to od puno lijepih stvari. I vrijeme, ujutro hladno, a poslije lijepo.
05-05-2009 Petar i Marija

mlag hermsen

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Ova nam je kuća bila izvrsna polazna točka za otkrivanje Extremadure i dijela Portugala. Puno privatnosti, hladnoće i autentičnosti. Ljubazan prijem uz dovoljnu udaljenost. Prisutnost bazena omogućila je idealno hlađenje u poslijepodnevnim satima. Imali smo puno zabave s pticama i mislimo da će ovo biti još idealnije na proljeće. Ovo od srca preporučujemo.

K Kooter

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži nizozemski

Od 6 kuća za odmor ovog prijateljskog parka, ova je kuća bila najugodnije smještena. Prostora za pronaći mjesto u hladu bilo je posvuda. Temperatura je bila najugodnija za hodanje ujutro do 2 sata. A onda poslijepodne kupanje u lijepom bazenu. Zatim mala siesta. Zatim čaša vina ili piva i navečer ukusna i gotovo besplatna hrana u obližnjem gradu. Prekrasan odmor.

Karel i Dirkje


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 394305

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/394305.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Cáceres» je dobio ocjenu gosta 4.3 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 306 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina