Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Timmendorf

maks.  6   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
80m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.07 km

0.07 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 18 km

18 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Kolodvor 18 km

18 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • from the 45th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 94 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


28 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Ute R.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Der Wohnmobil-Parkplatz direkt hinter/vor dem Haus gefällt mir nicht.

Joachim und Biruta G.

5,0
5 5 5 5 5

Es war Alles zu unserer vollsten Zufriedenheit, auch unser Parkproblem(Anreise mit 3 Autos)wurde von Ihren Mitarbeitern super gelöst.

Beate P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Das PAS Team ist immer freundlich, hilft sofort und ist wenn nötig auch schnell vor Ort.

Christiane K.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Super Lage, alles was man braucht ist da, unkomplizierte An/ Abreise, Für 4 - 6 Personen ausreichend Platz

Inga L.

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus Neptun hat uns sehr gut gefallen, besonders die liebevolle Ausstattung und die Fülle an Geschirr, Gläsern und Besteck. Als Anregung würde ein Sichtschutz zum Nachbarn sehr angenehm sein.

Christina K.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Freundlichkeit Ihrer Mitarbeiterinnen ist mir positiv aufgefallen, auf E-Mails wird schnell, hilfsbereit und freundlich geantwortet, das ist wirklich toll!

Christa J.

5,0
5 5 5 5 5

Ein rundum schöner Urlaub. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und in der Unterkunft und bei der Ausstattung hatte es an nichts gefehlt. Vielen Dank und bis bald.

Nancy H.

5,0
5 5 5 5 5

Alles super.

Jennifer S.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6

Toilettenspülung im OG ist sehr schlecht; Empfang mobile Daten im Haus sehr schlecht. Sonst waren wir sehr zufrieden und würden gern wieder kommen

Brigitte D.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8

Danke für die freundliche und unkomplizierte An-/Abmeldung bei der PAS-Verwaltung; auch eine notwendige Reparatur (Toilettenspülung Gäste-WC) wurde rasch und kompetent ausgeführt. Für zukünftige Nutzer wäre der Hinweis wichtig, dass Geschirr- und persönliche Handtücher mitzubringen sind bzw. gegen Aufpreis extra angefordert werden müssen. Herzliche Grüße, B. Disselhoff

Manfred P.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Lösung mit der Abholung / Abgabe des Schlüssel eigentlich sehr gut. Schön wäre es, wenn es in Timmendorf Strand einen 2.ten Standort gäbe.

Ramona C.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ne postoji ništa za prigovoriti smještaju. Sve je tu. Čak možete peći kolače. Nikada nismo imali toliko posuđa i pribora. Lijepa velika prostorija za sjedenje, 4 spavaće sobe, kuhinja sa svim aparatima. Perilica rublja i dobar Wi-Fi. Vratit ćemo se. Hvala na sjajnom odmoru.

Andreas T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća je stvarno bila lijepa. Kritika bi bila da su jastuci i suncobran bili dvostruko pohranjeni na vrhu. I što smo dobili kaznu za parkiranje kod crnog grma, da, bili smo 20 minuta prekoračili vrijeme, ali s 4 djece s plaže do parkirališta traje duže.

Maren F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća na savršenoj lokaciji. Nažalost, zbog otvorenog uređenja grijanje donjeg stambenog dijela je teško. Postoji kamin koji dobro grije, ali morate sami osigurati drvce za loženje. U suprotnom, vrlo je lijepa i održavana kuća.

Solveig L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

možemo samo pohvaliti: vrlo lijepo za nas, dobili smo ključeve od vrlo prijateljskih djelatnica u uredu malo ranije... lokacija i prostor odgovaraju opisu, oprema nije nedostajala (u kupaonici je također sušilo za kosu); naš unuk odmah se osjećao ugodno u "svojoj" sobi - igre za veliku i malu djecu dostupne su u obilnom izboru, u dnevnom boravku također knjige... dječje sobe imaju zaštitu za utičnice i noćno svjetlo za one koji se boje... kamin i roštilj nismo koristili... meni osobno (kao ženi) posebno se svidjelo što je dekoracija u svim sobama bila usklađena, počevši od zavjesa do stropne lampe, i odgovarajuće male morske zidne dekoracije... suprotno opisu, za početak odmora bilo je nekoliko tableta za perilicu, krpica i toaletnog papira, hvala... sljedeće točke ne može utjecati PAS, ali smatramo da je važno spomenuti: put do plaže vodi preko zone s ograničenim prometom i može se pješice doći... plaža je vrlo čista i dovoljno je plažnih košara na raspolaganju (izvan sezone, ne znam kako je tijekom glavne sezone) - unajmljene odmah za cijeli boravak, štedi se nešto i možete promatrati prekrasan zalazak sunca uz odgovarajuće vrijeme... plaža se svakodnevno čisti (tako da obitelji s malom djecom ne grade dvorce od pijeska odmah ispred plažne košare...) toaleti su na ulazu na plažu... postoji nekoliko ugodnih restorana i brza hrana koja također nudi hranu za ponijeti... trgovine su dostupne automobilom... postoje 2 lijepa igrališta, jedan brod-igralište u luci i jedno igralište između plaže i kampa...

Simone N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno od početka do kraja. Kuća je bila vrlo čista (jedino prozori bi mogli trebati čišćenje). Oprema kuhinje bila je bolja nego što smo očekivali. Sve je bilo više nego dovoljno prisutno. Također, lokacija je sjajna. U ulici igrališta i samo nekoliko metara od plaže. Sve u svemu, imali smo lijep, opuštajući odmor. Hvala puno. Rado ćemo se vratiti.

Kristin R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća nudi sve što vam treba: dovoljno spavaćih soba za 6 osoba, fantastično uređenu i opremljenu kuhinju, dječju sobu opremljenu s mnogo igračaka, podno grijanje u kupaonici, ... Nalazi se divno blizu Baltičkom moru! Jedina mana su nedovoljno mjesta za vješanje ručnika u kupaonici i dodatni kuke, npr. za jakne u pojedinim sobama! Osjećali smo se vrlo ugodno :)

Stefan S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vrlo smo ugodno boravili - i sa šest osoba kuća je ugodna za život. Kreveti su bili odlični, oprema je bila detaljno osmišljena i dobro opremljena (posebno kuhinja!), kamin je bio super. Lokacija je odlična, kuća u kojoj se odmah osjećate kao kod kuće. Jedini mali ili srednji nedostatak u inače super opremljenoj kuhinji je ispodprosječna kvaliteta noževa za rezanje. Nož za kruh uopće nije upotrebljiv, ostali noževi - pa, nisu baš najbolji. Oni imaju prednost oni koji donesu pouzdane noževe sa sobom.

Ulrike J.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo dobro u kući Störtebeker. Oprema je vrlo dobra i idealna za obiteljski odmor s psom. Usluga pri rezervaciji, prije dolaska i tijekom dolaska bila je savršena. Hvala puno!

Ramona C.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno nema ničeg za prigovoriti smještaju. Sve je tamo. Čak bi se moglo peći. Nikad nismo imali toliko posuđa i pribora za jelo. Lijepo veliko sjedeće područje, 4 spavaće sobe, kuhinja sa svim uređajima. Perilica rublja i dobar Wi-Fi. Vratit ćemo se. Hvala vam na sjajnom odmoru.

Andreas T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća je stvarno bila lijepa. Kritika bi bila da su jastuci na vrhu i suncobran bili dvostruko spremljeni. I dobili smo kaznu parkiranja na crnoj šumi, da, bili smo 20 minuta iznad vremena, ali s 4 djece s plaže do parkirališta traje duže.

Simone N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno od početka do kraja. Kuća je bila vrlo čista (samo su se prozori mogli očistiti). Oprema kuhinje bila je bolja od očekivanog. Sve je bilo više nego adekvatno.
I lokacija je odlična. U ulici za igru i nekoliko metara od plaže.
Sve u svemu imali smo lijep, opuštajući odmor. Puno hvala. Rado bismo se vratili.

Kristin R.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća nudi sve što vam je potrebno: dovoljno spavaćih soba za 6 osoba, fantastično namještenu i opremljenu kuhinju, dječju sobu s puno igara, podno grijanje u kupaonici, ...
Čudesno je blizu Baltičkog mora!
Jedina manja mana su nedovoljno mogućnosti za vješanje ručnika u kupaonici i dodatne kukice, npr. za jakne u pojedinačnim spavaćim sobama!
Osjećali smo se vrlo ugodno :)

Stefan S.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno - čak i sa šest osoba, kuća je ugodna za život. Sjajni su bili dobri madraci, detaljna, promišljena i individualna oprema (osobito u kuhinji!), kamin. Lokacija je odlična, kuća u kojoj se odmah osjećate kao kod kuće.
Jedini mali ili srednji nedostatak inače super opremljene kuhinje je podzemna kvaliteta noževa za rezanje. Nož za kruh je beskoristan, ostali noževi za rezanje - dobro. Ovdje imate prednost ako sa sobom ponesete pouzdane noževe.

Ilona F.

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Ljubazno osoblje u poslovnici PAS-a. Smještaj je bio spreman ranije po dolasku. Svaka čast osoblju. U samom smještaju ništa ne nedostaje. Terasa bi mogla biti urednija, a paravan za privatnost prema susjedima bi sve upotpunio. Inače sve o.k. Baltičko more i otok Poel su uvijek dobri.

André N.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Kuća je sjajna i raskošno namještena. Sve je radilo, grijanje je bilo prekrasno toplo, a kamin pruža udobnost. Šteta je što nema WLAN-a i što kuća blokira mobilne podatke. Uglavnom smo bili odsječeni od interneta, što posebno smeta na zimskim praznicima.

Solveig L.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

možemo samo pohvaliti:
jako lijepo za nas, ključeve smo dobili nešto ranije od vrlo ljubaznog osoblja u uredu...
Položaj i sobe odgovaraju opisu, od opreme ništa nije nedostajalo (u kupaonici je i sušilo za kosu); Naš unuk se u "svojoj" sobi odmah osjećao kao kod kuće - bogat izbor igara za veliku i malu djecu, knjige u dnevnom boravku... dječje sobe imaju zaštitu od utičnica, a tu je i noćno svjetlo za nervozne ...
Nismo koristili kamin i roštilj...
Meni se osobno (kao ženi) posebno svidjelo to što je dekoracija u svim sobama usklađena, počevši od zavjesa do stropne lampe, pa do usklađenih malih pomorskih zidnih ukrasa...
Suprotno opisu, za početak odmora bilo je nekoliko čepića za perilicu posuđa, krpa i wc papir, hvala...
PAS ne može utjecati na sljedeće točke, ali mislimo da je vrijedno spomena:
staza do plaže vodi kroz neprometnu zonu i nalazi se na pješačkoj udaljenosti... plaža je vrlo čista i ima dovoljno ležaljki (izvan sezone, nemam pojma kako je na HS) - iznajmljuje se za cijeli boravak, štedi vam nešto i možete gledati neusporedivo lijep zalazak sunca ako su vremenski uvjeti dobri... plaža se čisti svakodnevno (zato za obitelji s malom djecom: nemojte graditi dvorce na plaži direktno ispred ležaljki ...)
Na ulazu u plažu nalaze se toaleti...
postoji nekoliko ugodnih restorana i snack bar koji također nudi hranu za van...
Trgovine su na dohvat ruke...
postoje 2 lijepa igrališta, gusarski brod u luci i 1 igralište između plaže i kampa...

Maren F.

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća na savršenoj lokaciji. Nažalost, grijanje donjeg dnevnog prostora je otežano zbog otvorenog dizajna. Ima kamin koji jako dobro grije, ali morate sami osigurati drva.
Inače je vrlo lijepa, dobro održavana kuća.


kontakt

Tvrtka PAS GMBH Ferieinwohnungen
gospođa

gospođa

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 409226

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 1 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/409226.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Timmendorf» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 28 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina