Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Ascona

maks.  4   Gosta/Gostiju
0m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
0m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
CD-Player
Televizor
Peškiri
radio
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.95 km

0.95 km

Centar grada/mjesta 1.2 km

1.2 km

Autobus 0.6 km

0.6 km

Kolodvor 4.5 km

4.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


27 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Iris B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Sehr schöne, saubere und geschmackvoll eingerichtete Wohnung, die bestens ausgestattet ist. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und kommen gerne wieder.

Tino L.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Kommen immer wieder gerne in diese gemütliche Ferienwohnung.

Claudio D.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Man fühlt sich sehr wohl in der Wohnung. Alles ist vorhanden, ideal für Fahrradausflüge und Spaziergänge. Kommen gerne wieder.

Maria I.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Die Fewo ist schön eingerichtet; bis ins Detail ausgestattet, wie zuhause. Wir haben uns ausgesprochen wohl gefühlt und kommen gerne wieder :))

Uwe M.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Alles Perfekt es hat wirklich nichts gefehlt !!

Jean-Pierre H.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Schöne, mit allem notwendigen ausgerüstete Wohnung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Gerne wieder!

Manuel H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sehr schöne Wohnung. Alles sehr sauber u. neuwertig. Küche mit allem Zubehör.

Daniel W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sehr angenehmes Appartement in ruhigem Quartier gelegen. Zu Fusse in gemütlichen 15min im Zentrum angelangt. Grosszügige Zimmer, grosser Balkon und eine top Küche. Gerne wieder..

Jeanette B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Sehr gut ausgestattete Ferienwohnung, welche in Gehdistanz vom Erholungsgebiet entfernt liegt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Claudia A.

4,0
4 4 4 4 4

Die Wohnung liegt ruhig, ist grosszügig geschnitten, verfügt über einen grossen Balkon und über eine schöne Küche die gut ausgestattet ist.

Susanna F.

5,0
5 5 5 5 5

Ich kann diese wirklich gepflegte und sehr geschmackvolle Wohnung nur weiter empfehlen.Sehr gut ausgestattet.Wir fühlten uns ausgesprochen wohl und werden wieder kommen.Fam.Fiechter

Werner & Silvana K.

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöne Ferienwohnung. Sehr schön eingerichtet. Komplette Küchenausstattung, es ist alles vorhanden. Empfehlenswert.

Petra S.

4,0
4 4 4 4 4

Diese Wohnung ist für ein Paar oder eine Familie ideal. Die Räume sind grosszügig, die Küche voll ausgestattet und es fehlt allgemein gar nichts. Die Lage ist nichts für Gäste ohne Fahrzeug.

Claudio D.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gute Lage, Luxuriös renoviert, alles vorhanden was man braucht, grosser Balkon, Fahrradwege in der Nähe, Tennisplätze, Badanstalt am See auch in der Nähe, alles super. Kann man nur empfehlen.

René B.

5,0
5 5 5 5 5

Grosszügige, top ausgestattete Wohnung mit grossem Balkon an optimaler Lage. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Beatrice Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Proveli smo dva vrlo opuštajuća tjedna opuštanja u La Quercia. Odmor je idealan za opuštanje od automobila i u ugodnoj šetnji od oko 15 minuta uz cestu ili malo dužim (i zato ljepšim) putem uz jezersku obalu do centra sela. Sam stan vrlo je udobno uređen i zaista nudi sve što vam je potrebno tijekom odmora (ili biste mogli zatrebati), čak i u kuhinji je sve spremno za pripremu veće večere (čak i dobri lonci i noževi koji škripe, što je rijetkost u apartmanima za odmor). Vrlo dobra kreveta (spavaće sobe smještene na stražnjoj, mirnoj strani kuće), puno prostora za pohranu i vrlo veliki balkon upotpunjuju cjelokupni dojam. Osjeća se da je vlasnicima stana važno da se ne osjećaju dobro samo oni sami, već i gosti od prvog trenutka potpuno dobro i kao kod kuće. Nedostaju nam samo jedna ili dvije ležaljke za drijemanje na terasi :-), to bi bio šlag na torti. Drugi put smo rezervirali preko fewo tessin sagl i bili smo oduševljeni uslugom od rezervacije do jednostavne predaje ključeva. Tako bi trebalo biti!

Chris Q.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Bilo je lijepo boraviti u La Quercia. Apartman je lijep s mnogo dobrih sadržaja. Čisto je, a posebno je velika terasa lijepo mjesto za sjedenje i doručak ili večeru. Jedino što nam je zapravo nedostajalo je klima uređaj zbog topline. No, s velikim ventilatorom smo uspjeli ohladiti prostoriju.

Nicole V.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo ovdje drugi put i opet jako zadovoljni. Lokacija je izvrsna! Mirno, a opet blizu centra, ali i blizu za šetnju do Lida. Savršeno s psom i djecom. Čisto i dobro opremljeno. Vrlo jednostavno rezerviranje. Rado bismo se vratili!

Ginette V.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Imali smo 2 tjedna sunca, zlatne jeseni - što više poželjeti? U studenom je šetnica uz jezero (sa psom) iz snova, prekrasnom stazom uz golf za 10 minuta. Apartman nudi sve što vam je potrebno na odmoru, a također je vrlo tih sa spavaće strane. Imali smo jako lijepe praznike!

Claudio D.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako dobra lokacija, luksuzno renovirano, sve što vam treba je na raspolaganju, veliki balkon, biciklističke staze u blizini, teniski tereni, kupališta na jezeru također u blizini, sve je super. Mogu samo preporučiti.

Gerda S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super apartman za odmor svijetao i prostran s puno opuštanja u prirodi, osjećali smo se potpuno ugodno. Budući da moj suprug i ja volimo kuhati, potpuno opremljena kuhinja bila je jednostavno sjajna. Odmor uvijek spajamo s novim idejama i istraživanjem za vlastiti posao i tako smo mogli koristiti super brzi pristup internetu na idealan način, rado uvijek iznova. G. Schumacher

Carla M.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Vrlo lijep, svijetao stan sa velikom terasom. Lokacija na selu, u blizini Maggie, bila je savršena za našu obitelj s 2 djece i psom - biciklom možete brzo doći do centra Ascone i jezera.

Reto und Graziela P.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Putujemo s malim djetetom od 3 godine. Ovaj apartman nudi sve što možete poželjeti u kući za odmor za malu obitelj. Vrhunska oprema uključujući dječju blagovaonicu, dječje tanjure i šalice. Nova kuhinja i veliki balkon. Automobil je preporučljiv, ali ne mora - jer javni prijevoz (autobus) prolazi vrlo blizu. Golf teren je odmah iza ugla. Pekara je udaljena 10 minuta hoda, trgovina mješovitom robom 15 minuta hoda, a Maggia Delta 15 minuta, a Piazza of Ascona 20 minuta - tako da nije središnje. Veliko hvala i fewotessinu na glatkoj primopredaji! Radujemo se našem sljedećem odmoru u Asconi, u apartmanu za odmor "La Quercia".

Petra M.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Vrlo lijep i dobro održavan stan. Tu je stvarno sve što je potrebno. Apartman je u vrlo dobrom stanju i vrlo čist. Osjećali smo se vrlo ugodno. Predaja ključeva nije predstavljala problem s automobilom, ali pretpostavljam da bi bilo vrlo nezgodno ako putujete javnim prijevozom. 15 minuta hoda do šetališta Ascona. Bio je to odličan odmor. Puno hvala

Beatrice Z.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Proveli smo dva vrlo opuštajuća tjedna u La Querciji. Kuća za odmor je idealno smještena da možete bez automobila i udobno hodati za 15-tak minuta cestom ili nešto duže (a time i ljepše) uz obalu jezera do centra mjesta. Sam apartman je vrlo udobno namješten i nudi zaista sve što vam treba (ili bi moglo zatrebati) na odmoru, čak je iu kuhinji sve spremno za pripremu većeg jelovnika (čak i dobre tave i noževi koji režu što je rijetko slučaj u kućama za odmor). Vrlo dobri kreveti (spavaće sobe su na stražnjoj, mirnoj strani kuće), puno prostora za pohranu i vrlo veliki balkon upotpunjuju cjelokupnu sliku. Osjetite da je vlasnicima apartmana važno da se ne samo oni nego i gosti od prve sekunde osjećaju ugodno i kao kod kuće. Jedino što nam je nedostajalo je ležaljka ili dvije za siestu na terasi :-) to bi bio šlag na torti.
Ovo je drugi put da smo rezervirali putem fewo tessin sagl i ovaj put smo bili impresionirani uslugom od rezervacije do nekomplicirane primopredaje ključeva. Tako bi trebalo biti!

Georg F.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Ukusno namješten apartman sa suvremenom kuhinjom i kupaonicom. Idealno za šetnju psa duž stare aerodromske piste ili livade prema Maggii. Do centra možete prošetati za 20-ak minuta. Proces rezervacije i primopredaje prošao je glatko, a komunikacija e-poštom bila je brza i ljubazna.

Daniela N.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Svijetao i udobno namješten apartman za odmor s odličnom kuhinjom i izvrsnim sadržajima. Prostrana terasa s pogledom na planine poziva vas da se zadržite. Bili smo tamo sa svojom djecom i osjećali smo se potpuno ugodno. Mirna lokacija a opet blizu centra. Do Ascone i Locarna vrlo je lako doći automobilom ili biciklom. Rado bismo se vratili i možemo ga samo preporučiti.


kontakt

Tvrtka Fewotessin sagl
Ferienwohnungen

Ferienwohnungen

Fewotessin nudi dobro smještene apartmane, kuće za odmor i Rustici oko jezera Maggiore u Ticinu: pronaći ćete sve, od jednostavnog, dobro održavanog smještaja do luksuznih apartmana, od Rustico do kuće iz snova s bazenom. Mlad smo, etablirani tim i veselimo se svakom gostu koji želi istražiti našu regiju.


ostale informacije

Broj objekta: 412775

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/412775.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Ascona» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 27 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina