Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Locarno & vicinity

maks.  6   Gosta/Gostiju
190m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
190m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 jednokrevetna soba
2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10.5 km

10.5 km

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km

Autobus 6 km

6 km

Kolodvor 10 km

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


11 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Kessakol C.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8

Très belle vue sur le lac, très beau cadre, calme au milieu de la nature dommage que la route pour y accéder soit un peu compliquée

Mischa B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Schönes, grosses, geräumiges Haus mit wunderschöner Aussicht und super um sich zu erholen und entspannen.

Jean-Marc W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Nous avons passé un séjour très agréable et reposant dans cette belle maison, située bien au calme dans la montagne au-dessus de Locarno. La vue sur le Lac Majeur, les îles Brissago et les vallées environnantes est juste magnifique, que ce soit du grand balcon ou du jardin en terrasse attenant, au 1er étage. La maison est très bien agencée et joliment décorée. Nous l’avons trouvée dans un parfait état de propreté. La jolie cuisine ouverte, très bien équipée et rangée, est riche en vaisselle, accessoires de toute sortes, produits ménagers, épices et condiments. Les linges de maison et de toilettes sont fournis en suffisance, et du savon liquide est disponible à chaque lavabo. Seule ombre au tableau, pour atteindre ce nid d’aigle il faut emprunter la via Monte-Brè, route très étroite et sinueuse sur env. 5 Km depuis Locarno Monti (soit env. 20 minutes en voiture depuis le centre de Locarno). Un véhicule est donc indispensable. Depuis les 2 places de parc privées en bord de route, il faut encore monter un escalier assez raide de 70 marches pour accéder à la propriété. Mais cet effort est largement récompensé par la magnifique situation et le confort de cette maison !

Thorsten S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo moderan (s podnim grijanjem) i dobro održavan dom s fantastičnim pogledom. Opustajući mir i tišina. I za našu dvoje djece (10 + 7 godina) mjesto je prikladno za igru. Kao bivši šumarski učenici, odmah su pronašli prave šumske staze. Prilaz kući zahtijeva odgovarajuće vozačke vještine (za Švicarce vjerojatno normalno) i za penjanje stepenicama do kuće potrebna je normalna kondicija. Uživali smo u boravku. Sigurno je da je bilo ogroman izazov izgraditi takvu kuću na padini. Divim se kako je sve to prije mnogo godina izvedeno s toliko truda. Kuća djeluje obnovljeno, ima suvremenu tehnologiju i vrlo je dobro održavana.

Sabrina B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Kuća s prekrasnim pogledom. Prilazna cesta je djelomično vrlo uska (jednosmjerna). Ako imate strpljenja i znate veličinu svog automobila, put je izvediv čak i s terencem (kao što je naš Hyundai Tucson). Put svakako vrijedi. Kuća je prilično dobro opremljena. Posteljina i ručnici su dostupni. Ako želite nešto primijetiti, jedino što se može prigovoriti je pomalo tvrda bračna postelja na gornjem katu. Osoblje od Fewo-a je vrlo susretljivo i jednostavno. Nije bilo problema dodati još jednu osobu na 2 dana. Rado ćemo se vratiti!

Gerhard B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vrlo lijep i miran stan. Posebno lijepo je travnjak/vrt s pogledom na jezero. Put do kuće za odmor je također dosta uski na nekim mjestima. Tu bi vam se moglo desiti da morate voziti unatrag kada nailazi drugi automobil, i onda se uputiti prema sljedećem parkiralištu! Ali ima malo prometa. Prekrasne staze za šetnju i planinarenje, čak i za neiskusne, su moguće i odavde. Krevet na gornjem katu je malo tvrd. Kuhinja je vrlo dobro opremljena i moderna. Gornja kupaonica je vrlo lijepa. Pogled s balkona je impresivan. 71 stepenica vode od parkirališta do ulaznih vrata! To treba imati na umu. Osim donjih susjeda, ovdje ste vrlo usamljeni! Briga na licu mjesta nije bila zatražena. Razgovor s agencijom bio je prijateljski i jednostavan.

Jean-Marc W.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži francuski

Proveli smo vrlo ugodan i opuštajući boravak u ovoj prekrasnoj kući, smještenoj mirno u planinama iznad Locarna.
Pogled na jezero Maggiore, otoke Brissago i okolne doline je jednostavno predivan, bilo s velike terase ili susjednog vrta na prvom katu.
Kuća je vrlo dobro organizirana i lijepo uređena. Pronašli smo je u savršenom čistom stanju. Lijepa, dobro opremljena i organizirana, otvorena kuhinja bogata je posuđem, raznim priborom, kućanskim proizvodima, začinima i condimentima. Krevetiće i ručnike ima dovoljno, a tekući sapun dostupan je na svakom umivaoniku.
Jedina zamka je da se za dosezanje tog orla mora koristiti cesta Monte-Brè, vrlo uska i zavojita cesta od otprilike 5 km od Locarno Montija (oko 20 minuta vožnje od centra Locarna). Automobil je stoga neophodan. S 2 privatna parkirna mjesta uz cestu, još uvijek morate popeti oko 70 strmih stepenica kako biste došli do imanja. Ali ovaj napor se bogato isplati zbog prekrasne lokacije i udobnosti ove kuće!

Michel G.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži francuski

Vrlo lijepa prostrana kuća s prekrasnim pogledom na jezero Maggiore. Vrlo dobro opremljena i iznutra i izvana. Pristup kući je malo "šport" posljednjih 5 kilometara po vrlo uskom putu.

Gerhard B.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vrlo lijep i miran stan. Posebno je lijep travnjak/vrt s pogledom na jezero. Put do kuće za odmor je vrlo uzak, čak i na većim udaljenostima. Ovdje morate voziti unatrag s nadolazećim prometom i krenuti prema sljedećem parkiralištu! Ali malo je prometa. Prekrasne pješačke staze i planinske ture, čak i za neiskusne, moguće su odavde.
Krevet na katu je malo tvrd. Kuhinja je vrlo dobro opremljena i vrlo moderna. Kupaonica na katu je vrlo lijepa. Pogled s balkona je veličanstven. Od parkinga do ulaznih vrata vodi 71 stepenica! Ovo treba napomenuti. Osim donjih susjeda, ovdje ste jako usamljeni!
Podrška na licu mjesta nije korištena. Razgovor s agencijom bio je prijateljski i nekompliciran.

Sabrina B.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća sa spektakularnim pogledom.

Pristupna cesta je ponekad vrlo uska (jednotračna). Ako ste strpljivi i znate veličinu svog automobila, ruta je izvediva i sa SUV-om (kao što je naš Hyundai Tucson). Ali put se svakako isplati.

Sama kuća je dosta dobro opremljena. Posteljina i ručnici su osigurani. Ako se želite žaliti na nešto, jedina mana je prilično tvrd bračni krevet na gornjem katu.

Osoblje Fewo je vrlo uslužno i nekomplicirano. Nije bio problem spontano rezervirati dodatnu osobu za 2 dana.

Rado bismo se vratili!

Thorsten S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo moderna (s podnim grijanjem) i njegovana kuća s fantastičnim pogledom. Opuštajući mir i tišina. Također za naše dvoje djece (10 +7 godina) mjesto pogodno za igru. Kao bivši učenici šumske škole, odmah su pronašli prave šumske putove. Prilaz do kuće zahtijeva odgovarajuće vozačke vještine (vjerojatno normalnije za Švicarce) i normalnu kondiciju za uspon stepenicama do kuće. Uživali smo u našem boravku.
Izgradnja ovakve kuće na brdu mora da je bio veliki izazov. Zadivljen sam koliko je truda uloženo u ovo prije mnogo godina. Kuća izgleda renovirano, moderno je opremljena iu vrhunskom je stanju.


kontakt

Tvrtka Fewotessin sagl
Ferienwohnungen

Ferienwohnungen

Fewotessin nudi dobro smještene apartmane, kuće za odmor i Rustici oko jezera Maggiore u Ticinu: pronaći ćete sve, od jednostavnog, dobro održavanog smještaja do luksuznih apartmana, od Rustico do kuće iz snova s bazenom. Mlad smo, etablirani tim i veselimo se svakom gostu koji želi istražiti našu regiju.


ostale informacije

Broj objekta: 412787

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/412787.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Locarno & vicinity» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina