Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Fiss

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem i kadom

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Dječji krevetić
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Skijaška uspinjača 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


19 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Mieke van Loenen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kurt Ballegeer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Za nas je ovo bio drugi put da smo odsjeli u ovom apartmanu. Sve je bilo izvrsno uređeno. Prijateljska domaćica. Fiss, Serfaus i Ladis su prekrasna sela, a s besplatnom Super Sommer Card moguće je putovati iz jednog sela u drugo korištenjem različitih žičara koje su našoj djeci bile super zabavne. Preporučujemo!

Daniël Clarijs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa, čista i potpuno opremljena kuća s prekrasnim pogledom. Vlasnica je vrlo ljubazna i susretljiva. Sa super Sommer karticom možete koristiti 7 žičara u okolici. Puno smo hodali po planinama gdje su se naša djeca u dobi od 8 i 10 godina mogla zabavljati na jednom od lijepih igrališta. Isprobali smo i sanjkanje, bilo je sjajno! U blizini se nalaze fine restorani. Sve u svemu, proveli smo odličan odmor!

W Schutte

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi u Fisser H, naselju udaljenom oko 10 minuta hoda od Fissa. Kuća (dio nje) smještena je na strmoj, uskoj i slijepoj cesti. Parkiranje može biti teško za vrijeme gužve. Na otprilike 100 m udaljenosti nalazi se mali parking. Kuća ima vlastiti natkriveni ulaz s prostorom za sjedenje. Vlasnica je vrlo prijateljska i susretljiva. Fotografije na web stranici pružaju nešto iskrivljenu sliku. Sve izgleda prostrano, ali zapravo nije. U prizemlju je toalet pored ulaza, a iza njega kupaonica s tušem/kadom. Uski ulazni vrat. Kraj hodnika pristupamo dobro opremljenoj kuhinji. Indukcijska ploča nije baš učinkovita. Blagavaonica i odvojeni hladnjak (ne baš praktično). Iza kuhinje je dnevni boravak s dobrim namještajem i velikim televizorom. Vrata vode na balkon, ali je dug, ali uski. Pogled je prekrasan. U kuhinji se nalazi spiralno stepenište koje vodi prema gore. To je grozna stepenica. Stepenice su široke samo 60 cm i normalnu torbu ne možete unijeti na kat. Ostavili smo torbe dolje i unijeli sadržaj gore. Na katu su 2 prostrane spavaće sobe (s mnogo prostora za odlaganje) i toalet s umivaonikom, itd. Sve u redu. Kreveti su udobni. Ljeti dobivate besplatan prolaz koji omogućuje besplatan pristup svim žičarama u Ladisu, Fissu i Serfausu. U Fisser H nema restorana, za to morate ići u Fiss. Neki restorani u Fissu bili su zatvoreni tijekom našeg boravka. Dakle, malo traženja. Parkiranje u Fissu je zapravo teško, obično se nalazi na periferiji parkirališta. Za planinare i one koji traže mirno mjesto, ovo je odlično mjesto za boravak. Za djecu nema zabave u Fisser H.

Rinke Oskam

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo tjedan dana s pet osoba u ovoj kući zbog skijaškog odmora. Vrlo dobro nam je bilo. Kuća je prostrana, ništa ne nedostaje i uredna je. Vlasnica je ljubazna i suspretna. Kuća je udaljena pola sata hoda od centra i skiliftova u Fissu. Skibusi voze ujutro i staju ispred kuće. Lijepo je što imaju ormariće za skije kod liftova, gdje možete ostaviti svoju skijašku opremu, tako da ne morate tegliti. Fiss je mirno selo, ali možete se dobro zabaviti i za živahnu après-ski zabavu. Skijalište je dovoljno veliko za tjedan dana skijanja i ima široke staze (i na sunčanoj i na sjenovitoj strani), dobre liftove i lijepe vidikovce. Sve u svemu, imali smo odličan tjedan!

Kurt Ballegeer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bili smo sedmi put u Austriji na odmoru. Prvi put u Fissu. Stvarno nam se jako svidjelo. Prekrasna regija. Vrlo prijateljski nastrojeno prema djeci. Besplatna Super Sommer Card također je jako dobrodošla. Zbog toga gotovo uopće nismo trebali auto. Ima toliko toga za raditi u tri planinska sela Fiss, Serfaus i Ladis. Apartman je bio super. Sve je bilo prisutno. Prostrane sobe. Vrtnja stepenica uopće nije predstavljala problem da se kovčezi donesu gore dovoljno mjesta. Parkiralište kod apartmana također postoji. Kupaonica je bila savršeno u redu. Korisno što postoji i umivaonik gore. Kuhinja vrlo kompletna. Kuhanje u apartmanu uopće nije bio problem. Domaćica vrlo prijateljska. Pruža svojim gostima potrebnu privatnost što smo zasigurno mogli cijeniti. Apartman je također vrlo mirno smješten na malih 10 minuta hoda od Fissa. Svakako za ponoviti.

F. Meekes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s mnogo prozora koji pružaju predivan pogled na planine. Opremljena je mnogo udobnosti (pećnica i perilica posuđa), ugodan dnevni boravak i udobni kreveti. Noću je vrlo tiho, a ujutro se pruža usluga dostave svježeg kruha od lokalnog pekara. Fiss se nalazi na visokom polju, gdje možete uživati u prekrasnim šetnjama čak i ako niste baš pokretni. Frau Muller pruža Sommerkarte s kojom možete BESPLATNO koristiti 5 žičara između Serfaus-Fiss-Ladis kako biste se mogli prošetati na 1700m ili 2400m. Ovdje se nalazi mnogo restorana, raznim igrališta za djecu i mnoštvo mogućnosti za vanjske aktivnosti za sportaše. Ako želite vidjeti više okolice: Fiss je vrlo povoljno smješten kako biste posjetili spektakularnu dolinu Kaunertal (ledenjacima) i cestu Silvretta-Hochalpenstrasse. I nemojte zaboraviti na carinsko slobodno mjesto Samnaun. Ukratko, ovdje smo imali prekrasan odmor.

W.J. Roozenbeek

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj, čisto i sa dobrom kuhinjskom opremom. Dobra kreveta! Smještaj je oko 10 minuta hoda izvan živahnog sela, što je vrlo pogodno za one koji traže mir. Okolina nudi mnogo mogućnosti tijekom ljeta, koje se mogu lako doseći pješice, autobusom i/ili žičarom, čak i bez automobila. Dörfer su vrlo turistički, ali imaju puno toga za ponuditi obiteljima s (malom) djecom.

Sander de Jong

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Proveli smo prekrasan tjedan s obitelji u Austriji. Primili su nas vrlo prijateljski, a apartman je vrlo dobro opremljen i vrlo čist. Dnevni boravak nije baš velik, ali prostor za sjedenje u kuhinji i fantastičan pogled s balkona to nadoknađuju. A kreveti su bili blaženi. Naša su djeca skoro htjela u krevet. Predivno mirno, a opet blizu vreve Fiss. Svaku večer smo naručivali sendviče i oni su ujutro bili na vratima. Još jedna dobra usluga je da su tamošnje žičare besplatne ljeti ako ostanete u tom području. Stoga smo redovito posjećivali zabavni park, isprobali stazu za sanjkanje mnogo puta i napravili vrlo lijepe šetnje. Jezero za kupanje u Riedu s velikim toboganom također je bilo odlično. Jedina mana koju bismo mogli spomenuti su gužve u ovom razdoblju, ali jednom visoko u planinama to vam više neće smetati. Sigurno ćemo se vratiti! Mlada obitelj

W.J. Roozenbeek

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Odličan smještaj, čist i s dobrim kuhinjskim inventarom. Dobri kreveti!
Nalazi se oko 10 minuta hoda izvan prometnog sela, što je vrlo pogodno za one koji traže mir.
Područje nudi mnoge mogućnosti ljeti, do kojih se lako može doći bez automobila (već pješice, autobusom i/ili žičarom). Sela su vrlo turistička, ali imaju puno toga za ponuditi obiteljima s (malom) djecom.

F. Meekes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća s mnogo prozora za prekrasan pogled na planine. Opremljen s puno udobnosti (pećnica i perilica posuđa), lijepim prostorom za sjedenje i dobrim krevetima. "Vrlo tiho noću i usluga kruha iz lokalne pekare ujutro. Sam Fiss nalazi se na visoravni, gdje možete uživati u prekrasnim šetnjama, čak i ako ste slabo pokretni.
Sommmerkarte je osigurana preko Frau Muller, s kojom možete BESPLATNO koristiti 5 planinskih žičara između Serfaus-Fiss-Ladis i još više pješačiti na 1700m ili 2400m. Ovdje se nalaze brojni restorani, zabavna igrališta za djecu i brojne aktivnosti na otvorenom za ljubitelje sporta.
Ako želite vidjeti više područja: Fiss je vrlo povoljno smješten za posjet spektakularnom Kaunertalu (glečeru) i Silvretta-Hochalpenstrasse. I ne zaboravite duty-free Samnaun. Ukratko, ovdje smo proveli prekrasan odmor.

Rinke Oskam

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Tjedan dana s nas petero ostali smo u ovoj kući zbog odmor na skijanju. Jako mi se svidjelo. Kuća je prostrana, ništa joj ne fali i uredna je. Vlasnik je ljubazan i uslužan. Kuća je udaljena pola sata hoda od centra i žičare Fiss. Skijaški autobusi dolaze i odlaze ujutro i zaustavljaju se ispred kuće. Lijepo je što na žičarama imaju ormariće za skije, u koje možete spremiti skijašku opremu, tako da nema vučenja. Fiss je mirno selo, ali tamo možete otići i na obilan après-ski. Skijalište je dovoljno veliko za tjedan dana skijanja i ima široke staze (i na sunčanoj i na sjenovitoj strani), dobre žičare i prekrasne vidikovce. Sve u svemu, imali ste sjajan tjedan!

W Schutte

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Kuća se nalazi u Fisser H, četvrti udaljenoj oko 10 minuta hoda od Fissa. Kuća (dio) se nalazi na strmom uskom i slijepom putu. Parkiranje može biti teško u vrijeme gužve. Mali parking je udaljen oko 100 m. Kuća vlastiti natkriveni ulaz, gdje također ima mjesta za sjedenje. Vlasnik vrlo ljubazan i uslužan. Fotografije na stranici daju pomalo iskrivljenu sliku. Sve se čini prostrano, ali nije. Dolje pored ulaza WC i iza njega kupaonica s tuš/kadom. Uska ulazna vrata. Prilaz s kraja hodnika u kuhinju koja je dobro opremljena. Indukcijska ploča za kuhanje koja baš i ne radi dobro. Blagovaonica i odvojeni hladnjak (nije baš pri ruci). Iza kuhinje je dnevni boravak sa dobrim namještajem i velikim TV-om.Vrata na balkon, dugačka ali jako uska. Pogled prekrasan. U kuhinji se nalaze spiralne stepenice do vrha. To je jadno stubište. Stepenice su široke samo 60 cm i ne možete podignuti normalan kofer. Ostavili smo kofere dolje, a sadržaj smo donijeli na kat. Ima 2 prostrane spavaće sobe (s dosta prostora za ormare) i WC s umivaonikom, itd. Odlično poslovanje. Kreveti su dobri. Ljeti dobivate besplatnu propusnicu koja vam daje pravo na besplatan pristup svim žičarama u Ladis-Fissu i Serfausu. U Fisser H nema mogućnosti objedovanja, za to morate otići u Fiss. Tijekom našeg razdoblja tamo je još bilo zatvoreno nekoliko restorana. Zato malo pretražite. Parkiranje u Fissu je također teško, garaže na rubu. Izvrsno mjesto za boravak za planinare i one koji traže mir. U Fisser H nema zabave za djecu.

Daniël Clarijs

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa, čista i kompletna kuća s prekrasnim pogledom. Ljubazan i uslužan vlasnik. Sa super sommer karticom možete koristiti 7 žičara u okolici. Puno smo hodali po planinama, nakon čega su naša djeca od 8 i 10 godina mogla uživati na jednom od prekrasnih igrališta. Također i staza za sanjkanje odlična! U blizini su lijepi restorani. Sve u svemu imali smo odličan odmor!

Sven Clerckx

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Prvi put u Austriji na odmoru i bilo je super dobro iznad očekivanja. Kućica je bila stvarno super, sve je bilo tu, super tiho, a opet blizu sela. 10 minuta hoda po lijepoj cesti i već ste u selu, lijepi restorani . ima doista puno posla za djecu, zabavne izlete kroz planine, Murmliwasser se toplo preporučuje za lijepog vremena, a ono što je također bilo zabavno jesu žičare i planinarski autobusi jednostavno besplatni, tu je i dječji klub gdje djeca mogu raditi zabavne stvari pod nadzorom, također besplatno. Fiss je stvarno bio super lijep. Fam. Clerckx - Belgija

Kurt Ballegeer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Sedmi put smo bili na odmoru u Austriji. Prvi put u Fissu.
Stvarno nam se jako svidjelo. Prekrasna regija. Vrlo prikladno za djecu.
Besplatna super sommercard također je lijep bonus. Kao rezultat toga, gotovo nam nije trebao naš automobil. U tri planinska sela Fiss, Serfaus i Ladis također ima puno toga za raditi.
Apartman je bio super. Sve je bilo tu. Velike sobe. Spiralne stepenice nisu predstavljale nikakav problem da se na kat popnu dovoljno prostrani koferi. Uz stan je bilo i parkirno mjesto.
Kupaonica u vrhunskom redu. Zgodno je što iznad ima i sudoper. Kuhinja je vrlo kompletna. Kuhanje u stanu nije predstavljalo nikakav problem. Domaćica vrlo ljubazna. Svojim gostima pruža potrebnu privatnost, što smo svakako cijenili. aplikacija je također vrlo tiho smješten samo 10 minuta hoda od Fiss.
Da se ponovi.

theo schoonoort

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo sjajnu zimu u siječnju 2014. Dobili smo prijateljsku dobrodošlicu i stan je izgledao dobro i njegovano. Svako jutro svježi kruh visio je na vratima, a nakon večere kombi nas je vozio na skijašku stazu. Ovo je bilo dobro uređeno. Staze su bile u redu i ono što je bilo jako lijepo je to što ste mogli pohraniti skije, pancerice i snowboarde u zasebne ormariće na dnu staza. Dakle, bez povlačenja skijaške opreme.

Kurt Ballegeer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Za nas je to bio drugi put da smo boravili u ovom apartmanu.

Vratiti sve u najboljem redu. Ljubazna domaćica.

Fiss, Serfaus i Ladis prekrasna su sela i s besplatnom super ljetnom karticom možete ići od jednog do drugog sela različitim žičarama, što je našoj djeci super cool.

Preporučeno!

B.R Broek

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u ovoj prekrasnoj kući 3 tjedna. Nalazi se odmah izvan Fiss, što vas čini pomalo izoliranim u večernjim satima. Ali tijekom dana možete ići bilo gdje s besplatnim planinarskim autobusom, a Fiss i Serfaus imaju sve za ponuditi što tražite na ljetnom odmoru u Austriji! kuća je vrlo ugodna, balkoni malo na maloj strani.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 417415

Posljednje ažuriranje: 05.05.2024

Oglas je online od: 1 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/417415.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Fiss» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 19 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina