Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Arenas

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Opis


Broj licence ili registracije: VTARMA02780

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

Kupaonica 3

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 11 km

11 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 11 km

11 km

Centar grada/mjesta 3.8 km

3.8 km

Zračna luka 61 km Aeropuerto de Málaga

61 km

Izlaz s autoceste 10 km A7, exit 272

10 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


45 evaluacije

Ukupna ocjena

4,2 od 5
4.2 Oprema
4.2 Cijena/učin
4.2 Servis
4.2 Položaj
4.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Bianca Beers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Amina Laanan

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Rudy Van Krieken

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Caroline Breugem

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

I. Bouchouari

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Gilbert Poppe

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kim Daubechies

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Izabrali smo opuštajući odmor s djecom. Ovdje je poruka opuštenost, mir i uživanje. Pogled je neodoljiv. Put do objekta prvi put predstavlja izazov, ali kasnije postaje navika -)

O. Jansen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo fantastičan odmor u Las Yucasa, predivna kuća i predivan pogled, kuća je također super pogodna za djecu, sve je uredno i dobro ograđeno, savršeno se kombinira s prekrasnom plažom nekoliko kilometara dalje, put prema vrhu je zaista strm, ali asfaltiran i dobro prohodan, prvi put je malo zastrašujuće, ali vrlo lako, definitivno ćemo se možda vratiti ove ili iduće godine na duže razdoblje. Hvala na lijepom odmoru, Pozdrav obitelji Veldhuis/Jansen

Vincent Ospazi

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa vila s super pogledom. Domaćin je bio izuzetno prijateljski nastrojen i uvijek spreman odgovarati na pitanja putem WhatsApp-a. Neke male poteškoće prilikom dolaska riješene su istog dana. Kakva usluga!!! Imali smo lijep boravak! Jedina stvar koja je bila malo zastrašujuća bio je prvi put prema vili preko planine. Put prema vili nije baš udoban i vrlo je strman, ali kad se naviknete, čak je i zabavno :-) Hvala vam F. što ste otvorili svoju imovinu za nas. Sigurno ćemo se ponovno vratiti.

Kurt Jansen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

vrlo lijepa i čista kuća i bazen u lijepom okruženju. Jedini nedostatak: 500m više nalazi se farm gdje pet pasa laje nekoliko sati dnevno, što nas je smetalo u ovako mirnom okruženju

F. Decaigny

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

dobro primljeno i vodilo do razočaranja. Osoba ipak nije govorila engleski. Vilu bi bila savršena da dvije od tri spavaće sobe nemaju stalni miris kanalizacije jer su tuševi postavljeni bez sifona. Vila zapravo nije moguće iznajmiti u takvom stanju. Lijepa lokacija, lijep pogled, sjajan bazen za osvježenje, ali vozač mora biti iskusan u vožnji po "planinskim" cestama do vile.

Clement Cecile

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Bok, ova kuća je predivna i vrlo ugodna za boravak (i čista kada stižete). Vrlo je dobro opremljena s prekrasnim pogledom na more. Međutim, pristup je vrlo težak i potrebna je opskrba prije penjanja prema kući s količinom pitke vode (koja nije za piće). Kuća je prilično udaljena od velikih andaluzijskih gradova (Sevilla, Cordoba, Granada ili Almeria), ali blizu mora gdje možete otkriti neke predivne uvale i Malagu. Mogućnost šetnje planinom nedaleko od kuće. To je pravi kutak raja. Hvala na srdačnom dočeku.

Nancy Shea

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ova kuća je preporuka za sve koji žele nestati s lica Zemlje u luksuzu. Ima spektakularne poglede, možete sjediti bilo gdje na suncu ili u hladu, lijep bazen, ukratko, strašno. Imali smo stvarno fantastičan odmor. Put do tamo nije za plašljivce, ali svatko tko dobro vozi automobil može se nositi s ovim usponom. Jedna stvar, nije negativno nego samo napomena, ako ne govorite dobro njemački, ponesite DVD-ove ako želite gledati TV jer satelitska TV ima samo njemačke i španjolske programe. Uostalom, predivno. Sigurno se vraćamo.

D. Kulicki

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je prekrasna vila opremljena svim udobnostima. Proveli smo divan odmor. Pogled je fantastičan! Međutim, trebat će vam auto da biste prešli planine. Put do tamo je bio malo zahtjevan, ali uz malo vozačkog iskustva brzo ćete stići tamo! Tamo je jako mirno. Proveli smo se divno i stvarno to preporučujemo svima, i mladima i starima. Privatni bazen, super pogled - što više poželjeti!

zied Grira

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Odmor u izvanrednom okruženju, funkcionalna kuća. Jedina zamjerka je tešak pristup kući, potreban iskusan vozač i kreveti koji trebaju biti pregledani. Inače, preporučujem ponovno.

T.H.A. Wilmes

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Izvrsno opremljen stan. Klima uređaj u dnevnom boravku i sva tri spavaće sobe, radi odlično. Svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s WC-om, 2x tuš, 1x kada. Satelitska TV s svim nizozemskim kanalima. Stan potpuno opremljen roletama i čeličnim ogradama. Predivan bazen s potpuno automatskim sustavom za filtriranje. Dovoljno posteljine i ručnika. Dobro očišćeni stan pri dolasku. Upravitelj je prijateljski raspoložen i koristan. Kuhinja je potpuno opremljena hladnjakom/zamrzivačem, pećnicom, perilicom posuđa i napa. Pristupni put je strm i poprilično dug s potrebnim uskim serpentinama. Poželjno je imati neko iskustvo vožnje, ali moguće je voziti polako u prvoj brzini. Pogled je izvrstan i vrlo tiho. Čak i u srpnju je ugodno.

D. Kulicki

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

To je jako lijepa vila s svim potrebnim sadržajima. Imali smo divan odmor. Pogled je fantastičan! Međutim, trebate automobil da biste prešli planine. Put do tamo je bio malo izazovan, ali uz malo iskustva u vožnji, lako ćete stići tamo! Vrlo je mirno. Uživali smo i stvarno preporučujemo za mlade i stare. Privatni bazen, odličan pogled, što više možete poželjeti!

Michel Kuijpers

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Prekrasna kuća s prekrasnim pogledom. Kuća pruža mnogo privatnosti i mira. Upravitelj je vrlo prijateljski i koristan. Kuća je u vrlo dobrom stanju, iako bi nekoliko novih tuš glava bio luksuz. Pristupni put je vrlo strm i neugodan za vožnju po mraku. Definitivno nešto što vrijedi uzeti u obzir.

Johannes Visser

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, lijepo uređena, odlična lokacija, ali loš prilaz. Problemi s vodom i sl. su odmah riješeni od strane upravitelja. Zaista mjesto za opuštanje, puno plivanja, čitanja i igranja igara. Nije mjesto za planinare ili ljude koji nisu iskusni vozači.

Holkamp

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo (5 osoba) super zabavni odmor. Pogled je svjetski, ako stojite pokraj kuće, gledate izravno na Torre delmar. Sve je bilo odlično organizirano i nemamo puno primjedbi. Naravno, postoje neke sitnice poput: kreveti nisu bili baš super, nekoliko novih tava s nekovinskim premazom ne bi bilo suvišno. "Planinska cesta" do kuće je izazov, vrlo strma, ali nakon nekoliko puta se naviknete. Moj savjet: dobar automobil se jednostavno vozi dolje. Ja sam vozio Mini Cooper kabriolet i prilično se dobro nosio. Jedan od mojih prijatelja vozio je Fiat Doblo Diesel i nije imao problema... Ako samo budeš oprezan. Bazen je super i puno smo ga koristili. Samo smo jeli u mjestu Arenas u restoranu "Alambra", jednostavni jelovnik, ali jako ukusno. Svakako preporučujemo!! Zaista smo imali vrhunski odmor, a upravitelj je bio vrlo koristan i dao nam je savjete kada smo ih tražili.. Ovo definitivno želimo ponoviti!

Eva Vandriessche

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Idealna kuća za odmor za one koji traže mir. Privatnost je na vrhu! Dobra opremljena kuhinja, dobro održavana kuća. TV s nizozemskim kanalima, kako je navedeno u opisu, nedostajalo je! Za djecu je to bila VELIKA NEDOSTAJANJA!

O. Jansen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo sjajan odmor u Las Yucasu, lijepa kuća i prekrasan pogled, kuća je također super pogodna za djecu, sve je uredno i dobro ograđeno, savršeno za kombiniranje s lijepom plažom udaljenom nekoliko kilometara vožnje, put prema gore je doista strm, ali asfaltiran i dobro prohodan, prvi put malo uzbudljivo, ali vrlo lako izvedivo, sigurno ćemo se vratiti možda ove godine ili sljedeće godine na duže vrijeme.

Hvala na lijepom odmoru,
Pozdrav obitelji Veldhuis/Jansen

Kim Daubechies

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Imali smo namjerno izabran opuštajući odmor s djecom. Ovdje je poruka opuštanje, mir i uživanje. Pogled je neodoljiv.

Put do pristupa je izazov prvi put, ali kasnije postaje navika -)

Nancy Shea

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Ova kuća je preporuka za svakog tko želi uživati u luksuzu i nestati s lica Zemlje. Ima spektakularne poglede, možete sjediti bilo gdje na suncu ili u hladu, lijep bazen, ukratko, strava. Imali smo fantastičan odmor. Put do tamo nije za kukavice, ali svatko tko može pristojno voziti automobil može se popeti. Jedna stvar, međutim, ne negativna, samo primjedba, ako ne govorite dobro njemački, ponesite DVD-ove ako želite gledati televiziju, jer satelitska televizija ima samo njemačke i španjolske kanale. Inače, sjajno. Sigurno se vraćamo.

Marina Brouwer

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Kakva predivna i udobna kuća ovo je! Predivan pogled, lijep bazen i dobro rashlađeno navečer zahvaljujući klima uređaju. Udaljeno 25 minuta od plaže u Torre del Maru i 10 minuta od prijateljskog sela Arenas, gdje možete kupiti osnovne stvari. Malo dalje nego što smo mislili od velikih kulturnih gradova. Ali inače super!

Clement Cecile

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži francuski

Pozdrav,

ova kuća je predivna i jako ugodna za život (i čista kada se dolazi). Vrlo je dobro opremljena s prekrasnim pogledom na more.

Međutim, pristup je vrlo težak i potrebno je opskrbiti se prije nego se popne prema kući s količinom pitke vode (nepitka voda).

Kuća je prilično udaljena od većih andaluzijskih gradova (Seville, Cordobe, Granade ili Almérie), ali blizu mora gdje možete otkriti nekoliko lijepih uvala i Malagu. Mogućnost planinarenja nedaleko od kuće.

To je pravi kutak raja.

Hvala na srdačnom dočeku.

F. Decaigny

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

dobiveno dobro i dovelo do vile. Međutim, osoba nije govorila engleski

Kuća bi bila savršena da dvije od tri sobe nemaju trajni miris kanalizacije jer se tuševi postavljaju bez sifona.

Villa zapravo nije iznajmljiva u ovom stanju.

Prekrasna lokacija, prekrasan pogled, odličan bazen koji pruža potrebno osvježenje, ali osoba mora biti iskusni vozač u planinama da bi došla do vile.

Kurt Jansen

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

vrlo lijepa i čista kuća i bazen u lijepom okruženju

1 minus : 500 metara iznad nalazi se farma ?? gdje pet pasa laje nekoliko sati dnevno, što nam je smetalo u ovom inače vrlo mirnom okruženju

mark pastoor

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Putovanje tamo i nazad je namijenjeno vrlo hrabrim ljudima, mi ne pripadamo njima. Povratne informacije s Belvillom bile su izuzetno nemarne. Oni nemaju volje za gnjavažom. Klima uređaj je bio pokvaren, a pumpa bazena nas je budila noću. Nakon ponovljenog zvanja i slanja poruka, nije uspjelo riješiti sve to. Dakle, rezervirati preko Belville, ne, izvinjavam se, nikad više.

Vincent Ospazi

4,2
4.2 4.2 4.2 4.2 4.2
Prikaži nizozemski

Vincent Ospazi

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa vila s super pogledom. Domaćin je bio super prijateljski raspoložen i uvijek spreman odgovoriti na pitanja putem WhatsAppa. Neki manji problemi prilikom dolaska su riješeni istog dana. Kakva usluga!!!
Imali smo divan boravak!
Jedina stvar koja je bila zastrašujuća bio je prvi put do vrha planine prema vili. Put prema vili nije baš udoban i vrlo je strm, ali jednom kada se naviknete na to, čak je i zabavno :-)
Hvala F. što nam je otvorio svoje imanje. Sigurno ćemo se vratiti opet.

D. Kulicki

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

To je vrlo lijepa vila potpuno opremljena. Imali smo prekrasan odmor. Pogled je fantastičan! Međutim, potreban vam je automobil da biste prešli planine. Put do njega zahtijevao je neko vrijeme navikavanja, ali s malo vozačkog iskustva bit ćete tamo za tren oka! Predivno je tiho.
Tamo smo se odlično proveli i mislimo da je toplo preporučljivo za mlade i stare. Privatni bazen, super pogled što više možete poželjeti!

T.H.A. Wilmes

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Odlično opremljena kuća. Klima u dnevnom boravku i sve tri spavaće sobe, radi dobro. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu s WC-om, 2x tuš kabina, 1x kada. Satelitska TV sa svim nizozemskim kanalima. Kuća kompletno opremljena griljama i čeličnom ogradom. Prekrasan bazen s potpuno automatskom instalacijom filtera. Dovoljno posteljine i posteljine. Boca vina dobrodošlice na stolu po dolasku. Kuća je bila čista po dolasku. Upravitelj je ljubazan i uslužan. Kuhinja potpuno opremljena sa hladnjakom / zamrzivačem, pećnicom, perilicom suđa i napom. Pristupni put je strm i prilično dugačak s potrebnim uskim zavojima. Nešto vozačkog iskustva je poželjno, ali polako u njegovom 1 je dobro. Pogled je izvrstan i prekrasno je tiho. Odlično čak iu srpnju.

Michel Kuijpers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, s vrlo lijepim pogledom. Kuća nudi puno privatnosti i mira. Upravitelj je vrlo ljubazan i uslužan. Kuća je u vrlo dobrom stanju, iako nekoliko novih tuš glava ne bi bio luksuz. Prilazni put je vrlo strm i neugodan za vožnju po mraku. Svakako nešto o čemu treba voditi računa.

Holkamp

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Mi (5 osoba) imali smo super lijep odmor. Pogled je svjetovni kad stojite pokraj kuće jer gledate ravno u Torre delmar. Sve je sređeno do zadnjeg detalja i nemamo za što zamjeriti. Naravno, postoje neke male točke kao što su: Kreveti nisu bili baš sjajni, nekoliko novih neprijanjajućih tava neće biti luksuz. „Planinski put“ do kuće je pravi izazov, jako strm ali nakon nekoliko puta se navikneš. Moj savjet: dobar auto vozi točno po njemu. Osobno sam vozio Mini Cooper kabriolet i mogao se relativno dobro nositi s njim. Jedan moj prijatelj vozio je Fiat Doblo Diesel i nije imao problema s njim.. Samo polako. Bazen je bio odličan i često smo ga koristili. I sami smo dosta jeli u gradu Arenas u restoranu "Alaambra" jednostavna karta, ali vrlo ukusno. Apsolutno preporučljivo!! Zaista smo imali sjajan odmor, a upravitelj nam je dobro pomogao i dao savjete kad smo to tražili .. Definitivno ćemo ovo ponoviti!

Eva Vandriessche

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Idealna kuća za odmor za one koji traže mir. Privatnost je najbolja! Dobro opremljena kuhinja, dobro održavana kuća. Nedostajao je TV s nizozemskim kanalima, kako je navedeno u opisu! Ovo je bio VELIKI PROMAŠAJ za djecu!

O. Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Imali smo vrhunski odmor u Las Yucasu, prekrasna kuća, i užasno lijep pogled, kuća je također super pogodna za djecu, sve je uredno i dobro ograđeno, savršeno za spojiti s prekrasnom plažom par km dalje, cesta do gore je doduše strma ali asfaltirana i lako pristupačna, prvi put malo uzbudljiva ali vrlo izvediva, sigurno ćemo se vratiti na duži period ove ili sljedeće godine.

Hvala na lijepom odmoru,
Pozdrav obitelji Veldhuis / Jansen

Kim Daubechies

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Namjerno smo se odlučili za opuštajući odmor s djecom. Opustite se, odmorite i uživajte ovdje je poruka. Prizor je neodoljiv.

Pristupna cesta je prvi put izazov, ali poslije je navika -)

Nancy Shea

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ova kuća je obavezna za svakoga tko želi nestati sa svijeta u luksuzu. Ima spektakularan pogled, možete sjediti bilo gdje na suncu ili u hladu, prekrasan bazen, pa ukratko, zastrašujuće. Stoga smo imali fantastičan odmor. Put do njega nije za one sa slabim srcem, ali svatko tko može pristojno voziti ovaj uspon može podnijeti. Jedna stvar ipak, nije negativna nego samo komentar, ako ne govorite dobro njemački, ponesite DVD sa sobom ako želite gledati TV jer satelitska TV ima samo njemačke i španjolske kanale. Za ostalo, divno. Sigurno ćemo se vratiti.

Marina Brouwer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kako je ovo divna i udobna kuća! Prekrasan pogled, lijep bazen i dobro hlađenje navečer zahvaljujući klima-uređaju. 25 minuta od plaže u Torre del Maru i 10 minuta od prijateljskog sela Arenas, gdje možete kupiti svoje osnovne potrepštine. Pa dalje nego što se misli o velikim kulturnim gradovima. Ali inače super!

Clement Cecile

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži francuski

Dobro jutro,

ova kuća je veličanstvena i vrlo ugodna za život (i čista kad stignete). Vrlo je dobro opremljen sa prekrasnim pogledom na more.

Pristup je međutim vrlo težak i treba očekivati opskrbu prije odlaska do kuće s količinom pitke vode (vode koja nije za piće).

Kuća je prilično udaljena od velikih andaluzijskih gradova (Seville, Cordoba, Granada ili Almeria), ali blizu mora gdje možete otkriti neke prekrasne uvale i Malagu. Mogućnost šetnje po planinama nedaleko od kuće.

To je pravi rajski kutak.

Hvala vam na toploj dobrodošlici

Johannes Visser

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Lijepa kuća, dobro namještena, odlična lokacija, ali loš pristupni put. Probleme s vodom i sl. upravitelj je odmah riješio. Stvarno mjesto za opuštanje, puno plivanja, čitanje i igranje igrica. Nije mjesto za šetače ili ljude koji nemaju puno iskustva u vožnji.

F. Decaigny

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

dobro primljen i odveden do vile. Međutim, osoba nije govorila engleski

Kuća bi bila savršena da nije 2 od 3 sobe imaju stalni miris kanalizacije, jer su tuševi postavljeni bez sifona.

Vila se zapravo ne može iznajmiti u ovakvom stanju.

Prekrasna lokacija, prekrasan pogled, izvrstan bazen koji daje potrebno hlađenje, ali morate biti iskusan 'brdski' vozač da biste se dovezli do vile.

Kurt Jansen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

vrlo lijepa i čista kuća i bazen u lijepom okruženju

1 minus : 500m više je farma?? gdje 5 pasa laje po nekoliko sati dnevno, što nas je smetalo u ovom inače vrlo mirnom dijelu

mark pastoor

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Put tamo i nazad je stvoren za vrlo hrabre ljude, mi ne pripadamo takvima. Povratna informacija s Belvillom bila je užasno nemarna. Nije im do cviljenja. Klima je bila pokvarena i pumpa bazena nas je držala budnima noću, nakon višestrukih poziva i slanja poruka, sve to nije bilo moguće popraviti. Zato rezervirajte preko Belville, ne žao mi je, nikad više


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 426049

Posljednje ažuriranje: 18.05.2024

Oglas je online od: 1 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/426049.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Arenas» je dobio ocjenu gosta 4.2 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 45 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat