Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Schashagen

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Kuhalo za jaja
Indukcijski štednjak

Uređaji i pribori

CD-Player
Televizor
radio
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Pegla
Daska za peglanje
Fen
Usisivač
Suncobran
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 dvokrevetna soba
1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.6 km

1.6 km

Mogućnost kupovine 4.5 km

4.5 km

Kolodvor 8 km

8 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • from the 27th day before the start of the rental 100% of the tour price plus 75 € fee


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


24 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Diana

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus ist wunderschön und mit ganz viel Liebe eingerichtet. Im Wintergarten haben wir wunderschöne Abende verbracht. Die Kinder hatten eine menge Spaß im Garten. Wir kommen gern wieder.

Ulrike F.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wunderschönes, ruhig etwas abseits gelegenes Ferienhaus mit gegeüber dem Vorjahr noch schönerem Garten > Top!

Angelika S.

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen gerne wieder.

Andor V.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sehr ordentliche und saubere Unterkunft. Keine alten oder nicht funktionierenden Gegenstände. Auch die Sitzauflagen sauber und nicht verdreckt oder beschädigt.

Manuela H.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Einziger Mangel: die Matrazen sind leider durchgelegen und vielleicht, dass es keinen direkten Fußweg zum Strand und kein Bäcker im Ort

Sandra T.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Izvana malo neprimjetno (prvo smo prošli pored), iznutra WOW! Vrlo udobno, vrlo dobro opremljeno! Moramo se pridružiti prethodnim govornicima, nedostaju žaluzine. Bili smo tamo s psom i željeli bismo tepihe za stepenice, jer su stepenice prilično klizave.

Oliver K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća za odmor .. Ovdje nema nedostataka. Vrlo dobra oprema .. Nažalost, vrt ne odgovara slikama. Ovdje je više zasađeno i uloženo u terase. Nažalost, na štetu zelenih površina. Inače lijep veliki vanjski prostor.

Petra Z.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo vrlo lijepo vrijeme u Strandbuhneu. Zimski vrt i sauna su vrhunac. Dnevna soba, kuhinja i prostorija za pranje rublja su jako dobro opremljeni za 6 odraslih. Nažalost, nedostaje prave mogućnosti zatamnjenja u spavaćim sobama. 2 kupaonice su bile dovoljne. Gostinjski WC nije pronađen.

Eduard K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Sviđalo nam se jako dobro u kući Strandbühne. Nažalost, biciklističke staze oko Bliesdorfa nisu bile razvijene onako kako smo se nadali. Zatamnjenje spavaćih soba bilo bi više nego poželjno. Također, mreže protiv komaraca bile bi dobre. Inače, kuća je vrlo lijepa i odlično opremljena.

Barbara B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovu kuću možemo preporučiti s mirnom savješću. Uređena je s puno ljubavi i ukusa. Poziva na opuštanje i uživanje. Već pri prvom otključavanju vrata, ljubazno nas je dočekala. Čak je i Ronja, naša seterica, odmah bila oduševljena. Savršen odmor.

Petra Z.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Imali smo jako lijepo vrijeme na plaži. Zimski vrt i sauna su vrhunac. Dnevni boravak, kuhinja i hodnik su jako dobro opremljeni za 6 odraslih osoba. Nažalost, nedostaju prave mogućnosti zatamnjenja u spavaćim sobama. Dva kupatila su bila dovoljna. Nismo pronašli gostinjski WC.

Norbert K.

3,8
3.8 3.8 3.8 3.8 3.8
Prikaži njemački

Upozorenje, postoji samo jedno parkirno mjesto, a vrt još nije dovršen. Krevet od 160 cm ima jedan madrac (dakle, ponesite veliki list). U gradu nije bilo mogućnosti opskrbljivanja početkom ožujka. Sljedeći grad je Grömitz.

Oliver K.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća za odmor ..
Nema nedostataka ovdje. Vrlo dobra oprema ..
Nažalost, vrt ne odgovara slikama. Ovdje je posađeno više biljaka i uloženo u terase.
Nažalost, na štetu zelenih površina.
Inače, lijepo veliko vanjsko područje.

Eduard K.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Nije nam se svidjelo u kući Strandbuhne. Nažalost, biciklistički putovi oko Bliesdorfa nisu bili razvijeni kao što smo se nadali. Potamnjenje spavaćih soba bilo bi više nego poželjno. Također bi bila dobra mreža protiv kukaca. Inače, kuća je vrlo lijepa i opremljena je odlično.

Franziska B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super sjajna kuća na izvrsnoj lokaciji/lokaciji. Bili smo jako zadovoljni. Ima puno igrica za djecu od 2 godine i odrasle. Ono što mi je nedostajalo su zamračne rolete, pogotovo tijekom popodnevnog spavanja koje nije bilo moguće zbog laganih plisiranih roleta.

Susanne

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Kuća za odmor u kojoj nema želje. Oprema ne može biti bolja, a čak je i dekoracija do najsitnijih detalja. Osjećali smo se vrlo ugodno u kući i ponovno bismo je rezervirali u bilo kojem trenutku.

Birgit

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor je dobro opremljena, namještena s velikom pažnjom za detalje, nudi obilje prostora i zaista ne ostavlja ništa nedovoljno. Bliesdorf ima prekrasnu prirodnu plažu do koje se može brzo doći, a Grömitz je udaljen samo 4 km. Moj vrhunac: uživanje u prvoj šalici kave na jutarnjem suncu u ležaljci za plažu u vrtu.

Diana

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

..u ovoj velikoj kući u Bliesdorfu. Vrlo dobro održavan, prekrasan namještaj, odlična sauna s pogledom na krajolik, prekrasan vrt s ugodnim "prostorom za sjedenje" u blizini stabla trešnje, ako volite više hlada - u ležaljci na plaži. Dovoljno kuhinjskog pribora i dosta posuđa, ponovno smo jako uživali. Definitivno ne zadnji put.....

Urlaubsgast

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Kuća je vrlo lijepa i s ljubavlju namještena! Sve je pronađeno u dobrom stanju. Na primjer, ima dovoljno posuđa, čaša, pribora za jelo... Električni uređaji (perilica rublja, sušilica, perilica suđa, štednjak, pećnica i mikrovalna, aparat za kavu, Senseo, kuhalo za vodu) su svi kao novi. Hladnjak je dobre veličine i ima dodatni zamrzivač tako da nema problema sa spremanjem namirnica. Zimski vrt je vrlo udoban i tamo možete provesti lijepe sate. Vrt (neograđen) i mnogo različitih mogućnosti za sjedenje ne ostavljaju ništa nedovoljno željeno i nitko ne može gledati u vrt/zimski vrt, tako da ste ondje zaista neometani. Sauna je također vrlo uredna. Na nekim prozorima postoje mreže protiv komaca. U 2 prekrasne kupaonice ima dovoljno prostora za pohranu, kuke i sušilo za kosu. Postoji mnogo knjiga - za djecu i odrasle - i zaista velika zbirka igara. Odavde postoje brojne mogućnosti izleta... Od kuće se možete voziti, na primjer, automobilom u smjeru B 501 i potrebno vam je oko 5 minuta do parkirališta marine Grömitz ili nakon 10-ak minuta u Grömitz centar i kod velike tržnice Rewe Beverage i pekare "Von Allwörden" i Aldi. Do zoološkog vrta u Grömitzu također se može brzo doći... Izleti, npr. u Neustadt iH, Pelzerhaken, Scharbeutz, Timmendorfer Strand također se brzo izvode iz kuće. Ili uzmite B 501 i lako stignite do svih mjesta, ili počnite odmah kod kuće/parkirališta i krenite cestom prema Brodau ... vrlo lijepa i popularna alternativna ruta do B 501. Jednostavno vrlo lijepa kuća za odmor, daleko od velikih turističkih centara, ali svejedno se sve lokacije za odmor mogu brzo stići, tako da tamo imate mnogo mogućnosti za planiranje odmora.

J.G.

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Na dobroj lokaciji u Bliesdorfu, ova dobro opremljena kuća za odmor zaista je opuštajuća opcija ako želite pobjeći barem dijelom od vreve Grömitza. Biciklom za 15 minuta u marini ili u smjeru Brodau / Neustadt mirnim stazama. Vrlo ugodna mogućnost unutarnje saune i korištenja vrlo brižno njegovanog vrta uključujući ležaljku za plažu i prostor za doručak uz stablo trešnje... Za hladnije dane peć u dnevnoj sobi i podno grijanje u kuhinji iu spojena "staklena kuća"... Stvarno preporučljiva kuća za odmor....

Anna B.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Lijepo smo se proveli u dobro opremljenoj kući za odmor. Sve pripremljeno s velikom pažnjom na detalje, super zimski vrt. Kuhinja je odlično opremljena. Hvala puno na ovome.

Monika F.

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Kuća je lijepo namještena, osjećate se kao kod kuće. Lijepi vrt s ugodnom saunom poziva vas da se zadržite. Sve je bilo na brodu za bebu i psa. Ono što nam je stvarno nedostajalo su zamračne rolete u spavaćim sobama. Htjeli bismo sredstvo protiv insekata.

Peter F.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Prekrasna kuća na izvrsnoj - u našem slučaju željenoj - mirnoj lokaciji. Ipak, lako dostupna plaža i dobar shopping. Ostakljeni zimski vrt iz snova. Sjajni sadržaji.

Barbara B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovu kuću možemo mirne savjesti preporučiti. Opremljen je s ljubavlju i ukusom, poziva na opuštanje i uživanje. Čim smo otključali dočekali su nas prijateljski, Ronja, naša kujica seterica, također je bila oduševljena.Savršen odmor.


kontakt

Tvrtka Kraushaar Ferienwohnungen
gospodin T. Kraushaar

gospodin T. Kraushaar

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 433424

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 1 godina

URL: https://www.resido.hr/433424.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Schashagen» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 24 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina