Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Reggello

maks.  4   Gosta/Gostiju
67m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
67m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Teniski teren
Stolni tenis
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Pećnica

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 115 km Pisa

115 km

Kolodvor 8.2 km Figline Valdarno

8.2 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Jahački sport
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Caroline Burggraaf

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Annemie Stulens

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

A.F Ashworth

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

PAJ Geelen

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Süleyman Kocak

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Bili smo 2 tjedna u vili Olena. Sa 3 psa. Kuća nam se jako svidjela. Održavano imanje s velikim vrtom i odličnim bazenom. Super za pse. Prvi tjedan smo imali bazen samo za sebe! Bili smo u stanu na prizemlju. Namještaj je već vidio bolja vremena. Moralo bi se nešto zamijeniti. Ako nemate visoke zahtjeve, u redu je.

Paul Verschuren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo ovdje 2 fantastična tjedna!!! Kuća je nadmašila naša očekivanja jer slike na stranici daleko ne prikazuju stvarnu ljepotu, to je pravi raj na zemlji... Način na koji je kuća renovirana svjedoči o puno ljubavi i strasti.

Benno Boersma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Vila Olena se nalazi blizu Reggella, a ovo mjesto se nalazi oko trideset kilometara jugoistočno od Firenze. Ujutro možete pješice otići po svježi kruh i voće. Uvečer možete pješice odći do pizzerije ili restorana preko puta crkve (vrlo preporučeno). U "centru" Reggella nalaze se još neki restorani, trgovine, mini-markets i trattoria gdje možete uzeti ukusno gotovo jelo. U Figlime Valdarnu, oko sedam kilometara, postoje nekoliko većih supermarketa i možete uhvatiti vlak za Firenzu (bolje nego riskirati kazne u Firenzi). Za istraživanje Firenze, Chiantija i sjevernog Umbrije, odlična lokacija. Kuća ima veliki vrt s više terasa, dovoljno parkirališnih mjesta, bazen i teniski teren. Kućica je jedna od nekoliko apartmana koje se nalaze u većoj kući, pokraj i jedan do drugog. Voda u bazenu, polovinom rujna, bila je previše hladna za ugodno plivanje. Izgleda da je kuća donekle bučna. Naši susjedi su se žalili nekoliko puta lupanjem četkom na njihov strop dok mi nismo imali dojam da smo bili preglasni. Velika spavaća soba i kupaonica su izvrsni. Krevet na gornjem katu također je izvrstan i odvojen je zavjesom od dnevnog boravka (stoga manje privatnosti). Pripadajuća kupaonica je vrlo mala, ali uredna. Stolnjak izgleda pomalo staromodno, a pokrivač na kauču u dnevnom boravku bio je očigledno korišten (prljav prema damama). Dame su prebacio prekrivač preko toga. U osnovi dobra kuća, ali može biti bolje uređena s malo više dekoracija.

Fabrice D'angelo

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Kućni ljubimci su dozvoljeni. Čisto i uredno smještaj. Prostrani vanjski prostori. Dvije kupaonice i dva WC-a. Dobar doček. Posteljina i ručnici osigurani. Smještaj je konačno dosta udaljen od centra Firence (35 ili 40 km). Malo opreme: nema električne kave, nema tostera, relativno malo posuđa za 6 ili 7 osoba i malo kuhinjske opreme, vrlo mala televizija, hladnjak s ograničenim kapacitetom i bez zamrzivača.

Marcel Verweij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

odličan smještaj, sve što vam treba je dostupno. Nezgodno je što se nalazi odmah pored ceste jer to uzrokuje puno buke, zbog čega nije moguće spavati s prozorima otvorenim i zbog čega se temperatura u kući dodatno povećava. Položaj u blizini izlaznih puteva izuzetno je dobar što omogućuje laku dostupnost znamenitostima. Vlasnici su vrlo ljubazni i ​​pomognuti, uvijek su zauzeti održavanjem kompleksa.

S DUFF

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Izvrsni smještaj, sadržaji, npr. bazen, parkiralište, vrt, vrlo dobro i visoko održavano. U blizini sela s dobrom ponudom za kupovinu, izlazak. Pristup glavnim cestama, lako se vozi, oko 7 km udaljenosti.

Benno Boersma

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Villa Olena se nalazi blizu Reggella, a ovo mjesto je udaljeno tridesetak kilometara jugoistočno od Firence. Ujutro možete pješke kupiti svježi kruh i voće. Večeri možete prošetati do pizzerije ili restorana preko puta crkve (toplo preporučeni). U "centru" Reggella postoji nekoliko više restorana, trgovina, mini tržnica i trattoria gdje možete kupiti ukusno gotovo jelo. U Figlime Valdarno, udaljenom oko 7 kilometara, nalazi se nekoliko većih supermarketa i možete uhvatiti vlak za Firencu (bolje nego riskirati kazne u Firenci). Odlična lokacija za istraživanje Firence, Chiantija i sjeverne Umbrije.

Kuća ima veliki vrt s nekoliko terasa, dovoljno parkirališta, bazen i teniski teren. Kućica je jedna od nekoliko apartmana koji se nalaze u većoj kući, jedan pored drugog. Voda u bazenu je, polovinom rujna, bila previše hladna za uživanje u plivanju. Izgleda da se malo čuje iz susjednih apartmana. Naši susjedi su se, u svakom slučaju, žalili nekoliko puta udaranjem metle o strop, iako nismo imali dojam da smo jako bučni.

Velika spavaća soba i kupaonica su izvrsne. Krevet na galeriji je također izvrstan i odvojen je od dnevnog boravka zavjesom (zbog toga ima manje privatnosti). Pripadajuća kupaonica je vrlo mala, ali uredna.

Stolnjak izgleda malo staromodno i prekrivač na kauču u dnevnoj sobi je bio očito korišten (prljav prema damama). Zato su dame preko njega prebacile deku. U principu dobra kuća, ali s malo više uređivanja mogla bi se postići bolja atmosfera.

S DUFF

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži engleski

Odličan smještaj, sadržaji, poput bazena, parkirališta, vrta, vrlo dobri i vrlo održavani. Nedaleko od sela s dobrim sadržajima za kupovinu, izlaske. Pristup glavnim rutama, jednostavna vožnja, otprilike 7 km.

Paul Verschuren

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Proveli smo ovdje 2 fantastična tjedna!!! Kuća je nadmašila naša očekivanja jer slike na stranici jedva da odražavaju njezinu stvarnu ljepotu, to je raj na zemlji...
Način na koji je kuća obnovljena pokazuje puno ljubavi i strasti.

Fabrice D'angelo

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži francuski

Kućni ljubimci su prihvaćeni. Čisti i dobro održavani smještaj. Prostrani vanjski prostori. Dvije kupaonice i dva WC-a. Dobar doček. Posteljina i ručnici se osiguravaju.

Smještaj je konačno lociran prilično daleko od centra Firence (35 ili 40 km). Malo opreme: nema električne kave, nema tostera, relativno malo posuđa za 6 ili 7 osoba i malo kuhinjskih pribora, vrlo mali televizor, hladnjak s ograničenim kapacitetom i bez zamrzivača.

Walter Sontrop

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

Villa olena stvarno vrijedi dugog putovanja. Lijepa kuća u prekrasnom okruženju. U blizini su ukusni restorani. Firenca je blizu, ali kuća je udaljena od gradske gužve. U proljeće je lijepo vrijeme, pogotovo za tenis. Bazen je još uvijek bio malo hladan.

Marcel Verweij

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži nizozemski

dobro smještaj, sve što vam treba je prisutno. Nevjerojatno je da se nalazi odmah uz cestu, zbog čega postoji puno buke tako da spavanje s otvorenim prozorima nije moguće, što dalje povećava temperaturu u kući.
Nalazi se u blizini cesta za izlaske, što je vrlo dobro jer je vrlo lako doći do znamenitosti.
Vlasnici su vrlo prijateljski i korisni, neprekidno rade na održavanju kompleksa.

Süleyman Kocak

4,4
4.4 4.4 4.4 4.4 4.4
Prikaži njemački

Bili smo dva tjedna u Vili Olena. S tri psa.

Kuća nam se jako svidjela. Uređena površina s velikim vrtom i super bazenom.

Za pse je izvrsno. Prvi tjedan imali smo bazen samo za sebe!

Bili smo u stanu u prizemlju. Namještaj je vidio bolje dane. Tu bi trebalo nešto zamijeniti. Ako nemate pretjerane zahtjeve, sve je u redu.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 441567

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/441567.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Reggello» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina