Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Brandscheid

maks.  4   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
110m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Mikrovalna pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Bicikli
Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.1 km

0.1 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 10% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: the full rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,5 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Dieter Schlösser

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5

Sehr ruhig, toller Weitblick.

L. Fokkinga

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

sw borst

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bernhardine Stahmann

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Antoine Mahler

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Maarten Keizer

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Bert Van Eynde

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Jeremy Saw

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži engleski

Pol Spauwen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Dieke Liekelema

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Naša potpuno nova kuća na Bungalowparku Schnee-Eifel bila je čista, ugodno uređena i opremljena svim udobnostima, uključujući saunu i solarij. Imali smo prekrasan pogled na livade i brežuljke te smo ponekad mogli uživati u prekrasnom zalasku sunca. Ovo nije park za ljude koji žele zabavu. Ipak, djeca mogu skačući na trampolinu i hraniti jelene susjeda. U okolici se može uglavnom šetati ili voziti biciklom u prekrasnoj prirodi, gdje nije neuobičajeno susresti jelena, lisicu ili drugu divljač. Područje je tijekom Drugog svjetskog rata bilo dio njemačke obrambene linije "Westwall", zbog čega je moguće pronaći mnogo bunkera. Nizozemski upravitelj Schnee-Eifela također zna puno toga o tome. U obližnjem selu Bleialfu mogu se obaviti svi potrebni kupovina.

J de Deugd

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Park se nalazi na lijepoj lokaciji. Vrlo mirno. Park sam po sebi nije previše zanimljiv. Više je to skupina kuća nego pravi park. Važna napomena Park (posebno kod ulaza) djeluje neredovito, s raznim "konstrukcijama" i ostalim stvarima koje su postavljene vani. Put kroz park zahtijeva nešto pažnje. Primitak je bio dobar. Kontakti s upraviteljem također su bili dobri. Imali smo odličan odmor!

Robert Cordes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Područje Schnee-Eifel obiluje prekrasnom prirodom s mnogo šuma i brdovitim krajolikom, udaljenosti oko 1 sat vožnje od Maastrichta. Belgija i Luksemburg su na dohvat ruke, pa se lako mogu kombinirati tijekom izleta. Kuća se nalazi uz rub šume nedaleko od sela Bleialf gdje se nalazi trgovina, otvoreni i natkriveni bazen. Također možete igrati tenis, mini golf ili pecati (s dozvolom). Na 3 km udaljenosti nalazi se Schwartzer Mann, zimski sportski centar s 4 km staza za hodanje. Zanimljivi izleti uključuju Gerolstein (dvorac, prirodni park), Daun (životinjski park i tobogan) i dvorac Vianden (Luksemburg, ne dosadno vođenje već samostalno razgledavanje dvorca s raznim štandovima, predstavama i glazbom). Jedan tjedan na ovoj lokaciji bio je premalo, definitivno vrijedi posjetiti ponovno!

Peter Derksen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Nizozemski vlasnik parka vrlo je prijateljski nastrojen i susretljiv. Po dolasku u našu kućicu (broj 7) ugodno smo iznenađeni odličnim rasporedom i dobrom higijenom. Čiste spavaće sobe i kupaonica pružaju dovoljno prostora i mogućnosti za pohranu. Kuhinja je opremljena svim pogodnostima, a također imate puno ormara na raspolaganju. Ugodna terasa (nažalost u sjeni) pruža pogled na prostrani, prirodni krajolik. Okolina je vrlo lijepa i poziva na biciklističke ili pješačke izlete. Osobno sam često koristio automobil kako bih posjetio okolna sela. Ta sela nude dovoljno sadržaja poput banaka, trgovina i znamenitosti. Zahvaljujući položaju u brežuljkastom krajobrazu, umjerena fizička kondicija (koju nisam imao) poželjna je jer šetnja ulicama može biti prilično naporna. Belgija i Luksemburg (grad) također su lako i brzo dostupni iz bungalova, te su definitivno vrijedni posjeta ako tražite zabavu za svoju djecu. Moja obitelj i ja sjećamo se ugodnog i lijepog odmora. Stoga s toplinom preporučujem boravak u bungalovu Schnee-Eifel. Sigurno ćemo se ponovno vratiti!

E.P. Oord

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Uživali smo u ovoj lijepoj i čistoj kućici u prekrasnom okruženju. U obližnjem selu Bleialf postoje svi sadržaji (banka, supermarket itd.). Poduzeli smo razne izlete: kao što su Prüm, Eifel Zoo, Gerolstein (što se nas tiče manje zanimljivo), Trier i Cochem. Osim toga, napravili smo jednu od mnogobrojnih šetnji po šumi (kod Schwarzer Manna). Jedino je minus bio količina muha i nedostatak prozora na kućici (praktički niste mogli ostaviti otvorena vrata terase). Ali u svakom slučaju, apsolutno preporučujemo!

Dieke Liekelema

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Naša potpuno nova kuća na Bungalowparku Schnee-Eifel bila je čista, ugodno uređena i opremljena svim sadržajima, uključujući saunu i solarij. Imali smo prekrasan pogled na livade i brežuljke, a ponekad smo mogli uživati ​​u predivnom zalasku sunca.
Ovo nije park za ljude koji žele zabavu. Međutim, djeca se mogu zabaviti na trampolinu i hraniti jelene koje su susjedovi.
U okolici se uglavnom može šetati ili voziti biciklom u predivnoj prirodi, pri čemu nije neuobičajeno naići na jelene, lisice ili drugu divljač. Ovo područje je nekoć bilo dio njemačke obrambene linije "Westwall" za vrijeme Drugog svjetskog rata, pa tako ima puno bunkera. Nizozemski upravitelj Schnee–Eifela također puno zna o tome.
U obližnjem selu Bleialf moguće je obaviti sve potrebne kupovine.

.T.H. de Grouw

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo zajedno jako ugodan i opuštajući tjedan, izlazili smo tijekom dana, a nakon večere smo se opuštali u infracrvenoj sauni ili parnoj kabini i uživali u pogledu.

Sjoerd Paalvast

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo izvrsan boravak u parku Schnee-Eifel. Smješteno je mirno između šume i pašnjaka; dakle, usred prirode. U polje pored terena nalazi se mjesto sa jelenima koji dolaze do tebe iz znatiželje ako mirno stojiš. Kućica gleda na prekrasne valovite travnjake. Samo trebate napustiti kućicu da biste napravili prekrasnu šetnju šumom. Kućice su opremljene svim pogodnostima, sauna je malo mala, ali parna tuš kabina je bila izvrsna. Osim toga, bili smo prijateljski dobrodošli od strane nizozemskog vlasnika. Ukratko, pravi preporučujemo za one koji žele biti usred prirode u odličnoj kućici!

Eric Hulshof

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa i luksuzna kućica s prekrasnim pogledom na brežuljkaste brda. Naša terasa je bila u sjeni, što je bilo šteta. Posteljina koju možete unajmiti nije tako dobra, bolje je da ponesete svoju vlastitu posteljinu. U selu dolje možete odlično obaviti svoju svakodnevnu kupovinu, ukusni sendviči, posebni mesar i također dobar supermarket.

JP Van Cappellen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Lijepa luksuzna kućica sa svim priključcima! Jasno je da je nedavno sagrađena, tako da na terasi nemate puno privatnosti. Vrlo lijepa park šuma i mirno mjesto s prekrasnim pogledom iz kućice.

Marcel Van der Linde

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Imali smo rezerviranu bungalov u razdoblju srpanj 2012. Bungalovi su jedan do drugoga, ali ima dovoljno prostora između njih. Ako ima sunca, uvijek možete naći mjesto oko svog bungalova gdje možete uživati u suncu. Vrt gleda na prekrasan krajolik s prekrasnim panoramskim pogledom. U Bleialfu - 3 km - nalazi se prekrasna trgovina koja vam pruža sve pogodnosti. Vlasnik / upravitelj je Nizozemac - ljubazan i susretljiv. Ako volite planinarenje, možete se prilično zabaviti u ovom području ;-). Ako volite šetnje, možete se uputiti u šume, ako volite sunce, onda je to kockanje ;-). Ako volite posjetiti gradove - sela, možete otići u razna sela ili u Trier. Trier je fantastičan grad udaljen otprilike 45 min vožnje. Ali lokacija nije optimalna polazna točka za to prema našem mišljenju. Ako je to vaša želja, bolje se usredotočite na Moezel i okolicu. Imate vrt s jelenskim parkom pored, smiju jesti kruh i voće. Zabavno ... Nedostatak je bio da je bilo puno muha, možda zbog tog jelenskog parka ?. Uživali smo u pogledu, okolini i kvaliteti kućice. To je bilo sjajno! Parna tuš kabina? Doživljaj, tu je i sauna i za ljubitelje sunca, solarij. Uživajte! Inače, nema WiFi, pa napunite svoj laptop, iPad s zabavom i knjigama za kišni dan.

W Paalman

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vrlo lijepa kuća za odmor u malom parku s samo nekoliko dječjih igrališta. Vrlo mnogo mogućnosti za šetnje u neposrednoj blizini. Za primjer, za Trier ili divlji park Daun morat ćete provesti sat vremena vozeći se automobilom.

Peter Derksen

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Vlasnik nizozemskog parka vrlo je prijateljski i susretljiv. Dolaskom u naš bungalov (broj 7) ugodno smo iznenađeni odličnim rasporedom i dobrom higijenom. Čiste spavaće sobe i kupaonica pružaju dovoljno prostora i mogućnosti za pohranu. Kuhinja je opremljena svim pogodnostima i ovdje također imate puno prostora za pohranu.
Odlična terasa (nažalost, u sjeni) koja pruža pogled na prostranu, prirodnu krajolika.
Okolica je jako lijepa i potiče na biciklističke ili pješačke ture. Često smo koristili automobil kako bismo posjetili okolna sela. Oni pružaju dovoljno pogodnosti poput banaka, trgovina i znamenitosti. Zbog položaja u brdovitom krajoliku, poželjna je pristojna fizička kondicija (koju ja nisam imao), jer šetnja uličicama može biti vrlo umorna.
Belgija i Luksemburg (grad) također su lako i u relativno kratkom vremenu dostupni iz bungalovskog parka.
Definitivno vrijedi posjetiti ako tražite zabavu za svoju djecu.
Moja obitelj i ja možemo se prisjećati ugodnog i zabavnog odmora.
Stoga toplo preporučujem boravak na bungalovskom parku Schnee-Eifel drugim ljudima.
Sigurno ćemo se vratiti!

Robert Cordes

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Područje Schnee-Eifel karakterizira se predivnom prirodom s mnogo šuma i brežuljkastim krajolikom, udaljenim oko 1 sat vožnje od Maastrichta. Belgija i Luksemburg su na dohvat ruke, pa se mogu lako kombinirati tijekom izleta.

Kuća se nalazi uz rub šume blizu sela Bleialf gdje se nalazi trgovina, otvoreni i zatvoreni bazen. Ali također možete igrati tenis, minigolf ili ribolovati (uz dozvolu). Na 3 km udaljenosti imate Schwartzers Mann, zimski centar od 4 km gdje također možete lijepo šetati.

Zanimljivi izleti su Gerolstein (dvorac, prirodni park), Daun (zoološki vrt i rolanje) i dvorac Vianden (Luksemburg, bez dosadnog vodstva nego samostalno razgledavanje dvorca s raznim štandovima, predstavama i glazbom).

Tjedan na ovom mjestu bio je premalo i svakako vrijedi ponovno posjetiti!

J de Deugd

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Park se nalazi na lijepom mjestu. Predivno mirno. Park sam po sebi ne predstavlja puno. Više je to skupina kuća nego pravi park.

Fokus pažnje Park (posebno ulaz) djeluje neredovito, zbog raznih struktura i ostalih stvari koje se nalaze vani. Put kroz park zahtijeva pažnju.

Dobro smo primljeni. Kontakti s upraviteljem također su bili dobri. Imali smo odličan odmor!

Henk Bos

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Boravak u ovoj smještajnoj jedinici svakako se preporučuje. Bungalovi su opremljeni svim pogodnostima, a iz dnevnog boravka pruža se veličanstven pogled. Ima mnogo mogućnosti za izlete. Vlasnik parka je vrlo prijateljski nastrojen.

Linda Tolsma

4,5
4.5 4.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži nizozemski

Predivna kućica, s puno privatnosti, luksuzno i ugodno uređena. Prekrasan okoliš, ugodan doček, pažljiv i prijateljski domaćin. Sredina prirode i svi potrebni namirnice u blizini sela. Tamo ima i odličnih restorana. Nema Wi-Fija, ali ima (uglavnom) 4G veza. Vrlo udobni kreveti, potpuno opremljena kuhinja i kupaonica s masažnim tušem, kadom i saunom. I ima solarij. Za one koji traže mir i prostor i vole luksuz, ovo je sjajno mjesto.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 448187

Posljednje ažuriranje: 10.05.2024

Oglas je online od: 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/448187.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Brandscheid» je dobio ocjenu gosta 4.5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat