Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Waterfront

Cape Coral

maks.  6   Gosta/Gostiju
199m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
199m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte sanjivu vilu za odmor uz obalu u Cape Coralu na središnjoj obali Meksičkog zaljeva u Floridi! Ovaj luksuzni smještaj može primiti do 6 gostiju u 1 četvornom metru stambene površine te ima 3 spavaće sobe i 2 kupaonice.



Villa Waterfront je opremljena garažom, vrtom i prostorom za roštilj. Opustite se uz plavi bazen pod vedrim nebom ili uživajte u suncu na terasi s udobnim ležaljkama. Za vašu udobnost, vila je u potpunosti klimatizirana i ima jacuzzi. Kuhinja je opremljena perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i aparatom za kavu. Posteljina, ručnici i sušilo za kosu također su dostupni.



U vili ćete pronaći TV ravnog ekrana, perilicu rublja, sušilicu rublja i besplatni WiFi. Dostupno je i glačalo. Moguć je dugoročni najam, a kuća za odmor rezervirana je za nepušače.



Villa Waterfront impresionira svojim modernim dizajnom interijera koji je prikazan na 30 slika. Svijetli i prostrani dnevni boravak poziva na opuštanje, dok otvorena kuhinja s blagovaonicom i visokokvalitetnim kuhinjskim aparatima poziva na zajedničko kuhanje. Spavaće sobe su udobno namještene i nude miran san. Kupaonice su opremljene visokokvalitetnim elementima i modernim sadržajima.



Vila za odmor Waterfront nalazi se u slikovitom okruženju, okružena palmama i prekrasnim krajolikom. Uživajte u pogledu na more i prekrasnoj prirodi na svom pragu. Središnji položaj na obali Meksičkog zaljeva nudi vam brojne mogućnosti za izlete i aktivnosti u tom području.



Provedite nezaboravne dane odmora u vili za odmor Waterfront u Cape Coralu i dopustite da vas očara ljepota Floride!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Raj za turiste u Cape Coralu



Uvod

Cape Coral, smješten na jugozapadnoj obali Floride, pravi je raj za turiste. Grad je poznat po prekrasnim vodenim pejzažima, prekrasnim plažama, odličnim restoranima i bogatstvu aktivnosti na otvorenom. U ovom putopisnom izvješću vodimo vas na putovanje kroz Cape Coral i dajemo vam uvid u najvažnije znamenitosti ove prekrasne destinacije za odmor.



Dolazak

Lako je doći do Cape Corala. Međunarodna zračna luka Southwest Florida u Fort Myersu udaljena je samo nekoliko minuta vožnje i nudi brojne letove iz cijelog svijeta. Odavde možete lako doći do svoje kuće za odmor.



Smještaj

Cape Coral nudi širok izbor smještaja za sve ukuse i proračune. Od luksuznih odmarališta na obali do udobnih kuća za odmor s privatnim bazenima, ovdje postoji niz mogućnosti.



Znamenitosti

1. Fantastične plaže

Cape Coral je okružen prekrasnim plažama. Posjetite plažu Cape Coral, koja se nalazi u Yacht Clubu, za opuštajući dan uz ocean. Ovdje ćete pronaći i mol s kojeg možete promatrati spektakularne zalaske sunca na Floridi.



2. Izleti brodom i vodeni sportovi

Cape Coral je ispresijecan brojnim kanalima, zbog čega su ovdje vrlo popularni izleti brodom. Unajmite čamac ili krenite na obilazak čamcem s vodičem kako biste istražili raznolik životinjski svijet Floride. Vodeni sportovi kao što su kajak, jet ski i ribolov također su vrlo popularni.



3. Parkovi prirode

Okolica Cape Corala nudi impresivne prirodne ljepote. Posjetite Four Mile Cove Ecological Preserve, jednu od najvećih šuma mangrova na Floridi. Ovdje možete šetati drvenim šetnicama i promatrati divlje životinje. Još jedna značajka je Rotary Park Environmental Center, koji je idealan za planinarenje i piknik.



4. Gastronomija

Cape Coral ima uspješnu restoransku scenu. Svakako kušajte svježe ulovljene plodove mora i domaću kuhinju u brojnim restoranima duž rive. Cape Coral posebno je poznat po izvrsnim mesnim restoranima i mogućnosti objedovanja u opuštenoj atmosferi na samoj vodi.



5. Golf tereni

Za ljubitelje golfa, Cape Coral nudi nekoliko golf terena svjetske klase. Uživajte u igri golfa pod jarkim suncem Floride i divite se bujnom krajoliku i izazovnim terenima.



Zaključak

Cape Coral je nesumnjivo odredište iz snova za turiste koji žele doživjeti prirodne ljepote, vodu i opuštenu atmosferu Floride. Sa svojim raznolikim mogućnostima odmora, prekrasnim plažama i izvrsnom kuhinjom, mjesto je koje svakako trebate imati na svom popisu putovanja. Pripremite se zaljubiti se u tropsku atmosferu Cape Corala i stvoriti nezaboravne uspomene.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Sie bekommen den vollen Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 60 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 60 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. Im Falle einer Stornierung erheben wir eine Stornierungsgebühr von 5% auf den bereits geleisteten Zahlungsbetrag. Diese Gebühr wird automatisch mit der Rückerstattung verrechnet.

ostale informacije:

VAŽNA KUĆNA PRAVILA:

1. Korištenje pristaništa za čamce i dizala za čamce (ako je opremljeno) dopušteno je u svrhu osiguranja samo kada se iznajmljuju čamci od Vacation in Florida Inc. Nakon rezervacije, kupci kuća će primiti vaučer od 10% za naše ponude na bootsvermietung-capecoral.de
putem e-pošte
2. Potrošnja električne energije nije uključena u cijenu. Potrošnja električne energije nakon polaska bit će 0,15 ct. naplaćuje se po kWh. Potrošnja varira ovisno o sezoni i korištenju bazenskog grijanja i klimatizacije. Prosječna tjedna cijena električne energije je 35-50 USD.

3. Čišćenje roštilja nije uključeno u cijenu čišćenja. Molimo vas da sami očistite roštilj nakon upotrebe. Čišćenje našeg tima za čišćenje naplaćuje se dodatnih 50 USD. Svim gostima prva 2-3 dana boravka besplatno osiguravamo potrošni materijal u vidu toalet papira, deterdženta za rublje i vreća za smeće.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Vacation in Florida Inc.
gospodin D. Lange

gospodin D. Lange

Pozdrav, ja sam David, osnivač i vlasnik tvrtke VACATION IN FLORIDA INC. ODMOR NA FLORIDI INC. je vaš profesionalni kontakt ako želite unajmiti ekskluzivnu i privatnu vilu u sunčanom Cape Coralu. Posljednjih godina ugostili smo stotine zadovoljnih gostiju i rado ćemo Vam ponuditi nezaboravan odmor u jednoj od naših kuća za odmor. Sve su naše kuće vrlo čiste, dobro održavane i vrlo dobro opremljene. Svi kupci koji rezerviraju kuću kod nas, kao zahvalu dobivaju vaučer od 10% za najam broda. Ako imate dodatnih pitanja, ne ustručavajte se kontaktirati nas, veselimo se vašim pitanjima. Vaš tim u VACATION IN FLORIDA INC.


Dalji smještaji od gospodin D. Lange

Pokazati sve smještaje od gospodin D. Lange

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 452674

Posljednje ažuriranje: 31.10.2023

Oglas je online od: 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/452674.htm

Gospodin David Lange

2700 SW 20TH AVE

33914 Cape Coral

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina