Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Abádszalók

maks.  5   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelji nalazi se u turističkom naselju Balatontourist Füred i nalazi se direktno na prekrasnom jezeru Balaton. Turističko naselje nalazi se u Balatonfüredu, gradiću na sjevernoj obali jezera Balaton, samo nekoliko kilometara od poluotoka Tihany. Balatontourist Füred nudi zabavu za sve uzraste, što ga čini idealnim za obitelji. Od početka srpnja do sredine kolovoza postoji dječji klub gdje se djeca mogu opustiti uz razne igre i sportske aktivnosti. Djeca također imaju priliku zabavljati se na igralištu 24 sata dnevno. No, animacijski tim nudi i raznovrstan program za odrasle goste. Možete si priuštiti i mali odmor i opuštanje u sauni dok se vaša djeca igraju. Turističko naselje ima bazenski kompleks s velikim bazenom i malim s toboganom za djecu. Kompleks također ima nekoliko restorana, bar, snack bar, slastičarnu, supermarket i bazar, frizerski salon i mini golf teren. Navečer će vas dobro zabaviti animacijski tim uz glazbene i plesne večeri. Wifi je dostupan u turističkom naselju.

Svijetla mobilna kućica Happy Comfort može primiti do 5 osoba. Ove mobilne kućice imaju dobro opremljenu čajnu kuhinju s mnogo odjeljaka, hladnjakom, plinskim štednjakom s 4 plamenika i sudoperom s ocjedom. Dostupan je i talijanski ekspres lonac. Dnevni boravak je opremljen sofom na razvlačenje za jednu osobu. Spavaća soba ima bračni krevet, druga spavaća soba ima dva odvojena kreveta. Kupaonica s umivaonikom, tuš/WC (u nekim mobilnim kućicama WC je odvojen od kupaonice). Ugodna, uzdignuta drvena terasa opremljena stolom, stolicama, 2 ležaljke i električnim roštiljem ili električnom pločom za roštilj poziva vas na opuštanje dok se djeca ispuštaju na igralištu. Putni krevetići/visoke stolice/klima uređaji dostupni su uz nadoplatu (rezervirajte najmanje tjedan dana prije dolaska). Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto je uključeno. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 29. lipnja do 31. kolovoza 2024. dani dolaska i odlaska su subota ili srijeda, minimalni boravak je 7 noćenja. U periodu od 18. svibnja do 01. lipnja 2023. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Plaža neposredno uz turističko naselje je blagog nagiba i stoga je idealna za obitelji s malom djecom. Plaža ima veliki travnjak gdje se možete opustiti od svakodnevice u hladovini drveća. Slobodno ponesite svoje ležaljke, ručnike i suncobrane i udobno se smjestite. Na plaži također imate priliku isprobati razne vodene sportove uz nadoplatu, poput skijanja na vodi (nije sezona 2023.), surfanja, kite surfanja ili vožnje kanuom ili unajmiti pedalinu za istraživanje jezera. Tobogani koji se slijevaju direktno u jezero, kao i vodeno igralište na napuhavanje u jezeru djeci pružaju pregršt zabave.

BAZEN

Turističko naselje ima veliki bazen s odvojenim dijelom za neplivače, kao i mali odvojeni bazen s toboganom i vodenim sadržajem za mlađe goste. Ovisno o dostupnosti, ležaljke oko bazena dostupne su besplatno. Za sigurnost u bazenu brine i spasilac.

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se u neposrednoj blizini plaže. Za 10 minuta hoda možete doći do grada Balatonfüreda. Poluotok Tihany s prekrasnim poljima lavande također je vrlo blizu.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Mini klub organizira razne igre i sportske aktivnosti za vašu djecu svaki dan od početka srpnja do sredine kolovoza. Za djecu tu je dječji bazen s toboganom. Tu je i nekoliko tobogana za mlade i stare koji vode direktno u osvježavajuće jezero Balaton. Djeca se također mogu opustiti na igralištu, vodenom igralištu ili skakati na trampolinu. U večernjim satima animacijski tim organizira glazbene i plesne večeri na kojima možete završiti lijep dan zajedno sa svojim najdražima. Obitelji s malim djetetom također imaju mogućnost najma dječjeg krevetića ili stolice za hranjenje na licu mjesta.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održavati formu na odmoru je razmažen izborom, tu je višenamjensko igralište za nogomet i odbojku te igralište za odbojku na pijesku. Uz doplatu: teniski teren, mini golf, stolni tenis, najam kanua, bova i čamaca. Naravno, tu su i brojni vodeni sportovi među kojima možete birati poput surfanja, skijanja na vodi i kite surfanja. Neposredno uz turističko naselje nalazi se penjački park i staza za karting.

KUPOVINA

U turističkom naselju nalazi se mali supermarket i bazar. Postoje i druge mogućnosti za kupovinu samo nekoliko minuta hoda od turističkog naselja.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju sa štednjakom, posuđem, priborom za jelo i loncima. To znači da također imate priliku kuhati sami. U blizini su i mogućnosti za kupovinu. Turističko naselje također ima 4 restorana, bar, snack bar i slastičarnu. Možete se počastiti i kulinarskim užicima u nekom od restorana u obližnjem gradu Balatonfüred

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni u ovom objektu.

POSEBAN

Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, mopovi itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. Sve pritužbe naplaćuju se 40 eura.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Posuđe

Uređaji i pribori

Dječji krevetić
Visoka dječja stolica

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 67.65 km Flughafen Hévíz-Balaton (SOB)

67.65 km

Kolodvor 1.5 km Bahnhof

1.5 km


Mjesto i položaj smještaja

MJESTO I OKOLICA

Poluotok Tihany udaljen je samo nekoliko kilometara od turističkog naselja. Predivno mjesto gdje možete doživjeti i uživati u prirodi u punom sjaju. Tihany je posebno poznat po prekrasnim poljima lavande, koja svakako vrijedi posjetiti. Također možete posjetiti prekrasan i drevni samostan Abtei, koji se nalazi na malom brežuljku i stoga nudi prekrasan pogled. Ali u Balatonfüredu, gradu tik do turističkog naselja, postoje i neki muzeji u starim zgradama kojima se možete diviti. Prekrasna šetnica uz jezero u Balatonfüredu također vas poziva na laganu šetnju s obitelji. Možete se prekrasno zaustaviti u idiličnoj gradskoj luci. Za one željne više akcije, tu je veliki vodeni park u neposrednoj blizini turističkog naselja koji jamči zabavu za cijelu obitelj sa svim vrstama vodenih tobogana i bazena s valovima. Vodeni park nudi 12 vodenih tobogana za tinejdžere i odvažne odrasle, plus 3 tobogana i dječji bazen za mlađe goste. Nije li vam to dovoljno akcije? Zatim posjetite stazu za karting, koja je udaljena samo nekoliko minuta od turističkog naselja. Tamo imate priliku imati uzbudljive utrke s go-kartom ili quadom. Prekrasan grad Budimpešta, udaljen nešto manje od 2 sata, idealan je za jednodnevni izlet.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Klima uređaj 5 € p. Dan/b. Dolazak se plaća, uključen

Ručnici 10€ po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Dječji krevetić 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 15€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

ostale informacije

Broj objekta: 458798

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458798.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina