Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Verona

maks.  4   Gosta/Gostiju
39m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
39m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj se nalazi u rezidenciji Eden u sredini golf terena “Golf Club Paradiso” u Peschieri del Garda. To su, između ostalih, Hotel Parc, Active Hotel Paradiso & Golf i Golf Residence. Kompleks nije samo idealno mjesto za one koji žele održavati formu i biti fizički aktivni na odmoru, već i za one koji žele provesti duboko opušten i opuštajući odmor. Posjetite wellness centar hotela Parc i uživajte u jednom od brojnih tretmana. Kako mali gosti ne bi izostali, u kompleksu je raznovrstan zabavni program, mini i junior klub te igralište za opuštanje. Dva prekrasna bazena s toboganima i vodenim sadržajima upotpunjuju ponudu. WIFI je dostupan besplatno u javnim prostorima kompleksa. Gosti također imaju pristup perilici rublja na kovanice i zajedničkoj sušilici u Golf Residenceu.

Apartman Bilo veličine 40 četvornih metara može primiti maksimalno 4 osobe (uključujući i bebe). Smještaj ima jednu spavaću sobu, koja je opremljena bračnim krevetom. Ako je potrebno, kauč na razvlačenje u kombinaciji dnevnog boravka i blagovaonice nudi dvije dodatne mogućnosti za spavanje. Dobro opremljena čajna kuhinja u dnevnom boravku ima štednjak, posuđe, pribor za jelo, lonce, mikrovalnu pećnicu, toster i hladnjak s pretincem za led. Kupaonica je opremljena tuš kabinom, umivaonikom, WC školjkom i bideom. Ovisno o rasporedu, smještaj se nalazi u prizemlju ili na prvom katu i stoga ima namješten balkon ili terasu, a oba pozivaju na opuštanje i druženje. Idealno mjesto za završiti dan pun događaja s obitelji. SAT TV, klima uređaj i parkirno mjesto već su uključeni u cijenu najma. U cijenu je također uključen prvi set posteljine i ručnika, kao i promjena posteljine nakon 7 dana te promjena ručnika nakon 4 i 11 dana. Obitelji s malom djecom također imaju mogućnost najma dječjeg krevetića i stolice za hranjenje na licu mjesta (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Vrijeme putovanja od talijanske granice je oko 1,5 sat. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

Dolazak i odlazak mogući su svakodnevno. U periodu od 29. lipnja do 25. kolovoza 2024. minimalni boravak je 4 noći. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Od travnja do listopada postoji besplatan shuttle bus koji vas vozi do Peschiere nekoliko puta dnevno. Dakle, ništa ne stoji na putu zajedničkom danu kupanja na jezeru. Osvježite se u prekrasnom hladnom jezeru Garda ili se jednostavno opustite na jednoj od besplatnih plaža Peschiere dok se vaša djeca mogu opustiti i steći nova prijateljstva.

BAZEN

Rezidencija ima prekrasan bazen, takozvani "Laguna bazen". Sastoji se od velikog bazena za iskusne plivače i susjednog dječjeg bazena. Vodeni tobogan u velikom bazenu osigurava nezaboravno iskustvo kupanja. Tu je i snack bar za malo gladi između obroka. Između hotela Parc i rezidencije nalazi se “Winnie the Pool” koji je opremljen vodenim sadržajima, whirlpoolom i mlazom za masažu vrata. Ako vam vrijeme nije dobro kako biste željeli, možete se uputiti na unutarnji bazen hotela Parc. Besplatni suncobrani i ležaljke dostupni su gostima oko bazena.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Tim iskusnih i motiviranih animatora osigurava nezaboravne trenutke za cijelu obitelj. Za djecu od 4 do 11 godina tu je mini klub u kojem se mališani mogu opustiti i steći nova prijateljstva, kao i igralište na kojem se mogu doživjeti mnoge nove avanture. Junior Club je dostupan mladima od 12 do 17 godina. Raznovrsni animacijski program može varirati od boćarskih turnira, plesnih grupa do zabavnog večernjeg programa. Tijekom glavne sezone možete uživati u večernjem programu uz živu glazbu otprilike tri puta tjedno. Obitelji s malom djecom također imaju mogućnost iznajmljivanja stolice za hranjenje ili dječjeg krevetića na licu mjesta.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Iskoristite prednosti jedinstvene lokacije rezidencije usred golf terena i okružene s puno zelenila. Golf Club Paradiso jedno je od najpoznatijih golf igrališta u Venetu. Golf teren, sa svojim valovitim brežuljcima i dolinama, prostire se na ukupnoj površini od 800.000 četvornih metara iznad brda jezera Garda. Tu je i usluga najma bicikala za goste koji vole biciklizam, tako da Peschiera i okolica mogu lako istražiti na dva kotača. U sklopu kompleksa postoje razne staze za trčanje koje pružaju potrebnu raznolikost. U neposrednoj blizini objekta postoji i mreža staza po brežuljcima, koja je vrlo popularna među trkačima. Odmaralište također nudi sportove kao što su tenis, odbojka, mini golf, košarka i odbojka na pijesku uz naknadu.

KUPOVINA

U blizini rezidencije nalazi se mini market gdje se možete opskrbiti svakodnevnim artiklima i namirnicama. U samoj Peschieri također postoje razne trgovine i mogućnosti za šetnju. Jednom tjedno postoji tržnica gdje možete šetati i kupovati.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu čajnu kuhinju koja je opremljena štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, mikrovalnom pećnicom, tosterom i hladnjakom s pretincem za led. Naravno, možete se poslužiti i restoranom hotela Parc i počastiti se ukusnom talijanskom kuhinjom. Također imate mogućnost rezervirati polupansion ili puni pansion na licu mjesta. Stari grad Peschiera također vas očekuje s mnogo različitih kulinarskih jela.

KUĆNI LJUBIMCI

U smještaj je dopušten 1 pas do maksimalno 10 kg. Za vlasnike pasa tu je plaža Bau u Peschieri del Garda, plaža za pse na kojoj možete uživati u opuštajućem danu na prekrasnom jezeru Garda sa svojim četveronožnim prijateljem.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Restoran 0.45 km

0.45 km

Centar grada/mjesta 3.5 km

3.5 km

Zračna luka 16.72 km Flughafen Verona (VRN)

16.72 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Rezidencija se nalazi usred golf terena “Golf Club Paradiso” te je stoga lijepo i tiho smještena u prirodi. Stari grad Peschiera udaljen je kratkom vožnjom. Od travnja do listopada imate koristi od besplatnog prijevoza autobusom koji vas vozi do Peschiere nekoliko puta dnevno. Rezidencija također ima povoljan geografski položaj za izlete u sjevernu Italiju, kao što su Verona, Venecija, Mantova, Bergamo i Brescia, kao i prekrasne Dolomite. Osim toga, u blizini su poznati tematski parkovi kao što su Gardaland, Caneva World i Safari Park.

MJESTO I OKOLICA

Peschiera del Garda nalazi se na jugoistočnoj obali jezera Garda. Stari grad Peschiere, potpuno okružen kanalima, leži unutar moćne, lijepo obrasle tvrđave. U šetnji uskim ulicama pronaći ćete mnogo lijepih trgovina i malih barova. Peschiera ima jednu od rijetkih željezničkih postaja izravno na jezeru Garda te je stoga lako dostupna javnim prijevozom. U Peschieri postoji i mala marina. Peschiera promiče trgovine bez prepreka i stoga je idealna za korisnike invalidskih kolica i obitelji s dječjim kolicima. Odlične suvenire, ali i ukusne salame, sireve te svježe voće i povrće možete jeftino kupiti na tjednim tržnicama. Svaki ponedjeljak je tržni dan u Peschieri. Uz Peschieru nalazi se gradić Castelnuovo del Garda. To privlači dvorcem koji su u 14. stoljeću sagradili Visconti, a koji se uzdiže nad starim gradom Castelnuovo. Za samo pola sata možete krenuti na gradski izlet u Veronu s njenom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Čak je i slikovita Venecija još uvijek lako dostupna iz Peschiere. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu (samo nekoliko minuta vožnje od jugoistočne obale jezera) je zoološki vrt koji je posvećen zaštiti ugroženih vrsta i broji među svojim stanovnicima nekoliko ugroženih vrsta kao što su tigrovi, leopardi i male pande . Na pješačkoj stazi posjetitelji mogu otići na safari i približiti se životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić uklj./na upit, uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Kućni ljubimac uklj./na upit, uključen

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 458803

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458803.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina