Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Torroella de Montgri

maks.  5   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelj nalazi se u turističkom odmaralištu Castell Montgri u L'Estartitu na Costa Bravi u Španjolskoj. Turističko naselje smješteno je uz samo more te je stoga idealno za obitelji. Castell Montgri ima prekrasan pogled na zaljev i neke otoke, a osim velikog dječjeg bazena i bazena, ima i igralište, mini klub/zabavu za djecu. Zabavni program za odrasle, bogata sportska ponuda te dva restorana, dva bara, hrana za van, internet caffe, palačinkarnica, pizzeria, najam bicikala i slastičarnica također vas očekuju. Gostima na odmoru također su na raspolaganju perilice i sušilice rublja na kovanice. Wifi je dostupan u turističkom naselju (uz nadoplatu).

Smještaj Happy Comfort može primiti 5 osoba, a sastoji se od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom i dječje sobe s dva odvojena kreveta. Još dvije spavaće sobe su u dnevnom boravku. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima plinski štednjak s 4 plamenika, posuđe, pribor za jelo i lonce te hladnjak s odjeljkom za led. Kupaonica ima tuš, kao i umivaonik i WC. Polunatkrivena drvena terasa sa stolom, stolicama, suncobranom i dvije ležaljke poziva vas da se opustite u udobnosti dok se djeca mogu opuštati na igralištu ili uz bazen. Klima uređaj, putni krevetić i visoka stolica također su dostupni uz nadoplatu (rezervirajte najmanje tjedan dana prije dolaska). Na raspolaganju je roštilj ili električna ploča za roštilj. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto je uključeno. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće. .

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U periodu od 29.06.-06.09.2024., dani dolaska i odlaska su subota ili srijeda, minimalni boravak je 7 noćenja. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Pješčana plaža ima i privatnu plažu s ležaljkama i suncobranima (uz naknadu) i veliku besplatnu plažu. Pješčana plaža s blagim padom posebno je pogodna za obitelji s malom djecom. U visokoj sezoni nekoliko puta dnevno vozi interni autobus do pješčane plaže do koje možete lako doći i pješice. Gostima su na raspolaganju brojni sportovi na vodi: jedrenje na dasci, jedrenje, vožnja kanuom; Privatne i grupne sportske tečajeve organizira educirano osoblje. To plažu čini idealnim mjestom za opuštanje uz sunčanje ili bavljenje nekom od brojnih sportskih aktivnosti.

BAZEN

Gosti na odmoru imaju pristup velikom bazenu s prekrasnim pogledom na krajolik, kao i velikim sunčalištima s ležaljkama (uz naknadu). Za najmlađe tu je lijepi dječji bazen s toboganima.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U središnjoj i visokoj sezoni, grupa iskusnih animatora će na nježan način uljepšati vaš boravak. Svakodnevno se održavaju nogometni, stolni tenis, odbojka na pijesku, boćanje, vaterpolo, tenis, streljaštvo, kartanje i drugi turniri. Tim također organizira tečajeve aerobika, aerobika u vodi i druge tečajeve. Za djecu postoji mini klub. Vaša će djeca imati priliku sudjelovati kao protagonisti u večernjim predstavama. Cabaret, večeri igara i večeri za goste također se organiziraju svake večeri, nakon čega slijede disko i/ili plesne večeri. Ako se želite baviti nekim sportom, imate puno izbora. Gostima je na raspolaganju nekoliko višenamjenskih terena (košarkaški, odbojkaški, nogometni), stolni tenis, boćalište, odbojkaško igralište i teniski tereni. Tu je prekrasan teren za mini golf, kao i arkada, stolovi za bilijar i stolni nogomet.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održavati formu tijekom odmora razmažen je izborom: teniski tereni, nogometno igralište, igralište za mali nogomet, rukomet, odbojka na pijesku, rolanje, biciklizam i streljaštvo. Animacija također sastavlja raznovrstan fitness program za svaki dan s istezanjem, aerobikom u vodi i još mnogo toga. Odmaralište ima vlastitu kapelicu, rent-a-car, praonicu, stanicu prve pomoći i salon za masažu.

KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština. Tu je i suvenirnica, kao i trgovina časopisima.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo i posuđem te hladnjak sa pretincem za led. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Odmaralište ima dva restorana, dva bara, snack bar, pizzeriju, take-away, crépérie i slastičarnu. Ako biste radije koristili polupansion ili puni pansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimac do 35 kg težine je dobrodošao uz prijavu prilikom rezervacije. Kupac je dužan platiti depozit od 120 eura ako sa sobom dovodi psa. Ako je sve u redu pri odlasku, kupcu se vraća 100 eura depozita, a 20 eura ide turističkom parku za dodatno čišćenje.

POSEBAN

Klupska kartica je obavezna i košta 2 eura po osobi/boravu i služi kao depozit/depozit koji će biti vraćen.

Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, krpe itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. Sve pritužbe naplaćuju se 50 eura. Po želji, stolice za hranjenje i putni krevetić potrebno je naručiti prilikom rezervacije (uz naknadu kako je navedeno u dodatnim troškovima) ili se moraju prijaviti najmanje 1 tjedan prije dolaska (kasnije narudžbe ne mogu se jamčiti).

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 53 km Flughafen

53 km

Kolodvor 8 km Bahnhof

8 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kratkom šetnjom možete doći do grada L'Estartit. Kompleks za odmor nalazi se u podnožju planine Rocamura i ima prekrasan pogled na zaljev L’Estartit.

MJESTO I OKOLICA

Slikovita ribarska sela, ukusna hrana, strme litice, prekrasne plaže, kristalno čisto more i naravno sunce čine Costa Bravu (nemirnu, divlju obalu Katalonije) popularnim odredištem za odmor. Na Costa Bravi svatko dođe na svoje. Ne samo obožavatelji sunca, već i ljubitelji zabave, planinari, brdski biciklisti i ljubitelji kulture ovdje će pronaći sve što im srce poželi. Noćni život je također odličan! Najveći europski zabavni park, PortAventura, nudi nešto za cijelu obitelj. Podijeljeno na različita područja (svako se temelji na gradovima u različitim dijelovima svijeta) s toboganima i vožnjama, ogromno mjesto također ima mirniju zonu za malu djecu. Također preporučujemo izlet na Montjuic, jednu od dvije gradske planine Barcelone, koja se nalazi u blizini Las Ramblas i gdje možete otkriti kompleks dvorca i mali zabavni park. Odavde se pruža prekrasan pogled na grad i more. Do tamo možete doći automobilom ili žičarom. Naravno, morate posjetiti i Sagradu Familiju, znamenitost Barcelone. Ova katedrala, koju je započeo graditi Antoni Gaudi, još uvijek se gradi i trebali biste joj se diviti barem izvana.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Kućni ljubimac 8 € str. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Klima uređaj 5 € p. Dan/b. Dolazak se plaća, uključen

Ručnici 10€ po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Dječji krevetić 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 15€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Završno čišćenje za kućne ljubimce 20 € potrebno/plaća se po dolasku uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

ostale informacije

Broj objekta: 458810

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458810.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina