Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Verona

maks.  4   Gosta/Gostiju
32m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
32m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ovaj obiteljski smještaj nalazi se u velikom turističkom odmaralištu Beč. Kompleks se nalazi direktno na jezeru Garda na očaravajućoj južnoj obali u Peschieri del Garda i stoga je idealan za obitelji s malom djecom. Ne samo da vas čeka plaža u neposrednoj blizini turističkog kompleksa, već ćete također pronaći brojne parkove za odmor u okolici kao što su Gardaland, Movieland Park, Parco Natura Viva ili Parco Giardino Sigurtà. Kompleks ima dva bazena, uključujući dječji bazen s malim toboganom, dječje igralište, restoran i bar te mini market. Wifi je dostupan gostima uz nadoplatu. Dostupne su i perilice i sušilice rublja na kovanice.

Svijetao i prijateljski namješten bungalov 4G-A2 može primiti najviše 4 osobe (prenatrpanost s bebom u putnom krevetiću također je moguća na zahtjev). Smještaj se sastoji od dvokrevetne spavaće sobe. U dnevnom boravku kauč na razvlačenje nudi dva dodatna mjesta za spavanje. U sklopu dnevnog boravka nalazi se i dobro opremljena kuhinja s posuđem, priborom za jelo, loncima, električnim štednjakom s 2 ploče za kuhanje, talijanskim ekspres loncem i hladnjakom s pretincem za led. Kupaonica ima tuš, WC, bide i umivaonik. Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama te mali vrt pozivaju vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Bungalov je opremljen klima uređajem (uračunato je 8 sati rada dnevno). SAT-TV, posteljina (uz tjednu promjenu) i parkirno mjesto uključeni su u cijenu. Po potrebi se može iznajmiti i putni krevetić (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Vrijeme putovanja od talijanske granice je cca 2 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

Dolasci i odlasci mogući su svaki dan tijekom cijele sezone, minimalni boravak je 3 noći. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Kompleks za odmor graniči izravno s prekrasnom i besplatnom šljunčanom plažom jezera Garda. Uživajte u opuštajućem sunčanju ili se osvježite u hladnom jezeru. Jezero Garda također se može prekrasno istražiti šetnjom duž prekrasne šetnice uz plažu.

BAZEN

Kompleks bazena pruža prekrasan pogled na jezero Garda i ima bazen za odrasle i dječji bazen s malim toboganom. Oko bazena su ležaljke i suncobrani za opuštanje. Ako trebate malo osvježenja nakon kupanja u vodi za hlađenje, možete ga pronaći u baru odmah pored bazena.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Uživajte u prekrasnim satima sa svojom obitelji na plaži u neposrednoj blizini turističkog kompleksa. U kompleksu se nalazi igralište za najmlađe. Peschiera del Garda nudi brojne mogućnosti za shopping, a nakon shoppinga, dan možete završiti uz sladoled i osvježenje u nekom od brojnih restorana, barova i kafića na šetnici uz plažu ili u slikovitom starom gradu.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Jezero Garda nudi širok izbor aktivnosti za ljubitelje sporta. Ljubitelji vodenih sportova doći će na svoje uz jedrenje, surfanje, kitesurfing ili izlet brodom. Područje je idealno za planinarenje i ture brdskim biciklom, kao i za jahanje. Ako želite malo ležernije, možete istražiti područje na prekrasnim biciklističkim i pješačkim stazama.

KUPOVINA

U turističkom kompleksu nalazi se mali mini market u kojem možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih artikala. Naći ćete i druge mogućnosti za kupovinu unutar pješačke udaljenosti.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima, štednjakom, talijanskim ekspres loncem i hladnjakom s pretincem za led. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Kompleks ima restoran s terasom s koje se pruža prekrasan pogled na jezero Garda. Snack bar idealan je za brzi obrok.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

POSEBAN

Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, mopovi itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. U slučaju bilo kakve reklamacije zadržavamo 30 eura depozita.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Vrt Vrt
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Dječji krevetić
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.13 km

0.13 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 2.3 km

2.3 km

Zračna luka 21.67 km Flughafen Verona (VRN)

21.67 km

Kolodvor 3.9 km Bahnhof

3.9 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje ne samo da osvaja bodove svojim izravnim položajem na jezeru, već gostima omogućuje i posjet jednom od brojnih tematskih parkova u blizini, kao što su Gardaland, Movieland Park, Parco Natura Viva, Parco Giardino Sigurtà. Do centra idiličnog gradića Peschiera del Garda može se doći laganom šetnjom prekrasnom šetnicom uz plažu.

MJESTO I OKOLICA

Peschiera del Garda nalazi se na jugoistočnoj obali jezera Garda. Stari grad Peschiere, potpuno okružen kanalima, leži unutar moćne, lijepo obrasle tvrđave. U šetnji uskim ulicama pronaći ćete mnogo lijepih trgovina i malih barova. Peschiera ima jednu od rijetkih željezničkih postaja izravno na jezeru Garda te je stoga lako dostupna javnim prijevozom. U Peschieri postoji i mala marina. Peschiera promiče trgovine bez prepreka i stoga je idealna za korisnike invalidskih kolica i obitelji s dječjim kolicima. Odlične suvenire, ali i ukusne salame, sireve te svježe voće i povrće možete jeftino kupiti na tjednim tržnicama. Svaki ponedjeljak je tržni dan u Peschieri. Uz Peschieru nalazi se gradić Castelnuovo del Garda. To privlači dvorcem koji su u 14. stoljeću sagradili Visconti, a koji se uzdiže nad starim gradom Castelnuovo. Za samo pola sata možete otići na gradski izlet u Veronu s njenom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Čak je i slikovita Venecija još uvijek lako dostupna iz Peschiere. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu (samo nekoliko minuta vožnje od jugoistočne obale jezera) je zoološki vrt koji je posvećen zaštiti ugroženih vrsta i broji među svojim stanovnicima nekoliko ugroženih vrsta kao što su tigrovi, leopardi i male pande . Na pješačkoj stazi posjetitelji mogu otići na safari i približiti se životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Klima uređaj uključen 8h/dan

Molimo ponesite vlastite ručnike, uključene

Dječji krevetić 1,43 € str. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 458817

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458817.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina