Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Desenzano

maks.  7   Gosta/Gostiju
32m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
32m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smješteno u Desenzano del Garda u blizini poluotoka Sirmione, direktno na obali jezera, vrlo dobro opremljeno i moderno turističko naselje San Francesco nudi aktivan i opuštajući odmor za cijelu obitelj. Središnji dio je atraktivno dizajniran bazen koji, prije svega, ubrzava kucanje dječjih srca. Ali jezero Garda, sa svojom čistom vodom i raznolikim sportskim mogućnostima, također nudi idealno okruženje za opuštanje u idiličnom okruženju. Turističko naselje ima sve pogodnosti za opuštajući obiteljski odmor. Plaža, bazeni, restorani, bar, mini market, zabava, mini klub i naravno mnoge sportske mogućnosti. Naselje za odmor udaljeno je samo nekoliko minuta od brojnih zabavnih i vodenih parkova kao što su Gardaland, Movieland i Caneva. Perilice i sušilice rublja koje rade na kovanice također su dostupne gostima na odmoru.

Prekrasna Mobilehome Family Plus površine 32 četvorna metra nudi prostor za maksimalno 7 osoba (uključujući najmanje 1 dijete do 12 godina). Smještaj ima spavaću sobu s bračnim krevetom i direktnim pristupom jednoj od dvije kupaonice, kao i dvije dječje sobe, svaka s po dva kreveta za jednu osobu. Ako je potrebno, kauč na razvlačenje u kombiniranom dnevnom boravku i blagovaonici nudi još jednu opciju za spavanje. Dobro opremljena čajna kuhinja u dnevnom boravku opremljena je plinskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, aparatom za filter kavu i hladnjakom s pretincem za led. U smještaju se nalaze dvije potpuno opremljene kupaonice od kojih obje imaju tuš, umivaonik, WC školjku i sušilo za kosu. Natkrivena terasa s vrtom opremljena je stolom, stolicama, dvije ležaljke i roštiljem, tako da ništa ne stoji na putu ugodnoj večeri uz roštilj s obitelji i prijateljima. SAT TV, klima uređaj, sef i dva parkirna mjesta već su uključeni u cijenu najma. Po potrebi, posteljina i ručnici se također mogu iznajmiti na licu mjesta (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Obitelji s malom djecom također imaju mogućnost najma dječjeg krevetića, dječje kadice i stolice za hranjenje (također rezervirajte prilikom rezervacije). WIFI u objektu je dostupan uz naknadu. Vrijeme putovanja od talijanske granice je oko 2 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 6. srpnja do 30. kolovoza 2024. dani dolaska i odlaska su subota ili srijeda (minimalni boravak je 7 noćenja). U razdoblju od 15. lipnja do 5. srpnja 2024. i od 7. rujna do 13. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noćenja (dolazak moguć dnevno). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Odmaralište ima izravan pristup plaži. Prekrasna travnata/šljunčana plaža pruža prekrasan pogled na poluotok Sirmione. U sjeni visokih biljaka pronaći ćete trenutke čistog opuštanja i rekreacije. Tu je i mol s plutačama koji se mogu iznajmiti na recepciji.

BAZEN

Veliki bazenski kompleks turističkog naselja San Francesco ponos je cijelog kompleksa i samim time raj za sve ljubitelje vode. Okružen očaravajućom vegetacijom, nudi čisto opuštanje i zabavu: nudi tri velika bazena u obliku lagune različitih dubina vode. Vrlo veliki dječji bazen s brojnim izvrsnim vodenim igrama osigurava užitak najmlađih gostiju. Gosti također imaju pristup terasi za sunčanje s besplatnim ležaljkama i suncobranima.

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se direktno na prekrasnom jezeru Garda i nalazi se između prekrasnog poluotoka Sirmione, čija su dva termalna centra poznata u cijeloj Europi, i Desenzana s brojnim trgovinama, restoranima i noćnim klubovima. Zahvaljujući raznolikoj vegetaciji u kompleksu za odmor uvijek ćete pronaći sjenoviti kutak za odmor. Mnogi rekreacijski i vodeni parkovi kao što su Gardaland, Movieland i Caneva također su udaljeni samo nekoliko minuta od kompleksa.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Motivirani tim s iskusnim animatorima nudi Vam opsežan animacijski program. To između ostalog uključuje razne tečajeve aerobika u vodi kao i ugodnu večernju zabavu. Prostrani bazen tjera srce svakog djeteta da brže zakuca. Mališani se tijekom ljetnih mjeseci zabavljaju u plitkom bazenu za djecu ili su s ljubavlju zbrinuti u mini klubu. Osim mini kluba tu je naravno i igralište gdje se možete opustiti i steći nova prijateljstva. Obitelji s malom djecom imaju mogućnost iznajmljivanja dječjeg krevetića, stolice za hranjenje i kadice za bebe.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Posebno ljubitelji vode doznaju da u turističkom naselju San Francesco ima dovoljno aktivnosti za slobodno vrijeme. Sam kompleks ima vlastitu službu za iznajmljivanje kanua. Ako želite, možete i jedriti jezerom Garda ili plivati u čistoj i osvježavajućoj vodi. Moguće je i sudjelovanje u izletima izletničkim brodovima. Posebnost ovog turističkog naselja je vlastita plaža koja vodi direktno u jezero. Također možete igrati nogomet, odbojku na pijesku, košarku i tenis.

KUPOVINA

U turističkom kompleksu nalazi se supermarket u kojem možete pronaći razne artikle poput svježeg voća i povrća, kruha, narezaka, sira i mnogih drugih namirnica. Idealno mjesto za opskrbu namirnicama i svakodnevnim stvarima. Kompleks također ima bazar s duhanskim proizvodima, novinama, dječjim igračkama, odjećom za plažu, suvenirima i artiklima za kampiranje.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s plinskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, aparatom za filter kavu i hladnjakom s pretincem za led. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, imate i mogućnost razmaziti se u restoranu u sklopu turističkog naselja. Raznovrsna talijanska kuhinja već vas čeka.

KUĆNI LJUBIMCI

U smještaju su dopuštena najviše 2 kućna ljubimca koja se moraju prijaviti prilikom rezervacije.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

2 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.17 km

0.17 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 149.74 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

149.74 km

Kolodvor 5 km Bahnhof Desenzano

5 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se direktno na prekrasnom jezeru Garda i nalazi se između prekrasnog poluotoka Sirmione, čija su dva termalna centra poznata u cijeloj Europi, i Desenzana s brojnim trgovinama, restoranima i noćnim klubovima. Zahvaljujući raznolikoj vegetaciji u kompleksu za odmor uvijek ćete pronaći sjenoviti kutak za odmor. Mnogi rekreacijski i vodeni parkovi kao što su Gardaland, Movieland i Caneva također su udaljeni samo nekoliko minuta od kompleksa.

MJESTO I OKOLICA

Desenzano del Garda nalazi se na jugozapadnoj obali jezera Garda. Desenzano je najveći grad na jezeru Garda i jedno od najvažnijih trgovačkih središta sjeverne Italije. U to se možete uvjeriti i u šetnji starim gradom kod lijepo obnovljenih trgovačkih kuća. Kontinuirani prosperitet grada do danas očituje se u brojnim finim trgovinama, velikoj marini i elegantnoj šetnici uz jezero. Desenzano je također sjedište biskupa, mjesto viših škola i atraktivno mjesto za kupovinu te nudi šarolik noćni život s brojnim barovima i diskotekama. Dakle, ukratko, idealno mjesto za provesti raznolik, prekrasan odmor. Desenzano je jedno od rijetkih mjesta na jezeru Garda sa željezničkom stanicom i stoga je lako dostupno javnim prijevozom. Svakog utorka postoji velika tjedna tržnica u Desenzanu na povijesnoj šetnici uz plažu Caesare Battisti s raznim štandovima i prodavačima. Za samo 45 minuta vožnje automobilom stižete do Verone sa svojom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Čak možete doći do Verone za samo 20 minuta vožnje vlakom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Čak se i do slikovite Venecije može lako doći iz Desenzana. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Ali turisti željni mira i tišine također će doći na svoje u području Desenzana. Prekrasan, tipično lombardijski gradić Lonato nalazi se oko šest kilometara zapadno od Desenzana. Ima veličanstvenu baroknu katedralu s moćnom kupolom i visokim gradskim tornjem. S ruševina dvorca “Rocca” smještenih na brežuljku, koji se nadvijaju nad upečatljivom povijesnom gradskom jezgrom, možete uživati u prekrasnom pogledu na brežuljkasti morenski krajolik do jezera. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu (samo nekoliko minuta vožnje od jugoistočne obale jezera) je zoološki vrt koji je posvećen zaštiti ugroženih vrsta i broji među svojim stanovnicima nekoliko ugroženih vrsta kao što su tigrovi, leopardi i male pande . Na pješačkoj stazi posjetitelji mogu otići na safari i približiti se životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 50 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Kućni ljubimac 8 € str. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 10€ po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Visoka stolica 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 13 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Kupka za bebe 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 458827

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458827.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina