Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Lloret de Mar

maks.  6   Gosta/Gostiju
32m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
32m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelj nalazi se u prekrasnom turističkom mjestu Cala Canyelles. Naselje za odmor nalazi se na Costa Bravi nedaleko od Lloret de Mara na brežuljku i nudi prekrasan pogled na more. Kompleks se nalazi na pješačkoj udaljenosti od mora i stoga je idealan za obitelji. Animacijski tim osigurava cjelodnevnu zabavu uz razne igre, sportove i igre na bazenu. Navečer nastavljamo s raznim večernjim programima. Tu je i igralište i bazen za vašu djecu gdje se mogu opustiti. Kompleks ima mali supermarket s pekarnicom, barom, restoranom, internetskom točkom i vlakom koji vas u redovitim intervalima vozi do mora. Wifi je dostupan u kompleksu.

Happy Premium smještaj može primiti 6 osoba. Mobilna kućica sastoji se od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom i dvije dječje sobe, svaka s po dva odvojena kreveta. Na svim prozorima spavaćih soba su komarnici. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima plinski štednjak s 4 plamenika, posuđe, pribor za jelo i lonce te hladnjak s odjeljkom za led. Kupaonica ima tuš, kao i umivaonik i WC. Polunatkrivena drvena terasa s električnim roštiljem ili električnim roštiljem, stolom i stolicama poziva na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati paru u igralištu ili uz bazen. Dostupni su i klima uređaj (uključen), posteljina, dječji krevetić/dječija stolica (uz naknadu) (rezervirajte najmanje tjedan dana prije dolaska). Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto je uključeno. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 20. srpnja do 23. kolovoza 2024. dani dolaska i odlaska su subota ili srijeda (minimalni boravak je 7 noćenja). U periodu od 29. lipnja do 19. srpnja minimalni boravak je 7 dana (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Vlak vas vozi svakih 30 minuta od turističkog kompleksa izravno do prekrasne besplatne pješčane plaže Cala Canyelles, koja se blago spušta u kristalno čisto more. Naravno, možete i prošetati do plaže. Neposredno uz besplatnu plažu nalazi se i dio plaže na kojem se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. Na obali ima dovoljno mjesta za opuštanje i puštanje djece u bezbrižnu igru ili šetnju plažom. Tu je i bar na plaži gdje se možete rashladiti za vrućeg dana.

BAZEN

Kompleks za odmor ima bazen za odrasle ili stariju djecu s malim zasebnim bazenom za manju djecu. Oko bazena gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani. Animacijski tim vas zabavlja na bazenu uz igre u bazenu, aqua aerobic i aqua dance. Tu je i bar uz bazen gdje možete popiti osvježavajuće piće za vrućeg dana na suncu.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Stručni animacijski tim nudi zabavu i zabavu uz bazen za cijelu obitelj. U večernjim satima nastavljamo s raznim predstavama koje se izvode. Tu je i igralište za djecu gdje se stvarno mogu opustiti. Putni krevetić i visoka stolica mogu se iznajmiti po potrebi (molimo rezervirajte prilikom rezervacije).

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Želite li tijekom odmora ostati u formi, slobodno se uključite u fitness program animacijskog tima. Na plaži se možete okušati u ronjenju, snorkelingu ili drugim vodenim sportovima. Ako se želite još više baviti sportom, u blizini se možete baviti drugim sportovima, poput tenisa, golfa ili jahanja.

KUPOVINA

Odmaralište ima vlastiti supermarket s namirnicama i svakodnevnim artiklima. Tu je i pekara pa ni na odmoru ne morate ostati bez svježeg kruha.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima i hladnjakom sa zamrzivačem. U supermarketu turističkog naselja možete pronaći sve vrste namirnica, što znači da možete sami kuhati čak i na odmoru. Ako ne želite kuhati na odmoru, možete se počastiti kulinarskim užicima u restoranu resorta. Naravno, postoje i drugi restorani u Lloret de Maru.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni.

POSEBAN

Svakih 30 minuta do plaže vozi vlakić.

Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, mopovi itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. Sve pritužbe naplaćuju se 50 eura. Po želji, stolice za hranjenje i putni krevetić moraju se naručiti prilikom rezervacije (uz naknadu kako je navedeno u dodatnim troškovima) ili se moraju prijaviti najmanje 1 tjedan prije dolaska (kasnije narudžbe nisu zajamčene).

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 30 km Flughafen

30 km

Kolodvor 12 km Bahnhof

12 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Lokacija turističkog naselja na padini brda omogućuje prekrasan pogled na plavo more zaljeva Cala Canyelle ispod i savršeno je za otkrivanje živahne španjolske obale. Turističko naselje nalazi se na Costa Bravi samo 4 kilometra od Lloret de Mara. Također je u neposrednoj blizini plaže.

MJESTO I OKOLICA

Šetnja uz more vodi od Cala Canyellesa u jednom smjeru do susjednog grada Tossa de Mar, au drugom smjeru do centra Lloret de Mara. Za povratak iz Tosse idealan je brod sa staklenim dnom, dno od kojih omogućuje promatranje podvodnog svijeta Mediterana moguće. Najšarmantniji dio Tossa de Mara, stari grad, okružen je debelim zidinama dvorca koji pripadaju gradskoj tvrđavi La Vila Vella i daju središtu grada srednjovjekovni ugođaj. U središtu mjesta pronaći ćete brojne trgovine i kafiće, kao i bezbroj restorana u kojima možete probati tipična riblja jela ovog kraja. Ako ste željni akcije, svakako biste trebali provesti dan u vodenom parku u Lloret de Maru. To jamči zabavu za cijelu obitelj. U Lloret de Maru postoji i fantastična staza za karting na kojoj se možete utrkivati. Za izlaske posebno mladima preporučamo Lloret de Mar s brojnim barovima i diskotekama. Za one koje zanima kultura zemlje, LLoret de Mar također ima mnogo toga za ponuditi. Izgrađena u stilu katalonske secesije, crkva Sant Romà, posvećena 1522., impresionira lokalno stanovništvo i posjetitelje. Nekada izgrađena za zaštitu od gusara, crkvu su u 19. stoljeću pregradili Indianosi u današnjem stilu. Jedan od slikovitih vrhunaca u Lloret de Maru su Vrtovi Santa Clotilde, park koji oduzima dah na strmim padinama s jedinstvenim pogledom na more. Talijanski renesansni stil može se diviti na mnogim mjestima ovdje, a mala jezerca i fontane upotpunjuju romantičnu atmosferu. Terase, mostovi i skulpture, uklopljeni u prekrasne gredice, grmlje, živice i sve vrste zelenila osiguravaju opuštajući izlet.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Dječji krevetić 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 2€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Posteljina 2€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 458833

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458833.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina