Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Garda

maks.  6   Gosta/Gostiju
43m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
43m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski smještaj nalazi se u udobnoj rezidenciji Olivo, izgrađenoj 2020. godine. Ova rezidencija za odmor nalazi se u Gardi, samo nekoliko minuta hoda od prekrasnog jezera Garda. Garda nudi supermarkete, trgovine, restorane, barove i mogućnosti zabave. Rezidencija također ima atraktivan vanjski bazen s ležaljkama, suncobranima i integriranim whirlpoolom za odrasle. Za najmlađe goste postoji dječji bazen za brčkanje. Ima veliku panoramsku terasu na kojoj se nalazi i zajednički roštilj. Rezidencija ima zajedničke perilice rublja i zajedničke sušilice (uz naknadu). Također ima 2 punionice za električne automobile. U rezidenciji postoji i lift.

Elegantan i svijetao 3-sobni apartman Trilo Top nalazi se u prizemlju ili na prvom ili drugom katu (prema iznajmljivaču), ima prekrasan pogled na bazen i može primiti maksimalno 6 osoba. (Na upit moguća pretrpanost bebom u putnom krevetiću). Spavaća soba, opremljena bračnim krevetom, ima i klima uređaj i TV. Također ima još jednu spavaću sobu sa dva odvojena kreveta i vlastitim klima uređajem. Ako je potrebno, kauč na razvlačenje u kombinaciji dnevnog boravka i blagovaonice nudi dvije dodatne mogućnosti za spavanje. Moderna čajna kuhinja opremljena je indukcijskim štednjakom s pećnicom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, kuhalom za vodu, priborom za jelo, posuđem i loncima, talijanskim ekspres loncem te hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje. Tu je i klima uređaj i još jedan TV u dnevnom boravku. Lijepa kupaonica ima tuš, umivaonik, WC i bide. Ovisno o namjeni, smještaj ima namještenu terasu ili balkon. Oba vas pozivaju da se opustite i provedete zajedno dok se djeca mogu opustiti na bazenu i steći nova prijateljstva. Oba satelitska TV, WiFi, klima uređaj, grijanje i početna zaliha posteljine, ručnika i ručnika za bazen, kao i natkriveno parkirno mjesto su uključeni. Dječji krevetić i visoka stolica također se mogu posuditi besplatno na zahtjev (rezervirajte prilikom rezervacije). Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 2 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata iste vrste apartmana.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 17. svibnja do 01. lipnja 2024. i od 28. lipnja do 07. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 4 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Nedaleko od kompleksa možete uživati u osvježavajućem kupanju u jezeru Garda ili se jednostavno opustiti na jednoj od besplatnih plaža dok se vaša djeca mogu opustiti i steći nova prijateljstva.

BAZEN

Izvan rezidencije pronaći ćete prostrani bazen s integriranim whirlpoolom i malim dječjim bazenom koji pružaju potrebno osvježenje u toplim ljetnim danima i izvrsnu zabavu u kupanju za cijelu obitelj. Djeca se mogu brčkati u dječjem bazenu i stvarno ispustiti paru. Potpuni odmor za odrasle goste jamči whirlpool. Oko bazena gostima su besplatno na raspolaganju ležaljke i suncobrani.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Uživajte u prekrasnim satima sa svojom obitelji na dugim šljunčanim plažama na jezeru Garda ili u zabavnom kupanju za mlade i stare u vanjskom bazenu u rezidenciji. Dječji krevetić i visoka stolica mogu se posuditi besplatno na zahtjev (obavezna rezervacija prilikom rezervacije).

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Rezidencija ima vlastitu teretanu kao i veliki bazen. Također je moguće ispeći ukusna jela na zajedničkom roštilju. Regija jezera Garda također nudi razne sportske aktivnosti izvan rezidencije. Možete se baviti vodenim sportovima kao što su jedrenje na dasci, jedrenje, kanu i vožnja motornim čamcem. Interijer je idealan za biciklizam, brdski biciklizam, jahanje, tenis i golf. Ljubitelji prirode dobro će doći na duge šetnje ili trekking ture.

KUPOVINA

Rezidencija za odmor nalazi se nedaleko od starog grada Garda. Tamo ćete pronaći supermarkete, male trgovine povrćem, ribarnice, prekrasno mirisne pekare ili vinoteke, kao i šarene tjedne tržnice.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima moderno opremljenu kuhinju s indukcijskim štednjakom s pećnicom, posuđem, priborom za jelo, loncima, talijanskim ekspres loncem, perilicom posuđa, kuhalom za vodu i hladnjakom sa zamrzivačem. Sve mogućnosti za kupovinu su u blizini. Ako više volite jesti u restoranu ili pizzeriji, u Gardi postoji mnogo dobrih opcija. Delicije na jelovniku nude ponešto za svačiji ukus.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Roštilj
Bazen

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Usluge

Služba za nabavu peciva i kruha

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.45 km

0.45 km

Restoran 0.14 km

0.14 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 27.09 km Flughafen Verona (VRN)

27.09 km

Kolodvor 16 km Bahnhof

16 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Udobna rezidencija za odmor pogodna za obitelj nalazi se u brdima Garde, samo 1 km od povijesnog središta Garde. Ne samo da se do plaža oko prekrasnog jezera Garda može stići za nekoliko minuta hoda, preporuča se i izlet krivudavim ulicama starog grada Garda. Ovdje možete prošetati, a brojni restorani, barovi i slastičarnice pozivaju na predah.

MJESTO I OKOLICA

Garda leži na istočnoj obali jezera Garda i okružena je bujnom mediteranskom vegetacijom. Grad vas poziva na prekrasne šetnje duž duge šetnice uz obalu. U Gardi postoji i mala luka u kojoj možete promatrati vrevu i vrevu ribara ili otići na otkrivanje brodom. Građevine i arhitektura u Gardi su pod utjecajem bivše velike sile Venecije. Neka vas nadahnu elegantno i živahno uređene zgrade. Na tjednoj tržnici možete jeftino kupiti sjajne suvenire, ali i ukusnu svježu ribu i meso, kao i svježe voće i povrće. Tržni dan u Gardi održava se jednom tjedno. Uz Gardu nalazi se grad Peschiera del Garda. Privlači svojim starim gradom okruženim kanalima te moćnom i lijepo obraslom tvrđavom. Za nešto više od pola sata možete krenuti na gradski izlet u Veronu s njenom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Čak je i slikovita Venecija još uvijek lako dostupna iz Garde. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu (samo nekoliko minuta vožnje od jugoistočne obale jezera) je zoološki vrt koji je posvećen zaštiti ugroženih vrsta i broji među svojim stanovnicima nekoliko ugroženih vrsta kao što su tigrovi, leopardi i male pande . Pješačka staza omogućuje posjetiteljima odlazak na safari i približavanje životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Ručnici za bazen uključeni, uključeni

Dječji krevetić uklj./na upit, uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 458860

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458860.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina