Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Cesenatico

maks.  5   Gosta/Gostiju
34m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
34m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Turistički park Cesenatico (u blizini Riminija) nalazi se na jadranskoj obali i graniči izravno s prekrasnom pješčanom plažom. Ovo turističko naselje nudi, između ostalog, bazen, zabavu, dječji klub, restoran, pizzeriju, vlastiti supermarket, dječje igralište, liječničku ordinaciju, frizerski salon, wellness centar i brojne sportske sadržaje (tenis, nogomet, itd.) kao i široka pješčana plaža s ležaljkama i suncobranima, što čini savršen odmor za odmor s obitelji. Prekrasan stari grad s brodskom rutom udaljen je samo 1,5 km. Za nekoliko kilometara također možete doći do poznatih mjesta kao što su Rimini, Riccione ili do jednog od poznatih zabavnih parkova na jadranskoj obali (Mirabilandia, Aquafun, Italia in Miniatura, Fiabilandia, Oltremare, Le Navi). Za ljubitelje umjetnosti, umjetnički gradovi Ravenna (sa svojim bazilikama i svojim svjetlećim bizantskim mozaicima, Faenza (sa svojom neponovljivom keramikom u Međunarodnom muzeju keramike) ili svjetski poznata Republika San Marino mogu se stići za nekoliko minuta. Stan teren također čini regiju zanimljivom za biciklističke ture.

Mobilna kućica Giove, izgrađena 2021. godine, namijenjena je za maksimalno 5 osoba, uključujući najmanje jedno dijete. Ima spavaću sobu s bračnim krevetom i drugu sobu s još jednim bračnim krevetom i poprečnim krevetom iznad, prozori su opremljeni mrežama protiv komaraca. Dnevni boravak ima TV i čajnu kuhinju s plinskim štednjakom s 4 plamenika, talijanskom mocha mašinom, tavama, loncima, posuđem i priborom za jelo kao i hladnjakom. Smještaj ima dvije kupaonice s WC-om, tušem i umivaonikom. Natkrivena drvena terasa sa stolom i stolicama poziva vas na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati paru na igralištu ili uz bazen. Dostupan je konj za odjeću. Posteljina i ručnici su uključeni. Dječji krevetić i visoke stolice također su dostupni besplatno (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Uključena je klimatizacija, dozvoljeni roštilji (plin ili struja) i parkirno mjesto u sklopu kompleksa također je uključeno. Vrijeme putovanja na talijanskoj granici cca 3,5 sata. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U periodu od 15. lipnja do 07. rujna 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Park za odmor graniči direktno s pješčanom plažom i stoga je idealan za obitelji s djecom. Široka pješčana plaža s blagim padom također čini kupanje vrlo ugodnim. Na plaži postoje toaleti i tuševi. Restorani i barovi/gelaterije dostupni su između obroka. Uz veliku besplatnu pješčanu plažu postoji i mogućnost najma ležaljki i suncobrana.

BAZEN

Cesenatico Village nudi tri fantastična bazena, veliki bazen, srednji bazen i dječji bazen za naše najmlađe goste. Nudimo Vam i dva whirlpoola. S osvježavajućim esencijama i podesivim pritiskom mlaza, svaki oporavak nakon dana ispunjenog događajima bit će za vas zadovoljstvo. Na kiosku vas čekaju osvježavajuća pića, sladoled i fini zalogaji. Bazeni rade svaki dan od kraja svibnja do početka rujna

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Motiviran i dobro obučen tim u mini klubu brine o djeci od 3 i više godina. Za odrasle, dan može započeti laganom gimnastikom na plaži. Sportski turniri i društvene igre na plaži uvijek su zadovoljstvo. Navečer vas očekuju kabarei, glazba i grupni ples. Ako vrijeme bude loše, događanja će se naravno odvijati u našoj natkrivenoj dvorani na otvorenom. Ne smijemo zaboraviti ni Baby Dance za naše male goste. Posebno uvježban dječji ples. Naravno, ne morate nužno sudjelovati u našim raznolikim programima za slobodno vrijeme. A možete se opustiti u hladu uz hladno piće.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Turističko naselje ima široku paletu sportskih aktivnosti, bilo na plaži (odbojka na pijesku) ili unutar kompleksa kao što je nogometno ili odbojkaško igralište. Tu je i teniski teren.

KUPOVINA

U vrlo dobro opremljenom supermarketu pronaći ćete svježe voće i povrće, kruh, nareske, sireve i namirnice. Kompleks također ima bazar s duhanskim proizvodima, novinama, dječjim igračkama, odjećom za plažu, suvenirima i artiklima za kampiranje.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo i tavama. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, možete koristiti i polupansion ili puni pansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno rezervirajte ovo na licu mjesta (predbilježba nije potrebna).

KUĆNI LJUBIMCI

Dozvoljena su najviše 2 kućna ljubimca koja se moraju prijaviti prilikom rezervacije. Opasne pasmine pasa nisu dopuštene (osobito pittbull, rottweiler, cane corso, napuljski mastif, buldog, argentinski dogo, neke pasmine njemačkog ovčara).

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Hladnjak
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 31.55 km Flughafen Rimini (RMI)

31.55 km

Kolodvor 1 km Bahnhof

1 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči direktno s plažom, što ga čini idealnim za obitelji s malom djecom. Do starog grada se lako stiže za 1,5 km.

MJESTO I OKOLICA

Cesenatico se nalazi oko 20 km sjeverno od Riminija na prekrasnoj jadranskoj obali. U središtu je prekrasna, drevna luka, gdje možete opušteno šetati duž lučkog kanala. Živahni stari grad također vrijedi vidjeti. Ovdje ima mnogo ribljih restorana i drugih barova i diskoteka. Tržnice sa svim vrstama štandova održavaju se svakog petka i utorka. Ako želite doživjeti nešto kulturno, možete posjetiti antikvarij s arheološkim nalazima, pomorski muzej ili umjetničku galeriju u Cesenaticu. Regija Cesenatico dobra je polazna točka za izlete. U blizini su grad San Marino koji se nalazi na Monte Titanu i koji je UNESCO-ov popis svjetske baštine te Rimini u kojem se nalazi akvarij Cattolica. Ako putujete s djecom, svakako biste trebali posjetiti vodeni park Atlantica u Cesenaticu. Park nudi pregršt zabave s bezbrojnim toboganima i drugim atrakcijama. Za ljubitelje životinja idealan je Zoo Safari u Ravenni gdje možete posjetiti lavove, žirafe i mnoge druge životinjske vrste. U Ravenni se nalazi i zabavni park Mirabilandia koji svojim brojnim vožnjama i atrakcijama jamči zabavu za cijelu obitelj! Cesena je dom još jedne UNESCO-ve atrakcije: knjižnice Malatesta, koja se smatra najstarijom potpuno očuvanom gradskom knjižnicom u Europi.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 70 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić uklj./na upit, uključen

Visoka stolica uklj./na zahtjev, uključena

Kućni ljubimac 5 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Završno čišćenje za kućne ljubimce 50 € potrebno/plaća se uključeno po dolasku

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Broj objekta: 458869

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458869.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina