Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Orbetello

maks.  6   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelj nalazi se u turističkom naselju Orbetello Village u Albiniji u prekrasnoj Toskani, samo 70 m od pješčane plaže s blagim padom s kristalno čistim morem, usred oaze mira od preko 85.000 m2. Ovo turističko naselje ima sve pogodnosti koje posjetiteljima jamče opuštajući i ugodan odmor na zlatnoj pješčanoj plaži ili u mediteranskom šipražju. Gosti imaju besplatan pristup prekrasnom, novom bazenskom kompleksu s bazenom za djecu, bazenom za odrasle i whirlpoolom. Gostima su također na raspolaganju mini klub i zabava, brojne sportske aktivnosti, dječje igralište, dobro opremljena trgovina i restoran s regionalnim i internacionalnim jelima. Wifi uključen (ograničeno na 500 MB po osobi od 16 i više godina). To znači da uređeno turističko naselje ima sve pogodnosti za savršen obiteljski odmor. Obala na kojoj se nalazi Orbetello Village jedno je od najljepših mjesta na Mediteranu. Komad raja na zemlji gdje sunce, opuštanje, zabava i dobra hrana garantiraju gostima nezaboravan odmor. Turističko naselje nalazi se usred rezervata prirode WWF-a, 10 km od prirodnog parka Maremma i nekoliko minuta vožnje od poznatih gradova Tarquinia, Pitigliano i Saturnia, poznatih po svojim termalnim izvorima. Odmor u Orbetello Villageu pruža vam i priliku da otkrijete ljepote Monte Argentario i upoznate život u poznatim lukama Porto Santo Stefano i Porto Ercole.

Smještaj Happy Easy može primiti 6 osoba (uključujući dijete do maksimalno 12 godina/60 kg), a sastoji se od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom i dječje sobe s dva odvojena kreveta i krevetom na potkrovlju. Još jedno mjesto za spavanje je u dnevnoj sobi. Na svim prozorima spavaćih soba su komarnici. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima plinski štednjak s 4 plamenika, posuđe, pribor za jelo i lonce te hladnjak s odjeljkom za led. Kupaonica ima tuš, kao i umivaonik i WC. Polunatkrivena drvena terasa sa stolom, stolicama, malim električnim roštiljem i dvije ležaljke poziva na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Dostupni su i klima uređaj (uključen), dječji krevetić/dječija stolica (uz naknadu) (rezervirajte najmanje tjedan dana prije dolaska). Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto je uključeno. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 29. lipnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subote, a minimalni boravak je 7 noćenja. Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Obala na kojoj se nalazi Orbetello Village jedno je od najljepših mjesta na Mediteranu. Turističko naselje ima i privatnu plažu, opremljenu svime što vam je potrebno i na kojoj možete iznajmiti suncobrane i ležaljke, te besplatnu plažu. Fina, svijetla pješčana plaža polako se spušta u kristalno čisto more. Iza plaže nalazi se prekrasan borov šumarak parka prirode.

BAZEN

Turističko naselje ima novi kompleks bazena s bazenom za djecu, bazenom za odrasle i whirlpoolom. Drveni SPA prostor od 1500 m2 s ležaljkama, 2 okrugle hidromasaže, bazenima s ležaljkama i masažnim mlaznicama osigurava odmor u miru i opuštanju. Ima kiosk uz bazen gdje možete popiti osvježavajuće piće ili nešto prezalogajiti.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Turističko naselje savršen je izbor za sve koji svoj odmor žele provesti opuštajući se i zabavljajući sa svojom obitelji. U Orbetello Villageu pozornost se posvećuje svakom detalju: osim smještaja, sportskim sadržajima, zabavi s brojnim aktivnostima i predstavama, dječjem klubu, plaži, sigurnosti gostiju, restoranima i izletima. Animacija svakodnevno nudi razne zabavne i sportske sadržaje u koje su svi dobrodošli. Već od 4 godine djeca mogu provesti nekoliko sati čiste zabave uz animatore koji su za njih osmislili zabavne igre i predstave. Tematske večeri – Večernja događanja – Turniri i igre na plaži. Animacija za djecu – tečajevi kanua – mini klub – baby dance – arkadne/video igre – igralište.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Sportskim gostima na raspolaganju je nogometno igralište, odbojka na pijesku i stol za stolni tenis. Također ste dobrodošli da sudjelujete u dnevnom programu zabavljača i uživate u brojnim smiješnim trenucima.

KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština. Osim mini marketa s voćem i povrćem, turističko naselje ima i bazar, trafiku sa stranim časopisima, dnevnim novinama i informativnim materijalom za izlete.

UGOSTITELJSTVO

Objekt ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo i tavama. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, možete iskoristiti i polupansion ili puni pansion po povoljnijim uvjetima. Možete ih rezervirati na licu mjesta (predbilježba nije potrebna). Restoran/pizzeria ima unutarnju i vanjsku sjedenje. Nudi izvrsne i raskošne mesne i riblje menije, tipičnu maremsku kuhinju, internacionalna jela, fantastične pizze i dječje menije. Svi obroci su također dostupni za ponijeti. Također ima bar gdje se za vas pripremaju ukusni kokteli.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci su dobrodošli uz prijavu prilikom rezervacije. Dozvoljen je samo jedan kućni ljubimac i on mora biti težak najviše 35 kg. Gost je dužan platiti depozit od 120 eura ako dovodi psa. Ako je sve u redu pri odlasku, kupcu se vraća 100 eura depozita, a 20 eura ide turističkom parku za dodatno čišćenje.

POSEBAN

U ovom objektu nije dopuštena vožnja automobilima ili motociklima. Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, krpe itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. Sve pritužbe naplaćuju se 40 eura. Po želji, stolice za hranjenje i putni krevetić potrebno je naručiti prilikom rezervacije (uz naknadu kako je navedeno u dodatnim troškovima) ili se moraju prijaviti najmanje 1 tjedan prije dolaska (kasnije narudžbe ne mogu se jamčiti).

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 144 km Flughafen

144 km

Kolodvor 0.2 km Bahnhof

0.2 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči izravno s plažom, što ga čini idealnim za obitelji s malom djecom, a nalazi se na rtu između Albinije i Monte Argentarija. Top lokacija!

MJESTO I OKOLICA

Albinia, sa svojih 2500 stanovnika, najveća je četvrt grada Orbetello u Toskani. Povezan je sa sjevernim dijelom Monte Argenta pojasom dina, Tombolo della Giannella. Ima nevjerojatno lijep prirodni krajolik i mnogo različitih životinjskih vrsta. Grad Albinia nalazi se na malom rtu i do njega se može doći starorimskom cestom. Ako vas zanimaju znamenitosti, možete, primjerice, pogledati crkvu Santa Maria delle Grazie ili Torre delle Saline. Albinia nudi i prekrasan pogled u kojem možete uživati iz restorana ili kafića. Ako ste u Albiniji petkom, možete posjetiti i tjednu tržnicu i sigurno ćete pronaći jednu ili dvije sitnice! Grad Orbetello uzdiže se u središtu istoimene lagune, na jedinstvenoj lokaciji, povezan nasipom s Monte Argentariom. Park prirode Duna Feniglia je pojas dina povezan s obalnim selom Ansedonia i poznatim gradom Monte Argentario, Porto Ercole. Grad Orbetello čuva, u Museo Civico, alate i druge nalaze iskopane u tom području, kao dokaz svog etruščanskog podrijetla. Antička Mura Ciclopiche, kao i otkrivene građevine, obje iz 6. stoljeća prije Krista, svjedoče o cvatu lučkog života u rimsko doba. Park prirode Maremma može se posjetiti brdskim biciklom, na konju, kanuom ili jednostavno pješice. S brežuljaka parka prirode pruža se prekrasan panoramski pogled na obalu Tirenskog mora, otok Giglio, otok Elbu i Korziku. Pješačke staze možete istraživati sami, u grupi ili s vodičem. Vodeni park u Follonici osigurava zabavu za cijelu obitelj! Ovdje ćete pronaći razne tobogane, razne tečajeve vodenih sportova i također tečajeve zumbe u kojima možete sudjelovati i isprobati ih. Ako tražite specijalitete iz Toskane, ovdje ne morate dugo tražiti! Razni restorani, specijalizirane trgovine i barovi očekuju vas u ovom prekrasnom području!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 10€ po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Dječji krevetić 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 15€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Završno čišćenje za kućne ljubimce 20€ obavezno/plaća se na dolasku

Kućni ljubimac 15 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 458875

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458875.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina