Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Valbandon

maks.  4   Gosta/Gostiju
51m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
51m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski smještaj nalazi se u prekrasnom turističkom naselju Bi Village s 4 zvjezdice u Fažani (Istra). Turističko naselje graniči direktno s morem i stoga je idealno za obitelji. Osim velikog, velikog dječjeg bazena i parka za prskanje, kompleks za odmor ima i bazene za kupače. Mini klub/animacija za djecu i zabavni program za odrasle, uz odlično igralište, veliki izbor sportova, kao i restorani, supermarket, kiosk i bazar, osiguravaju nezaboravan odmor. Dobro opremljena plaža poziva na opuštanje. Gostima na odmoru također su na raspolaganju perilice i sušilice rublja na kovanice. Na pješačkoj udaljenosti možete jednostavno doći do centra Fažane pješačkom stazom uz more. Nekoliko minuta vožnje od turističkog naselja nalazi se Pula sa svojom znamenitošću i glavnom atrakcijom, amfiteatrom.

Smještaj Holiday Home Standard za maksimalno 4 osobe sastoji se od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom koji se također može razdvojiti u dva odvojena kreveta i spavaće sobe s dva odvojena kreveta. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima posuđe, pribor za jelo i tave te hladnjak s odjeljkom za led. TV dostupan. Smještaj ima i sef. Kupaonica ima tuš, kao i umivaonik i WC. Natkrivena terasa sa stolom i stolicama poziva vas na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Posteljina i ručnici (mjenjaju se jednom tjedno) te završno čišćenje uključeni su u cijenu. Putni krevetići su također dostupni (uz naknadu) (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). Pečenje na roštilju dozvoljeno. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 5,5 sati. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Parkirno mjesto uključeno. . Boravišna pristojba je već uključena u cijenu naše ponude. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 13. srpnja do 30. kolovoza 2024. dani dolaska i odlaska su subote (minimalni boravak je 7 noćenja). U periodu od 15. lipnja do 12. srpnja 2024. / 31. kolovoza do 13. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noćenja (dolazak moguć dnevno). U razdoblju od 18. svibnja do 14. lipnja 2024. minimalno trajanje boravka je 3 noći (dolazak moguć dnevno), au preostalom vremenu minimalno trajanje boravka je 2 noći (dolazak moguć dnevno). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Šljunčana plaža neposredno uz turističko naselje ima privatnu plažu s ležaljkama i suncobranima i veliku besplatnu plažu. Plaža s blagim padom posebno je pogodna za obitelji s malom djecom. Mnogi vodeni sportovi dostupni su gostima (uz naknadu), kao što su jedrenje na dasci, jedrenje, vožnja kanuom ili škola ronjenja. Djeci je na raspolaganju i “igralište na vodi”. Idealno mjesto za opuštanje uz sunčanje ili uživanje u nekoj od brojnih sportskih aktivnosti. U ukusnom obroku možete uživati u hladovini restorana Pineta Mare koji nudi bogatu ponudu.

BAZEN

Gosti na odmoru imaju pristup nekoliko bazena raspoređenih po cijelom kompleksu. Svaki bazen za plivače povezan je s dječjim bazenom za veslanje. Tu su vodeni tobogani i izvrsne vodene igre za djecu. Spray park osigurava zabavu i igru za najmlađe. Za opuštanje su na raspolaganju velika sunčališta s ležaljkama.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U visokoj sezoni grupa iskusnih animatora nježno će oživjeti vaš boravak. Svakodnevno se organiziraju sportski turniri i natjecanja poput nogometa, odbojke, tenisa, boćanja i mnogih drugih. Animatorski tim također organizira laganu gimnastiku, pilates, aqua gym, aerobik i istezanje. Tu su Flinky Club za djecu od 3-6 godina, Teen Club (7-10) za starije i Junior Club za mlade od 11-15 godina. Vaša će djeca imati priliku sudjelovati kao protagonisti u večernjim predstavama. Svake večeri nudit će vam fantastičnu zabavu animatori u kazalištu. Ako se želite baviti nekim sportom, imate puno izbora. Nogomet, odbojka, tenis, streljaštvo i boćanje samo su neke od opcija.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održati formu tijekom odmora razmažen je izborom. Dostupni su nogomet, boćanje, streljaštvo, biljar i odbojka. Također imate priliku igrati tenis (uz naknadu). Animacija nudi i raznovrstan fitness program za svaki dan, uključujući laganu gimnastiku, pilates, aqua gym, aerobik i istezanje. Na plaži možete jedriti na dasci, roniti, jedriti ili čak iznajmiti kanue. Ako želite ići na jahanje, to možete učiniti samo nekoliko minuta od turističkog naselja. Također je moguće iznajmiti bicikle.

KUPOVINA

Odmaralište ima nekoliko trgovina u kojima možete kupovati do mile volje. Bilo da se radi o svježoj hrani, svakodnevnim stvarima, novinama, suvenirima, artiklima za plažu ili vinoteci, pronaći ćete sve. Ako želite novu frizuru, na raspolaganju vam je i frizer.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s plinskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, tipičnim talijanskim ekspres loncem, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom s pretincem za led. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Želite li se počastiti kulinarskim užicima, imate priliku to učiniti u jednom od restorana. Uživajte u tipičnim specijalitetima od izvrsne ribe i mesa, kao iu mediteranskoj kuhinji. Ako biste radije koristili polupansion ili puni pansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni.

POSEBAN

Boravišna pristojba je već uključena u cijenu naše ponude.. Turističko naselje ima svog liječnika.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 15 km Flughafen

15 km

Kolodvor 7 km Bahnhof

7 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se samo nekoliko metara od plaže te je stoga idealan za obitelji s malom djecom. Na pješačkoj udaljenosti možete jednostavno doći do centra Fažane pješačkom stazom uz more.

MJESTO I OKOLICA

Fažana - malo ribarsko mjesto koje postaje sve popularnije. U gradu su sada brojni turisti u ljetnim mjesecima i uživaju u prekrasnoj šetnici uz plažu. Drugi razlog je svakako poznati Veli Brijun. Ovi se mogu slobodno posjećivati, dok su ostali otoci dijelom u državnom i privatnom vlasništvu i pod njihovom zaštitom. U parku egzotičnih životinja nacionalnog parka, na sjeveru otoka Veli Brijun, možete vidjeti nilske antilope, ljame, zebre, slonove i mnoge druge životinjske vrste. U samoj Fažani pronaći ćete brojne kulinarske užitke u raznim restoranima. Brojne šarene kuće i gostoljubivost stanovnika pozivaju vas da posjetite i istražite Fažanu i njezine lijepe ulice. Ako ste zainteresirani za starine, svakako biste trebali posjetiti crkvu Gospe od Karmela ili župnu crkvu Sv. Pogledaj Kosmu. Ukratko, u Fažani svatko dođe na svoje. Jedna od glavnih znamenitosti, a ujedno i simbol grada Pule je amfiteatar koji je sagrađen za vrijeme cara Augusta, a proširen za vrijeme cara Vespazijana. Mogao je primiti oko 23.000 ljudi, što ga čini jednim od najvećih amfiteatara koje su izgradili Rimljani. Između dva lučka grada Umaga i Pule postoji nekoliko preporučenih gradova koje svakako vrijedi posjetiti. Fažana, Rovinj, Vrsar, Poreč ili čak sami Pula i Umag nude brojne restorane, shopping mogućnosti i povijesne građevine koje svakako vrijedi pogledati. Razni zabavni parkovi kao što su Istralandia, Aquacolors ili penjalište Glavani nude odlične mogućnosti za zabavu s cijelom obitelji. Za ljubitelje prirode preporučamo posjet Brijunskom otočju ili Jami-Grotta Beradine. Ljubitelji ribe su na pravom mjestu u ovoj regiji! Ovdje ima sve vrste ribe, koja se priprema u mnogo varijanti. I u Hrvatskoj se može naći dobra vina. Dakle, ako želite biti maženi, došli ste na pravo mjesto. Zabave u večernjim satima također ima napretek. Hrvati vole zabave, glazbu i druženje, bilo u diskoteci, na šetnici uz plažu ili u maloj uličici. Tako da vam je zabava u večernjim satima zajamčena. Zaleđe obalnog pojasa nudi brojne šume, biciklističke ili pješačke staze, pa će na svoje doći i oni željni mira i tišine ili sportaši. Poznate tjedne tržnice obično se mogu naći svaki dan u Poreču, Rovinju i Puli.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Klima uključena/20h/paušal uključen

Boravišna pristojba po osobi/str. Dan, 2€ po noćenju i osobi

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 458887

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458887.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina