Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ravenna

maks.  5   Gosta/Gostiju
28m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
28m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj prilagođen obiteljima nalazi se u turističkom parku Classe u gradu Lido di Dante s jednom od prekrasnih i širokih plaža Rivijere Romagnola i samo oko 10 km od Ravenne i samo 8 km od zabave i vode Mirabilandia/Mirabeach. park. Turističko naselje smješteno je neposredno uz more i do njega se može doći pješice laganom šetnjom kroz sjenovitu borovu šumu. Kompleks za odmor ima sve pogodnosti za prekrasan odmor. Osim dječjeg bazena i bazena za odrasle, kompleks također ima dječji klub/zabavu i igralište za mlađe goste. Možete se baviti sportom na teniskom terenu ili uživati u hladnom piću u restoranu resorta. Odmorski kompleks ima WiFi i perilice rublja na kovanice.

Mobilna kućica MH4 Mediterraneo nudi 28 četvornih metara prostora za maksimalno 5 osoba (uključujući i dijete do 12 godina) te ima spavaću sobu s bračnim krevetom i dječju sobu s dva odvojena kreveta i krevetom na potkrovlju (za djecu do 12 godina). U dnevnom boravku nalazi se dobro opremljena čajna kuhinja sa štednjakom, loncima, priborom za jelo, posuđem i hladnjakom s pretincem za led. Dnevni boravak također je opremljen klupom i stolom. Kupaonica je opremljena tuš kabinom, wc školjkom i umivaonikom. Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu zabavljati na igralištu ili uz bazen. Posteljina i ručnici dostupni su uz nadoplatu (molimo rezervirati prilikom rezervacije). SAT TV je uključen, a klima uređaj nije obavezan. Pečenje na roštilju je dozvoljeno. Parkirno mjesto je uključeno. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 3 sata. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 14. srpnja do 7. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su nedjelje (minimalni boravak 7 noćenja). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Turističko naselje nalazi se direktno na moru, a do plaže se može doći laganom šetnjom bez prometa. Besplatna, pješčana plaža je blagog nagiba te je stoga pogodna i za obitelji s malom djecom. Ovdje možete ponijeti svoje ležaljke i suncobrane i opustiti se dok se vaša djeca zabavljaju u vodi. Plaža graniči s prekrasnim rezervatom prirode Foce del Bevano.

BAZEN

Turističko naselje ima kompleks bazena s bazenom za djecu i bazenom za odrasle. Tu je i odlična vodena karakteristika za najmlađe. Za opuštanje možete iznajmiti ležaljke i suncobrane uz bazen. Snack bar uz bazen nudi osvježavajuća pića ili mali zalogaj.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Animatorski tim organizira brojne animacije za male i velike. Djeca od 4 do 12 godina mogu doživjeti velike avanture uz animacijski tim u mini klubu svaki dan od početka lipnja do kraja kolovoza. Turističko naselje također ima avanturističko igralište, dječji bazen i arkadu. Ako vašem mališanu treba više uzbuđenja, odvedite ga na jedno poslijepodne u obližnji tematski park Mirabilandia ili vodeni park Mirabeach koji su od ljetovališta udaljeni samo oko 8 km i uživajte u nezaboravnim trenucima s cijelom obitelji. Visoke stolice moguće je iznajmiti na licu mjesta.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Veliko turističko naselje nudi obilje prostora za igru i pristup moru bez prometa. Osim bazena za odrasle i djecu, gostima koji se aktivno bave sportom na raspolaganju je sportski teren za mali nogomet, košarku, odbojku i tenis (uz nadoplatu). Također postoji mogućnost zaigrati partiju boćanja ili stolnog tenisa. Turističko naselje također ima dvoranu za fitness. Animacijski tim nudi razne aktivnosti poput igara, plesova, turnira i večernje zabave tijekom dana i večeri. U turističkom naselju imate priliku iznajmiti bicikle i biciklom istražiti prekrasnu prirodu oko turističkog naselja.

KUPOVINA

U turističkom naselju pronaći ćete supermarket u kojem ćete pronaći svježe namirnice poput voća, povrća i svježeg kruha kao i svakodnevne namirnice.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa štednjakom, loncima, priborom za jelo, posuđem i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, možete iskoristiti i polupansion ili puni pansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno ih rezervirajte na licu mjesta (prethodna registracija nije potrebna). Turističko naselje ima restoran u kojem se možete počastiti talijanskim specijalitetima i finim pizzama.

KUĆNI LJUBIMCI

U za to predviđenom smještaju dobrodošla su do dva kućna ljubimca uz uvjet da su prijavljeni prilikom rezervacije. Opasne pasmine pasa su zabranjene. Postoji definiran dio plaže gdje se mogu voditi i psi.

POSEBAN

Odvojeni ograđeni dio turističkog naselja rezerviran je za naturističke turiste, koji imaju i svoj dio plaže.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Dječje igralište
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.16 km

0.16 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 51.59 km Flughafen Rimini (RMI)

51.59 km

Kolodvor 15 km Bahnhof

15 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje Classe graniči direktno s plažom i stoga je idealno za obitelji s malom djecom. Smještaj je udaljen svega 10-ak km od Ravenne, koja uz zanimljive građevine iz 5. i 6. stoljeća poziva i na obilan šoping.

MJESTO I OKOLICA

Lido di Dante nalazi se oko 10 km istočno od Ravenne na prekrasnoj jadranskoj obali. Lido di Dante očarava svojim prekrasnim plažama, gdje se možete opustiti ili provesti ugodan dan na plaži s obitelji. Plaža je prirodna i stoga idealna za mlade i stare. Ovdje ćete pronaći i brojne restorane i kafiće za druženje. Tjednu tržnicu možete posjetiti svakog četvrtka. Lido di Dante graniči s deltom rijeke Po, gdje su staništa fascinantno raznolika, bogata divljim životinjama i rijetkim biljnim vrstama. Između dolina, laguna, dina i močvara upoznat ćete floru i faunu. Sve to čini organizirani ili individualni izlet u deltu rijeke Po nezaboravnim iskustvom. Oko 15 minuta vožnje udaljen je zabavni park Mirabilandia i vodeni park Mirabeach. Oba su svakako vrijedna jednodnevnog izleta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 50 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Klima uređaj 8 € p. Dan/b. Dolazak se plaća, uključen

Ručnici 5 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Dječji krevetić 4€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 10€ po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Kućni ljubimac 6 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 458936

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458936.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina