Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Padenghe sul Garda

maks.  5   Gosta/Gostiju
37m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
37m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski i prekrasan park za odmor Della Colombaia u Padenghe sul Garda nalazi se direktno na zapadnoj obali jezera Garda i nudi mnoge mogućnosti za uživanje u odličnom odmoru. Kompleks graniči izravno s jezerom. Park za odmor nudi širok izbor sportskih i zabavnih programa za velike i male goste. Ima 150 četvornih metara bazena koji nudi osvježavajuću promjenu za mlade i stare. Dječji prostor s toboganima, vodenim topovima i animiranim fontanama ne ostavlja ništa nedovoljno. Kanta od 300 litara iznenadit će djecu neočekivanim pljuskom. Mini klub također nudi raznoliku zabavu za djecu od 4 do 12 godina. Uz dječji ples u večernjim satima, animacijski tim osigurava zabavan završetak dana. Kompleks također ima restoran s prekrasnom panoramskom terasom i prekrasnim pogledom na jezero. Dostupne su zajedničke perilice i sušilice rublja (uz naknadu). Wifi se može besplatno koristiti u turističkom parku. Na recepciji se mogu iznajmiti ormarići.

Prekrasna mobilna kućica Top Hill nudi mjesta za 5 osoba. Nalazi se na brežuljku i stoga ima odličan pogled. Ima spavaću sobu s bračnim krevetom i pripadajuću kupaonicu s tušem, umivaonikom i WC-om. Druga spavaća soba ima dva odvojena kreveta i krevet na kat preko njih (za dijete do max. 150 cm) te također pripadajuću kupaonicu s tušem, umivaonikom i WC-om. Smještaj također ima kombinirani prostor za blagovanje i dnevni boravak, gdje se nalazi i dobro opremljena čajna kuhinja s električnim štednjakom, hladnjakom s pretincem za led, sudoperom, priborom za jelo, posuđem, loncima, tavama i aparatom za filter kavu. Tu je i natkrivena drvena veranda sa stolom, stolicama i dvije ležaljke, koja poziva na jelo i odmor na otvorenom. TV, klima uređaj (56 sati tjedno), sušilica rublja kao i početna zaliha posteljine i ručnika te parkirno mjesto uključeni su u cijenu. Dječji set (dječji krevetić + visoka stolica) moguće je posuditi na upit uz naknadu (rezervirajte prilikom rezervacije). Po potrebi se na licu mjesta može iznajmiti plinski roštilj (roštilji na struju i ugljen nisu dopušteni). Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 2 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata iste vrste apartmana.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 6. srpnja do 13. rujna 2024. dolazak i odlazak mogući su samo subotom (minimalni boravak je 7 noćenja). U razdoblju od 17.05.-20.05. i 30.05.-02.06.2024 minimalni boravak je 4 noći (moguć dnevni dolazak i odlazak). U ostalom vremenu minimalni boravak je 3 noći (moguć dnevni dolazak i odlazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Turističko naselje ima izravan pješački pristup šljunčanoj plaži na jezeru Garda i privatnom molu do kojeg se može doći s plaže. Na plaži ćete pronaći i snack bar. Plaža s blagim padom idealna je za obitelji s malom djecom.

BAZEN

Gostima na odmoru na raspolaganju su velika područja za sunčanje, ležaljke, suncobrani i stolovi oko velikog bazena. Djeca se zaista mogu ispustiti u Spray Parku. Ima razne tobogane, veliku kantu koja se puni vodom i mnoge druge super stvari koje ljeti ugodno osvježavaju. Opuštanje i zabava zajamčeni su u bazenskom dijelu turističkog naselja. Mali snack bar uz bazen nudi osvježenje i grickalice.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U ljetnim mjesecima očekuje vas večernji zabavni program za male i velike goste. Turističko naselje ima sjajno zatvoreno igralište s toboganima i igralištem za lopte, kao i mini stijenu za penjanje. Turističko naselje nudi i odbojku na pijesku, stolni nogomet, stolni tenis, mini golf i boćalište.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Na livadi u parku za odmor nalaze se fitness sprave koje su na raspolaganju za besplatno korištenje. Kompleks nudi usluge iznajmljivanja bicikala, tako da možete ići na odlične vožnje biciklom s obitelji. Nedaleko od kompleksa možete iznajmiti SUP-ove i male motorne čamce, kako ništa ne bi stajalo na putu istraživanju mora.

KUPOVINA

U blizini kompleksa pronaći ćete supermarkete i druge mogućnosti za kupovinu.

UGOSTITELJSTVO

Vaš smještaj ima dobro opremljenu čajnu kuhinju s hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje, posuđem, priborom za jelo, tavama i loncima. Po potrebi se na licu mjesta može iznajmiti plinski roštilj. Vaše turističko naselje ima i restoran s fantastičnim pogledom na jezero. Usluga bara i restorana dostupna je gostima svakodnevno za doručak, ručak ili večeru do 23 sata.

KUĆNI LJUBIMCI

Mali kućni ljubimac do maksimalno 15 kg dopušten je na zahtjev i mora se prijaviti izravno prilikom rezervacije. Postoji samo ograničen broj smještaja koji dopuštaju kućne ljubimce. Odmaralište ima malu agility stazu i pojilice za pse.

POSEBAN

Park za odmor ima finsku saunu koja se može rezervirati na recepciji.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 65 km

65 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 5.46 km

5.46 km

Zračna luka 35.82 km Flughafen Verona (VRN)

35.82 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje udaljeno je samo nekoliko minuta hoda od starog grada i graniči izravno s jezerom. Blaga šljunčana plaža idealna je za obitelji s malom djecom. Nedaleko od Padenghe sul Garda naći ćete veliki grad Sirmione, koji je uvijek vrijedan malog putovanja. Do zabavnih parkova poput Gardalanda, vodenog parka Caneva World i safari parka također se može brzo doći automobilom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Klima uređaj uključen 8h/dan

Kućni ljubimac 15 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Dječji set 25€p. Tjedan/a.zahtjev/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 458940

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458940.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina