Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Manerba del Garda

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski smještaj nalazi se u turističkom naselju Onda Blu. Turističko naselje nalazi se na zapadnoj obali jezera Garda, u zaljevu Manerba del Garda. Kompleks za odmor graniči direktno s jezerom i stoga je idealan za obitelji. Kompleks ima bazen za djecu i bazen za odrasle. Kompleks također ima igralište, najam bicikala, stolni tenis, restoran i bar.Wifi je dostupan u kompleksu za odmor. Praonica rublja s perilicama rublja na kovanice također je dostupna gostima na odmoru. U večernjim satima u baru je živa glazba, kao i tematske večeri.

Apartman Bilo površine 45 četvornih metara može primiti maksimalno 4 osobe. Smještaj se sastoji od glavne spavaće sobe i kombiniranog dnevnog boravka i spavaće sobe s kaučem na rasklapanje. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima štednjak, posuđe, pribor za jelo, lonce, mikrovalnu pećnicu, aparat za filter kavu i hladnjak s odjeljkom za jaja. Kupaonica ima tuš kabinu, WC, bide i umivaonik. Terasa/balkon sa stolom i stolicama poziva vas da se opustite u udobnosti dok se djeca mogu ispuštati paru na igralištu ili uz bazen. Apartman je opremljen klima uređajem/grijanjem i sefom. TV sa satelitskim programima dostupna je besplatno. Posteljina je osigurana (promjena uz nadoplatu). Ručnici se mogu iznajmiti na licu mjesta (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Parkirno mjesto je uključeno. Pečenje na roštilju je dozvoljeno. Po potrebi se mogu iznajmiti putni krevetić i visoka stolica (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Uz bazen su dostupni ležaljke i suncobrani. U prizemlju i na katu nalaze se stanovi (stanovi se dodjeljuju nasumično, može se odrediti želja). Pečenje na roštilju je dozvoljeno. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 2 sata. Po želji, doručak ili polupansion možete rezervirati i na licu mjesta. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 6. srpnja do 30. kolovoza 2024. dani dolaska i odlaska su subote. U periodu od 30. ožujka do 5. travnja 2024. i od 18. svibnja do 31. svibnja 2024. minimalni boravak je 4 noći (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

U neposrednoj blizini turističkog kompleksa nalazi se besplatna šljunčana plaža. Plaža je blagog nagiba te je stoga pogodna za obitelji s djecom. Brzi obrok možete popiti u baru s kojeg se pruža prekrasan pogled na prekrasno jezero Garda.

BAZEN

Gostima odmora na prekrasnoj lokaciji na raspolaganju su bazen za djecu i bazen za odrasle. Uživajte u jedinstvenom pogledu na zaljev Manerba, otok Borghese i Rocca. Na raspolaganju su vam sunčališta s ležaljkama i suncobranima za opuštanje. Za bazen nisu potrebne kape za plivanje. U srpnju i kolovozu organiziraju se tečajevi aerobika u vodi. Ima natkriveni prostor za sjedenje pored bazena gdje ćete pronaći aparate za grickalice.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Kompleks za odmor ima igralište i stol za stolni tenis. U večernjim satima u baru je živa glazba, kao i tematske večeri. Putni krevetić i stolica za hranjenje mogu se iznajmiti po potrebi (prijavite se prilikom rezervacije).

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Želite li tijekom odmora održati kondiciju, u turističkom naselju možete unajmiti bicikl u rent-a-lu i isprobati okolne biciklističke staze. Na jezeru možete iznajmiti kanu. Pješačke staze vas vode uz jezero Garda. Vodeni aerobik također se nudi u srpnju i kolovozu. Teniski teren udaljen je nekoliko minuta hoda. Za noćne ptice u blizini je diskoteka.

KUPOVINA

Turističko naselje nema vlastitih trgovačkih objekata, ali izvan turističkog naselja postoji supermarket udaljen samo nekoliko minuta vožnje automobilom. U restoranu se može kupiti svježi kruh.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju sa štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom. U okolici postoje i mogućnosti za kupovinu. Naselje ima restoran u kojem se nude razna mediteranska jela i pizze. Restoran ima prekrasnu terasu s izravnim pogledom na jezero Garda i dobro opremljen dječji kutak. Ako želite koristiti doručak ili polupansion, slobodno to rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba). U restoranu se može kupiti svježi kruh, a nudi se i za van.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci su dobrodošli i potrebno ih je prijaviti prilikom rezervacije. Dozvoljena su najviše 2 kućna ljubimca.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 37.21 km Flughafen Verona (VRN)

37.21 km

Kolodvor 14 km Bahnhof

14 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje graniči direktno s plažom i stoga je idealno za obitelji s malom djecom. Turističko naselje nalazi se na zapadnoj obali jezera Garda, u zaljevu Manerba del Garda. Ima povoljan geografski položaj za izlete u sjevernu Italiju, kao što su Verona, Venecija, Mantova, Bergamo i Brescia, kao i prekrasne Dolomite.

MJESTO I OKOLICA

Manerba del Garda je idilično smještena na jugozapadnoj obali jezera Garda. S Rocca del Manerba, ruševine dvorca na upečatljivoj stijeni u blizini Montinelle, možete uživati u prekrasnom pogledu na južno jezero Garda. Montinelle je jedno od osam sela koja čine općinu Manerba, okruženo maslinicima i vinogradima Valtenesisa. U Manerbi ćete pronaći slikovita obalna područja, malu luku Porto Dusano i rt Punta Belvedere, s čijeg vrha možete gaziti do čempresovog otoka San Biagio i koji nudi prekrasna mjesta za kupanje u svojim plitkim područjima. Svakog petka od 8.00 do 13.00 sati ispod crkve održava se tjedni market na kojem možete pronaći sve što vam srce poželi: od biranih namirnica i ukusnih likera do potrepština za kućne ljubimce, mode i kuhinjskih aparata. Uživajte u atmosferi dok šetate štandovima na tržnici. Manerba del Garda također nudi dobru priliku za razgledavanje okolice, kako bliže tako i dalje. Za samo sat vremena možete otići na gradski izlet u Veronu s njenom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Čak se i do slikovite Venecije može lako doći iz Manerbe del Garda. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu je zoološki vrt posvećen zaštiti ugroženih vrsta i broji među svojim stanovnicima nekoliko ugroženih vrsta kao što su tigrovi, leopardi i male pande. Na pješačkoj stazi posjetitelji mogu otići na safari i približiti se životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Visoka stolica 4€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Kućni ljubimac 15 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 458966

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458966.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina