Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Verona

maks.  7   Gosta/Gostiju
30m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
30m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelji nalazi se u prekrasnom turističkom naselju Bella Italia s 4 zvjezdice, odakle možete jednostavno doći do starog grada Peschiera šetnicom uz jezero. Turističko naselje nalazi se neposredno na jezeru Garda, koje je čarobno: za brčkanje i kupanje, vožnju kanuom ili pedalinu. Glavna atrakcija turističkog naselja svakako je velik, veliki bazenski prostor: pet bazena za plivače i neplivače, dodatni prostori za male goste i duhovita vodena gljiva osiguravaju zabavu za male i velike. Višejezični animacijski tim organizira tečajeve, turnire i igre svaki dan za velike i male goste. Navečer će vas zabavljati nastupi, glazbeni trenuci i događanja za nezaboravno sjećanje na ovaj praznik. Kompleks ima restorane, supermarket, suvenirnicu, medicinsku službu, WiFi, nekoliko odličnih igrališta, veliki izbor sportova i dobro opremljenu šljunčanu plažu. Perilice i sušilice rublja koje rade na kovanice također su dostupne gostima na odmoru.

Moderna mobilna kućica Happy Premium Suite svijetla je i ugodna te nudi prostor za maksimalno 7 osoba. Smještaj se sastoji od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom i 2 spavaće sobe, svaka s 2 kreveta za jednu osobu. U dnevnom boravku kauč na razvlačenje nudi još jedno mjesto za spavanje. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i opremljena je hladnjakom (mali zamrzivač), plinskim štednjakom sa 4 plamenika, sudoperom, priborom za jelo, posuđem, loncima, mikrovalnom pećnicom, tosterom i aparatom za filter kavu. Dnevni boravak ima 2 Bluetooth zvučnika i USB priključak. Na prozorima spavaće sobe i dnevnog boravka nalaze se i komarnici. Kupaonica ima umivaonik, tuš, ogledalo i sušilo za kosu, WC je odvojen. Polunatkrivena drvena terasa sa stolom, stolicama, 2 ležaljke, visećom stolicom i roštiljem na ugljen ili plin ili električnim roštiljem poziva na ugodno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. Klima uređaj je dostupan (uz naknadu). Posteljina/putni krevetić/visoke stolice dostupni su uz nadoplatu (rezervirajte najmanje tjedan dana prije dolaska). Parkirno mjesto je uključeno. Vrijeme putovanja od talijanske granice je oko 2 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U periodu od 29.06.-06.09.2024., dani dolaska i odlaska su subota ili srijeda, minimalni boravak je 7 noćenja. U periodu od 18. svibnja do 28. lipnja 2024. i od 20. travnja do 4. svibnja 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.



PLAŽA

1 km duga šljunčana plaža u neposrednoj blizini turističkog kompleksa je velika, besplatna plaža. Ako više volite ležati na travi, pronaći ćete veliku zelenu površinu na prekrasnoj plaži jezera Garda. Gostima su na raspolaganju brojni sportovi na vodi: jedrenje na dasci, paraletenje, skijanje na vodi i veslanje. Idealno mjesto za opuštanje uz sunčanje ili uživanje u nekoj od brojnih sportskih aktivnosti. Prezalogajiti se može u hladovini restorana smještenih neposredno na plaži koji nude osvježavajuće ukusnu ponudu.



BAZEN

Područje bazena jednostavno je nevjerojatno: gostima na odmoru na raspolaganju je 5 bazena koji ne samo da brže kucaju dječja srca, već i odraslima nude pravo iskustvo. Zabava je zajamčena uz vodene tobogane, veliku vodenu gljivu i vodeni element. Za opuštanje je na raspolaganju veliko sunčalište s ležaljkama i suncobranima. Još jedan vrhunac je umjetno stvorena pješčana plaža uz bazen. Whirlpool jamči potpuno opuštanje našim odraslim gostima.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Sredinom sezone i u sezoni, grupa iskusnih, višejezičnih animatora nježno će oživjeti vaš boravak. Bilo da se radi o nogometu, stolnom tenisu, odbojci na pijesku, vodenom aerobiku ili streljaštvu, sigurno vam neće biti dosadno. Za djecu od 4 do 10 godina postoji mini klub. Vaša će djeca imati priliku sudjelovati kao protagonisti u večernjim predstavama, pohađati tečajeve kuhanja i cirkusku školu ili sudjelovati u uzbudljivoj potrazi za blagom. Svake večeri animacijski tim nudi vam najbolju zabavu zajedno s međunarodnim gostima. Tu su i fantastični vatrometi svakih 15 dana tijekom glavne sezone. Ako se želite baviti sportom, imate širok izbor: košarka, odbojka, nogomet, stolni tenis, boćanje, streljaštvo ili tenis.



SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održavati formu tijekom odmora razmažen je izborom: na raspolaganju su nogomet, odbojka na pijesku, streličarstvo ili boćanje. Tenis je dostupan uz nadoplatu. Ili održavajte formu aerobikom u vodi dva puta dnevno. Na plaži možete naučiti jedrenje na dasci, parafly, skijanje na vodi, veslanje, pedalina ili jednostavno trčati uz jezero. Također je moguće iznajmiti bicikle.



KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština.



UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima, mikrovalnom pećnicom, aparatom za filter kavu i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Restorani će vas rado razmaziti i također nude veliki izbor jela za van.



KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci NISU dopušteni.



POSEBAN

Možete iznajmiti bovu ili spremište za čamac. Svakih 15 dana tijekom visoke sezone organiziraju se prekrasni vatrometi. U kompleksu za odmor nema automobila. Završno čišćenje dužan je izvršiti najmoprimac. Dostupni su pribor za čišćenje kao što su metle, krpe itd. Smještaj se provjerava kako bi se osigurala čistoća. Sve pritužbe naplaćuju se 50 eura. Po želji, stolice za hranjenje i putni krevetić potrebno je naručiti prilikom rezervacije (uz naknadu kako je navedeno u dodatnim troškovima) ili se moraju prijaviti najmanje 1 tjedan prije dolaska (kasnije narudžbe ne mogu se jamčiti).



DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Bazen
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

2 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 20.85 km Flughafen Verona (VRN)

20.85 km

Kolodvor 1.5 km Bahnhof

1.5 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor graniči direktno s blagom plažom i stoga je idealan za obitelji s malom djecom.



MJESTO I OKOLICA

Peschiera del Garda nalazi se na jugoistočnoj obali jezera Garda. Stari grad Peschiere, potpuno okružen kanalima, leži unutar moćne, lijepo obrasle tvrđave. U šetnji uskim ulicama pronaći ćete mnogo lijepih trgovina i malih barova. Peschiera ima jednu od rijetkih željezničkih postaja izravno na jezeru Garda te je stoga lako dostupna javnim prijevozom. U Peschieri postoji i mala marina. Peschiera promiče trgovine bez prepreka i stoga je idealna za korisnike invalidskih kolica i obitelji s dječjim kolicima. Odlične suvenire, ali i ukusne salame, sireve te svježe voće i povrće možete jeftino kupiti na tjednim tržnicama. Svaki ponedjeljak je tržni dan u Peschieri. Uz Peschieru nalazi se gradić Castelnuovo del Garda. To privlači dvorcem koji su u 14. stoljeću sagradili Visconti, a koji se uzdiže nad starim gradom Castelnuovo. Za samo pola sata možete krenuti na gradski izlet u Veronu s njenom rimskom prošlošću, slavnim balkonom Romea i Julije i naravno svjetski poznatom arenom s predstavama na otvorenom. Na zapadu su gradovi Brescia, Bergamo i Milano koji vas pozivaju na opsežnu shopping turu. Čak je i slikovita Venecija još uvijek lako dostupna iz Peschiere. Putovanje oko jezera Garda uvijek je doživljaj. Jezero Garda nudi iznimno širok izbor zabavnih parkova, zooloških vrtova, parkova za penjanje i bazena. U Castelnuovo del Garda pronaći ćete Gardaland, jedan od najvećih tematskih parkova u Italiji. Obitelji ovdje dobivaju svoj novac jer s više od 40 atrakcija, od vožnje divljim vodama do svijeta bajki, postoji nešto za mlade i stare. U neposrednoj blizini, Gardaland SEA LIFE Aquarium čeka kako bi posjetitelje približio podvodnom svijetu. Zadivljujuće kaskaderske predstave čekaju posjetitelje u Movielandu u Laziseu. Specijalni efekti pružaju potrebnu akciju. Parco Natura Viva u Bussolengu (samo nekoliko minuta vožnje od jugoistočne obale jezera) je zoološki vrt koji je posvećen zaštiti ugroženih vrsta i broji među svojim stanovnicima nekoliko ugroženih vrsta kao što su tigrovi, leopardi i male pande . Na pješačkoj stazi posjetitelji mogu otići na safari i približiti se životinjama poput nosoroga, vodenkonja i majmuna, odvojenih samo prirodnim barijerama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Klima uređaj 5 € p. Dan/b. Dolazak se plaća, uključen

Ručnici 10€ po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Dječji krevetić 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Posteljina 15€ po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 458979

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458979.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina