Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Caorle

maks.  4   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
45m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ovaj moderan smještaj prilagođen obiteljima nalazi se u sjajnom turističkom naselju Villaggio a Mare u Caorleu i okružen je puno zelenila. Odmaralište Villaggio a Mare osim zabave i zabave nudi i sve sadržaje za djecu svih uzrasta i njihove roditelje. Oko velikog bazena ima mnogo palmi i ležaljki sa suncobranima. Turističko naselje ima nekoliko restorana, supermarket, veliko igralište i općenito nudi izvrsnu atmosferu za odmor. Oko kompleksa za odmor pronaći ćete golf teren, teniske terene, prekrasnu pješčanu plažu i malu crkvu. Prekrasan stari grad Caorle udaljen je samo nekoliko minuta vožnje od Villaggio a Mare.

Lijepi smještaj Bilo in Residence za maksimalno 4 osobe nalazi se na prvom ili drugom katu. Sastoji se od glavne spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnog dijela u kojem se nalazi kauč na razvlačenje za dvije osobe. Dobro opremljena kuhinja također se nalazi u dnevnom boravku i ima posuđe, pribor za jelo, posude za kuhanje, mikrovalnu pećnicu i hladnjak sa zamrzivačem. Kupaonica je opremljena tuš kabinom te umivaonikom, bideom i WC školjkom. Smještaj ima SAT TV, sef, klimu, perilicu rublja i telefon koji se ne naplaćuje. Balkon sa stolom i stolicama poziva vas da se opustite u udobnosti dok se djeca mogu opuštati na igralištu ili uz bazen. Putni krevetići, visoke stolice, ručnici i posteljina dostupni su uz nadoplatu (molimo rezervirajte prilikom rezervacije). U apartmanima s vrtom dozvoljeno je korištenje roštilja. Parkirno mjesto je uključeno. U sezoni 2024. od 11. svibnja do 15. rujna 2024. (cca) dobivate rezervirano mjesto na plaži sa suncobranom i dvije ležaljke za apartman. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 3,5 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 18. svibnja do 13. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subote (minimalni boravak je 7 noćenja). U ostalom vremenu dolazak i odlazak moguć je svakodnevno (minimalni boravak je 4 noći). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Duga i široka pješčana plaža udaljena je samo nekoliko minuta hoda i ima dio s ležaljkama i suncobranima kao i veliku besplatnu pješčanu plažu. U sezoni 2024. od 11. svibnja do 15. rujna 2024. (cca) dobivate rezervirano mjesto na plaži sa suncobranom i dvije ležaljke za apartman. Pješčana plaža s blagim padom posebno je pogodna za obitelji s malom djecom. Gostima su na raspolaganju neki od sportova na vodi. To plažu čini idealnim mjestom za opuštanje uz sunčanje ili uživanje u nekoj od brojnih sportskih aktivnosti. Na brzinu možete nešto pojesti u jednom od dva bara na plaži, koji su otvoreni od jutra do večeri i nude primamljiv, osvježavajuće ukusan meni. Spasioci se brinu za sigurnost cijeli dan.

BAZEN

Gostima odmora na raspolaganju je prekrasan bazen s velikim bazenom. Tu je prekrasan dječji bazen s vodenim sadržajima, prostorom za iskusne plivače i hidromasažnim klupama. Veliko sunčalište s ležaljkama i suncobranima okruženo je palmama i osigurava opušteno uživanje u sunčanim danima.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Jednu večer tjedno u turističkom kompleksu postoji odlična tržnica na kojoj se mogu zabaviti mladi i stari! Ako je dan lošeg vremena, možete besplatno otići na gradsko zatvoreno kupalište i ne morate propustiti zabavu. Nasuprot kompleksa pronaći ćete razne sportske sadržaje kao što su nogometni tereni, tereni za odbojku na pijesku ili fitness studio, a svi su vam na raspolaganju besplatno. WiFi je također besplatan na bazenu i na tržnici. U velikom i vrlo njegovanom parku pronaći ćete prekrasno dječje igralište od kojeg blistaju dječje oči.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Naći ćete razne sportske mogućnosti oko kompleksa: fitness studio, odbojku na pijesku, nogomet, škole surfanja i jedrenja, teniske terene, odličan golf teren i, i, i. Ako želite istražiti područje, savjetujemo vam da unajmite bicikl na licu mjesta i otkrijete prekrasnu prirodu oko Caorlea!

KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština. Naći ćete i pekaru koja će vas razmaziti svježim pecivom.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo, loncima, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Želite li se počastiti kulinarskim užicima, preporučujemo restoran ili pizzeriju za van. Ako nakon toga želite uživati u svježem piću, to možete učiniti u baru.

KUĆNI LJUBIMCI

1 manji kućni ljubimac dopušten je na upit. Dovođenje psa potrebno je najaviti prilikom rezervacije i potrebna je potvrda vlasnika.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

balkon
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Zračna luka 44.07 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

44.07 km

Kolodvor 72 km Bahnhof

72 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor udaljen je samo nekoliko minuta hoda od plaže. Također niste daleko od Caorlea, Bibionea i Venecije.

MJESTO I OKOLICA

Duna Verde i Porto Santa Margherita pripadaju Caorleu, ali se nalaze malo dalje od grada. Ipak, u oba grada možete pronaći sve što vam treba. Postoji odlična plaža, mnogo različitih restorana, barova, kafića i diskoteka, ali također možete pronaći trgovine u gradovima. Duna Verde nudi mnogo zelenih površina koje vas pozivaju na lagane šetnje ili vožnju biciklom. Porto Santa Margherita, kao što ime govori, poznata je po marini s preko 1000 brodova i popularna je među turistima. Oba grada imaju vlastitu plažu i rijekom Livenza odvojeni su od grada Caorlea. Ako volite posjećivati muzeje, možete ih pronaći u gradovima i ne morate putovati daleko. Neka vas očara ljepota lagune Caorle koja se prostire na 100 hektara vrištine i vrištine. Prekrasan krajolik posebno je lijepo istraživati biciklom. Slikovito središte Caorlea zadržalo je šarm i čaroliju antičke buržoazije. Caorle je raznolik grad jer se more i plaža spajaju u povijesti i tradiciji. Leži na Jadranskom moru između Venecije i Trsta, a osnovan je prije 2000 godina. Ribarska luka nalazi se u staroj gradskoj jezgri koja je danas pretvorena u pješačku zonu. Stare kuće u živim pastelnim bojama koje se nižu uličicama i trgovima podsjećaju na venecijansku tradiciju grada i imaju posebno čaroban ugođaj. Crkva Madonna dell'Angelo, smještena na istočnom vrhu šetnice, pomorski je simbol za stanovnike Caorlea koji stoljećima žive od ribarenja. Ako želite planirati izlet s cijelom obitelji, možemo vam preporučiti vodeni park Aquafollie u Caorleu, gdje ćete pronaći vodene vožnje, tobogane i razne bazene za sve uzraste.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključen (1 suncobran + 2 ležaljke), uključen

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 6€ po osobi i promjena/b.dolazak se plaća, uključen

Posteljina 8€ po osobi i promjena/b.dolazak se plaća, uključen

Visoka stolica 3,60€p. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Kućni ljubimac 8,60 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 458993

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458993.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina