Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Roma & vicinity

maks.  5   Gosta/Gostiju
26m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
26m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Roma Capitol Holiday Park nalazi se u Ostia Antica, samo nekoliko kilometara od srca Rima, u blizini prirodnog rezervata prekrasne Pineta di Castel Fusano. Ima izvrsnu lokaciju za posjet Rimu iu isto vrijeme zabavu na odmoru. Riječ je o smještajnoj strukturi najnovije generacije, koja je u cijelosti dizajnirana kako bi poboljšala prirodne karakteristike područja, koristeći materijale rimske agro tradicije, kao i najmodernije tehnologije i udobnost. Park za odmor ima puno toga za ponuditi: Vrhunac je vjerojatno veliki bazen koji ima tri bazena, veliki dječji bazen s vodenim igrama i malim toboganom, olimpijski bazen i bazen za opuštanje s hidromasažnim mlaznicama i mnogo toga. više. Bar, dječje igralište, vanjska kapelica i sportski tereni za tenis, košarku, nogomet i odbojku na pijesku zaokružuju ponudu. Ili što kažete na partiju mini golfa? Osim bara na bazenu gdje možete uživati u ukusnom sladoledu, tu je i lijepi restoran, pizzeria i bar.Ako više volite jesti na licu mjesta, možete naručiti hranu iz pizzerije na licu mjesta izravno putem aplikacije. Za zabavu malih i velikih u ljetnim mjesecima brine se animacijski tim, a tu je i dječji klub. Na tržnici/bazaru turističkog naselja možete pronaći predmete za svakodnevnu uporabu. Tu su i e-punionice za vaše vozilo. Dostupne su i perilice i sušilice rublja na kovanice (uz naknadu). U ljetnim mjesecima svakodnevno voze autobusi do Castel Fusana, gdje možete uživati na sjajnoj pješčanoj plaži. Za sigurnost brine noćni čuvar.

Smještaj Baia Relax New može primiti maksimalno 5 osoba (uključujući najmanje 1 dijete do 12 godina) i ima spavaću sobu s bračnim krevetom i pripadajuću kupaonicu s tušem, WC-om i umivaonikom. Druga soba ima dva odvojena kreveta i krevet na kat (za dijete). Ova soba je također povezana s kupaonicom. Dnevni dio ima kutnu klupu i televizor. Opremljena kuhinja također se nalazi u dnevnom boravku i sadrži posuđe, pribor za jelo, lonce, tave i hladnjak sa odjeljkom za zamrzavanje. Druga kupaonica ima umivaonik i wc. Natkrivena i podignuta drvena veranda sa stolom i stolicama poziva vas da se opustite u udobnosti dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. U cijenu je uključeno završno čišćenje ako dolazite bez kućnog ljubimca i ako je smještaj ostavljen uredan, kao i sušilica rublja i parkirno mjesto. Klima uređaj je dostupan i može se aktivirati uz nadoplatu. Roštiljanje je dozvoljeno na plinskom ili električnom roštilju, potrebno je ponijeti vlastiti roštilj. Po želji se na licu mjesta može rezervirati doručak, polupansion ili puni pansion. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 3. kolovoza do 23. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak i odlazak). U periodu od 27. srpnja do 02. kolovoza 2024. minimalni boravak je 5 noćenja (moguć dnevni dolazak i odlazak). U ostalom vremenu minimalni boravak je 3 noći (moguć dnevni dolazak i odlazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Plaža je udaljena oko 4 km od turističkog kompleksa i do nje se može doći za 10 minuta autobusom ili vlastitim vozilom. Pješčana plaža je blagog nagiba i stoga vrlo pogodna za malu djecu. Tu su i klubovi na plaži koji iznajmljuju ležaljke i suncobrane ili nude rashladna pića. Tu su i besplatne plaže na kojima možete nesmetano uživati u morskom povjetarcu.

BAZEN

Vodeni park u Holiday Parku Capitol, izgrađen 2022. godine, nudi 11.500 m2 zabave. Dostupan je i olimpijski bazen u kojem možete dugo plivati kako biste ostali u formi, kao i fantastičan sprej park s vodenim toboganima. Ovdje se djeca mogu sigurno igrati i zabavljati. Pod nadzorom dobro obučenih supervizora dok se odrasli opuštaju uz hidromasažne mlaznice. Oko vodenog parka nalaze se suncobrani i ležaljke za cijelu obitelj. Također ima i snack bar koji jamči osvježenje uz bazen.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Park za odmor idealan je za obitelji. Za zabavu i zabavu brine se animacijski tim. Tu je dječji klub i veliko igralište za djecu. Kompleti za bebe mogu se iznajmiti i uključuju putni krevetić i visoku stolicu (rezervirajte prilikom rezervacije).

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Park za odmor nudi mnoge sportske aktivnosti. Ima terene za odbojku na pijesku, nogometne terene, košarkaške terene i teniske terene. Animacijski tim organizira dnevne aktivnosti, bilo na kopnu ili u vodi. Obližnji prirodni rezervat nudi sjajnu floru i faunu za otkrivanje, hoćete li pješice ili biciklom ovisi o vama. U olimpijskom bazenu također možete plivati dužine.

KUPOVINA

U sklopu kompleksa nalazi se tržnica/bazar gdje možete pronaći artikle za svakodnevnu upotrebu. Inače, grad Lido di Ostia nudi mogućnosti shoppinga ili možete otići u Rim, gdje nema ograničenja za shopping putovanja.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima potpuno opremljenu kuhinju koja ima štednjak, posuđe, pribor za jelo, tave, lonce, čaše i hladnjak s pretincem za led. Ako vam se ne da kuhati, možete uživati u ukusnoj večeri u restoranu ili pizzeriji resorta ili možete naručiti hranu izravno u svoj smještaj putem aplikacije.

KUĆNI LJUBIMCI

Dopuštena su dva manja do srednje velika kućna ljubimca po smještaju na upit (potrebna prijava prilikom rezervacije). Ako putujete s kućnim ljubimcem, završno čišćenje plaćate na licu mjesta.

POSEBAN

Svakodnevno voze autobusi do plaža Ostica i do autobusnih kolodvora koji vode do Rima.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 8.51 km Flughafen Rom - Fiumicino (FCO)

8.51 km

Kolodvor 4 km Bahnhof

4 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Park za odmor nalazi se na izvrsnoj lokaciji za uzbudljivo putovanje gradom u Rim. Nalazi se u Ostia Antica, izvornom lučkom gradu starog Rima. Stoga mjesto ima puno šarma i povijesti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Ekološka naknada po osobi/str. Dan, 3,5€ po noćenju i osobi

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

WiFi 5 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Ručnici 20 € po osobi i promijeniti paušal/b.dolazak uključeno

Posteljina 11 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Završno čišćenje za kućne ljubimce 85 € potrebno/plaća se po dolasku, uključeno

Klima uređaj 8 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Kućni ljubimac 9,50€ p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 458995

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/458995.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina