Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Cavallino-Treporti

maks.  4   Gosta/Gostiju
22m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
22m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelj nalazi se u turističkom naselju Cavallino s 4 zvjezdice u Cavallino-Treportiju. Turističko naselje nalazi se direktno na jadranskoj plaži u Venecijanskom zaljevu. Velika, široka pješčana plaža jamči uspješan odmor na plaži za cijelu obitelj, a godinama je nagrađivana plavom zastavom. Djeca grade dvorce od pijeska, traže školjke i brčkaju se u moru dok odrasli drijemaju na suncu i tamne. Mjesto je lijepo skriveno u parku prirode s kampom i puno crnogorice i maslina. Uz prekrasan dječji bazen i bazen, kompleks za odmor ima i mini klub/zabavni program za djecu te animacijski program za odrasle. Uz odlično igralište, razne sportske aktivnosti, restorane, tržnicu i bazar, dobro opremljena pješčana plaža također je dio kompleksa za odmor. Perilice i sušilice rublja na kovanice također su dostupne gostima (uz naknadu). Vodeni park “Aqualandia” i zabavni park “Jesolandia” nalaze se nedaleko od kompleksa za odmor u Jesolu. Zahvaljujući geografski povoljnom položaju, posjet Veneciji je lako moguć.

Smještaj Baia Comfort može primiti maksimalno 4 osobe i ima spavaću sobu s bračnim krevetom i pripadajućim WC-om i umivaonikom. Druga soba ima dva odvojena kreveta. Dnevni boravak ima kauč na razvlačenje i TV. Funkcionalno opremljena kuhinja također se nalazi u dnevnom boravku i sadrži posuđe, pribor za jelo, lonce, tave, talijanski ekspres lonac i hladnjak sa pretincem za led. Druga kupaonica ima tuš, kao i umivaonik i WC. Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu ispuštati na igralištu ili uz bazen. U cijenu je uključeno završno čišćenje ako dolazite bez kućnog ljubimca i ako je smještaj ostavljen uredan, kao i sušilica rublja i parkirno mjesto. Klima uređaj je dostupan i može se aktivirati uz nadoplatu. Roštiljanje je dozvoljeno na električni ili plinski roštilj, potrebno je ponijeti vlastiti roštilj. Po želji se na licu mjesta može rezervirati doručak, polupansion ili puni pansion. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U periodu od 13. srpnja do 30. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak i odlazak). U razdoblju od 16. svibnja do 12. srpnja 2024. i od 31. kolovoza do 13. rujna 2024. minimalni boravak je 5 noćenja (moguć dnevni dolazak i odlazak). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 3 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Široka, sitnozrnata pješčana plaža neposredno uz turističko naselje ima privatnu plažu s ležaljkama i suncobranima i veliku besplatnu pješčanu plažu. Plaža s blagim padom posebno je pogodna za obitelji s malom djecom. Idealno mjesto za opuštanje uz sunčanje ili gradnju dvorca od pijeska s djecom. Na plaži, šetnice do suncobrana jamče pristup s kolicima. Spasioci se brinu za sigurnost cijeli dan.

BAZEN

Veliki bazenski prostor sastoji se od dječjeg bazena sa zabavnim vodenim igrama i toboganima. U sklopu bazena nalazi se i bazen za odrasle s masažnim mlaznicama. Dva whirlpool bazena garantiraju potpuno opuštanje odraslih gostiju. I ovdje se za sigurnost brinu spasioci cijeli dan.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U središnjoj i visokoj sezoni, grupa iskusnih animatora će na nježan način uljepšati vaš boravak. Jutro možete započeti jutarnjim vježbama, aqua gymom ili igrom na plaži. Tijekom dana ima puno aktivnosti, igara i natjecanja. Animacijski tim Vašoj djeci nudi aktivnosti i cjelodnevnu zabavu u Mini klubu. Večer je također bogata ponudom, od dječjih plesova za male goste do predstava, cabareta i grupnih plesova za starije goste. Neka vas animacijski tim iznenadi. Ako se želite baviti nekim sportom, imate puno izbora. Od odbojke na pijesku, nogometa, stolnog tenisa, boćanja do tečajeva aerobika i aerobika u vodi.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održati formu tijekom odmora razmažen je izborom. Bilo da se radi o Acqua-Gymu, odbojci na pijesku, nogometu, stolnom tenisu ili boćanju, postoji mnogo opcija. Ljubitelji biciklizma pronaći će brojne staze i ture izvan kompleksa koje su izvanredno pogodne za ovaj sport. Moguć je najam bicikala.

KUPOVINA

Kompleks za odmor ima i trgovinu mješovitom robom, gdje možete pronaći svježu hranu kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština, kao i bazar na kojem možete kupiti artikle za plažu, novine i suvenire.

UGOSTITELJSTVO

Smještaj ima dobro opremljenu kuhinju s posuđem, priborom za jelo, loncima, tavama i hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. U restoranu ili pizzeriji možete se prepustiti i kulinarskim užicima. Ako više volite jesti u svom smještaju ili na svojoj terasi, oboje također nude hranu za van. Ako biste radije koristili polupansion ili puni pansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

Maksimalno 2 kućna ljubimca do srednje veličine dopuštena su u određenim smještajnim jedinicama. Ako su psi vrlo mali, možete pitati prilikom rezervacije jesu li dva psa dopuštena kao iznimka. Napomena: Pas mora biti prijavljen prilikom rezervacije. Završno čišćenje za svaki objekt za odmor potrebno je platiti ako sa sobom vodite pse.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Zračna luka 45 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

45 km

Kolodvor 57 km Bahnhof

57 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor graniči direktno s finom pješčanom plažom i stoga je idealan za obitelji s malom djecom.



MJESTO I OKOLICA

Cavallino Treporti impresionira svojom sjajnom plažom koja je već deseti put zaredom nagrađena plavom zastavom. Također možete uživati u talijanskim delicijama u raznim restoranima, barovima i slastičarnicama. Još jedan naglasak je da sva hrana dolazi iz Cavallina ili blizu Cavallina i uvijek imate svježe sastojke na svom tanjuru. Istražite velike dine, razne pješačke staze ili pješčanu plažu pješice ili biciklom. Cavallino Treporti također je u zoni bez letova, tako da možete pronaći puno mira i tišine vani bez buke zrakoplova. S Punte Sabbioni možete vidjeti Veneciju koja je nedaleko od poluotoka. Ukrcajte se na brod u Punta Sabbioni i klizite preko mora ravno do Venecije! Čekaju vas sjajni dojmovi i lijepe slike! Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Želite li se okušati u kockanju? Zatim preporučamo posjet kasinu u Veneciji. Vodeni park "Aqualandia", koji je puno više od klasičnog vodenog parka - pravi je tematski zabavni otok sa 26 atrakcija u vodi, uključujući najduži vodeni tobogan na svijetu i iznad vode, uključujući najviši bungee toranj u Europi - svakako vrijedi posjetiti. Zabavni park za djecu i mlade možete pronaći u "Jesolandiji", koja se također nalazi u Jesolu. Ako volite nešto malo ugodnije, idite u Sealife, koji je također u Jesolu. Ako želite svježe piće nakon opsežan jednodnevni izlet prepun akcije sa svojom djecom Ako se želite počastiti, u Jesolu ćete pronaći brojne noćne izlaske koji će vam očarati noć Ako ste zainteresirani za luke, brodove i ribolov, došli ste na pravo mjesto u Cavallino Treporti! Ovdje postoji nekoliko manjih i većih luka, koje su dobro opremljene i odakle možete krenuti na izlete brodom u svim smjerovima. Bilo pješice, na kotačima ili na vodi, krajolik oko poluotoka je prekrasan i svakako ga treba istražite. Svakog utorka ujutro održava se sjajna tjedna tržnica na Via Fausta u Cavallinu Tamo ćete pronaći sve što vam srce poželi! Od hrane do odjeće – ovdje možete kupovati u odličnoj atmosferi. Italija je poznata po dobroj hrani, u Cavallino Treporti možete uživati u lokalnim specijalitetima koji dolaze izravno iz regije! Ribu, meso i povrće uzgajaju ili nabavljaju lokalni poljoprivrednici, a restorani u okolici ih prerađuju u ukusne delicije!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Ekološka naknada po osobi/str. Dan, 3,5€ po noćenju i osobi

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Klima uređaj 8 € p. Dan/b. Dolazak se plaća, uključen

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Wifi 5 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Kućni ljubimac 10 € p. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Posteljina 11 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Ručnici 20 € po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Završno čišćenje za kućne ljubimce 85 € potrebno/plaća se po dolasku, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459014

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459014.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina