Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Sassari

maks.  5   Gosta/Gostiju
22m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
22m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Sanjate li i vi o kristalno čistom moru i pješčanoj plaži okruženoj prekrasnom prirodom? Onda ste upravo ovdje! Smještaj se nalazi u obiteljskom kompleksu Centro Vacanze Isuledda na sjeveroistoku Sardinije u Laconiji. Kompleks se nalazi neposredno uz more i okružen je pješčanim plažama koje su idealne za obitelji jer su blage i do njih se lako dolazi pješice. U raznolikom kompleksu pronaći ćete: restorane, sportske sadržaje, igrališta, zabavu i još mnogo toga. Daljnje prednosti uključuju perilice i sušilice rublja dostupne u kompleksu, pristup internetu, trgovačke sadržaje i prekrasan wellness centar.

Mobilna kućica Baia Comfort može primiti maksimalno 5 osoba (uključujući najmanje 1 dijete do 12 godina). Ima spavaću sobu s bračnim krevetom i drugu sobu s dva odvojena kreveta. Dnevni boravak ima ugodnu blagovaonicu sa satelitskom TV i još jedan ležaj za jednu osobu. Kuhinja je integrirana s dnevnim boravkom i ima štednjak, lonce, posuđe, pribor za jelo, aparat za kavu, kuhalo za vodu i hladnjak s pretincem za led. Kupaonica ima tuš, WC i umivaonik. Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu opuštati na igralištu. Roštiljanje je dozvoljeno na električni ili plinski roštilj, potrebno je ponijeti vlastiti roštilj. Ako trebate dječji krevetić ili visoku stolicu, to možete rezervirati uz malu dodatnu naknadu (navedite prilikom rezervacije). Parkirno mjesto je uključeno. Klima uređaj je dostupan i može se aktivirati uz nadoplatu. Po želji se na licu mjesta može rezervirati doručak, polupansion ili puni pansion. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U periodu od 20. srpnja do 30. kolovoza 2024. minimalni boravak je 7 noćenja (moguć dnevni dolazak i odlazak). U razdoblju od 16. svibnja do 19. srpnja. i 31.08.-13.09.2024., minimalni boravak je 5 noći (moguć dnevni dolazak i odlazak). U ostalom vremenu minimalni boravak je 3 noći (moguć dnevni dolazak i odlazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Gostima su na raspolaganju prekrasne pješčane plaže koje se nalaze oko resorta. Bilo da se radi o velikim pješčanim obalama, malim uvalama ili manjim pješčanim plažama, za svakoga se može pronaći ponešto. Sve pješčane plaže su blagog nagiba i stoga su idealne za malu djecu koja se vole igrati u plićaku. Većina plaža su javne i možete se udobno opustiti na toplom pijesku. Za one koji vole akciju, postoji mogućnost jedrenja, jedrenja na dasci ili ronjenja.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Animacija, igrališta, fitnes centar i, i, i. Raznolikost je ovdje vrlo važna! Bez obzira na dob, svatko može unijeti raznolikost u svoj dnevni raspored. Djeca, ali i odrasli, mogu se pridružiti Tessera klubu i svakodnevno uživati u raznovrsnim programima: plesovima, sportskim turnirima, stolnom tenisu ili raznim zabavnim sadržajima od jutra do večeri. Za najmlađe postoji poseban mini klub. Pjevači, plesači i glumci oživljavaju nezaboravne večeri koje očaravaju publiku svih uzrasta. Tijekom vašeg odmora u Isuleddi, animatori su vam uvijek na raspolaganju.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Opuštanje mišića u amfiteatru ujutro za dobar početak dana, vodeni aerobik u prekrasnoj smaragdnoj morskoj vodi i aerobik u amfiteatru poslijepodne - tako možete uživati u sportu i na odmoru. Za goste željne akcije tu su i druge mogućnosti: jedrenje na dasci, ronjenje, fitness centar, nogomet ili biciklističke ture.

KUPOVINA

U turističkom kompleksu nalazi se supermarket u kojem možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Naravno, imate priliku i jesti u nekom od restorana u sklopu turističkog naselja. Raznovrsna talijanska kuhinja čeka na vas. Naravno, možete iskoristiti i polupansion ili puni pansion po povoljnijim uvjetima. Slobodno rezervirajte ovo na licu mjesta (predbilježba nije potrebna).

KUĆNI LJUBIMCI

Dozvoljena su najviše dva kućna ljubimca male do srednje veličine i potrebno ih je prijaviti prilikom rezervacije. Završno čišćenje je obavezno ako dovodite kućnog ljubimca i plaća se na licu mjesta.

POSEBAN

Klupsku karticu potrebno je kupiti na licu mjesta po dolasku. To košta 1,00 eura po danu i osobi. Djeca mlađa od 2 godine ne moraju ih posjedovati. Klub kartica namijenjena je potpunoj zabavi u turističkom naselju.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Vrt Vrt
Terasa Terasa
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Mjesto za parkiranje
Terasa
Stolni tenis

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Bicikli
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 34 km Flughafen

34 km

Kolodvor 34 km Bahnhof

34 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Turističko naselje nalazi se na sjeveroistočnoj strani otoka Sardinije. Mali rt na kojem se smjestio kompleks 90% je okružen vodom i stoga predstavlja pravi kupališni raj. Također možete doći do centra Cannigionea za samo nekoliko minuta vožnje automobilom.

MJESTO I OKOLICA

Olbia se smatra četvrtim gradom po veličini na Sardiniji i jedna je od najvažnijih točaka u gospodarskoj mreži otoka. Regija je stjecište jetsettera, svakako zahvaljujući marini. Poznate ulice Corso Umberto i Viale Aldo Moro koje pozivaju na šetnju i šetnju nalaze se u središtu grada i ne mogu se zaobići. Vodeni park ‘Aquadream’ s brojnim vodenim toboganima i bezbrojnim bazenima za mlade i velike sigurno će ponuditi zabavu za cijelu obitelj, samo nekoliko minuta vožnje od grada! Ako želite uživati u noćnom životu regije, pronaći ćete brojne barove i diskoteke. Bezbrojni restorani tradicionalne sardinijske kuhinje očarat će vas plodovima mora, aromatičnim mesom ili ukusnim predjelima. Ni ljubitelji vina ne propuštaju: mnoge vinarije nude kušanje vina i vode vas kroz vinograde. U specijaliziranim trgovinama u cijeloj regiji svakako ćete pronaći druge sardinijske specijalitete poput somuna Pane Carasau, naših vlastitih receptura za sireve, salsicce ili likera Mirto. Svake subote između 8 i 14 sati održava se tjedna tržnica u Via Antonio Sangallo u Olbiji. Tamo ćete pronaći namirnice, ljekovito bilje, rukotvorine i potrepštine za kućanstvo. Ako radije idete tijekom tjedna, tržnicu možete pronaći utorkom na Piazzi Crispi. Tražite trgovački centar? Nema problema! Auchan se nalazi na sjevernom izlazu prema Costa Smeraldi. Uz magistralu na sjeveru nalazi se i modni outlet. San Teodoro, nekadašnje ribarsko mjesto, danas je jedno od najpopularnijih turističkih mjesta u regiji Olbia. Volite li planinariti, preporučamo da pobliže pogledate prirodu oko San Teodora. Fauna i flora na ovom području nudi mnogo! Uz malo sreće, ovdje se mogu vidjeti flamingosi, divlje mačke i suri orlovi. Ali prekrasni slapovi i šume tise također privlače brojne planinare. Regija Olbia-Tempio nudi bezbrojne pješačke staze u svim vrstama područja. Do prekrasnog nacionalnog parka La Maddalena može se doći kratkom vožnjom brodom te ga morate posjetiti. U mornarsko plavoj vodi pronaći ćete morske zvijezde, rakove, koralje pa čak i dupine! Prekrasne uvale na plaži pozivaju da se isključite i uživate. Filmovi, informativne ploče i vođene šetnje mogu se pronaći u jednom od dva mala muzeja na otoku. S njima možete istražiti bezbrojne biciklističke staze, na primjer kroz prirodni park Capo Figari. Tamo ćete pronaći sve, od skrivenih uvala do pomorskih baza, zbog čega brže kucaju srca planinara i ljubitelja prirode. Poželite li u proljeće otići na Sardiniju, još se nećete moći kupati u moru, ali ćete pronaći bezbroj bilja, cvijeća i grmlja. Sardinija je poznata po brojnim biljem i ljekovitim biljkama kao što su: ružmarin, majčina dušica, kadulja i lavanda.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Ekološka naknada po osobi/str. Dan, 3,5€ po noćenju i osobi

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Klima uređaj 8 € p. Dan/b. Dolazak se plaća, uključen

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

WiFi 5 € p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Kućni ljubimac 10 € p. Dan/a.upit/b.dolazak uključeno uz plaćanje

Posteljina 11 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Ručnici 20 € po osobi i change/a.request/b.arrival payableinclusive

Završno čišćenje za kućne ljubimce 85 € potrebno/plaća se po dolasku, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459037

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459037.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina