Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Caerano di San Marco

maks.  7   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
1 spavaća soba
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
55m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj pogodan za obitelj nalazi se u prekrasnom turističkom kompleksu Marco Polo i udaljen je samo nekoliko minuta hoda od prekrasne, blago strme pješčane plaže i živahnog središta Bibionea. Zahvaljujući dječjem igralištu, velikom bazenu i svakodnevnom animacijskom programu za djecu do 12 godina u sezoni, cijela će obitelj u turističkom kompleksu doći na svoje. Budući da apartmani nisu samo klimatizirani već i grijani, ništa ne stoji na putu obiteljskom odmoru čak ni u nešto hladnijim godišnjim dobima. U nekim dijelovima turističkog kompleksa također postoji besplatni WiFi, kao i perilica rublja na kovanice i zajednička sušilica za vaše rublje. Bicikli se mogu iznajmiti na licu mjesta po povlaštenim cijenama.

Prekrasan dvoetažni 2-sobni apartman Bilo B5 nudi prostor za maksimalno 5 osoba (uključujući i bebe) i nalazi se u nizu kuća za odmor. Spavaća soba na prvom katu je opremljena bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu te ima i balkon. Ako je potrebno, kauč na razvlačenje u kombinaciji dnevnog boravka i blagovaonice u prizemlju nudi dvije dodatne mogućnosti za spavanje. Kuhinja, koja se također nalazi u dnevnom dijelu, opremljena je plinskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, aparatom za filter kavu, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom s pretincem za led. Kupaonica na prvom katu opremljena je umivaonikom, wc školjkom, bideom, sušilom za kosu i tušem. Namještena i natkrivena terasa u prizemlju ima i vrt i otvoreni kamin, tako da ništa ne stoji na putu večeri uz roštilj s obitelji i prijateljima. SAT TV, klima uređaj, grijanje, sef te prvi set posteljine i ručnika također su dio opreme apartmana i uključeni su u cijenu najma. Kreveti će biti već pospremljeni kada dođete, a ručnici će biti spremni u apartmanu. Zamjena ručnika i čišćenje smještaja (osim kuhinje) svaki drugi dan. Uključeno je i natkriveno parkirno mjesto. Naravno, po potrebi se može iznajmiti i dječji krevetić (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Visoka stolica se može posuditi na zahtjev prilikom rezervacije. Od svibnja do rujna u cijenu najma uključeni su ležaljka, ležaljka i suncobran na plaži. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 4 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 18. svibnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subota ili nedjelja (minimalni boravak je 7 noćenja). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 5 noći. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Do prekrasne široke pješčane plaže Bibione Lido del Sole može se doći pješice od turističkog kompleksa za samo nekoliko minuta. No, također možete koristiti besplatni shuttle bus koji vas vozi do plaže nekoliko puta dnevno u visokoj sezoni. Od svibnja do rujna u cijenu najma uključeni su ležaljka, ležaljka i suncobran na plaži. Dok vi uživate u suncu i blagom šumu mora, vaša se djeca mogu opuštati na blagoj zlatnoj plaži ili na nekom od brojnih igrališta. Ako više volite nešto sportskije, na plaži u Bibioneu pronaći ćete razne sportske mogućnosti i animacijske programe za mlade i stare. Tu su i zanatske radionice, sportske aktivnosti i igre za djecu koje im omogućuju brzo sklapanje novih prijateljstava. Naravno, na plaži su vam na raspolaganju razni barovi, toaleti i tuševi. Za sigurnost gostiju brinu se i spasioci kako biste maksimalno uživali u boravku na plaži. Plaža je opremljena širokim stazama te je stoga idealna za obitelji s dječjim kolima. Za vlasnike pasa tu je plaža Pluto u Bibioneu. Ovdje će vlasnici pasa pronaći sve što mogu poželjeti od plaže za pse. Od držača za povodac za pse na ležaljci, do zdjelica za pse i tekuće vode za osvježenje pasa

BAZEN

Kompleks za odmor ima veliki bazenski prostor koji se sastoji od 3 bazena. Dječji bazen opremljen je vodenim sadržajem, što naravno posebno veseli najmlađe goste. To znači da cijela obitelj dobiva svoj novac i može uživati u raznolikom danu na bazenu. Oko bazena ćete pronaći ležaljke i suncobrane za besplatno korištenje.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Rezidencija je idealna za obitelji s malom djecom. Svakodnevni animacijski program i mini klub s raznim aktivnostima ili radionicama u sezoni će ubrzati rad srca svakog djeteta. Naravno, u sklopu kompleksa nalazi se i igralište na kojem se djeca mogu opustiti i steći nova prijateljstva. Tu je i igraonica koja se može koristiti i po lošem vremenu. Obitelji s malom djecom na zahtjev mogu posuditi ili unajmiti dječju stolicu, stol za presvlačenje, grijač za bočice ili kolica. Mogućnost iznajmljivanja dječjeg krevetića.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Ako volite nešto malo više sportsko, u rezidenciji ćete pronaći i uslugu najma bicikala. To znači da Bibione možete jednostavno istražiti biciklom. U Bibioneu su također dostupne razne aktivnosti, poput jedrenja na dasci, vožnje kajakom, igranja odbojke na pijesku ili aqua aerobika u moru. Osim boravka u ugodno toploj vodi, terme nude i razne SPA tretmane. Navečer možete uživati u noćnom životu Bibionea. Na trgovima u centru održavaju se razni koncerti sa živom glazbom. Šetnja plažom obasjanom mjesečinom osigurava romantične trenutke odmora. Nekoliko diskoteka s različitim stilovima glazbe čeka noćne ptice.

KUPOVINA

Naći ćete razne mogućnosti za kupovinu unutar pješačke udaljenosti. Ne samo da u neposrednoj blizini možete pronaći namirnice i svakodnevne stvari, već imate i razne mogućnosti za šetnju.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa plinskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, aparatom za filter kavu, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom sa zamrzivačem. Naravno, također možete jesti u snack baru ili u restoranu resorta. Doručak je također moguće rezervirati na licu mjesta.

KUĆNI LJUBIMCI

Dozvoljena su najviše 2 manja psa do 8 kg i potrebno ih je prijaviti prilikom rezervacije. Bibione ima plažu za pse, Spiaggia di Pluto. Ovdje će vlasnici pasa pronaći najbolje uvjete za opuštajući dan na plaži sa svojim psom. Tijekom ljetnih mjeseci na plaži za pse nude se besplatni tjedni tečajevi dresure pasa i agility staze. Preporučamo da rezervirate mjesta na plaži Pluto ranije koristeći sljedeću poveznicu: http://www.laspiaggiadipluto.com.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 7

1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 1.2 km

1.2 km

Zračna luka 61.71 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

61.71 km

Kolodvor 20 km Bahnhof

20 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Rezidencija je udaljena samo nekoliko minuta hoda od plaže. Naći ćete restorane, slastičarne i mogućnosti za kupovinu unutar pješačke udaljenosti. Do centra grada također možete lako doći pješice.

MJESTO I OKOLICA

Bibione je jedno od najpopularnijih turističkih mjesta u Italiji i impresionira ne samo svojom prekrasnom 8 km dugom i širokom pješčanom plažom, već i svojom čistoćom, uslugama i sportskim sadržajima. Na plaži ćete pronaći dobro organizirane beach barove, nove ležaljke i suncobrane te tuševe, jaslice i prostrane svlačionice. Ako se želite baviti nekim sportom, razmaženi ste izborom! Jedrenje, kajak, odbojka na pijesku ili boćanje, svatko će ovdje pronaći ono što mu odgovara. Obitelj je ovdje jako bitna, pa postoji nekoliko događanja za djecu, majke ili cijelu obitelj. Dječji, mini i juniorski klubovi djeci svih uzrasta nude priliku za sklapanje novih prijateljstava iz cijeloga svijeta. Sigurnost na plaži ima posebno važnu ulogu: 6 soba za pružanje prve pomoći, 28 mjesta spašavanja na moru i zabrana pušenja između prvog reda suncobrana i mora. Svakog utorka ujutro održava se tjedna tržnica u Bibioneu (pored Luna Parka). Obližnji Bibione idealno je polazište za brojne izlete u okolicu. Ako želite jednodnevni izlet, preporučujemo poznati grad umjetnosti Veneciju. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Ako se samo želite isključiti i opustiti, pronaći ćete termalne kupke u samom Bibioneu gdje voda topla od 52 stupnja izvire iz dubine od 500 m. Ako više volite nešto divlje, preporučujemo tematski park Aquasplash u Lignano Sabbiadoru ili Gulliverlandiu u San Giulianu. Igralište Rio Blu površine 3000 m2 u Bibioneu idealno je i za manju djecu. Ovdje ćete pronaći karting staze, dvorce na napuhavanje, bazen s čamcima i još mnogo toga. Restorani, barovi i diskoteke nalaze se na svakom uglu Bibionea. Ovdje će se razmaziti ljubitelji kulinarstva! Brojne crkve, palače i dvorci nalaze se oko Bibionea i čekaju da ih otkrijete. Možete ih posjetiti samostalno ili tijekom obilaska s vodičem. Ako ste ljubitelj prirode, svakako biste trebali vidjeti Valgrande, lagunu koja se krije iza Bibiona! Životinje, biljke i vode oduševit će vas svojom apsolutnom i netaknutom ljepotom!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključen (1 suncobran + 1 ležaljka + 1 ležaljka), uključen

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Kućni ljubimac 40€/a.upit/b.dolazak se plaća uključen

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459047

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459047.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina