Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Caerano di San Marco

maks.  5   Gosta/Gostiju
35m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
35m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Rezidencija Le Acacie nalazi se u mirnoj, ali dobro razvijenoj četvrti Bibione Pineda na Jadranu i graniči izravno s mediteranskom šumom. U neposrednoj blizini pronaći ćete razne restorane i mogućnosti za kupovinu. Prekrasna pješčana plaža s blagim padom udaljena je svega nekoliko minuta hoda, a osim zabave za mlade i velike nudi i igrališta te razne mogućnosti za sportove na vodi. U središtu Bibionea pronaći ćete veliko šetalište za večernje šetnje. Rezidencija ima dva bazena, koji pozivaju i mlade i stare da se brčkaju i opuštaju zajedno. Sve smještajne jedinice opremljene su klima uređajima i grijanjem, što vam omogućuje obiteljski odmor u bilo koje doba godine. U rezidenciji se također nalazi zajednička perilica rublja i zajednička sušilica za vaše rublje.

Prekrasan 2-sobni apartman Bilo B5 može primiti maksimalno 5 osoba (uključujući i bebe). Stan se nalazi na prvom katu i do njega se lako dolazi liftom. Smještaj ima jednu spavaću sobu koja je opremljena bračnim i jednim krevetom. Ako je potrebno, kauč na razvlačenje u kombinaciji dnevnog boravka i blagovaonice nudi dvije dodatne mogućnosti za spavanje. Dobro opremljena čajna kuhinja također se nalazi u dnevnom boravku i opremljena je plinskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, mikrovalnom pećnicom, aparatom za filter kavu i hladnjakom s pretincem za led. Kupaonica ima umivaonik, tuš, bide, WC i sušilo za kosu. Prostrani balkon, opremljen stolom i stolicama, poziva vas na opuštanje i druženje dok se djeca mogu ispuštati pari u bazenu. SAT TV, klima uređaj, grijanje, sef te prvi set posteljine i ručnika također su dio opreme apartmana i uključeni su u cijenu najma. Uključeno je i parkirno mjesto u podzemnoj garaži. Naravno, po potrebi se može iznajmiti i dječji krevetić (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Od svibnja do rujna u cijenu najma uključeni su ležaljka, ležaljka i suncobran na plaži. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 4 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 18. svibnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subota ili nedjelja (minimalni boravak je 7 noćenja). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 5 noći. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Prekrasna pješčana plaža Bibione Pineda s blagim padom udaljena je samo nekoliko minuta hoda od rezidencije i do nje se lako dolazi pješačkom stazom kroz mediteransku šumu. Od svibnja do rujna u cijenu najma uključeni su ležaljka, ležaljka i suncobran na plaži. Uživajte u nezaboravnim trenucima na plaži sa svojom obitelji. Dok se vi opuštate na suncu ili ronite u osvježavajućoj morskoj vodi, vaša se djeca mogu zabavljati na plaži i sklapati nova prijateljstva. Asfaltirane pristupne staze do obalnog pojasa i do suncobrana jamče pristup plaži s dječjim i invalidskim kolicima.

BAZEN

Rezidencija ima i bazen za odrasle i bazen za djecu, gdje se cijela obitelj može rashladiti i uživati u zajedničkom danu na bazenu. Ležaljke i suncobrani dostupni su besplatno oko bazena.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Do pješčane plaže, koja se blago spušta u more, lako se može doći pješice i stoga je idealna za obitelji. Bibione nudi obiteljima mnoga igrališta i zabavu za djecu na plaži. Ili što kažete na vožnju biciklom? U Bibioneu također možete istražiti okolicu na dva kotača, na to vas pozivaju sjajne biciklističke staze. Ako trebate putni krevetić za svoje dijete, možete ga iznajmiti lokalno. Visoka stolica je besplatna.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Bilo da jedrite na dasci, vozite se kajakom, igrate odbojku na pijesku ili aqua aerobik u moru, u Bibioneu su vam dostupne bezbrojne mogućnosti. Osim boravka u ugodno toploj vodi, terme nude i razne SPA tretmane. Navečer možete uživati u noćnom životu Bibionea. Na trgovima u centru održavaju se razni koncerti sa živom glazbom. Šetnja plažom obasjanom mjesečinom osigurava romantične trenutke odmora. Nekoliko diskoteka s različitim stilovima glazbe čeka noćne ptice.

KUPOVINA

Naći ćete razne mogućnosti za kupovinu unutar pješačke udaljenosti. Ne samo da u neposrednoj blizini možete pronaći namirnice i svakodnevne stvari, već imate i razne mogućnosti za šetnju.

UGOSTITELJSTVO

Dobro opremljena kuhinja ima plinski štednjak, mikrovalnu pećnicu, aparat za filter kavu, posuđe, pribor za jelo, lonce, te hladnjak sa zamrzivačem. Trgovine su u blizini, što vam omogućuje da sami kuhate. Ako ne želite sami kuhati, možete posjetiti jedan od brojnih restorana u blizini i počastiti se dobrom talijanskom kuhinjom.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci nisu dopušteni u objektu.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

balkon
Bazen
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 0.85 km

0.85 km

Zračna luka 58.31 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

58.31 km

Kolodvor 23 km Bahnhof

23 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Rezidencija se nalazi u mirnoj četvrti Bibione, u Bibione Pineda. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za opuštajući odmor sa svojom obitelji. Razni restorani, mogućnosti za kupovinu i prekrasna, blago strma pješčana plaža nalaze se na pješačkoj udaljenosti.

MJESTO I OKOLICA

Bibione Pineda je najudaljeniji dio Bibionea gdje se slana voda mora susreće sa slatkom vodom lagune. Bibione Pineda je pravi prirodni raj i dom je mnogih biljaka poput rododendrona, orhideja i primorskih borova. Ovaj dio Bibionea dobio je ime ne samo zbog velike primorske borove šume. Ulice u ovom kraju također su dobile imena po različitim vrstama biljaka i cvijeća. Oni željni mira i tišine ovdje će pronaći prekrasna mjesta uklopljena u prirodu. Ali ljubitelji noćnog života i ljubitelji kulinarstva ovdje ne propuštaju! Tijekom ljetnih mjeseci, shuttle bus nudi uslugu prijevoza do središta Bibionea. Tamo ćete pronaći razne restorane, diskoteke i živu glazbu na šetalištu uz plažu. Ako vas zanimaju brodovi, vrijedi posjetiti marinu Portobaseleghe. Volite li putovati biciklom ili pješice, preporučamo da područje oko Bibione Pineda istražite prirodnim cestama. Bibione je idealno polazište za brojne izlete u okolicu. Ako želite jednodnevni izlet, preporučujemo poznati grad umjetnosti Veneciju. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Ako se samo želite isključiti i opustiti, pronaći ćete termalne kupke u samom Bibioneu gdje voda topla od 52 stupnja izvire iz dubine od 500 m. Ako više volite nešto divlje, preporučujemo tematski park Aquasplash u Lignano Sabbiadoru ili Gulliverlandiu u San Giulianu. Igralište Rio Blu površine 3000 m2 u Bibioneu idealno je i za manju djecu. Ovdje ćete pronaći karting staze, dvorce na napuhavanje, bazen s čamcima i još mnogo toga. Restorani, barovi i diskoteke nalaze se na svakom uglu Bibionea. Ovdje će se razmaziti ljubitelji kulinarstva! Brojne crkve, palače i dvorci nalaze se oko Bibionea i čekaju da ih otkrijete. Možete ih posjetiti samostalno ili tijekom obilaska s vodičem. Ako ste ljubitelj prirode, svakako biste trebali vidjeti Valgrande, lagunu koja se krije iza Bibiona! Životinje, biljke i vode oduševit će vas svojom apsolutnom i netaknutom ljepotom!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključen (1 suncobran + 1 ležaljka + 1 ležaljka), uključen

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459051

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459051.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina