Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Lignano Sabbiadoro

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Smještaj se nalazi u dobro održavanom i modernom Villaggio Tamerici u Lignano-Sabbiadoru. U neposrednoj blizini pronaći ćete razne restorane i mogućnosti za kupovinu. Prekrasna pješčana plaža s blagim padom udaljena je svega nekoliko minuta hoda, a osim zabave za mlade i velike nudi i igrališta te razne mogućnosti za sportove na vodi. U središtu Lignano-Sabbiadora pronaći ćete veliko šetalište za večernje šetnje. Rezidencija ima bazen za djecu i odrasle, gdje cijela obitelj može dobiti svoj novac. Sve smještajne jedinice opremljene su klima uređajima i grijanjem, što vam omogućuje obiteljski odmor u bilo koje doba godine. Besplatan WiFi dostupan je u području bazena.

Moderan, 70 četvornih metara 3-sobni apartman Trilo C6 može primiti maksimalno 6 osoba (prenatrpanost s bebom moguća na upit). Smještaj se nalazi u kući za odmor u nizu i prostire se na dvije etaže. Na prvom katu nalazi se spavaća soba s bračnim krevetom i dječja soba s dva odvojena kreveta. Ako je potrebno, kauč na razvlačenje u kombinaciji dnevnog boravka i blagovaonice u prizemlju nudi dvije dodatne mogućnosti za spavanje. Dobro opremljena kuhinja nalazi se u dnevnom boravku i ima plinski štednjak, posuđe, pribor za jelo, lonce, aparat za filter kavu, mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i hladnjak sa zamrzivačem. Smještaj je opremljen kupaonicom na obje etaže, a obje imaju tuš, umivaonik, WC i sušilo za kosu. Kupaonica u prizemlju također je opremljena perilicom za rublje, tako da možete udobno prati rublje u smještaju. I balkon na prvom katu i namještena terasa s ograđenim vrtom pozivaju vas na opuštanje i druženje dok djeca mogu ispuštati paru u bazenu. Terasa ima i vlastiti kamin, tako da ništa ne stoji na putu večeri uz roštilj s obitelji. Stalak za roštilj možete iznajmiti na licu mjesta ili možete donijeti vlastiti. SAT TV, sef, klima uređaj, grijanje te prvi komplet posteljine i ručnika uključeni su u cijenu najma. Uključeno je i natkriveno parkirno mjesto. Naravno, po potrebi se može iznajmiti i dječji krevetić (molimo rezervirati prilikom rezervacije). Visoka stolica se može posuditi na zahtjev prilikom rezervacije, uz polog od 20 eura po stolici. Od svibnja do rujna u cijenu najma uključeni su ležaljka, ležaljka i suncobran na plaži. Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 4 sata. Napomena: Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko objekata istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 18. svibnja do 6. rujna 2024. dani dolaska i odlaska su subota ili nedjelja (minimalni boravak je 7 noćenja). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 5 noći. Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Pješčana plaža s blagim padom koja graniči s mediteranskom šumom idealna je za obitelji s malom djecom i do nje se lako može doći pješice. Od svibnja do rujna u cijenu najma uključeni su ležaljka, ležaljka i suncobran na plaži. Široka, blago nagnuta, zlatna pješčana plaža nudi zabavu, tjelovježbu i opuštanje za mlade i stare. Gostima su na raspolaganju razni sportovi na vodi kao što su jedrenje na dasci, kajak surfanje i vožnja kanuom. Na plaži postoje i razne animacije. To čini plažu idealnim mjestom za provesti dan zajedno s obitelji. U hladu bara Sabbiadoro, koji je otvoren od jutra do večeri i nudi primamljiv, osvježavajuće ukusan jelovnik, možete uživati u brzom zalogaju.

BAZEN

Rezidencija ima upravljiv bazen za odrasle sa susjednim bazenom za djecu, koji potiču cijelu obitelj na brčkanje i opuštanje. Besplatni suncobrani i ležaljke dostupni su oko bazena.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

Do pješčane plaže koja se blago spušta u more lako se dolazi pješice pa je idealna za obitelji s malom djecom. Uživajte u šetnji zajedno sa svojom obitelji šetalištem Lignano-Sabbiadoro i prepustite se očaravanju raznih uličnih umjetnika i dojmova. Ako trebate putni krevetić za svoje dijete, možete ga iznajmiti lokalno. Stolica za hranjenje bit će dostupna besplatno na zahtjev prilikom rezervacije.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održavati formu tijekom odmora ima razmažen izbor: jedrenje na dasci, Kate surfanje ili biste radije otišli na izlet kanuom? Naravno, moguće je iznajmiti i bicikle kako biste mogli udobno istraživati Lignano na dva kotača. Također ćete pronaći teniski teren, jahanje i mini golf u neposrednoj blizini (uz naknadu).

KUPOVINA

Centar i mogućnosti za kupovinu udaljeni su samo nekoliko minuta hoda od rezidencije. To znači da ne samo da se možete opskrbiti namirnicama i svakodnevnim stvarima, već imate i razne mogućnosti za šetnju.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju s plinskim štednjakom, posuđem, priborom za jelo, loncima, aparatom za filter kavu, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i hladnjakom sa zamrzivačem. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Ako više volite jesti u restoranu, centar grada Lignano-Sabbiadoro nudi mnogo izbora.

KUĆNI LJUBIMCI

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

POSEBAN

-

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Peškiri
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

2 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.55 km

0.55 km

Restoran 0.33 km

0.33 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 70.25 km Flughafen Venedig (Marco Polo, VCE)

70.25 km

Kolodvor 20 km Bahnhof

20 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Kompleks za odmor nalazi se na pješačkoj udaljenosti od mora i stoga je idealan za obitelji s malom djecom. Za nekoliko minuta hoda također možete doći do centra grada Lignano-Sabbiadoro. Kompleks je također vrlo dobro smješten za izlete u Bibione, Caorle ili Veneciju.

MJESTO I OKOLICA

Ovaj dio Lignano Sabbiadora je više u centru grada. Dakle, sve što trebate nalazi se na pješačkoj udaljenosti. Ovdje ćete pronaći restorane na svakom uglu, barove na plaži iu gradu te diskoteke za svačiji ukus. Na 5 km dugoj shopping ulici sigurno ćete pronaći odličnu odjeću i sitnice. Za samo nekoliko minuta stižete do dva tematska parka Aquasplash i Gulliverlandia koji nude zabavu za cijelu obitelj. Ipak, prirodu oko Sabbiadora ne treba zaboraviti! Sabbiadoro je poznat ne samo po svojoj 8 km dugoj pješčanoj plaži, koja je također nagrađena plavom zastavom. Ali male borove šume i prekrasne pješačke i biciklističke staze također osiguravaju odmor i opuštanje. Ako volite luke, došli ste na pravo mjesto! Ovdje se nalazi nekoliko luka s ukupno 4000 parkirnih mjesta. Obližnji Bibione idealno je polazište za brojne izlete u okolicu. Ako želite jednodnevni izlet, preporučujemo poznati grad umjetnosti Veneciju. Prepustite se romantičnom raspoloženju vožnjom gondolom, prošećite krivudavim ulicama, prijeđite most Rialto i posjetite Piazzu di San Marco i poznatu Duždevu palaču. Ako se samo želite isključiti i opustiti, pronaći ćete termalne kupke u samom Bibioneu gdje 52 stupnja topla voda mjehuri iz dubine od 500 m. Ako više volite nešto divlje, preporučujemo tematski park Aquasplash u Lignano Sabbiadoru ili Gulliverlandiu u San Giulianu. Igralište Rio Blu površine 3000 m2 u Bibioneu idealno je i za manju djecu. Ovdje ćete pronaći karting staze, dvorce na napuhavanje, bazen s čamcima i još mnogo toga. Restorani, barovi i diskoteke nalaze se na svakom uglu Bibionea. Ovdje će se razmaziti ljubitelji kulinarstva! Brojne crkve, palače i dvorci nalaze se oko Bibionea i čekaju da ih otkrijete. Možete ih posjetiti samostalno ili tijekom obilaska s vodičem. Ako ste ljubitelj prirode, svakako biste trebali vidjeti Valgrande, lagunu koja se krije iza Bibiona! Životinje, biljke i vode oduševit će vas svojom apsolutnom i netaknutom ljepotom!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Ručnici uključeni, uključeni

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključen (1 suncobran + 1 ležaljka + 1 ležaljka), uključen

Dječji krevetić 5€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Visoka stolica 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 459061

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459061.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina