Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ferrara

maks.  5   Gosta/Gostiju
24m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
24m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Obiteljski smještaj nalazi se u prekrasnom i obiteljskom turističkom naselju Marina Village/Mare e Pineta u Lido di Spina. Turističko naselje smješteno je na blagoj obali Jadranskog mora i stoga je idealno za obitelji. Uređeno turističko naselje ima sve pogodnosti za savršen obiteljski odmor. Odmorski kompleks uključuje veliki kompleks bazena s bazenom za odrasle i bazenom za djecu s igrama na vodi, kao i supermarket, bazar, kiosk, igralište i široku ponudu sportskih sadržaja. Tu je i mini klub/animacija za djecu kao i zabavni program za odrasle. Turističko naselje ima pizzeriju i restoran koji poslužuje jela međunarodne kuhinje. Tu su i fizioterapeuti, frizeri, kozmetički tretmani, hidromasaža, solarij, sauna, igraonice, javne telefonske i medicinske usluge u kompleksu za odmor. Gostima na odmoru također su na raspolaganju perilice i sušilice rublja na kovanice. Wifi se može koristiti besplatno (ograničeno) u turističkom kompleksu. U blizini je škola jahanja. Do centra mjesta Lido di Spina može se lako doći pješice. Turističko naselje smješteno je unutar parka delte rijeke Po i uvršteno je na UNESCO-ov popis svjetske baštine zbog svog veličanstvenog krajolika i izvanrednog prirodnog ekosustava.

Mobliehome Mimosa može primiti maksimalno 5 osoba i potpuno je namješten. Sadrži dnevni boravak s dobro opremljenom kuhinjom s posuđem, priborom za jelo, loncima i hladnjakom. Kupaonica je opremljena tušem/WC-om i umivaonikom. Mobilna kućica ima dvije spavaće sobe (1 soba s bračnim krevetom i 1 dječja soba s dva odvojena kreveta). Klupa u dnevnom boravku može se pretvoriti u još jedno mjesto za spavanje. Uključeni su klima uređaj/grijanje i TV. Na plaži također postoje 2 ležaljke i suncobran (2024). Natkriveni prostor za sjedenje sa stolom i stolicama poziva vas na udobno opuštanje dok se djeca mogu opuštati na igralištu. Jastuci, deke i posteljina su uključeni. Roštilj je dozvoljen (na plin). Vrijeme putovanja od talijanske granice cca 3,5 sata. Po želji, na licu mjesta moguće je rezervirati i polupansion ili puni pansion. Napomena Ako trebate više od jednog smještaja, to je obično moguće kod nas jer imamo nekoliko nekretnina istog tipa kuće.

DAN DOLAZKA + TRAJANJE BORAVKA

U razdoblju od 3. kolovoza do 25. kolovoza 2024. dolazak i odlazak mogući su svakodnevno (minimalni boravak je 10 noćenja). U razdoblju od 18. svibnja do 2. kolovoza 2024. i od 26. kolovoza do 8. rujna 2024. dolazak i odlazak mogući su svakodnevno (minimalni boravak je 7 noćenja). Preostalo vrijeme minimalnog boravka je 4 noći (moguć dnevni dolazak). Napomena: Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti doći na zakazani dan dolaska, naravno možete se prijaviti sljedeći dan (molimo da nas obavijestite prije dolaska). Isto vrijedi i ako želite otići ranije. I ovdje je moguć polazak dan ranije. Međutim, razdoblje najma/cijena najma navedena za rezervaciju ostaje nepromijenjena.

PLAŽA

Prekrasna pješčana plaža u blizini turističkog kompleksa ima veliku besplatnu plažu i veliku privatnu plažu koja je opremljena ležaljkama i suncobranima. Na plaži također postoje 2 ležaljke i suncobran (2024). Pješčana plaža s blagim padom posebno je pogodna za obitelji s malom djecom. Gostima su na raspolaganju razni sportovi na vodi. Škola jedrenja na dasci i kanua pruža vam priliku isprobati nešto novo. Osim staze za trčanje, gostima je na raspolaganju i igralište za odbojku na pijesku, nogometno igralište te mogućnost igranja streličarstva na prostoru između turističkog naselja i plaže. Zbog toga je plaža idealno mjesto za opuštanje uz sunčanje, čitanje knjige ili bavljenje nekom od brojnih sportskih aktivnosti.

BAZEN

Za sve ljubitelje kupanja i zabave tu je bazenski kompleks sa 4 bazena za djecu i odrasle. Tamo imate dovoljno prostora za plivanje, veselje ili igru u vodi. Tobogan i igre u vodi osiguravaju zabavu i zabavu za najmlađe. Za one koji samo žele uživati u suncu, čitati dobru knjigu ili drijemati, udobne ležaljke uz rubove bazena jamče opuštanje.

PRIKLADNO ZA OBITELJ

U središnjoj i visokoj sezoni, grupa iskusnih animatora će na nježan način uljepšati vaš boravak. Svakodnevno se održavaju turniri u igricama na kojima možete testirati svoju sreću. Za djecu postoji mini klub. Vaša će se djeca jako zabaviti i steći puno novih prijatelja. Tu je i lijepo igralište po kojem djeca mogu trčati. Navečer ćete se dobro zabaviti uz glazbene nastupe na pozornici ili modnu reviju za izbor za Miss. Ako se želite baviti nekim sportom, imate puno izbora. Bilo da igrate košarku, streljaštvo, spinning ili boćanje, imate mnogo opcija.

SLOBODNO VRIJEME I SPORT

Svatko tko želi održati formu tijekom odmora razmažen je izborom. Na raspolaganju su vam nogomet, košarka, streličarstvo, spinning, boćanje, tenis ili fitness studio. Na plaži možete surfati, igrati odbojku na pijesku ili tenis na pijesku. Jeste li ikada vozili kanu? I vi imate priliku to učiniti. Također je moguće iznajmiti bicikle.

KUPOVINA

U kompleksu za odmor nalazi se trgovina mješovitom robom u kojoj možete pronaći svježe namirnice kao i veliki izbor svakodnevnih potrepština.

UGOSTITELJSTVO

Apartman ima dobro opremljenu kuhinju sa posuđem, priborom za jelo, loncima i hladnjakom sa pretincem za led. Mogućnosti za kupovinu također su u blizini. Ako ne želite sami kuhati, već se radije počastite kulinarskim užicima, u turističkom naselju nalaze se i restoran, pizzerija i snack bar s ponudom hrane za van. Ako biste radije koristili polupansion ili puni pansion, slobodno ga rezervirajte na licu mjesta (nije potrebna predbilježba).

KUĆNI LJUBIMCI

Maksimalno 2 kućna ljubimca dopuštena su u određenom smještaju uz prijavu prilikom rezervacije. Ima odličan, ograđen prostor za pse ispod borova gdje se možete igrati sa svojim psom, a on se može ispustiti.

POSEBAN

Ima saunu, hidromasažu, solarij, fizioterapeuta. Za Vašu ljepotu na raspolaganju su frizerski salon i kozmetički tretmani.

DOLAZAK

Detaljne informacije o putovanju dobit ćete zajedno s putnim dokumentima nakon rezervacije.

Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica

Vanjsko područje

Vrt
Dječje igralište
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa dvije ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Bicikli
Ležaljke
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 5

1 dvokrevetna soba
1 trokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.25 km

0.25 km

Zračna luka 60 km Flughafen

60 km

Kolodvor 30 km Bahnhof

30 km


Mjesto i položaj smještaja

LOKACIJA

Do plaže se može lako doći sjenovitom stazom za manje od 5 minuta. Do centra Lido di Spina s barovima, restoranima i drugim trgovinama može se doći pješice za oko 10 minuta.



MJESTO I OKOLICA

Lido di Spina nalazi se oko 60 km južno od Chioggie na prekrasnoj jadranskoj obali. Ovdje se možete prekrasno opustiti u prekrasnoj prirodi s brojnim borovim šumarcima. Područje oko Lido di Spina idealno je za promatrače ptica ili planinare. Mjesto također ima mnogo restorana i kafića u kojima se možete zadržati. Ako želite bolje upoznati kulturu, možete posjetiti muzej suvremene umjetnosti “Remo Brindisi”. Smješten u netaknutom okruženju, Park Delta Po u Emiliji Romagni dragocjeno je blago borovih šumaraka, impresivnih šuma i laguna. Tu također živi 300 različitih vrsta ptica, zbog čega je ovo mjesto vrlo popularno među ljubiteljima promatranja ptica i onima koji vole odmor na selu, u dodiru s prirodom. Zbog svoje prekrasne okoline i izvrsnog prirodnog ekosustava, Park Delta Po je priznat od strane UNESCO-a. Mnogo je načina za istraživanje delte rijeke Po: pješice, biciklom, jašući na konju ili brodom. Šetnju ili vožnju biciklom možete zaokružiti u jednom od brojnih restorana razasutih po cijelom području, a svi poslužuju ukusna, tipična domaća jela. Ako više volite dan pun zabave, preporučujemo jednodnevni izlet u zabavni i vodeni park Mirabilandia/Mirabeach (sličan Europaparku plus zabava za plivanje) u Ravenni. U samoj Ferrari pronaći ćete desetke restorana, barova i kafića u kojima možete uživati u lokalnim delicijama. Ako želite posjetiti Veneciju, to možete učiniti za oko sat vremena vožnje automobilom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Uključeno korištenje bazena, uključeno

Klima uređaj uključen, uključen

Posteljina uključena, uključena

Parkirno mjesto uključeno u cijenu

Wifi uključen, uključen

Paket za plažu uključuje (1 suncobran + 2 ležaljke), uključen

Ručnici 5 € po osobi i change/a.request/b.arrival platiti, uključeno

Kućni ljubimac 6€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Dječji krevetić 3€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća, uključeno

Visoka stolica 2,50€p. Dan/a.upit/b.dolazak se plaća

Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

I. Belita-Team

I. Belita-Team

Dalji smještaji od I. Belita-Team

Pokazati sve smještaje od I. Belita-Team

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 459084

Posljednje ažuriranje: 14.12.2023

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459084.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina